418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    I won't feed the troll:)
  • Eagle16
    Az Mle. 48-as csata 750 xp lett, egylövésezett az egyik féreg a pálya másik végéből. Egy lövést se tudtam leadni. Igen hibáztam, megpróbáltam valamit eltalálni ezért elő kellett bújni az SPG biztos lyukból...
  • yossarianHUN
    Ennek ellenére te továbbra is csinálod, mikor artyban ülsz? Tehát másokat is fikázol azért, amit te rendszeresen űzöl. Egyre jobb.
  • SovereignXY
    És igen egy büdös patkány harcmodor de jó kikapcsolódás. És mekkora fun már s-51el 1 shootolni a JT-t vagy jó 1800at bele verni a JPe100 elejébe. Jó nagy nalac volt soha sem feldem el :P
  • Eagle16

Tegnap jó sokat Cromwell-eztem prémium nélkül, óriási ez a kis tank. 20k xp jött össze vele pár óra alatt, élvezet vele játszani. A 80%-os legénységem fel is ugrott a végére 95%-ra. Ilyen 700-1000xp körük jöttek nagyrészt.

TD-ket feladtam végleg, többet nem veszek egy darabot sem, lehet akármilyen hiper-szuper mikor épp berakják.

M103 meg vonzza a gyökereket. Kár, pedig az egyik kedvencem.
  • SovereignXY
    Ha az enemy arty csinálja meg ezt velem le pussy-zom. Vagy vmi egyéb szépet mondok.
  • yossarianHUN
    Ha már megtetted azt, hogy az artyzással a csatatér patkányává avanzsáltál, szerintem annyi öröm mindenképp jár az ellenségnek, hogy a füstölgő roncsodat gyalázhassa vérben forgó szemekkel.
  • SovereignXY
    ÖÖÖ ha artyzom én is megteszem a végén ha minden veszett. miért? Mert nem adom meg az örömet az enemynek hogy kilőjön :P
  • Toweliee
    Bennem az alakult ki, hogy mediummal körözni kell az ellen tartály körül vagy felderíteni attól függ, de mindenképp mozogni, vétek vele álldogálni. Mármint, egy mozgékonnyal, mint ez. Első ilyen járgányom, ha a Type-ot nem számolom ide.
  • Toweliee
    El tudom képzelni. Azt biztosan tudom róla, hogy mindig kitalálja, hogy az enemy mit fog lépni.
  • pointer4
    Igaz hogy médium tank, de még avval is mindenki kicsit másképp szeret játszani :)
    Más felhasználásra, meg eltérhetnek a skillek fontossági sorrendjei.
  • Szakesz
    Elsőnek teljesen fölösleges hatodik érzéket tenni. Ha eléri a 100%-ot, akkor majd átképzem a legénységet.
  • Nazarov77
    Na nem is baj, remélem is hogy nem jön ki hamar, még az se biztos hogy belevágok a heavy ágba annyira nem érdekel igazából, mondjuk a chieftain jól néz ki, azért megérné elmenni. Én komótos tempómban ahogy tolnám a britteket lenne vagy fél év :D ( kb napi duplázás szinten haladnék )
  • stoppos
    Szerintem Szakesz fejből tudja, hogy melyik tankkal mikor veszik észre és ezért nem kell neki a hatodik érzék. :)
  • Toweliee
    Rendben, elég lett volna ha azt mondod, hogy nem. Csak minden doktrínát ami kialakult bennem a medium tankokról / való harcmodorról felrúgtál. Köszönöm a segítséget!
  • Szakesz
  • Toweliee
    Szakesz szerintem te hülyítesz :)
  • Szakesz
    Nekem szinte mindegyik álcázáson van, de még csak az első másodlagos képességet fejlesztem.
  • Toweliee
    Ok, s a legénységet mire fejlesszem?
  • Szakesz
    Célzás- és töltésgyorsító, valamint ventilátor.
  • stoppos
    Simán el tudom képzelni, hogy tudtak róla, de mégis inkább megölték magukat, nehogy a tiétek legyen a kill. Aki artyzik, az gonoszabb dolgokra is képes. :)

