418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Beaver70 #190676 Szerintem Trolokaa totálisan meddő vitát folytatsz. Valószínűsítem, hogy az itt fórumozók közül sokan betudnának linkelni hasonló csaták kimeneteleit, mint amit alább megtettél. Biztos vagyok benne, hogy nem minden csatád ilyen sikeres. A http://wot-news.com oldalon a statisztikád ugyanolyan átlagos, mint itt nagyon sok másik játékosé. Se rosszabb, se jobb.
Ha sok időd van játszani, akkor játssz, kapcsolódj ki, élvezd a játék nyújtotta élményeket. Hiszen ez erről szól.
Tisztelettel megkérlek, hogy normális, higgadt hangnemben kommunikálj a többiekkel. A trágár szavak, lekezelő hangnem csak hergel másokat.
Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Vagy fordítva.
Megértésedet előre is köszönöm. -
Trolokaa #190675 LOW SZAR 50% winrated van vele! TROLOLOLOLOLOLO 

-
Wlanseraf #190674 Hagyjuk már mindig kitalál valamit... játszom hajnalban(asszony megy dolgozni) játszom délelőtt,délútán, este,hétvégén! marad a pénz költ egy játékra... mekkora noob... igaz ha én és a hasonszőrűek nem költenek nem is játszhatna ő sem, de persze ő is költ mert a Type ott figyel a garázsban:) és winratéban méri ki a jobb benne:) én szar vagyok benne mert csak 1863 az effem Type-al.. amihez még az is hozzá tartozik hogy a nagy nerf után vettem:) -
Toweliee #190673 Tiger P vagy T29, más T7 heavyt nem tudom jó szívvel ajánlani. Persze, ha tovább akarod húzni az ágat akkor más a leányzó fekvése. -
Trolokaa #190672 Nyilvános fórum, bárki írhat, nincs a fejlécben szabályzat aminek meg kell felelni, mindenki mást gondol, nincs két egyforma ember. Kápíse?
Csak szólok hogy személyeskedsz és téged minősít.
-
lexlutor #190671 nem tudom. itt ahany emeber, annyi felet mond mikor konynebb jatszani.
ez sem volt soha kerdes, h 10 tetlen embernel nem fogsz nyerni. en azt nem latom, h miert talalkoznek a napi duplban kevesebb ilyennel, mint a napi tizedikben. ez max szerencse kerdese. -
zsupeti #190670 Az object212 az már csak ilyen. Ha betalál akkor ott kő-kövön nem marad.
Nekem is van :)
-
Trolokaa #190669 Alapozhatom arra is hogy DU tán nem játszik mert csúcs idő van és DE tt könnyebb mert nincs annyi kezdő a játékban. Ezt meg elismerheted hogy ahol van 10 semmittevő ember nem fogsz 5 emberrel legyalázni 15 öt. -
lexlutor #190668 ..kijon egy ugyanilyen nyero szeria.. -
Trolokaa #190667 Egylövéses 2000 es sebzésemet kihagytam.
-
lexlutor #190666 rovid tavon alairom, h lehet benne kulonbseg, de hosszu tavon, mondjuk 2000 tier9es csatanal, mar nem lehet lenyeges eleteres velemenyem szerint. egyreszt mert evvel egyaltalan nem ertek egyet: "Ha pedig azért játszol hogy addig mész míg leduplázod akkor többségben van az a csata ahol olyanokkal vagy akik tudnak játszani és neked is könnyebb sebezni támadni segíteni a másikat." - mire alapozod? mert en ilyert nem erzek. ehhez szignifikansan nagyobb aranyban kene nyernia napi elso meccset. ami mar ennyi ido utan feltuunt volna a jatekoskozossegnek, masreszt, abbol indulsz ki h csak veszthetsz zsinorban huszat a napi 25 meccsedbol. az is ugyanolyan eselyes, h kijon egy ugyanilyen szeria. ha folyamatosan iylenbe kerulnel, nem lenne meg az 50%os atlagod.
-
Wlanseraf #190665 Tudjuk hogy köcsög vagyok:D én aztán tudok elméleteket gyártani erről a játékról, de még engem is meg lehet lepni a duplázos cheatal:D -
Trolokaa #190664 Szemezgessünk egy kicsit akkor!
6200 as sebzés tier 10 be egymagam!
7400 as sebzés artyval!
Ennyire stat buzi nem vagyok hogy minden körömet felvegyem azt szabad időmbe arra veregessem.
