418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SovereignXY
    ÁHHH még vagy 4 óra mire tudok írni de amint ez meglesz úgy elküldök midnekit a gold ammós kurva annyába mint annak a rendje. Persze mert persze a kurva is-6 átlő szembőla t-54ben még a tornyot is.
  • stoppos
    Az egyetlen hetes tank, amit megtartottam a T20...
  • stoppos
    T20 egy fürge jószág, ráadásul a T-43-mal ellentétben le se szarja az ellenfél, ha van bármi más tank a közelben. A fejkidugás is királyul működik, pláne, ha közepes távra vannak a tankok.
  • Szpecnyaz
    Ugye vágod hogy a löveg kitérítésben nem csak a páncél a lényeg? Hanem az is hogy egy pici torony jóval kisebb célpont mint egy egész tank.
  • Oddball29
    Ha egy T20 emelkedő mögül dugja ki a tornyát, akkor a lapos mivolta miatt alig látsz belőle valamit.

Egyébként a kettő közül a T20 a gyorsabb, fordulni igazán egyik se tud.
  • Szpecnyaz
    Valami 250 csatát nyomtam le a Ferdivel, a mai napig az egyik kedvenc tankom. Igaz hogy már egy jó ideje nem játszottam vele, szóval nem tudom mennyit lőnek rá prémmel. Talán a JPII a jobb választás a mozgékonysága és több közös modul miatt. Ami engem elriaszt tőle az az hogy könnyű kigyújtani szemből, meg a fos gun kitéríthetőség. Ezekben a Ferdi eléggé fölényesen veri.
  • SovereignXY
    Lövegkitérítés? ezek medek. T20 kidugja a tornyát mert tud lefelé is lőni? és? átlövik mint a szart. a DPM meg simána t-43 mellett van. 2őt lő az mire t20 egyet.

Oké azt elsimerem hogy nem uygan arra a dologra jó a 2. T-43 kis agresszív közeli orbit med. A t20 meg inkább mint egy hvy. Páncél nélkül. Ergó szar :P
  • bobitusz
    Igen ettől tartok én is ez a retkes arany lőszer...
    tényleg egyre egyértelműbb a helyzet, bár azt nem tudom, hogy azért kifejlesszem e mindkettőt, mert már van egyszer 77 ezer xp jagdpantheren
  • bgabor
    T20, egyértelműen. Nézd meg a top ágyúkat és a lövegkitérítést.
  • Tessellia
    Legalább eltalálod vele az ellenfelet + nem kell majdnem 3mp, hogy összeszűküljön a célkereszt.
  • kHares
    T10-ek ellen 200 átlagsebzéssel? Kicsit erős, pláne hogy már rég van objectem 704-em is, kár hogy semmi használható nem megy át a másik vonalról.
  • SovereignXY
    Mi a jó abban? Lassabb, kisebb a rof, nem is fordul úgy, ammo racket szereti kapni, nagyobb
  • Oddball29
    Jó mind a kettő. T-43-at 2400a-s átlag effivel fejeztem be, egy generalista med, se igazi erőssége vagy gyengéje. A T20 az egy üss és fuss gerilla.
  • SovereignXY
    43. simán megeszi azt a fostalicska usa medet
  • Ry0K3N
    Most már a T20.
  • Tessellia
    su101-en ne használd azt a 122mm-es ágyút, az alap 100mm-es bőven jobb szerintem adatok alapján.
  • Ry0K3N
    Veszélyes, jó hulldown, és jó camo, csak ne vidd közelharcba.
  • Tessellia
    T20
  • keagle21
    A T20 vagy a T-43 a jobb med?
  • Oddball29
    Legjobb hetes TD, nekem az Su-100M kivételével volt az összes.
  • SovereignXY
    arl v39 vagy hol inkább feladtam francia TDket. Su-101et meg tegnap adtam el.
  • Szakesz
    A Ferdiand a 8.2-ben életképtelennek tűnik. Mindenki APCR és HEAT lőszereket használ, ezért szinte bárhol átlőnek függetlenül attól, hogy 200mm vagy 50mm a páncélzatod. Az artykból hihetetlenül sok van, amik ugyanúgy egy lövésből lőnek ki Ferdninand-ból, mint Jagdpanther II-ből. Továbbá egy Jagdpanther II-vel sokkal egyszerűbb elbánni a gyors ki tankokkal, szóval elég egyértelműnek tűnik a helyzet.
  • yossarianHUN
    T25 AT-ról mi a véleményetek? A tankismertetőjét már olvastam, most az egyéni gondolatokra lennék kíváncsi.
  • kHares
    Nekem csak jp 2 van de eléggé élvezetes. Igaz most csináltam 8 lövés 0 találatot de ha leosztja csinálhatsz bármit. Mozgékonyság kárpótol mindenért.
    Nem úgy mint a francia td-knél, napi duplával meglett a nagyobb ágyú az mle48-ra de valóban, 2.9 aimtime? Fuck this shit meg amikor 300 méterről átlövik 175-ös ágyúkkal. Csak megszokásból duplázok vele.
    Most lett meg a su101, na az is lol. T8 td, 175 pen, 0,41 pontosság és 2,9 aimtime. MEglátjuk mennyire dobja meg ha lesz nagyobb ágyú
  • bigmano
    Legeslegelső köröm tigrincsel:
  • SovereignXY
    Végül is az hal megutoljára. Bár fordítva lenne az artyk esetén. :S
  • bobitusz
    Hát igen, ti is elmondtátok azokat a dolgokat amiért nem tudok választani :D
    akkor is ha kb minden a JP2 mellett szól kivétel hogy a ferdi létezett és nálam ez sajnos sokat számít :D
    meg a jagdtiger volt a célom amikor elkezdtem a TD-ket
    köszi a gyors válaszokat, a döntést úgyis nekem kell meghozni :D
  • Malarki
    Jó, igaz, de bennem még él a remény
  • SovereignXY
    WG és a valóság? LOOOOOL.
  • SovereignXY
    Ferdi ülsz a bokorban oszt jónapot. JP2vel meg lehet közelről is harcolni esetleg seggbe kerülni egy egy várisi pályán. Agresszív harcmodort jobban támogatja.
  • Malarki
    Egyébként nem tudom, hogy ki találja ki a hétvégi akciókat, de elég furcsa lett a mostani. Ugye most az ardenneki csatába besegítő angolokra emlékezünk, erre akciót kap a KV-1S, a VK3001(H) meg az ARL44 amiknek közük se volt hozzá. Én ezek helyett inkább beraktam volna mondjuk németektől a Pérducot meg a KT-t, az amcsiktól az összes Shermannt, az angoloktól meg a Churchilleket plusz a Comet-et. Közelebb állna a valósághoz mint ez.
  • SovereignXY
    Hát.... Ferdi volt kb 25k tp útán eladtam a picsába mert péncél ide páncél oda nekem:
    1: lassú
    2: tudják hol kell lőni akkor bye bye.
    3: orbit és vége. Nem bonyolult.

