418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ry0K3N
    Ez mégis hogy a picsába? Working as intended? Vagy valami új feature?

• TomDantes
    Ja csak éppen sehová se ér oda. Próbáltam teszten, megindulok balra ,megteszek 200 métert, még ellenséget se láttam, de jobb oldalt már 10 tankot vesztettünk.

Mire a front vonalba érek vele, elhullik a teljes csapat, állhatok szembe egyedül mindenkivel. Ez így szívás.
  • bgabor
    Pedig a TOG a kis végsebességét leszámítva meglepően hatásos cucc ám. Másfélszer annyi HP-ja van, mint a tierje beli normál heavyknek, és mindehhez egy brutálisan jó ágyúja, nagy átütő erejű, gyors an céloz és tölt, és pontos. Emlellett a tornya is gyorsan forog és lehet vele menet közben is pontosam lőni. Nagyon hatásos gép.

Csak hát ugye prémiumként elvileg pénztermelésre való, és a jelenlegi rendszerben a Tier8 alatti prémtankok alig valamivel keresnek töb kreditet, mint a nemprém társaik. Egyszerűen egyik Tier8 alatti prémium tankot se éri meg megvenni, ráadásul az árak is durván eltúlzottak, a tier6-os TOG-ért 4500 Ft-ot kellene fizetni. Egy vicc az egész gazdasági rendszere a játéknak.
  • Antimat
    Ja, eszembe jutott, az 57-est mondtátok.
  • foxbat88fx
    ctrl+f5
  • blackfalcon

Rá lép az oldalra de csak 1 képet dob be semmi mást.
  • foxbat88fx
    semmi, ha nem jön be akkor ctrl+f5
  • Tessellia
    6 fontos löveget.
  • foxbat88fx
    ez ám a jó garázs! :D
    http://all4wot.ru/angar-dlya-premium-i-bazovogo-akkaunta-world-tanks/
  • blackfalcon

Sziasztok tudja vki mi van a hivatalos oldallal?
  • Antimat
    Na ja, odaérni sehova se érek még a Churchill III-mal sem, nem hogy egy ilyen szárazföldi csatahajóval.
  • lexlutor
    van t95om. soha tobbet nem lesz ezen kivul olyan tankom, aminek a vegsebessege 14km/h.
  • Commandier
    :) Ritkán artyzok, csak egy ob212 van, oda is s51-en át jutottam:). Inkább haevy és med :).
  • Antimat
    Ez a TOG vajon tier-limites cucc? Elég beteg a kinézete :)

Amcsi M7-re milyen löveget javasolnátok? Olvastam itt pár hete, hogy sokaknak nagyon bejött ez a közepes tank, de most az istennek se találom.
  • stoppos
    Az enyémet ütötted ki, azért ment el a tied kétszer. Előfordul néha, ha egyszerre küldjük el.
  • Cyon
    Bocs csak 1x akartam.
  • stoppos
    Van itt egy cikk régi szovjet játékgépekkel.

