418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Melyik tier 10 segge ellen nem elég a 170 pen? :)

Megmondom: E100 meg Maus, esetleg a JPZE100. Ettől a kettőtől eltekintve minden ellen bevethető a 13-90, mert ugye nem szemtől szembe akarsz harcolni velük. Ugye ? Ugye? :)

De tény, a Tier emelés valóban nem tett jót a franciáknak, azelőtt tagadhatatlanul túl erősek voltak a tierjükben, most viszont túl gyengék lettek. Szóval 99%ban egyetértek az analízisedel, főleg a lóri esetén (mondjuk őt már Tier8as korában se szerettem nagyon)
  • Ry0K3N
    100% bot használó
    mert ember ilyen nem létezik egyszerűen
  • TiborTamas
    Én is találkoztam vele a héten, szintén a Bélával volt és top tank. Miután kilőttek figyeltem hogyan játszik egy 8k 300 effis játékos. Hiba volt! Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, ezért sírva nevettem :D Egyébként egy T25/2 1v1-ben kicsinálta...
  • TiborTamas

Összefutottam egy JgPanther-rel + egy 260 effis PzV/M10-el 1v2-ben. El se tudtak találni, de meghaltak mind2-en. Szánalmasan szarok voltak... :D
  • Bmsrt n2
    Lehet csak 1 bot,belövi a kismókus és megy a tankhúzás helyette...2 hónap múlva meg Masuban szopatja a csapatát:)
  • Droughert
    Az előbb mentem ezt a kört, kicsit bosszant, mert a vége rajtam ment el.
    Mondjuk volt egy kis mákom is, mert az IS, Tiger, IS3 trio 3v1-es felállásból én jöttem ki győztesen, 1%-hpn túléltem. Arty maradt a végére, láttam is, hogy honnan jön, 1lövés nem ölte meg, milőtt betöltöttem volna kilőtt, ha jobban helyezkedem simán megvan a vége.
    [IMG][/IMG]
  • bobitusz
    jajj a legjobbat ki is hagytam :D
    1000 csata alatt nem fejlesztett semmit a VK-n!!, FULL alap volt minden :D

1,5 hónap alatt 8 ezer csatát ment, erre se tudok mit mondani :D

ez már túlmegy minden elképzelhetőn szerintem
  • bobitusz
    Erről jut eszembe:
    egyik nap találkoztam ezzel a csodabogárral:

Csapatomba volt top tank VK4502p-el, kikaptunk mint a picsa ő persze túlélte full HP-n 400 sebzéssel...
    gondoltam megnézem magamnak, csak lestem

1000 meccs alatt 77 kilőtt tank, 36% win???? el sem tudom képzelni hogy lehetséges mindez!??!
  • vass17
    Elvileg mindent úgy csináltam, ahogy írta, bemásoltam az összes hangot is előtte a resmods-ba, scriptet is jó helyre és a B, tehát legfrissebb verziót. Még egy dolgot tudok elképzelni, hogy mivel csak egyet próbáltam, elképzelhető, hogy pont az M18 hangját nem sikerült eltalálni és én ez alapján ítélem meg, nem tudom, végülis lehet, hogy a többi jó, még egyszer kipróbálom.
  • Antimat
    És végül mi lett? Betemette mindkettőt a lánctalpas?
  • Attiska
    Oroszok...

• bgabor
    Amúgy ha még valaki nem kezdte volna el a francia light/medium ágat, ne tegye meg. Batchatig folytonos szívás az egész. Mióta megemelték a tierjüket egyel, nem állják meg a helyüket.

Kifullozás és 30k XP beletolása után nagyon gondolkodok rajta hogy eladom a Lorraine-t másodjára is. Soha még ilyen szar tankom nem volt komolyan, nevetséges löveg, átütés, mozgékonyság, páncél nincs és akkora mint egy háromszintes családi ház. Két tankom van, amivel 50% alatt van a winrate, ez meg az M48A1, 45% winratioval. Lorraine-el 23%-os életben maradási mutatóm van a csatákban, szintén bőven negatív rekord.

