418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Hát ember, nem tudom mondta e már neked valaki, de ritka primitív egy alak vagy. Az ilyenek miatt engedélyeztetném újra a lobotómiát. Ha nem tűnt volna fel, már mindenki túllépett a dolgon rajtad kívül. Meg nem értem miért egy olyan játékost baszogatsz a játék tudása miatt aki 1700+ effes.
  • Veqtor
    Szép csokor. Még a végén megbánom, hogy eladtam pénzes event után. :D
  • Malarki
    Beszólhatsz nekem is, nem hatódom meg. Te se vagy semmivel se jobb ezeknél a "beképzelt nagyképű majmok"-nál "akik azt hiszik majd gép előtt mindenkit kifognak oktatni." Az meg hogy nekem kellene megnevelnem téged az a kedves édes anyukád hibája.
    Részemről ennyi voltál, kár is válaszolnod, úgy se érdekel.
  • Veqtor
    De type legénységét más nem kínai tankon nem tudod használni jelenleg. :)
    Ő valószínűleg már tier5től ezt a legénységet viszi tovább, sőt szerintem ő még akkor kezdte az ágat, amikor nem volt szintenként duplázva az xp mennyiség, és a 3. skillhez is annyi kellett, mint az elsőhöz.
  • Szakesz
    Külön medált adhatnának arra is, ha valaki egy csatában több, mint 6 kitüntetést szerez. :)
  • Trolokaa
    Ne engem okolj mert itt vagyok hanem azokat az idióta beképzelt nagyképű majmokat akik azt hiszik majd gép előtt mindenkit kifognak oktatni.

Ha nevelni akarsz csinálj gyereket vagy mint az idősebb 40 es magányos nők, szerezz macskát azt foglalkozz azzal.
  • Toby0501
    Elkapta a gépszíj a Matildát.

• SovereignXY
    typeal 1300 után van a 3. 98on. Azért kérdeztem. Mert uyge az prém is több xp-t kap, alapból elit.
  • Trolokaa
    Nehéz megérteni hogy azért másoltam be hogy szórakozzanak az emberek. Komoly hogy miről papol aztán egy szöveget nem tud értelmezni.
  • Malarki
    Nem lehetne már végre befejezni ezt a f*szságot? Mert én már nagyon unom, de szerintem nem csak én. Megy egy teljesen felesleges és idióta vita a semmiről, értelmes írást már alig lehet olvasni, csak mindenki szid mindenkit. Azt hittem, tegnap végre véget ér, de most megint újrakezditek. Nem lehetne ezt privátban elintézni, vagy valami, hogy ne itt dobáljátok egymásra a sz*rt?
    egyébként moderátort még véletlenül se fúj erre a szél? Ki van írva, hogy banlista van, de amióta idejárok bárki büntetlenül anyázik, káromkodik, vagy csak szétspamolja a topicot kedve szerint.
    Bocs az offért, de ez már kikívánkozott belőlem.
  • Toweliee
    Ember, ez reggel volt, azóta már mindenki továbblépett. Eddig..
  • Trolokaa
    Ha elolvastad volna ezért lett kiposztolva hogy szórakozzanak az emberek. Megint szövegértés nulla. Köszi szépen a benyögést megint egy semmitmondó okostojás. Ha pedig olvastad volna az utána lévő írásokat is láthattad volna hogy nem adok mindenki véleményére mit gondol.

JA ÉS NEM ÉN KEZDTEM MEGINT ELÖLRŐL!

• EmR3
    gondolom valamivel 2000 felett
  • Greenscape
    Ha csak a jatekba lep be akkor nem fogja eszrevenni mert ott nem latszik csak ha a honlapra megy a sajat profiljaba.
  • Met
    Ha küldök valakinek giftet, 30 napja van átvenni idáig tiszta, de amint a kedvezményezett belép a játékba el kell döntenie hogy átveszi vagy nem?

