418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Az artysták mindig is kihasználták ezeket a kiskapukat. A játék elején dezertáltak, aztán közel álltak a falhoz, hogy ki tudják lőni magukat, aztán most itt a fulladás, a zuhanás meg egyéb nyalánkságok lehetősége, amivel előszeretettel élnek.

• vass17
    Azt kell mondjam, hogy stock gunnal tényleg szenvedés volt az ELC, de így teljesen kifejlesztve nagyon jó, egyelőre még nem sikerült leülni egy helyben, mert annyira jól lehet vele idegesíteni a népet és közben elterelni a figyelmüket, hogy a csapat közben szétszedje őket:D

Mivel eddig nem scoutoltam igazán soha, meg kell jegyezzek valamit: nevetséges, hogy ugyanannyi vele az effem (annak ellenére, hogy a kezdeti xp grind és beletanulás elég rosszul sikerült), mint azokkal a gépekkel, ami tényleg fekszik és eldöntöttem velük elég sok csatát. 1850-1900-at úgy lehet vele összeszedni, hogy igazából olyan sokat nem adok a csaták végkimeneteléhez, egyelőre..miközben a többivel rendesen meg kell izzadni érte:)
  • TomDantes
    Legalább 35-40 km/h-t?Dehát a multkor meg azt mondtad ,hogy a TOG az milyen fasza...pedig az se megy 20-nál nagyon többel!
  • bgabor
    Amúgy tegnap mentem vizes pályán és megint vízbe ölte magát két gerinces artysta a csata végén. Nagyon durva hogy több mint egy hete kint van az új peccs, de ők még mindig nem tudnak róla hogy most már teljes javítási költséget fizetnek ezért a szokásos kis gerinctelen húzásukért.

Nem hiába na, minden helyzetben nagyon látszik hogy ők képviselik a fogyatékosokat a játékban.
  • Wlanseraf
    Nagy features ez a puszta közepén álló tankok 100 méterre és még lövés közben sem látszik... WG szerver powa... komoly egy vas lehet....
  • bgabor
    Hát van azért valami nagyon taszító abban hogy hússzal szendvedsz előre, és amikor belelősz egy szutyok papír T-28ba, akkor az élete hetedét viszed csak le egy lövéssel.

Én is megvettem hogy kihúzzak vele egy fullos brit med legénységet, de kínszenvedés. Tényleg nem szabad olyan tankot megvenni ami nem tud legalább 35-40 km/hát elérni.
  • Trolokaa
    Mondjuk 20 seces reloaddal. Én nagy soviet rajongó vagyok, 6 tank kivételével az egész soviet fa kivan húzva de ha pl jönnének a forgó tornyos TD k pl 152mm M65 ös vagy 152mm es D1 es löveggel simán kilehet következtetni hogy ha tornyos ugyan az illik majd rá hogy nagy reload mert tornya van és ha jobb lenne felesleges lenne nehéz tank a sovieteknek. Egy idő után aki tisztán lát látja hogy semmi kimagasló nincs a nemzetek közt amitől kilehetne jelenteni hogy ez jobb lesz.
  • hellokitty92
    És, attól még ingyen lesz. Nem veszít vele semmit az ember! Ha szar, akkor eladja - az lesz sajna, mert ilyen sebzésű ágyúkat nem lehet normálisan balanszolni-, de végül mindenképpen jól jár és ez a lényeg!

Sokan azután is képesek voltam megvenni a jpze100-at, hogy kipróbálták teszten és pontosan tudták mit vesznek... és az még ingyen se volt.:D
  • vass17
    Hmm, hogy tudsz egy M18 után átülni egy Matildába? :)
    Nem mondom, hogy annyira szörnyű lenne, de azért valljuk be, hogy a lassúság minden tankot tönkretesz, az M18 pedig éppen ennek az ellenkezője, mindenhova odaér.
    Lehet, hogy egyéni ízlés kérdése, de én képtelen vagyok jónak nevezni egy tankot, ha az képtelen visszaérni resetelni a bázist, de ha esetleg a bázison maradsz vele, képtelen segíteni a támadást, egyszerűen korlátozza a lehetőségeket.
  • hellokitty92
    Azért mondom, hogy nem kell sietni vele és prém se kell a kihúzásához. A t30-nál mindenki beszopta ezt, vettük a prémet, aztán 1-1,5 hónapot állt a garázsban, mire átrakták td-nek. Simán el lehetett volna érni, nyugis tempóban is.

