418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Attiska
    Hát ez szomorú. Abban reménykedtem, hogy most már nincs licenszdíj probléma, megcsinálják.
  • EmR3
    nekem ez van a res_mods / text / LC_messages mappámban
  • Ry0K3N
    XDDDDDDDDDDDDDDDD azaz 5 csata alapján felállítani statisztikát és levonni következtetést xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Srácok ez egyre jobb :D érdemes volt ma felkelnem.

#190628 huzamosabb ideig? ha valaki is játszott huzamosabb ideig az nagyon jól tudja mennyire bele lehet fásulni a dolgokba és egyre tompább lesz a játékélmény ami csak unalmas grindnek hat a későbbiekben. Azért az ember egyre kevesebbet és kevesebbet játszik vele majd tart egy huzamosabb szünetet majd végleg abbahagyja vagy újult kedvel tér vissza.
    Én is voltam így vele hogy csak a napi duplázókat vittem le mert kedvem nem volt hozzá már majd végül tartottam egy jó 2 hónapos szünetet is. Ha ezt nem érted meg vagy nem jártál még így akkor felesleges postolnod ide mert csak hülyét csinálsz magadból.
  • Toweliee
    Ja, és megvan a Patrol Duty medál, T1 Cunninghammal :)
  • Wlanseraf
    Nekem a duplázó az biztos a damage/kill/felderítés/ minden dupla:)
  • Toweliee
    Kitöröltem az egész mappát, most jó minden.

Köszönöm mindnyájatoknak a segítséget!!
  • Wlanseraf
    Ez a 10-es és 9-es tankjaim statja

IX 2144 csata 2014,47 eff
    X 547 csata 1980,68 eff
  • EmR3
    Na szóval a wot stb res/text/lc_messages mappából a battle results fájl kivételével írjad felül a res_mod text LC_messages mappában mappájában levő fájlokat.

Remélem nem maradt ki semmi......
  • Trolokaa
    Ragaszkodok hozzá mert ha valaki szeret játszani akkor huzamosabb ideig játszik. olyan ez mint pl counter strikeba van 20 fegyver és minden szerveren addig játszol míg végig mész mind a 20 fegyveren úgy hogy csak akkor váltasz fegyvert ha lehozta a csapatod a kört. Ennyi a logikája. És rendre olyan emberek verték magukat nekem játékba akik így játszanak meg külön kis tankokat tartanak arra hogy húzzák az effijüket hogy ne baszogassa őket senki hogy nekik kicsi az effijük. Máshogy már nem tudom elmagyarázni.
  • Wlanseraf
    Itt megkérdezném azért hogy te tisztában vagy azzal hogy mit jelent a dupla?

Ha nem akkor elárulom... dupla XP-t kapsz az első győzelmedért! semmmi más! és a statodban nem duplán szerepel!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • lexlutor
    ..fasza..

"- Multicore support: "No work on multicore support has led to any actual results (so far)""
  • Trolokaa

Itt van 3 nap eseménye mit játszik. Mint látszik is SU101 el ha 5 kört megy nem megy neki az 50% os winrate meg más tankoknál is így van. A kakaskodás meg ezen ment hogy erre veri magát hogy csak azzal játszik amivel lehet nyerni meg minden nagyobb tankját csak úgy tudja elérni ha fizet érte.
  • Amarth99
    Trolokaa!

Légy szíves hagyd abba, mert hülyeségeket írsz. Magadat minősíted vele...
    Ha nem szimpi wlanseraf az a te dolgod intézzétek el egymásközt.

DE: a winrate = győztes csata/lejátszott csata...... ha ezt nehéz megérteni, akkor inkább maradj csendben.

A másik: wlanserafot cseszteted a stílusáért és közben te beszélsz minősíthetetlen stílusban.

Végül, nem védem wlanserafot ,mert nem ismerem, de ha már basztatod legalább csináld jól és megfelelő indokkal:D, ne ilyen szánalmasan:D!
  • EmR3
    A res könyvtárból másold vissza a magyar szöveg egy részét. (text > LC_messages mappa) Már nem tudom melyiket kell kihagyni és melyiket felül írni.
  • Ry0K3N
    És ezzel mi a gond? Ha nincs az embernek kedve játszani csak leviszi a napi duplákat és otthagyja a fenébe. Ebből meg hogy hogyan következtetsz arra hogy csak a winrate miatt csinálja még mindig nem értem. Jó hogy nem érti senki miről papolsz ha logikátlan következtetéseket állítasz fel magadnak és a végletekig ragaszkodsz hozzá. Ahogy mondanák nem látod a fától az erdőt :)
  • lexlutor
    minek menjen tobbet? ha a kov tankhoz 200 meccset kell menni, akkor az akkor is 200 lesz, ha egy nap letolja es akkor is ha 100 nap alatt a duplakkal. nem???