Vízbefúlásért tripláznám a javítási költséget simán. :)
  • Toweliee
    Egyenlőre megtartom a Cromwellt. Milyen kiegészítőket javasoltok rá? Most: Venti+szerszámosláda+10% távcső van rajta.
  • Kotomicuki
    Szerintem:
    A brit ágyúknál nagyon nagy a sebesség tól-ig, amit a legénység képzettségi %-a határoz meg leginkább - a Matilda ágyúparkja ez alól kivétel: már 80%-nál gyorsnak mondható a zömében fix értékek miatt, ami folyamatosan javulni fog, ahogy a célzás sebessége is.
    Ha ki bírja várni az egyén, hogy elérje a crew a 100(+)%-ot, akkor jelentős formajavulást mutat az angol. A lassúsága megszokható, de a csúcs-csipegető kicsi alfája és a gép nem éppen No.1 páncélja miatt se a bujkálós, oda-visszagurulós, se a kiállok a mező közepére és onnan osztom az ...-t harcmodor nem az erőssége - vagy csak a gyengébb/lassúbb fegyverzettel bírók ellenében. Inkább lesipuskás (mire ráfordul, addigra 2-3 találatot is benyelhet az ellenfél - a célzása is jelentősen leromlik a sűrűn bevágódó meggymagok következtében - , ami a viszonylag nagy pen miatt nagyobb arányban sebez, mint az "átlag" - fedezék, és/vagy ennek hiányában: visszavonulási terv mindig legyen kéznél) és támogató szerepkörben jeleskedik - de ha ő a Top, akkor bármi jöhet.
    Célzásgyorsító kell rá, mert különben elvész a löveg egyik legjobb tulajdonsága: a magas RoF érték - így is a célzásra kell várni, már 85%-os legénységtől (töltésgyorsítóval(?) és ventilátorral).
    A howi' + közelharc - azért, nem annyira pontos, no, és "átütése" se igen van - nagyon eseti, pár pályán nehéz eljutni vele odáig és az ellenfelek között is "válogatósabb", míg a sniper-gun-nal mindenhol el lehet boldogulni - és ezt már a KV-1-es is "szereti" (...ha a random is úgy akarja :( ).
    Stabil, kevésbé ingadozó, szélsőségektől mentes köröket lehet vele futni, még gyakorló noob-ként is, ha már full-os a járgány -> nem ez a legrosszabb brit gépezet a WoT-ban. :)
  • TomDantes
    Na elmegy már tényleg a jó kurva anyjába ez a szar! 13 lövésből hat mindössze hat sebez! Ja, és prém lőszer, Maus-ban...13-ból hat...a többi penetration null sebbzéssel...bazdmeganyádat te rakás szar!
  • Trolokaa
    Van Object 704 em és ha túlerő van nem picsogok mint egy szűzkurva hogy most veszíteni fogunk. BL10 el futott köreim száma 600 fölött van.

És kb ezt reagálom ha túlerő van és nem lehet mit tenni.