JP2 van. Nem rég lett meg a nagy gun. Előtte is élveztem azzal meg kurva jó. Igaz:
    1: Rálőnek ált átmegy kivéve ha a lövegpajzs körül éri.
    2: Gyors és jól fordul. Nehezebb jóval kiorbitolni. Egyzser így 1v1eztem le egy t-44et :)
    3: Mondtám már hogy gyors és jól fordul? :)
  • Tessellia
    Én a bétában ferdiztem, de az hol volt már.. Nem mérvadó. Teszten mikor először volt ez az új német td ág, ott JP2-t meglestem. Akkor még nekem úgy tűnt mintha mozgékonyabb lenne mint a sima JP, plusz néha megfogott egy két lövést, de többségében simán átlőtték. Én mivel a mozgékonyságot többre tartom ezért JP2-t választanám.
  • lammaer
    Ez egy marhaság. Én még sose hallottam olyanról hogy valaki szólt volna bárkinek hogy "gyere már fel a fórumra és védj meg".

Ez tipikusan azoknak a gondolkodásmódja, akik olyan égbekiáltó baromságokat szoktak írni, amikre akár 3-4 ember is rámozdul egymástól függetlenül.
    Aztán a delikvens gyártja ezt a sleppes dumát, ahelyett hogy elgondolkodna hogy mekkora ökörség volt amit írt, nem pedig a világ fogot össze ellene :)

• Malarki
    A JP2 nekem életképesebbnek tűnt, bár csak teszt szerón játszottam vele. Mozgékonyabb mint a Ferdi, a lövege semmivel se rosszabb, a páncélzata mondjuk gyengébb, de hát kinek mi tetszik. Viszont a Ferdi nagy hátránya hogy Porsche motoros, és ezt rajta kívül nagyon kevés német tank mondhatja el magáról, és ha történetesen neked nincs még ilyen járgányod, akkor szívhatsz a legalapabb motorral, amivel irgalmatlan lomha.
  • Tessellia
    nézegessed meg
  • Tessellia
    Na.. engem is tegnap kb. 750hpról szedett ki egy grille az su-100m1-ből:D, élveztem elképzelheted..
  • Szpecnyaz
    Ráadásul csak egy minimális tartományban tudja oldalirányba mozgatni a löveget. Ez a hosszú aim idővel eléggé gyilkos. Ráadásul T9-10ben is ugyan ez van. Mondjuk ezt leszámítva nincs komolyabb hibájuk.
  • bobitusz
    Elérkezett az idő hogy választanom kelljen a ferdinand és a jagdpanther 2 közt, mit gondoltok melyiket érdemesebb?

ferdi alapból szimpatikusabb, csak hozzá nincs semmi kifejlesztve,lomhább is meg szerintem nagyobb páncél ellenére ugyanúgy átlövik főleg goldal,
    meg ugye valamikor jönni fognak az új német TD-k és a jagdpze100-at inkább elkerülöm :D

szóval akinek vannak tapasztalatai ezekről, azt szívesen meghallgatom.
  • Oddball29
    Nekem működik a régi, csak újra kellett rakni.