Benne egy tankodrom nevű játék, de nem találok róla semmit a neten. Pedig nagyon viccesen néz ki.
  • tepi1
    Vagy mégis van egy minimális artys szürés.
  • Cyon
    Na megyek tolok pár kört az OP Centurion-al.
    WOT induló:)
  • davidbog
    Én is meglepődtem, hogy ilyen sok lett. Kevesebbnek tűnt. Pedig nem is lett olyan rossz az átlag xp-m vele: 652. Ha a lövegre nem költök el annyi free xp-t akkor az legalább még 50 csata. Az utolsó motor az olyan 65-70 csatámba került, pedig sokat nem dobott a mozgékonyságon.
    Úgyhogy amíg nem jön újabb heavy ág visszatérek francia TD-khez. Közben szép lassan fejlesztem az amerikai legénységem a T54E2, T95-höz és az IS-7 legénységét KV-3-ban.
  • Commandier
    Mostanában néha nem enged be, és a restart megoldja a problémát. Gondolom valami hálózati gebasz lehet.
  • tepi1
    Be és már77k vannak fent!
  • Cyon
    Igen.
  • Commandier
    Be tudtok lépni a szerverre?
  • lammaer
    WGnél ezt kb 1.5 éve tudják, amióta egyszer megszavaztatták nagyjából hivatalosan Überlord blogján a játékosokat.
  • Cyon
    Oké megegyeztünk. Ámen.
  • lexlutor
    483?? nem semmi, h volt hozza kitartasod...
  • Commandier
    Azt egyébként én is unom. Nem jó ez senkinek,se artynak, se a harckocsiknak. 3-3 arty bőven elég lenne. De én 2-2-ben is kiegyeznék.
  • davidbog
    Végre végeztem a Conquerorral, 483 csata és 31k free xp kellett hozzá. Hát ebben a harckocsiban sok pozitívum nincs, ha figyelembe vesszük a többi tier 9-es heavyt. Amiben jó az a löveg és mozgékonyság, de abban meg az M103 nagyon közel áll hozzá és összességében az M103 sokkal könnyebben játszható.
    Egyedül a HESH lőszer az ami érdekes a Conquerorban. Azzal jókat lehet szórakozni. (Például volt olyan esetem, hogy egy full HP-s T28 Prototype két lövés volt ezzel a lőszerrel.) Véleményem szerintem ezen a harckocsin azok harcolják át magukat akiknek kell az FV215b a CW miatt vagy akik nagy Conqueror fanok.
  • Cyon
    Én azt sem bánom ha nem számol semmit, csak a felülnézetből kattintok egyet
    rész ne legyen. Ja és távol áll tőlem, hogy troll legyek, csak egyszerűen unom a T9-10-ben jelenlévő minimum 4-4 arty-t.
    Ha limitálják a számukat, tőlem a holdról is nézhetik a pályát.
  • Commandier
    Simán számolhatna az arty ballisztikát, ha majd a kedves spottoló minden bespottolt ellenségnél bepötyögi tizedfok pontosságra a célpont koordinátáit...
  • Commandier
    Igazad van! Nem tudom miért értettem a láncfeszítő alatt a felső apró vezetőgörgőket :D. Van az hogy bebambulok :).
  • Tessellia
    Ki akarja bemesélni, csak mondtam egy tényt, hogy nem csak az artyknak kéne hanem minden tanknak lévén ez egy létező jelenség és amúgy sem 50 méterekről durrogtatunk mindig.
  • davidbog
    Mindkettőnél van. A német harckocsiknál a leghátsó görgő az, legalábbis azoknál amire szerinte te gondolsz (Tigrisek, Párducok). A Christie felfüggesztésnél pedig a legelső görgő a láncfeszítő. De a Tetrarchnál tényleg nincs.
    Ettől függetlenül igazad van, valóban lánctalpas lesz. Minden esetre rég láttam ilyen semmire való futóművet. Hát ez így kevés dologra lett volna elég. Pl elég meredek, hogy a legelső görgő csak a lánctalp felét támasztja alá és még azt se középen.
  • Cyon
    Azt ne akard már bemesélni, amikor 50 méterre van az IS7 te nekiálsz ballisztikát számolni.
  • Tessellia
    Ballisztikát bármilyen ágyúból kilőtt lövedék után számolnod kellene. Nem csak artyra vonatkozik.
  • Cyon
    Nem artyzom, így nem kellene sokat törnöm a buksimat.
  • Rainbow15
    Melyik jobb amikor egyedül vagyok 10 ellen, ha öngyilkos leszek (pl. vízbe belemegyek), vagy az ellenség lelő, anélkül h megsebezném őket?
  • lexlutor
    legalabb oylan vicces lenne latni, mint teged ballisztikat szamolni :)
  • Cyon
    Én nem tiltanám ki az arty-t, csak kivenném a felülnézetet.
    Megnézném a arty bűvész arcát amikor koordináták alapján kellene fejszámolást végeznie hová is lőjön.