418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ytar #190196 csak erős idegzetűeknek:
edong
ilyen fasz mellett nem lehet csatát nyerni, amikor bejön top tanknak a T34-ével ... plíz WG! gyökér szűrőt, ne fizikát! az ilyen buzik meg játszanak egymás pöcsével!
-
yossarianHUN #190195 Lesz benne taktikai lehetőség az tény, de hogy szokni kell majd az tuti:D Már ha így lesz. -
Tessellia #190194 Nem fordul rosszul a Valentine a játékban még egy picit hozzádobnak ehhez a sebességéhez és lehet menni vele:Ð..
"On firing, the gun breech recoiled into the driver's space, with the driver staying in position, in case the vehicle needed to move quickly. The rear mounting had the advantage that combined with its low silhouette, the Archer made an excellent ambush weapon, allowing its crew to fire, then drive away without turning round."
Leseggelsz valahova. Lősz egyet és gyors elhúzod a csíkot majd megint leseggelsz valahova:D. -
Greenscape #190193 Valakinek megvan az orosz premium td? Kellene valami amivel tudnam huzni az orosz legenyseget es meg jol is keres.
Erdemes megvenni?
A SU-100-at szeretem es meg papiron jobb nala. -
yossarianHUN #190192 Hát ez az, csak kérdés hogy valósítják meg. Seggelve azért egy kaland lenne vele a játék. -
foxbat88fx #190191 jaja T1E6 érdekel de azért nem kell tennem semmit, csak beírni egy kódot :) -
Tessellia #190190 Már pedig az tuti benne lesz szerintem. -
Tessellia #190189 + a meglepi tank amit kapunk:D
Lesznek még azért tankok szerintem majd amik meglepetést okoznak, hogy jé ilyen is volt valaha tervrajzon? xd -
yossarianHUN #190188 Archer lenne vicces, ha tolatva kéne lövöldözni vele
-
yossarianHUN #190187 Én így voltam a Sluggerrel, mielőtt meglett rá a 90mm-es. Azóta baromi jó kis TD lett belőle. Top ágyúval biztos jó lesz. -
foxbat88fx #190186 meg nyitott meg nem nyitott :D de majd csak összehozzák, de onnan csak a teknősbéka érdekel engem :) más britt csak a firefly.... ennyi, kifújt a britt tankok....
pont pár napja gondolkodtam, hogy alig van már kiszemelt tankom!
oroszban semmi nincs, amerikai T69, német JP (jövő7en meglesz, Sturer Emil, francia Souma SM (ha jön egyáltalán) kell.... kínai tankokhoz hozzá sem érek, és ennyi... ez 6 tank amiből 1 meglesz 1héten bellül... és marad 5 :/ -
Ezért kell a su 152 ágra menni.A 152-es kályhacsővel biztos nem fogsz pattanni semmiről :) -
kHares #190184 Ez a su101 talán a legszarabb td amivel valaha játszottam. Elképesztő 175 pennel kínlódni. Foglalom a bázist mert kell nekem ugrik egy t32. Na az egy dolog hogy többször pattant rólam de nem bírtam átlőni hasban, a kis géppityunál, nem bírtam láncolni 200 sebzéssel. Kénytelen voltam rohangálni körbe így is minden második lövésemet elnyelte.
Szemből semmit nem ütök át, ha közel megyek 2 lövés vagyok szinte bárminek.
Mégis mit lehet kezdeni vele?
-
Tessellia #190183 Nehéz lesz eldönteni mikből fog állni a TD ág vagy, hogy melyikekkel fogják kezdeni, mert vannak egyaránt tornyos és nem tornyos TD-k is briteknél. -
Mostantól ezzel indulok mindig csatába:
-
foxbat88fx #190181 á oda nem fog.... ott A39, Alecto, AT10 meg ilyenek lesznek -
Szpecnyaz #190180 Igazából nem lepődnék meg ha a TD ágra menne. -
foxbat88fx #190179 ez csivatalos....
firefly engem is érdekelne, remélem hogy nem prémnek hozzák -
bgabor #190178 Honnan van?
Amúgy emberek, van már valami konkrétum (pl:screenshot) a brit Firefly-ról? Szerintem arra tankra lett volna mindenki a legjobban kíváncsi a britek közül, aztán se híre, se hamva.