A legjobb t9 heavy volt. Csak úgye valami 3 patchen keresztül nerfelték, de aki normálisan húzta, azt nem érintették nagyon ezek a nerfek és gyorsan meglett neki a t10.

A 183mm-es meg inkább jpze100 kategória, de ennek legalább lesz valamennyi mozgékonysága, meg camoja. Talán valamivel életképesebb lesz.:D
  • Trolokaa
    Én csak rávilágítok arra hogy pl Jagdpanzer E100 nak is 2,33 as reloadja 170 mm es löveggel. 183 mm el tuti lassabb lesz és kb ugyan attól fog szenvedni a brit is mint az összes többi. Addig érdek míg nem látjátok milyen. Szépen berakják majd nerf. Amúgy se tudna többet teljesítményben mint egy Jagdpanzer E100 vagy T110E4.
  • Desmodromic
    Biztos brutál lesz, de nem biztos, hogy annyira szeretnék egy olyan tankba ülni aminek egyessel kezdődik a ROF-ja.
  • csoszi87
    Teljesen mind1. Ha bejön van 2 T10es tankom. Ami ha nem tetszik eladom. (de cwre lehet jó lesz tartaléknak.
    Ha nem jön be akkor van 1 T10es tankom.
    Mit veszíthetek?
  • Trolokaa
    Ahogy látom kb 50 mm el nagyobb a páncél a Tier 10 es brit heavyn. Kb ennyibe fog különbözni T30 tól meg max a löveg. Azt is belövik 290 es pennel, 17 seces reloaddal meg 850 es alfával! Húzzátok csak prémiumot is vegyétek!
  • Trolokaa
    WG elhúzza a mézes madzagot aztán ti meg kajáljátok befele. Hányan is szarozzák T30 at hogy mennyire szétnerfelték?
  • hellokitty92
    Nem most hülyeséget beszélek, megyek iszok egy kávét.:D De szerintem amúgy sem a tornyos brit td-k jönnek először, hanem a simák. Oda meg csak nem tesznek egy tornyos tankot top-nak.
  • hellokitty92
    Nem kell sietni vele gyerekek, prém nélkül is simán meglehet bárkinek:

Any info when this might happen?

Well, for the first half of 2013, three things are scheduled: German meds, German TD's, British TD's (+arty, but Tuccy spoke of it as if the British arty might come separately). The order in which they will arrive is not yet clear, but according to hints on the Russian forum, the British TD's might come first - approximately in April.

Tehát a kínaiak után jönnek a várva várt német újfiuk!
  • hellokitty92
    Na bammeg, akkor ideje nekiállni a brit heavy ágnak!:D 1-et fizet kettőt kap akciót sose szabad kihagyni!:))