-
Attiska #190663 Nekem sokakkal ellentétben a sima Tigris jött be a (P)-vel szemben. A (P) ugyan jobban páncélozott (bár ez ugye a mostani gold ammo korszakkal jelentőségét vesztette), de Tigris nekem agilisabbnak tűnt, számomra jobban használhatóbb volt. -
lexlutor #190662 ..ahhoz leginkabb ezek kozul stilusban es jatszhatosagban az IS all. nem nyulsz melle, ha avval folytatod. a tobbi mind jelentosen mas stilust igenyel. -
Trolokaa #190661 Tettem már ki T62A val 6500 as sebzést. Egyhiteltem egyik haveromat mikor ellenség volt. Mutattam Tier 7 es artyval 7000 es sebzést csak erre nem emlékeznek.Volt asszem 2 hete 80 000 kredites köröm type 59 el prémium nélkül top gunnal. Ez is valahogy kiesik nekik. -
Trolokaa #190660 Onnan hogy mész 25 kört és abból 20 vereség és csak azért mész hogy xp t kapj akkor szar lesz az átlagod vele. Ha pedig azért játszol hogy addig mész míg leduplázod akkor többségben van az a csata ahol olyanokkal vagy akik tudnak játszani és neked is könnyebb sebezni támadni segíteni a másikat. Egy olyan körben ahol 10 ember semmit nem csinál akkor te nem fogsz 15 ember ellen 5 emberrel győzedelmeskedni. Erre értettem azt hogy ha csak addig játszol míg győzöl és másnap ugyan ezt folytatod akkor ha összetud jönni az hogy 20 nap alatt 20 kör és 16 győzelem akkor azokat a csatákat lája a másik.Ez pedig javarészt lehet szerencse stat. Nem azt ahol mész 25 kört és benyelsz 20 vereséget és csak 5 győzelmet és csak az látszik hogy ment 25 kört abból csak 5x győzött. Aztán jön az SG fórumos oltogatás hogy low szar köze nincs a játékhoz.
-
Véleményetekre lennék kíváncsi pár szóban a következő tier 7-es heavy tankokról. Főleg egymáshoz viszonyítva, melyikkel a legélvezetesebb a játék?
Tiger (vagy Tiger P), Black Prince, IS
Kinek melyik jött be, pro kontra.
KV-1S maxra fejlesztve nagyon bejön eddig. -
zsupeti #190658 Jó tanács.
Inkább tegyél fel egy fasza csatáról képet,ahol te voltál a boss,és nem lesz ez a lincshangulat.
Alapból nem vagy rossz arc csak hát összeakadtál Wlannal,és picit elvitte a gondolatmenetedet. :)
Válts témát,nyugodj meg és várok egy jó csata végi jelentést ahol te voltál az atyaúristen. -
Wlanseraf #190657 Recent battles oldalt és a grouping:none akkor nekem a mai napi csatákat mutatja külön külön. -
Beaver70 #190656 Teljesen egyetértek veled. -
Wlanseraf #190655 Igen mert két dossier file közötti különbséget mutatja, ahogy be állítod hogy napi vagy heti legyen a kettő között és akkor mutatja mi javult vagy gyengült, de nézd meg a recent battles menüt -
Ry0K3N #190654 Ez nem vita hanem trollkodás. Egy vitánál nincs eldurvulás és észérvek hangzanak el mindkét oldal részéről. De miért keresik a gyengébb játékosok mindíg a kifogásokat a másikra? "biztos companyzikik azért ilyen a statja de én jobb vagyok" "biztos gold ammot használ azért jobb a statja mint neked de kihívom bármikor 1v1-re és ha vesztek csak beírom gold noob" "biztos platoonozik a balfasz azért ilyen a statja persze egyedül nem mer játszania gyökér" és így tovább meg tovább. Kihagytam valamit? Természetesen tisztelet a kivételnek. -
Attiska #190653 Most frissült, húzd le a legújabbat, ha még nem tetted volna meg, és amikor elindítod, mindig be kell kapccsolni a "Dossier Monitor/Start" menüben a dossier file figyelését, mert alapban nem teszi meg. -
lexlutor #190652 a te statodra nem tudjuk verni, ahhoz nagyon harmatos :DDDDDDDDDDDDDDD -
lexlutor #190651 masodszor kerdezem: megis mi a franctol lenne kulonbseg abba, h egy nap lenyomsz 50 meccset, vagy ha 25 nap alatt napi ket meccsel, napi duplaval bmilyen gyozelmi aranyban?????????????????????????? -
stoppos #190650 Wot statistics van fent, most nézem, de olyan tankokat hoz fel, amikkel hónapok óta nem mentem. :D -
Trolokaa #190649 Ez egy teljes beszélgetés volt. És mint írtam leszarom ki mit gondol itt rólam ez csak egy fórum ahol valakik írogatnak. Akinek annyi az önérzete meg az önbecsülése hogy ismeretlen virtuális emberkékre ad az meg is érdemli. Ez csak átlagos vita a részemről és csepet se idegesít. Szimplán írogatok és látom ki mit gondol. Ők játszanak duplázgatva és amiatt nagy a statisztika mert platoonba játszank meg nagyrészt az nyom nekik a latba hogy addig játszanak a tankjaikkal míg össze nem jön egy győzelem aztán kuka másnapig. Én meg játszok mindennel amit szeretek és nem érdekel hogy győzelem vagy vereség és ha szar a csapat az az én teljesítményem is lehúzza.
