418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #190516 Nem értem miről beszélsz. A kémek, azaz a hírszerzés tagjai nem járnak egyenruhában. Nem úgy van ,hogy ledobják őket, az ellenséges hátországban és ott kémkednek.
Hanem épp ellenkezőleg, beépülnek az ellenséghez. Egy fiktív példa, egy német hírszerző, aki kivállóan beszél oroszul , évek óta Moszkvában él, közel a tűzhöz, és úgy tesz mintha igazi orosz volna, de közben jelent a német Abwehr felé.
Vagy, láttad a Tű a szénakazalban c. filmet? Jó, az csak egy romatikus kémregény, de egy deka egyenruhás sincs benne.
Tessék, itt egy cikk róla
Hogy konkrét legyek, a Vörös Zenekarról halottál már? Például, annak orosz tagja , Antolij Gurevics. Soha semmiféle egyenruhában nem dobták le sehová. De volt német tagjai is, náciellenes, kommunista érzemű emberek, Arvid Harnack, vagy Harro Schulzen-Boysen.
Amiről te beszélsz, hogy egyenruhában ledobják...eleve, hol láttál ilyet? Mondj már egy konkrét példát.
Másfelől, azok nem kémek, az nem így működik.
-
Toweliee #190515 Igen, gyűjtőfogalomként használtam a kém szót. Kémnek lenni természetesen ennél komplexebb tevékenység. -
Szpecnyaz #190514 Pl angliába és amerikába szabotőröket juttattak el így. Így nyilván lehetett hivatkozni a genfi konvencióra ha a landoláskor elfogták a delikvenst. Egyéb eseteknél nem nagyon olvastam ilyenről. Szerintem biztos nem volt túl gyakori a dolog. Meg "klasszikus" kémeket amúgy se nagyon dobáltak ejtőernyőn, azok inkább szabotőrök, összekötő tisztek stb voltak. -
Toweliee #190513 Nem indultál el rossz irányban.
TomDantes: Ha én egy kém lennék, de felvennék egy 90M-et + a papírjaim szerint én Toweliee hdgy vagyok a Lovas-könnyűbúvár ezredből, attól én még kém vagyok csak álcáztam magam Toweliee hdgy-nek aki egy tiszt a Lovas-könnyűbúvár ezrednél. Vágod? Ezt a cselt mindkét oldal bevetette a VH-ban. A hírszerzők meg katonák. Szép is lenne, ha civilek lennének. -
TomDantes #190512 Már a kérdést se értem. Honnan veszed hogy a saját egyenruhájukban? Hol láttál te ilyet?
Aztán, kémek egyenruhában? Nincs , olyan hogy kém-egyenruha. A hírszerzők, beépített ügynökök nem katonák.
Ellenben , a különleges alakulatok, kommandósok mint teszem azt Otto Skorzeny alakulata, katonai egység volt, és be is öltöztek amerikainak...de ők nem kémkedtek.
-
Toweliee #190511 Pontosan. Ha egyenruhában fogjál el akkor vonatkoznak rá a genfi egyezmény törvényei s hadifogoly státusz illeti meg (tilos bántalmazni stb), civilben meg rögtönítélő bíróság. -
Greenscape #190510 Ja most latom, hogy sajat egyenruhat irtal. Akkor meg az lehet a megoldas, hogy ha katonakent fogjak el csak hadifogsagba kerul vagy siman kinirjak es nem gyanakodnak kemkedesre mintha egy civilruhas idegent fognanak el. De lehet rosszul gondolom es tekjesen mas oka volt. -
Toweliee #190509 Félreérted vagy rosszul fejeztem ki magam. Az ellenséges területre juttatták el saját nemzetük uniformisába, s miután megérkezett anélkül, hogy felfedezték volna utána öltözött át civilbe. -
hNeo2 #190508 hmm.... elkezdett lekopni a billentyűzetemen az N, O és B billentyűk.
Az O betű kicsit jobban.