Nem az életed múlik rajta!
  • Wlanseraf
    Ahamm te valami nagy pro lehetsz.. gondolom még nem láttál olyat hogy oda jön egy tank mi? CaTA KÖZBEN AMIKOR KB MÁR 3 VS 10 volt 50 métere jelenik meg a házak között.. te meg majd kimanőverezed... Biztos sokat játszottál 704-el:D mert annyira mozgékony a szarrá nerfelése óta.. szeretem amikor ilyen noobok osztják az észt...
    Csöndben maradtál volna okosabbnak maradtál volna.....
  • Trolokaa
    Lehet nem kellett volna az arcába mászni hanem tisztes távolságból 3 hitelni.
  • Wlanseraf
    Játék sebzés rendszere továbbra is hihető kategória... közvetlen közelről egy Is8 kémlelő nyílására adtam le lövést BL-10-el, annyira közvetlen közelről hogy benéztem a tankba... szerintetek mi történt?:D az semmi nulla át sem ütötte, gondolom oda valami 12 méter vastag golyó álló üveg van modellezve..
    Lehet itt videókat mutogatni de egy elbaszott nem működő foshalom ez az egész....
  • Wlanseraf
    10 méterrel nagyobb látótáv? tűzerő? lol semmivel nem jobb de legalább a T-54 berugott személyzettel is pontosabb.... hulldown? mikor nézted te ezt? mert most néztem hogy mi ez a szar hogy még a csövét sem lehet le engedni rendesen... egy raklap szarrá nerfelt fos... ehez képest az E-50 meg a T-54 OP állat...
  • Wlanseraf
    :p pro tank az a fos? megyek én is jó köröket vele.. csak mindenben egy foshányas a többihez képest.. akkor mitől pro tank ez? vagy ez ilyen mazoista tank? hogy mindenben egy darab szar de én ezzel is pro vagyok?:DDD
  • Trolokaa
    Nem a kompenzáció miatt van hanem azért mert a játékosok 70% a átlagos vagy kezdő szinten játszik. PL tegnapelőtt láttam 1000 csatás IS3 ast és kevesebb mint 1000 csatás T34 et. Ha ezek irányítanak pl egy lemming támadási vagy mindenki camp a bázison taktikával így a medek nagyon nem tudnak mit alkotni. Marad az hogy ha campelnek és nem azt csinálják amit kell hogy mehet a med a heavyk ellen frontálisan támadni ami eleve nem az ő dolguk. Én így látom és ez nyár eleje óta van így.
  • Destydeme
    Hi.
    Pár napja már írtad,látom még küzdez a Lorraine-el.
    Azóta nem mentem vele,mióta megjött az ELC(6hónap?)AMX.
    Semmi kedvem tier 9esként 40mm páncéllal menni,hiába fullos,olyan fóbia alakult ki a franciák iránt régen,mintha"Wanted"felirat lenne a tankra ragasztva,1ből 5en mennek rád+papír mivolta miatt az artyk is téged kapnak ki először(maximál sebzést simán elérnek rajtad).
  • Szakesz
    Nem azért pro tank, mert könnyű használni és mindent szétszed, ami az útjába kerül. Ha így lenne, akkor mindenki Patton-nel játszana. :)

Amiért nehéz használni, az a páncélzat hiánya, az alacsony végsebesség, és ezeket kell kompenzálnod a látótávval, a tűzerővel vagy éppen hull down pozícióval.
  • Wlanseraf
    E50/T54-el nagyon jó gamelni, de ez a foshalom...
  • bgabor
    Szerintem az új kompenzációs dolog minden tier9 mednek nagyon betett. Eddig is ezek voltak a legnehezebben játszható tankok nagy tierben, de most még durvább a helyzet, egyszerűen az a 220-230 átütés nagyon kevés. A mostani új rendszerben előfordult hogy az E-100 oldalát nem lőttem át tíz méterről többször sem, pedig az elvileg 130mm. A Lorrainem ágyúja meg 230-at üt át.

Szóval eléggé elszakadt már a rendszer a számoktól, nem sokat mutatnak.
  • Destydeme
    Győzelem!
    Csata: Mines 2012. december 16. 11:01:42
    Jármű: PzKpfw III/IV
    Szerzett tapasztalat: 1 894
    Szerzett kredit: 48 522

3 napja ő a farm tankom,pedig csak az eff rating-ját akartam visszahozni.
    Anno ez az ág volt az 1. nekem.
    Nagyon jó az MM-je.+2-3skill a legénységnek és lesz 1 mini E-50em.
    Papíron a PZ IV-nél is jobb(gyorsabb,fordulékonyabb).
  • bgabor
    Gondolom azért van így megcsinálva, mert a fejlesztőknek meg kellett valahogy oldaniuk hogy nagy tierben játszó scout tankokkal is lehessen fejlődni. :D

Amúgy nagy respect az ELC-zésért, ahhoz biztos nagy türelem kell.
  • Wlanseraf
    Patton a pro tank.. 9 találat... 5 átütés... 2 sebez... hmm használható:D
  • bgabor
    Így van, a TOG kivétel. :D
    Amúgy próbáld ki tesztszerón legközelebb ha még nem tetted, nem gondolná az ember hogy azzal a lassúsággal és mérettel egy tank használható is lehet, de a TOG az. Az a hihetetlen ágyú és toronyforgás/kitérítés/menet közbeni pontos tüzelés eladja.
  • Wlanseraf
    Imádom ezt a pattont.. még mindig nem jöttem rá mire is jó ez a foscsomó.... alkalmatlan bármire.. miben kimagasló ez? hogy mekkora nagy moslék?