Szóval bele ne kezdjen senki aki eddig még nem tette, bűn rossz az egész vonal a Batchatig folyamatosan. Persze a kis 13/90 jó, de az is kizárólag bajnok századba jó, randomban a Tier10-ek ellen kitörölheti a fenekét a 170-es átütésével.
  • Droughert
    Mondjuk ha ellövi azt a 16-lőszert még tudna sebezni is, de 4db-al minek indul el? Ilyenkor azt mondom, hogy az anyjához induljon a mentő 4dc benzinnel.
  • bgabor
    Kellenek az ilyen játékosok a játékba, kell az ingyenfrag!
  • Szpecnyaz
    Általában a festés is ott virít a tankon. De nagyobb lövegre, javítóra stb bezzeg nem telik nekik.
  • Bmsrt n2
    Hasonló történt velem is egyszer szintén KT,beírta hogy csak 16 lövedéke van kezdéskor,le lett hordva rendesen,fogadkozott hogy bőven elég az a 16 Ő tudja mit csinál...elég is lett,ő döglött meg elsőnek
  • Tessellia
    Mint valami korlát a hitelkártyán XD.. "Sajnáljuk az ön Királytigrise elérte az ebben a csatában maximálisan elhasználható kreditkeretet, továbbiakban a lőszerrekeszét zároltuk"
  • Tessellia
    Micsoda történetek, ezekből össze kéne állítani egy évkönyvet
  • patchaou
    Én ismerek hasonló játékost. Azért nem rakta tele lőszerrel a királytigrist, "hogy ne menjen mínuszba" Arról sem bírtam meggyőzni, hogy tier8 fölött már kell a kurva javító, tűzoltó és gyógyító csomag a tankokba. Az ilyennek hiába beszél az ember. Bezzeg aranyból váltani a freet az megy...
  • Droughert
    Tegnap történt: Top tankunk egy KT volt, valamikor csata közben jelezte, hogy nincs több lőszere, nem tudott lőni senkire, kis szutyok tankok szarrá lőtték. Csata végén megnéztem összesen 4 lövést adott le..
  • kHares
    Ha menni kell hát menni kell, nehéz a természettel vitatkozni
  • Szpecnyaz
    Csata közepe táján én már csináltam ilyet :D. Pont valami kempelős kempirovka volt :D. Amíg lehozták a srácok addig én szartam egy jót :D.
  • Toweliee
    Ilyet még nem :)) Olyat viszont igen, hogy enni ment, egyetlen T9-es volt (többi alacsonyabb).
  • Tessellia
    Olyat látott már valaki, hogy csata közvetlen elején bejelenti a top tank (jelen esetben IS-3), hogy ő most elmegy kulázni? Ezért egész csata alatt afk volt. Nem tegnap kezdtem játszani, de ilyen mértékű pofátlanságot még nem láttam..
  • kHares
    Nekem jól megy, hangot kicsit vissza kell venni egyébként sokkal jobb mint az alap.
    Úgy raktad ahogy az oldalon írják? Tehát először az egész audio könyvtárat a res-ből a res_mods/0.8.2 alá bemásoltad aztán felülírni a pack-al? Még lehet nem a 0.3.6b verziót töltötted le hanem régebbit, ezt ma javította
  • Tessellia
    mmm.. kb. igen:Ð
  • Szpecnyaz
    Biztos nem én, mivel nem is ismerem az általad említett oldalt.
    Haflac: Az kap top gunt aki több XP-t kap. Már pedig esélyes hogy a kicsit kevesebb dmg ellenére is ő kapott több XP-t mivel heavy és csak T9 tank.
  • lexlutor
    ezek a palyaatdolgozask tenyleg annyirol szoltak h telebasztak a palyakat egy csomo godorrel, h ha valaki gyorsan menne, leszakadjon a lanctalpa??
  • zsupeti
    Majd jönnek és megmondja itt valaki,h ez a leges-leg OP tank.Ja pláne,h tier 10ben vagy.Na ott viríts nagyot.
    Ha megvigasztal én is avval szopok. :)
  • Toweliee
    Van már valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy ötlete, hogy a valóságban hogyan működik ez: "A 'Brothers-In-Arms' (Elit alakulat) készség mostantól a Mentor készséghez is ad bónuszt"?
  • haflac
    Obj 268-al(ém) 6 kill és 5464 dmg,ellen e-75 4509dmg 6 kill.ÉS én nem kaptam top gunt,de a másik igen!!!Na most ez,hogy van?Ők nyertek,mert 1 vs 2 volt,meg átment láthatatlanba az e-75,amire ez nem igazán jellemző.
  • Attiska
    Alapban tényleg hangos, le kell venni. A másik problémára viszont nem tudom a megoldást, mert nálam nincs ilyen, teljesen jól a hangok. A scriptet is átmásoltad, ahová kellett?
  • Tessellia
    én előbb T20-on láttam:Ð.. Vesztettünk is. Lévén top tier tank volt abban a csatában.
  • lexlutor
    az miota uj divat h a kereten hetvegi idiotak t34-85re azt a kurta hazsnalhatatlan szart rakjak fel agyu helyett? ez mar vagy a harmadik csak am este , amelyik igy full retardba nyomja.
  • darkwraith
    SZia Szpecnyaz!

Véletlenül nem te vagy Szpecnyaz78 néven a Makettinfo.hu-n?
  • foxbat88fx
    az elején azt kellett megszoknom, hogy nem T20al vagyok.... miután ezt megszoktam azt kellett megszoknom, hogy ezzel a szarral vagyok :D és ne 1v1ezzek mert röhögve kiszed bármi
  • Szpecnyaz
    Azért nem vagyok érte odáig :D. De azért nem is vészes, ha odafigyelek akkor egy T9 csatában is van 1000 feletti dmg. T10ben meg spottolok, most is volt vele 3000 spot dmg, ami ugye egy rakat XP-t hoz.
    Mondjuk elég költséges jószág, mert azzal a kis fos pennel a nagyobb tankok oldalát nem viszem át APCR nélkül, meg sokszor azzal se. Olyan igazi kis szemétkedős tank.
  • foxbat88fx
    akkor majd oda adom az accom hogy húzd ki vele a T71-et :D
    nem lenne szar ha nem tier10esek ellen tenné be mindig.... lőjjek ki vele e100akat hogyne....
  • Szpecnyaz
    Szerintem egyáltalán nem szar. Csak annyi a bajom vele, hogy még egy Grille is 1 lövésből szedi ki.
  • foxbat88fx
    mi értelme van menetből lőni a lepattanókat????
    ez egy rakás használhatatlan szar
    de majd a T71 kárpótol! annak beteg rof-ja van :):)