wagy neked valami extra wot editionod van, amiben grantalat a nap elso dupla?
  • Attiska
    Tedd át angolra, majd agyarra, de azt hiszem, hogy az új szövegrészek, amiket a mod hoz be maradnak angol nyelven.
  • Roger6
    Szerintem meg ennyi:
  • Toweliee
    Működik köszönöm! Ilyenkor automatikusan átvált az egész játék angol nyelvre? Vissza lehet állítani magyarra? A launcherben magyar nyelv van beállítva.
  • Attiska
    Látod, Neked már jó, felértél a csúcsra, én meg az E-75-el fogok pénteken meghalni. Bár ha a Sors kegyes lesz hozzám, és a WG sem tesz szopóágra, még mehetek pár kört a stock JagdTigerrel.
  • Trolokaa
    planetwot

Tessék pörgesd végig a napi statisztikáit azt nézd hogy másért nincs játékba csak azért ha megvan 1 kör alatt a győzelem akkor nem is megy azzal a tankal többet aznap. Embertlen hogy ennyiféleképpen kell elmagyarázni hogy miről papolok.
  • Wlanseraf
    Ezt én sem tudtam megfejteni:) van 8 darab 10-es cuccom minek kellene nekem grindelni?
  • Attiska
    Gyerekek ne vitatkozzatok hülyeségeken, inkább játsszatok, mert 21.-én megszűnik a világ, és többet nem lehet WoT-ozni.
  • Ry0K3N
    Ez mégis hogy jön össze logikailag mikor van hogy 4. meccs alatt nem lehet leküldeni a duplázókat? Ha csak a duplázókat csinálná az ember csökkenne a winrateje. Gondolkodni szoktál néha? Vagy hogy működsz?
  • Trolokaa
    Sekélyes felfogásod kijavítom. Ha eddig nem esett volna le a duplázgatások arra utalnak hogy ha több kört megy egy tankal akkor leesik a winratje és nem lesz neki 50% fölött. Ezért tartozik bele a divatmajmokba akik úgy húznak egy tankot hogy leduplázzák és a statisztikában más nem szerepel hogy max 3 kör egy tankal és amint levan duplázva a három átlag körből naponta ott virít a minimum 60% os winrate. Ha többet menne vele nem így lenne a helyzet így kiüti azt amit az elején írtam.
  • Attiska
    Szerintem erre gondolsz. Statistics pack 8.2
  • virkir
    Vagy a hivatalos fórumról
  • Ry0K3N
    És észre sem veszi magát :D
    Pedig ő maga mondja xD
    Ebből banhammer lesz x)
  • Wlanseraf
    van ott még pár érdekes gyöngyszem:) Szerintem hagyjuk majd megnyugszik ahogy én szoktam:D
  • Toweliee
    Ez az köszönöm!!
  • Wlanseraf
    innen pl.
  • lexlutor
    nekem ezek tetszettek a legjobban:

- a statisztika nem szamit, de szar a statod
    - ja nem szar, de csak napi duplazokat nyomsz, ezert vagy szar - lasd elozo pont
    - nekem ne szoljon be senki, akinek jobb a statja mert - amugy lasd elso pont
    - akinek jobba statja, az nolifer
    - nekem nem szar a statom, mert ha akarnam napi 50 kort nyomnek es ultrakiraly lennek - lasd elozo pont

ultraidiota :)))
  • Trolokaa
    Az hogy ki égeti magát csak is az dönti el hogy tudomásul veszi e. Nekem ezek az emberek jellemtelenek, ismétlik magukat mint egy papagáj hogy ők jól játszanak semmi több.Ahogy meg bánnak embertársaikkal néha mert nem játszanak jól az mind őket jellemzi. Így nagyon nem tud izgatni.
  • Kronos79
    Örülj neki! Később nem kell azon görcsölnöd, hogy összehozz annyi XP-t, ami az SM-re elég. Egyébként a neve nem túl biztató. :)
  • Wlanseraf
    Megvolt:)
  • Toweliee
    OFF: a 8.2 patch után többektől láttam olyan képet ami tartalmazott egy olyan info ablakot ami a meccs végi üzenet kisablak alatt van s azt mutatja, hogy aznap mennyi meccsből mennyit nyertél + mennyi kreditet termeltél vagy buktál. Ott a képernyő jobb alsó sarkában. Nem volt lehetőségem sem elmenteni sem felírni, hogy honnan szedtétek le. Megtenné valamelyikőtök, hogy belinkeli nekem a forrást? Magyar wot-os oldalakon nem találtam meg, a mirtankovon meg most járok a 875/12 oldalon de nem találom. Előre is köszönöm!!
  • Wlanseraf
    ? én publikáltam? az én stílusom minősíthetetlen?:)) na mindegy mindig tanulok újat:) az hogy húzom az agyát alap.. amikor anyázik meg hasonlok:)
  • EmR3
    ja, ez kb egy öngóllal ér fel
  • virkir
    Állítsd be a személyes menüben, hogy -50-től ne mutassa és utána álld meg, hogy ne nyisd le.
    Ennyi :D
  • EmR3
    el ne add vazze, a tököm kivan a T10-es tankban ülő 2 éves nyeretlenekkel.

inkább add kölcsön egy jó képességű klánnak.