Ezek szerint az a33 excelsior prém tank lesz és nem lesz 2. nehéz ág... kár, nekem nagyon bejön, de prémként szar lesz...:/
  • Destydeme
    Ok,köszi.
  • csoszi87
    Értem köszi.
    Ahogy olvasom, ez 1 kocsmai beszélgetés a wg-sekkel.
    Csak nekiugrok az angoloknak.
    Már csak azért is, mert már haragszom magamra, amiért az Is-7et nem fejlesztettem ki anno.
  • Ytar
    ?!
  • Nazarov77
    Én a VK3002(DB)t vettem vissza mikor kiderült hogy belőle jön majd a Leopárd 1 ág. 75mm L/70 buffig rövid 88assal használtam ami T7be még ok de 8-9es csatában kitörölhettem vele, miután buffolták a 75öset utána azt használtam amivel egész jó volt mert jóval pontosabb és 132 helyett 150 a pen.
    Viszon 3601re szerintem jobb a vacak 88as mert az max T8 ellen megy és gyakran kerül 6-7 közé oda meg elfogadható.
  • charlie0930
    thx a gyors segitséget
  • Nazarov77
    Amcsiknál pont így volt mikor a T30as T10 heavy helyről T9 TDbe ment át megkaptad helyére az új tankot.
    szokásos helyről szereztem
  • csoszi87
    Ezzel most azt akarod mondani, hogy az angol heavy kap 1 183mm-es gunt, és TD lesz, valamint helyette megkapjuk az új angol heavyt?
    Tehát ha kihúzom lesz még1 10es tankom?
    Honnan szerezted ezt?
  • Ytar
    *6-ban
  • Ytar
    tierjében szarabb lesz mint a Cromwell volt tier 6-ben, de még így is a leghasználhatóbb T7 med, fényévekkel jobb a Panther/T-43/VK DB triónál, olyasmi mint a T20, mozgékony, és hajlik a csöve lefelé is ..
  • charlie0930
    Hello bocsi a zavarásért de a comet-röl tudtok valamit mondani most venném meg és szeretném tudni hogy szivás lesz vagy lesz olyan jó mint a cromwell.Előre is köszi a segitséget.
  • Ytar
    nyugi, a Black Prince is pont ugyanilyen lassú papír szar lesz, igaz, azzal is csak ~130000 xpt kell összeszenvedni ..
  • rahotep
    Úgy érzem én is összeszorított foggal leszek rajta túl...
  • rahotep
    Akkor ki kell fejleszteni a 75mm Vickers HV-t.Azzal használtam nekem nagyon bejött...
  • Trucker39
    Én nagyon gyorsan eladtam. Biztosan bennem van a hiba.
  • rahotep
    Van tapasztalat a Chuchill IIV-el valakinek? Tegnap megvettem,de nem varázsolt el. Lassú és a 152-es front ellenére nagyon papírnak tűnik.Szinte csak top tankként használható,de mire odaér valahova 20km/h sebességgel már csak a roncsokat látom...
  • mnorbi2
    köszi , nem vettem felvittem. Elötte matilda volt ,avval siman ment a játék , de itt ahol mr 5-6 szintú tankok is vannak szemben , nem sebzek... amit nem értek
  • rahotep
    Szia!Lehet,hogy félreértem,de a Churchill-t vetted pénzért vagy az angol ágon jutottál el odáig? Ha vetted javaslom először tanulj játszani kisebb járműveken és,ha még nem tetted meg, akkor csináld végig a játék oktató módját is...Továbbá a tech-tree-ben megtalálod "Vulnerability" fül alatt,hogy melyik tankot hol érdemes lőni!
  • Destydeme
    +1:A nagy torony kell rá?Megéri a +90hp cserébe a közel fele olyan gyors toronymozgásért?

Nazarov77 ha jól tudom,te pár hónapja visszavetted(te a kissebb ágyút írtad),mik a tapasztalataid?Thx.
  • Destydeme
    Hi. Visszavettem a VK3601-et.
    A 88as 132pen-es vagy a 7.5-ös 150pen-es ágyú a nyerő rajta?Thx.
  • Hupihun
    360 métert haladtál és kiváló sofőr 1. osztály kaptál hehe
  • mnorbi2
    hello ! kezdő vagyok szeretnék segitséget kérni... nem lrtem van egy 5 szintú churchill harckocsim a legjobb lövggel, a többiek 400-500 akat lönek mindenkkre nekem a csucs 40-50 de inkább 0 és a végén látom hogy elatalálam vagy 20 szor de nem sebzek... nem értem mivel löjjek hovitzer van még mint fejelsztés ? vagy meg kell venni a goldos lövedéket , mert annélkün nincs értelme ? persze velem egyszintő tankrol beszélek max 40 et lövök bele....
  • Nazarov77
    Ez lemaradt:

- new tier 10 heavy to replace it will most likely be the Chieftain