418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ytar
    use it as a Chaffee .. im lovin' it ..

venti+stab+rammer, aztán szaladgálj és menetből lőjj .. ennyi.
  • Tessellia
    Nyugi a te általad imádott su-100m1-el ami szerintem is egy rohadt jó TD vmi 38% winratem van huszon x csata után:). Pedig sebzek vele rendesen.
  • foxbat88fx
    jó isten!!! mi a nagy büdös lóf*** ez a kib****tt sz** T21????
    egy isten verése b**zdm*g :S sose lesz meg a T71 a k***a életbe bele
  • stoppos
    Értettem én, csak vicces volt. :)
  • raymondcurto
    Nem az a baja...én is kipróbáltam,és nálam is borzasztó volt...egy menetet alig tudtam végigjátszani vele.
    De nem hinném hogy én b@sztam el,mert raktam már fel más motorhangokat,és azok jók voltak...
  • Droughert
    Halkítsd le ha hangos.
  • darkwraith
    Sziasztok

Hogy is kellett felrakni azt a karácsonyos garázst? A cuccok megvanak, csak nem emlékszem, mit hova kell tenni.

Thx
  • toocha

Most meg ilyen lett, de ráhagyom
  • bgabor
    Nem tier határos, de az új mathcmaker rendszer miatt nem látsz két tiernél nagyobb ellenfeleket. Tehát tier8 a maxiumum, amivel szembekerülhetsz vele, a legkissebb meg tier4.
  • toocha
    Semmi-semmi csak a hangok...
    Menet közben rájöttem mi a baj, bár most meg a függőleges tech tree széle lóg ki a képből picit.
  • stoppos
  • toocha
    Rakd teljes képernyősre, ott van a beállításokban tudatlan!:)
  • yossarianHUN
    BDR.
  • ravensoul
    Érdekes problémát tapasztalok a játék során: néha lefagy a kép kb 10-20 másodpercre, de a hangok, zenék mennek, meg a skype beszélgetés sem akadozik. Majd visszajön a kép, előtte villan egyet, kicsit ugrál, majd újra jó lesz. A tankom meg közben jó messze kerül onnan, ahol addig voltam, játékostársak elmondása alapján ha például a "lefagyás" előtt az előre gombot nyomtam, akkor a tank folyamatosan megy előre, miközben én csak azt látom, hogy le van fagyva a kép. Mi lehet a gond?
  • toocha
    Jujj de magas labda:)
  • Rainbow15
    Farmra melyik a legjobb 5-ös Heavy?
  • vass17
    Nekem ez nagyon rossz, pedig a videó alapján ígéretesnek tűnt. Egyrészt kegyetlen hangos, minden mást messze elnyom, másrészt semmi kapcsolat nincs nálam a motor valós működésével, gyakran álló helyzetben olyan hangokat ad ki, mintha éppen padlógázzal mennék és éppen menet közben lesz halk..
    Másnak nincs ilyen gondja?
  • toocha
    Szóval a win 8 legfelülre berak egy sávot(keretet), és így a kép alsó fél centije nem látszik. Itt nincs keret ezért jó a kép.
  • toocha

Tud valaki megoldást arra, hogy a kép alja is rendesen látszódjon?
    Laptop valamiért így adja be.
  • hellokitty92
    LOLxD

• Orpheuslow
    jók a motorhangok,csak ajánlani tudom:)
  • Attiska
    Gnomefather Engine pack 8.2
  • bornofakone
    én teszten próbáltam, sztem jó kis masina, de én letettem a kihúzásáról mert undorító az előtte levő 2 tank....főleg a su101, talán majd ha elég free xp-m lesz akk beáldozom ha nagyon nem lesz más vonal amit húzni akarnék...:)
  • SovereignXY
    Su-122-54et megéri kihúzni? Filózok hogy eladom a su101et mert nem éppen fun lóvé meg kéne.
  • arcso83
    Valaki probálta az új amerikai ágat? És mi a véleménye róla? Jobb mint a francia med ág?
  • TomDantes
    És amikor tier 9-10-ben van ilyen? Jó nem általános...de láttam már.