LuvUwot -
virkir #190507 Mert ha egyenruhában fogták el akkor elvben hadifogolyként kezelték őket, ha viszont civilben akkor automatikusan kémeknek nyilvánultak és headshot. -
Greenscape #190506 Talan mert egy egyenruhas katonat nem ellenoriztek annyira mint egy civilt. A celteruleten visoznt civilkent jobban el lehetett vegyulni. -
Toweliee #190505 Totál off, de érdekes:
A II. vh-ban a kémeket a saját nemzetük egyenruhájában juttatták el a célterületre. Miután biztonságba helyezték magukat csak ekkor öltöztek át civilbe. Miért? -
Greenscape #190504 Az egy masik dolog ha valaki nagyon jo jatekos, de primitiv. Emberileg nem sokra tartom az ilyeneket, de azt elismerem, hogy ebben a jatekban ok a kiralyok.
Mint az eletben itt is mindenki mashogy dolgozza fel a sikereket. Nem egy hiresseget latni aki nem tud viselkedni es itt most nem a cristofel vagy ki a faszom felekre gondolok hanem olyanokra akik letettek mar valamit az asztalra csak az ezzel jaro dicsoseg szallt a fejukbe. -
yossarianHUN #190503 Rendben, ezt nem érdekes ragozni, én azt is leugatom a picsába, aki nagy tudással pofátlankodik, főleg ha nagyrészt indokolatlanul. -
Greenscape #190502 Embernek ember mind a ketto nem is errol volt szo. Az mar mas, hogy az egyiknek adok a velemenyere a masikat meg meghallgatom es jobb jatekos reven kijavitom amit rosszul tud. Ha normalis hangon adja elo a mondanivalojat akkor normalis valaszt kap ha viszont nagykepuen, magabiztosan allitja a nyilvanvalo hulyeseget akkor leugatom a picsaba. Sokszor le kell ereszkedni masok szintjere, hogy meg tudd magad ertetni es ne csak elbeszeljetek egymas mellett.
A lenti videon lathato "fiatalembernek" is eloszor szepen mondtak, hogy menjen el majd a kopasz csavo leereszkedett a vitapartner szintjere es nyomatekositotta a mondanivalojat. Ezzel is arra utalva, hogy amit az elobb mondott azt komolyan gondolta.
ez a videonak ment
Szoval egy 2000 effesnek nem vitapartner egy 500 effes ezen a forumon. Az elet mas teruleten lehet mindenben felulmulja az 500-as a 2000-est, de itt nem es ezt kellene megerteni. -
virkir #190501 Pl ottvan Matyashun őt is majdhogynem fajelmélet szerint bántok vele miközbe ő is egy emberi lény.
Na innentől tényleg abszolút hiteltelen vagy.
Meg egy kérdés.
Az a troll suliban külön tantárgy, hogy a magyart hogyan basszátok el folyamatosan? -
Trolokaa #190500 NA srácok befejeztem, van más dolgom is! Szivesen a műsort! 

-
Trolokaa #190499 Hogy erőlködik mikor minden beírásomra 10 percen belül válaszolsz. Most is kb 1 órája tuti itt ülsz! LOL Áldozat vagy öcsém! LOL 
-
Greenscape #190498 Szerencsere meg most is vannak idiotak akik auto aim-mel jatszanak vagy nem tudjak hova kell loni. A multkor a T-62-vel voltam mikor ramrontot ket batchat. Na mondom nekem annyi. Koroztek korulottem es lottek veszettul. Mikor kitaraztak csodalkoztam, hogy meg mindig elek. Mit elek, 1500 hp-m maradt. Ezek a hulyek auto aim-mel lohettek mert csak a tornyomon voltak lovesnyomok. Az egyiket kinyirtam a masik elmenekult. Jottek is a chaten a cheater noob-ozasok kemenyen attol amelyiket kinyirtam.
