418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kubukli
    Nem bírtam ki, megnéztem 21,6k csata alatt 6k- gyilok.
  • Kubukli
    Linkelésre sem érdemes:
    SmilyNord 22k csata 320 eff.
    Eddig ez a gyökér a legdurvább átlagú amit láttam.
    Matilda BP-vel erősen kereste a helyét Prokhorovkán aztán egy ravasz húzással kiment a mező közepére. De hozzátette a magáét: 75 HP sebzés.
  • vass17
    50 csata és 54% WR, most viszont könnyes búcsút veszek az AMX40-től.

Hogy milyen kedves volt a match making velem, körülbelül 50% tier5, 35% tier6-os csata és körülbelül a maradék 15% volt tier4-es csata. Enyhén szólva is szemétség, főleg egy ilyen géppel.

Egyet viszont bebizonyítottam, néha szerencsés is lehet az ember, mert az 54% WR-hez sokat nem tudtam vele hozzátenni :D
  • Plata
    Ha agyon lő csapattárs arty miért kapok szerencsés medált?
  • NFOrokosBajnoka
    meglett volna az utolso toltennyel utolso ellenseg is, csak a grille nagyon meglott, es nem mertem leutkozni :(
  • NFOrokosBajnoka
    Csata: Malinovka 2012. december 15. 12:01:27
    Jármű: M10 Wolverine
    Szerzett tapasztalat: 1 437
    Szerzett kredit: 37 136
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Szárnysegéd
  • barkov6
    Küldtem privátot, hátha érdekel.
  • Toweliee
    Sokkal több rossz török játékossal találkozom, mint lengyellel. Sőt, átlagon felül találok közöttük pro-kat. Török jó játékost viszont csak 1-et láttam, ezért jegyeztem meg.
  • foxbat88fx
    lol bazdmeg
  • stoppos
    Én tegnap egy rakat franciával kaptam ki egy meccsen. Ott salutoztak, meg lemingeztek, majd meghaltak feleannyi ellenfél kezétől. Lehet mindkét nép aktívan viszi tovább a MVH örökségét. :)
  • Tessellia
    Globális jelenség a lengyelek okolása a rossz szériákért xd..

• foxbat88fx
    srácok a WG komolyan gondolta ezt a SU-100Y-t????
    betesznek egy 440et sebző TD-t tier6-ba lószar goldért????
  • Tessellia
    Ez nem magyarázza azt, hogy ilyen barmokkal kelljen játszanom.
  • Tessellia
    Csak szerintem fura, hogy 5ször annyit sebzek majdnem mint a nálunk második legtöbbet sebző + az ellenfél legjobbjánál is többet sebzek egy 600-assal:D.
  • Plata
    Mert az a tank papír,Sluggerrel,vagyis most már jacksonnal épp az előbb találkoztam egyel és simán átlövöm szemből.
  • GaBenc
    Mi a gondod? Nekem ez egy átlagos kör lenne.
  • GaBenc
    Azért nem ártana elkocogni a AMD/ATI oldalra, és leszedni a drivert. Mert amit adnak hozzá (CD) nem biztos hogy jó. Megy vele az biztos, de nem használod az egész teljesítményt.
  • Tessellia
    Miért kell engem szivatnia a sorsnak ha ezzel a tankkal megyek?:(

• stoppos
    Egy kört szaladtam csak vele, ennyire volt időm. Abban a körben ott forgolódtam 3 ellenséges med körül, a sebzéseket pont nem néztem. Namajd megyek pár kört vele, hátha feltűnik a változás. Ha fürgébb lenne, annak örülnék, de nagyon. :)
  • Tripla
    Meglett a probléma az utólagos feldolgozást ki kellett kapcsolni és így nem sötét a kép
  • Veqtor
    Tudna adni valaki egy linket 8.2ben működő Duke Nukem voice modhoz?
  • Tripla
    link bocsi elfelejtettem
  • Tripla
    Sziasztok lenne egy kis gondom. Tegnap beszereztem egy új videokártyát és (amd nvida helyett) és ma elindítom a játékot erre szinte fekete a képernyő szuper árnyékolt majd a csata alatt pedig egy beégett tankot látok majd teljesen meghülyül a a kép. Másnál is van egy ugyan ilyen probléma azért nem rakok fel képeket. Segítseteg pls. http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/188549-82-graphics-issues/
  • GaBenc
    Na ez a baj. Mi lenne ha csak beszélgetnénk itt a fórumon és nem egymást oltanánk? Tudom, tök unalom.
    Nem sértődtem meg, csak jeleztem, hogy nem a témáról beszélünk.
  • ppw82
    Ebben a kérdésben sajnos nem tudok segíteni.Ha van jó hanganyagod,küldd a [email protected] és írd le hogy mien eseményre szeretnéd hogy a hangod megszólaljon.
  • Trolokaa
    Nekikezdtem már én is. Program fent van és meg is van nyitva a file amit szerkeszteni kell.
  • ppw82
    Rendben,rakok majd fel egy hosszabb videó szösszenetet.Mért is ne.Ha szar hát szar.:D Ha van valakien haszálható hanganyaga(magyar) máris beleaplikálom az új verzióóba.:D
  • Trolokaa
    Nem is nagyon lesz mert stúdió körülmények kellenek hozzá.
  • Trolokaa
    Bocs ha megsértettelek de itt sokszor alapjárat hogy beír valaki valamit azt hívja a haverjait hogy leoltsa a másikat mert máshogy életképtelen itt fórumon.
  • GaBenc
    Ha nem tévedek én nem bántottalak. Mondtam csinálj jobbat, te segítséget kértél. Nem pincsiztelek, nem hívtalak semminek, mert van bennem tisztelet. Benned is van?
  • Trolokaa
    Van kedved segíteni összedobni egy használhatóbbat? Most fogtam neki már leírást találtam.
  • WaseK
    Nem kötekedni akarok, de ha felraksz egy videót, amiben elhangzik egy egész mondat, abból nem lehet semmit levonni.
    A másik, meg ha nem bírod a kritikát, véleményeket, akkor minek teszed fel?

bocs
  • bgabor
    Én is a Duke modot használom már vagy öt peccs óta, a legjobb! Még frissíteni se kell, patchkor egyszerűen átrámolja az ember azt a két filet az új mod könyvtárba, és mellévágja a friss verzió hangfájljait.

Az eredeti voice pack egy hulladék, arra meg soha nem éreztem késztetést hogy valami magyar hangmodot tegyek fel, amúgy se láttam eddig még értékelhető színvonalút.
  • ppw82
    Köszike az építő és jellemző kritikát,amit írtál.Drága barátom.:D Ez csak egy játék,és ha nem tetszik,használj idegen nyelvű brekegést :D
    Jó tankozást :)
  • Trolokaa
    Nem kötekedés, itt egy igen komoly leírás mire mit mond a hang. Tényleg vicces hogy így is ilyen igénytelen lett a mod.

TUTORIAL
  • patchaou
    Nekem elég sűrűn ossza a 300 körüli sebzést, szóval valamit biztos változott :) És kicsit talán fürgébb is lett.
  • patchaou
    Volt már ilyen gnómfater motorhangom valamelyik verziónál, szóval szerintem menni fog. Köszi :)
  • vass17
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=189895]#189895[/URL]

Próbálkozni kell, de működésre lehet bírni:)
  • stoppos
    Lehet, hogy azért, mert régen játszottam, de semmi változást nem vettem észre a type-nál.
  • Droughert
    ez