Egyébként épp ezért nem szeretem a kis tierű csatákat. A csapat fele, azt se tudja merre fordítsa az ágyúját...nem élvezet ilyenekkel játszani.
    Bár mivel mostanában csak annyit Wot-otok, hogy mivel sok a kreditem, prém lőszert pocsékolok a tier X-es tankjaimmal hetente egyszer...na mindegy
  • Nazarov77
    Sajnos nagyobban is előfordul de főleg ezekben a tierekben szoktam látni hasonlókat.
  • Nazarov77
    tipikus tier 1-3as csata :D
  • TomDantes
    Épp ez az a csapat...kettő hátul marad...nézelődik, egymást tologatja, nézi hogy nyílik a virág, elpusztul annélkül hogy 1 sebzést bevinne...kurva jók amúgy ezek a videók, de minden csapatba minden tier-be vannak ilyenek.
  • TomDantes
    Jó, de figyelj már. Ez olyan ,hogy egy gyorsabb tankkal még oda is érhetsz valahová. Vagy vissza mehetsz védkezni, elmenkülhetsz, vissza mehetsz a zászlót védeni, de a TOG-gal, egy dolog van W -t nyomod és mész egy irányba. A lassúsága miatt se jobbra-se balra nem lehet vele letérni, mert így se ér oda sehová.

Tiszta Maus-effektus amúgy, egyedül hagynak, senki nem segít, hadd kínlódjon az a lassú hülye TOG...megöletik magukat...bezzeg téged az ellenféltől mindenki lő, mert mindenki a TOG-t akarja levadászni...
    ja és a még a saját vicces csapattársaim is a TOG-ot lövik, a teszt alatt, úgy minden második csatában lőtt belém csapattárs, vagy blokkolt le, jött belém szándékosan, mert milyen mókás kibaszni a nagy hülye TOG-al.
    Gyáháááááááá! Ha nem agyhalottak lennének mindenütt, használható is lenne a TOG, mint egy nagy böszme mindenen átgázólo, front áttörő tank, de így...lófasz.
  • Nazarov77
    :)

• lexlutor
    igen.
  • xPopix
    Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2012. december 14. 16:21:56
    Jármű: S-35 CA
    Szerzett tapasztalat: 671
    Szerzett kredit: 17 213
    Csatában elért Achievement: Spártai
    Győzelem!
    Csata: Live Oaks 2012. december 14. 13:33:07
    Jármű: S-35 CA
    Szerzett tapasztalat: 1 020 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 15 236
    Csatában elért Achievement: Hidegfejű
    Ezek a kitüntetések 8.2 vel jöttek be ?o.O
  • Antimat
    Na igen, ezért kérdeztem, hogy tier-határos-e, mert mondjuk 8-9-10 tier ellen nem sokat ér a 1400HP, de 5.-ban mondjuk el lehetne vele lenni, ha nem lenne olyan drága.
  • bgabor
    Hát ha az első két perc alatt elhullik a csapatod 2/3-a, akkor ott bármilyen tankal vereség lesz, ülhetsz te bármiben.
  • Antimat
    Köszi!
    Közben eszembe jutott, csak nem olvastam a topikot, mert most léptem ki csatából
  • lexlutor
    gondolom, akinek nincs helye a garazsban es a barakban, annak szivas ez. 300 arany az 300 arany a wg-nek.
  • Ry0K3N

Erre már nem tudok mit mondani csak feltenni a kérdés hogy ezt mégis miéééért? Vat vaz dö pörpüz?
  • hellokitty92
    Legyen a garázsodban, akkor majd engedi átképezni őket. Hogy minek kellett ezt a baromságot is megcsinálni a wg-nek... totál elitták az összes agysejtjüket már!:D
  • lexlutor
    az. legutobbi patch okossaga.

ha nincs a garazsban a tank, nem tudsz ra atkepezni.