Azt én is tudom hogy T6 nemprém lesz az amerikából szalajtott ágon(Lee, Stuart), de ennyi. -
foxbat88fx #190177 hehe ezeket most találtam :D:D:D
-
foxbat88fx #190176 hmmm ez jónak tűnik
-
yossarianHUN #190175 Akkor ezek szerint én nem találtam vele a közös hangot, nekem annak idején sokkal jobban bejött a Stug, Su-85. Ízlések és pofonok. -
foxbat88fx #190174 egyik kedvencem a Wolvi!!!! iszonyat jó! :):)
64! WR 1975 effi 392 csata 719 kill szól mellette
-
Amarth99 #190173 A wolverine egy marha jó td :), tessék megtanulni használni... és M1A2 kell rá...
Gyors, jó a dpmje, hulldown képes, forog a tornya, tiszta kicsi Hellcat, aminek nem véletlenül ez a neve:P! -
haflac #190172 Győzelem!
Csata: Live Oaks 2012. december 15. 19:02:41
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 170
Szerzett kredit: 53 415
Csatában elért Achievement: Pascucci medál
pusztuljon a férgese :) -
yossarianHUN #190171 Wolvire értelmetlen azt rakni, az egy TD, közelharcolni sosem fogsz vele, ha mégis, akkor fél perc után elpatkolsz. Messziről fogsz lövöldözni, erre pedig a pontos, gyors M1A2 van kitalálva. -
Rainbow15 #190170 Shermanra a 105-ösnek van értelme (szerintem csak azzal játszható). Látom Wolvira is van hasonló, gondolom az is hasonló, és akkor arra is azt kellene rakni. Az pontosabb, gyorsabb legalább? -
yossarianHUN #190169 Miért kéne hogy erősebb legyen a TD páncélja? Nem minden TD él a páncélból, sőt, nagyon kevés TD él a páncélból. Az ágyúja pedig jobb, a Shermanon M1A1 van, a Wolverineen M1A2. Más játékstílusra való a kettő, viszont tény, hogy az M10 nem egy különösebben erős TD. -
Rainbow15 #190168 Az miért van, hogy az M4 páncélja erősebb az ugyan olyan szintű TD Wolverine-é? És a gunja sem jobb. AKkor miben jobb, vagy a Wolverine egy **** tank? -
Destydeme #190167 Győzelem!
Csata: Erlenberg 2012. december 15. 18:11:42
Jármű: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 1 983
Szerzett kredit: 47 098
Csatában elért Achievement: Mesterlövész -
stoppos #190166 Érdekes módon az angol ág nem lett OP elsőre sem. A hétvégi eventet persze rászabták, szóval lehet, hogy nem is játszanak vele annyian, mintha OP lenne. -

-
yossarianHUN #190164 Természetesen, de pont ezért nem értem, miért kell minden új nemzet/ág/prém tank behozása után az egekbe magasztalni azt. Ne dőljünk már be minden alkalommal a parasztvakításnak:) -
lammaer #190163 Sokszor megtárgyaltuk, üzletpolitika. Ráugrik mindenki, jön az XP váltás goldért hullám, visszajönnek azok is akiknek esetleg kicsit csökkent a lelkesedése.
Még jobb is a ha a nép is tudja hogy biztosan nerfelve lesz, mert akkor még jobban igyekeznek kihasználni a kezdeti OPságot. -
lammaer #190162 Akkor lehet hogy ezért nem találok most a Pattonban semmit... én későn érő típus vagyok, nemrég lett a pattonom fullos.... -
yossarianHUN #190161 Ez igaz. Megeszem a kalapom, ha nem lesz lebutítva az a tank. Nem értem ezeket a hatalmas lelkesedéseket egyes új nemzetek egyes különösen jó járművei körül. Hányszor volt olyan, hogy az ilyeneket szép lassan, vagy épp hirtelen ne nerfelték volna szénné pár hónappal a debütálásuk után? Majd ha fél év múlva még mindig istenkirályság a Cromwell, akkor készséggel elismerem, hogy a T6 medek királya. -
Szakesz #190160 Többek között az M48 Patton-re is ezt mondták a játékosok, aztán a WG egy huszárvágással megoldotta a problémát. :)
Csoda, hogy még nem érte nerf a Cromwell-t. -
Tessellia #190159
-
Tényleg szuper kis tank, de ez az OP szar KV-1S az őrületbe kerget, pattog mint a franc és 2 lövésből kiszedi az azonos tier-ű tankokat...de van balansz...van. Persze.
És akkor a sima KV-1-ről nem is beszéltem, 122mm-es gold lőszerrel... -
foxbat88fx #190157 képzeljétek el a következő szituációt....
Steppes... tier 6-7-8 csata... és a SAJÁT gw panthered megindul a mezőre KÖZÉPPEN... mit csinálnál?
én le TK-ztam a kurva anyjába! elegem van a gyökerekből!!!!!!