VITÁT BEFEJEZTEM, LEHET EGYMÁS STATJÁRA VEREGETNI TOVÁBB!
Szép napot mindenkinek! -
Ry0K3N #190648 Egy játék célja hogy játsz vele és élvezd. Ami célom volt a játékban azt mind elértem. A faszlóbálgatásoddal meg nem sokat érsz el megmondtam már, amilyen balfasz vagy a játékban annyira nagy az arcod. Van akinek meg elég 3 nap is a T62 kihúzására. Nem sok barátod lehet irl, igazából sajnállak :( -
Attiska #190647 Ez akkor mutatja, ha nem lépsz ki a csata vége előtt, és l tudja küldeni a szervernek az eredményeket. -
lexlutor #190646 debil idiota :DDDD
nah en itt fejeztem be.. -
lexlutor #190645 akkor magyarazd mar el mivel tudod jellemezni a jatekbeli teljesitmenyed ha nem winrate/eff-el?
vagy 2144 tier9es csataban az nem szamit? -
EmR3 #190644 Itt utólag, ha az Active Dossier Tools-t használod. http://www.vbaddict.net/
De szerintem még nem százas a rendszer.
-
Attiska #190643 A WoT Statistics mutatja, valamint a Performance Analyzer is. -
Beaver70 #190642 Elolvastam azt a remek beszélgetést két ember közt. Nem értek néhány dolgot:
1. Egy privát beszélgetést - legyen az bármilyen - nem illik közzétenni. Ezért hívják privát beszélgetésnek.
2. Úgy látom igaz a mondás: "Magyarnak, magyar a legnagyobb ellensége."
3. Trolokaa, ha érvelni akarsz, akkor azt valódi érvekkel és ne minősíthetetlen hangnemben tedd. Ezzel csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.
4. Szerintem Wlanseraf is némileg rásegített ennek eldurvulására. Ha nem válaszol, nem fajult volna eddig.
5. Ha valakinek van pénze, arra költi, amire akarja. Ha prémiumra, hát prémiumra.
6. Mindenki annyit játszik, amennyit akar és amennyi ideje van.
7. Ez a játék is egy verseny, amibe egy kis ügyesség is kell sok minden mellett. A versenyben vannak jobbak és rosszabbak. Ezt el kell fogadni Trolokaa.
8. A winrate nem mond el semmit. Vannak napok, amikor a napi duplázó elsőre összejön. Van, amikor csak az ötödikre. Random módban kiszámíthatatlan.
9. Trolokaa, a korrektség azt követelné meg, ha valamit bemásolsz másokról és favorizálod magad, akkor tedd mellé a sajátodat is. Persze nem csak kiragadott napi dolgokat, hanem a teljes egészet a tisztán látás érdekében. Az úgy kerek. -
Wlanseraf #190641 Én téged menthetetlennek nyilvánítalak:) -
Trolokaa #190640 Mert gyönge szar vagy és nem tudsz küzdeni a célért. A gyöngék elbuknak. Én leülök és 5 nap alatt kipörgetem stock T54 el T62A t. És a 6. napon ott virít T62A full felmodulozva harcra készen. -
Trolokaa #190639 Felesleges veled vitatkozni mert mással nem tudsz hozakodni mint az effivel. WINRATE ről van szó értelmezd már azt a kurva mondatot.Kicsit gondolj bele ha Object 704 et arra tartanám hogy max 5 kört megyek vele hogy leduplázzam akkor én is csinálok olyan statot. Én egy tankomat se arra tartok hogy max 5 kör mert utána lehet kukázni a tankot csak másnap elővenni. HA szeretek egy tankot akkor azzal játszok és ha szar a csapat akkor te is szar vagy. elindul a csapatod egy irányba te meg ott maradsz egymagad védeni egy oldalt mert le se szarnak akkor te rendre kinyírsz mindenkit. Mindegy kár neked írogatni úgyse fogod fel hogy csak amiatt nagy a winrated mert duplázgatsz és nem több és amiatt nagyobb a statisztikád mert csak addig játszol egy tankal míg nem győzöl vele és olyan csatákba ahol sokan hozzátesznek a győzelemhez könnyebb érvényesülni. Ha látnám hogy mész 20 - 30 köröket egy tankal és küzdesz a másikért meg nem fizetsz azért hogy több xp d legyen nem lett volna ilyen része a baszogatásnak. Dicsekedj inkább a T62A addal aminek 54% alatt van a winrateje. -
stoppos #190638 Meg lehet nézni valahol az egyes meccsek eff-jét, nem tudja valaki? -
Wlanseraf #190637 óó kösz:)