Kell az ellenfel benazasa is sokszor. -
Trolokaa #190497 Ez vélemény volt amit sok külsős leírt. Akik bejöttek ide és kértek tanácsot és ugyan így lelettek oltva. Pl ottvan Matyashun őt is majdhogynem fajelmélet szerint bántok vele miközbe ő is egy emberi lény. Mint írtam ez vélemény ilyen az SG! Sajnos ezt is kb 3x írtam le még nem jutott el a pici agyadig. -
yossarianHUN #190496 Az elejétől olvastam, és az ő stílusa sem nyerte meg a tetszésem, de az a közelében sincs a tiéd alpáriságához képest. De mindegy, a szájkaratétokba nem óhajtok belefolyni, csak elég ellenszenves ez a szardobálás, amit csináltok. -
Wlanseraf #190495 Nyugodj meg ismerem a trollokat:) én eddig filmet néztem míg te itt a szádat tépted:)) és most is azt fogok míg te még mindig tiszta idegként továbbra is itt fogod tépni:) további jó hazudozást és ferdítést kis barátom:) -
Wlanseraf #190494 Magadat égeted kisfiam:) most itt az én teljesítményemet szapulod? mintha az előbb még vérig lettel volna sértve hogy teljesítmény alapján lenéznek:) -
Trolokaa #190493 Én trollkodok nem személyeskedek és sehol nem vertem magam a játéktudásomra! A célom elértem hogy idegeskedsz!! 
-
stoppos #190492 Egyébiránt ilyenkor szokta az óvónéni Pistikét és Sanyikát a terem két különböző sarkába állítani. -
Wlanseraf #190491 Akkor lehet hogy az elejétől kezdve kéne elolvasni ki mit írt:) csak javaslom engem nem mozgat hogy ez itt lentebb mit hazudozik:)
Olyan fideszes a kissrác, egy beszélgetésből kihagyja a közepét és keveri az ok és okozatot... és már kezd dühös lenni:) -
Trolokaa #190490 Tényeken semmit nem változtat hogy nem tudsz kilőni egy átlag 750 et sebző tankal egy 380 hp s tankot.
Ha kell küldök xanaxot báttya!
Néha visszanyal a fagyi! -
Destydeme #190489 Sztem az is felejtős.nagyon könnyen lebontom,bármivel.A sebzése meg vicc,hiába köpköd"2sec-enként",sztem nincs értelme t5-ben prém tankot venni.
Kinek a pap.....Én féláron vettem a T25-t,de még így is megbántam. -
Wlanseraf #190488 Ja mert te megmondtad kisfiam:)))
Itt hazudozol!! személyeskedsz:))) linkeld be a közte levő hozzá szólásokat is:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
yossarianHUN #190487 Hát nem, nekem a 2000 effis ember is csak ember, és az 500 effis is. Amellett teszem le a voksom, amelyik szimpatikusabban (vagy kevésbé antipatikusan) szólal meg. Majd ha a szívműtétemet végző dokit kell kiválasztanom, akkor lehet hogy a bunkó, de egyébként profit választom, de amíg egy játékról van szó, addig nem borogatom fel az emberi normáimat:) -
Wlanseraf #190486 Figyel te troll...
Hiába rakod ezt be miközben kihagyod a közte levő hozzá szólásokat... mert ez kurvára nevetségessé teszi amit írsz

-
Trolokaa #190485 Ég alatta a fa akkor le is lép! Tipikus idióta szardarab aki neten huszárkodik mert máshol elvan nyomva. EZ IS IGAZ!!!!! -
Hobbytroll #190484 Félre por népség meg jött troll a szépség -
retros #190483 szovjet churchill III.
az megéri sztem, ha bírod a robosztus tankokat.
-
Trolokaa #190482 EZT KIHAGYTAD!
Ég alattad a fa de nagyon. És ezek után nekem kellett magyarázkodnom. -
hellokitty92 #190481 Nem-e? Ezt kb 1 hete mentettem. Az acélfalat 2 kt és egy tiger hozta össze neki, mind3-nak top lövege volt és egyszerre mentek rá. De annyira primitívek voltak, hogy ennyi lövésből nem tudták kinyírni, az meg szép lassan lebontotta őket olyan 200m-ről. Ezt a 19%-i megmaradt hp-t úgy kell nézni, hogy még 2x megkúrtam hummellal csata elején. Aztán beengedték t50-2-őt, így gyorsan meg is haltam.
-
yossarianHUN #190480 Csak nooboztál, és gúnyolódtál. De ha ez fel sem tűnik, akkor tényleg nincs mit tenni. -
Wlanseraf #190479 Kb. annyi időt szántam rád... trollkodj tovább... bye -
Greenscape #190478 Sokszor nem az a lenyeg amit mondanak hanem az, hogy ki mondja. -
Wlanseraf #190477 Annyira jól ütöd egyik írásoddal a másikat:)