418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Meg az hogy Tier 5-ös SPG-k egylövéseznek :) Már nem éri meg ez az ág sajnos, WG-nél egyszerűen nem akarják ésszerűen belőni az új tankok képességeit, muszáj nekik elkapatni a játékosokat hogy azok vegyék a prémiumot.
Nekem most pl. nagyon tetszik az FV4202, ha 1 évvel ezelőtt lennénk, akkor már meg is vettem volna az 1 hónapnyi prémiumot hogy elérjem, de most?? Francia TD ág után biztos hogy nem...a grind közepén csinálnának belőle egy teljesen más tankot. Most prémium nélkül elértem a Cromwell-t, és semmi okom sincs rá hogy rohanjak a Tier 10-es után, a Tier 10-es csatákba, ahol oldalanként 5 SPG van és mindenki vagy célpont, vagy felderítő. -
Veqtor #190075 8.2 kompatibilis Duke Nukem hangmodhoz tudna dobni valaki egy letöltési linket? -
Tessellia #190074 Engem is a célzási idő tart vissza annak az ágnak a fejlesztésétől. Na meg az arl 0 oldalirányú kitéríthetősége. -
Ja, valószínű hogy az IS a 0,4-es ágyújával azt pontosan be tudta célozni.
Én is használok gold ammo-t szóval nem is az a baj, csak akkor szépen állítsák vissza ennek a szarnak a célzási idejét annyira amennyi volt régen. Torony nélküli TD-n 2,9-es célzási idő egy nagy vicc. -
Oddball29 #190072 Hát igen, a WG-nek csak jó, ha a drágább és gyorsabb megoldást választod a skilles helyett. -
Tessellia #190071 Na igen, de az nem volt kitétel, hogy 10méterről vagy 300méterről. -
Oddball29 #190070 Csak a IS shotgunjával nem egyszerű eltalálni. Mondjuk még APCR-el is határeset. -
Tessellia #190069 Annak a tetején a kukucskáló simán lőhető, legalább is én nem pazarolnám a goldot rá. -
Én is kicsit elszoktam ettől, megfeledkeztem róla hogy most már bárki bármikor betöltheti a gold lőszert...Ml. 48-asom szemből egy Tier 7-es IS-nek két lövés volt (800HP-ról indultam)...
Ez csak azért fáj, mert ennek a TD-nek a frontpáncélja és a mozgékonysága volt az előnye, msot így az egyik szépen eltűnt. Jaj de jó hogy kifejlesztettem. -
Fefe82 #190067 Antennát ? :D megmozgatom én egy kalapáccsal a kur..annyát -
SovereignXY #190066 Esélyes mert ma mási ktigris 2szer lőtte át a lövegpajsz mellett a tornyot. Learcoztam egy superpershinget. az dettó átlőtte a tornyom... -
yossarianHUN #190065 Mozgasd kicsit az antennát:) valszleg a kártya lesz, vedd ki, porold le picit. Ha valami elkattant benne akkor már csak annyit fog érni mint szarnak a pofon, de ha más játék közben nem csinálja még van remény. -
esetleg próbáld ki más játékkal vagy benchmark cuccal ( 3dmark , unigine heaven ) -
Tessellia #190063 Valszeg igen.. megadta magát a kártyád, esetleg próbáld ki más játéknál:S. -
Fefe82 #190062 Nem tudom mi ez !! vagy letérdel a kártya ? komolyan össze töröm,eddig nem csinált ilyeneket -
Fefe82 #190061
ha valaki látott már ilyen szart akkor segítsen mi a faszt kell csinálni??? már kérdeztem,de újra lett rakva a gép a játék,és ugyan akkora szar megint....valami tipp jól jönne -
stoppos #190060 Golddal lőhetett szerintem. Nem emlékszem, hogy egyszer is átvitte a T-54-et a tigrincs. -
SovereignXY #190059 Remek. A csapatok megint prók. Ennek köszönhetően megyek ARTY-zni. Előre is sorry akit esetleg bántok de ezt a sok hülyének kell köszönni akik mindenki tudja milyenek a zöldségek... -
SovereignXY #190058 Csak nekem tűnik úgy hogy a t-54 papír? Mármint az előbb is szaros tigeris átlőtt szemből. Én azért mikor ellene voltam nem eléxem, hogy így vitte volna az elejét "minden". -
Attiska #190057 Ne aggódj, a szovjet vasaknak mindig jó a rejtőzködési képessége, nem hinném, hogy ez majd kivétel lesz.
-
hellokitty92 #190056 Nem kell fosni tőle, kb egy t6 isu lesz, egy lövés után megerőszakolják ezt is.:D 60mm páncél, 700 hp, batár nagy.
-
Tessellia #190055 Ez még durvább is. -
foxbat88fx #190054 húha, király... erre lehet benevezek :D ezzel a gunnal lehet majd alázni -
Droughert #190053 Itt egy hasonló bosszantó vereség.
[IMG][/IMG]
-
Trolokaa #190052 SU 100Y -
Tessellia #190051 nem kamu: link -
foxbat88fx #190050 és valóban tier6os lesz vagy csak kamu? :D -
Tessellia #190049 régebben volt ide belinkelve már az a tank és igen annyit tud az ágyúja, de kb. papír lesz maga a tank. -
Trolokaa #190048 Figyelem én is mikor kerül fel róla replay de még semmi. Mikor kijöttek az soviet TD k még azon a héten nézegettem róluk a repleyeket. -
foxbat88fx #190047 szóval senki nem tud semmit se nem a su-100y-ról? -
Trolokaa #190046 8.2 -
bgabor #190045 Időközben meglett, van már új verzió, itt elérhető. -
Attiska #190044 Igen. -
bgabor #190043 Nem tudja valaki, hogy a HR MODnak (lövések, töltés hangját cseréli ki sokkal jobb minőségűre) készült e már 8.2-höz igazított változata? A régi sajnos nem működik a mostani alatt. -
bgabor #190042 Gondolom top tier volt, simán belefér a mostani matchmaker működésébe. Ugye két tier a maximum különbség, ő pedig nyolcasokkal hatosok ellen ment. -
Plata #190041 Hogy a szöszbe rakott ez be téged annyi kicsi közé. -
Wlanseraf #190040 Szerintem karácsonykor bedobják még:) 7 kill volt de kettőt úgy kivettek előlem hogy éppen megnyomtam volna a gombot:) de így is fasza kis kör volt igaz top tank voltam:) -
bgabor #190039 Szép eredmény, szép gép, kár hogy nem árulják már idén. :( -
Wlanseraf #190038 hihi:)
-
Tessellia #190037 Optimista vagy, én csak ennyit látok:Ð.
Destroyed: 4 999