Mert 22-ig van T34 csomagban, ha rögtön átveszi akkor nem tudja a 7 nap prémet kihasználni karácsony miatt.
  • Greenscape
    Jezus Istenem! Trolly, en a helyedben letagadtam volna ezt a "parbeszedet" nemhogy kiposztoltam volna. Es meg buszke is vagy ra! Ez a kemeny nem Tarzan sarka.
    A veled valo vita teljesen felesleges. Olyan mintha Fekete Lacit akarnank meggyozni az egeszseges taplalkozasrol vagy Schorbert Norbit az egeszseges ferfi izlesrol.
    Raadasul a helyesirasod is botranyos. Gondolom a mounika show-t nezted a nyelvtankonyv helyett.
    Az ilyen megnyilvanulasok erositik meg a "low effis az eletben is hulye biztos" hitet.

ui. A "telleg-"et meg nem igy kell irni hanem igy: TENYLEG (ketszer is igy irtad tehat nem lehet veletlen)

• SovereignXY
    Hány csata van szegény emberekben? Amúgy RESPECT :)
  • Veqtor
    4. skill 91%on..
    Bár nem akarok beleszólni a játékodba (meg mintha már régebben is rákérdeztem volna), de miért nem reseteled a crewt kicsit rendezettebbre? :)
    A BiA sokat dobna rajta, camo/repair/sixth sense, amik szerintem fontosabbak, a többi 4. skillnek is bőven elég lenne.
    Most reseteltem az E4et féláron, 3. skill 80%on se volt rajta, most 73%.
    Nem tudom mennyit dobna vissza a 4. skillen, de kétlem, hogy észrevehető mennyiséget.
  • EmR3
    Hát nem?

Ezért nem léptem be klánba sem eddig.

Ahogy Woody Allen mondta:

Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának.
  • foxbat88fx
    íme az élő példa hogy mennyi idióta játszik ezzel a játékkal
  • EmR3
    megesik, hogy a csiga elesik....

Én a múltkor elmentem T-54 el duplázni (torony nagy löveg hiányzik róla), úgy hogy a D10T löveg volt rajta, mert az LB1-et visszatettem a T-44-re. Egész jó kör sikerült, de páran biztos csodálkoztak.

Meg pershing-el akartam csatázni és T32 lett belőle, és kurvára nem tűnt fel milyen lassú dombnak felfele meg hogy top tank vagyok.
    Csak néztem hogy mekkorákat sebzek, meg hogy mi történt ezzel a löveggel. A csata végére esett le hogy mekkora marha vagyok.....
  • foxbat88fx
    :D én is meglepődtem :D:D:D ÉS! full józan voltam!!!!
    lehet az volt a baj
  • SovereignXY
    LOOOL
  • foxbat88fx
    annyira nem.... egyszer himmelsdorfon mentem ISU-152-vel (normál csata) és ha elindulsz középre a szökőkút fele ugye ott betudsz állni kilőtt házakba... na oda beálltam nézelődni és egyszer csak azt veszem észre hogy fordul az ISU-152 tornya.... IS-7essel voltam
  • SovereignXY
    ÖÖÖÖÖ Az mekkora FAIL ha a csata vége előtt 1 percel jövök rá hogy type 59ben ülök T-54 heylett és ezért ütök kicist meg lőnek át és pattanok amiről nem kéne? :)
  • SovereignXY
    Nem tud vki egy képet vagy odlaslt linkelni ahol megvana t-54 és az E-50 effektív védettsége?
  • Trolokaa
    Igen jóféle gépellat ez az IS8!

• csoszi87
    Látom olcsón mérik az E75 vérét.
    1000et kapott, és csak 30Xp-t vont le, meg "csak" 31000 creditet.
    Néhány hete kiosztottam 600 csapatsebzést, két körig farmoltam utána Kv5-el.
  • Solten
    Legalabb ugy fordult mint egy T-50-2, Jobban is gyorsult. Jo akkor meg nem volt fizika sem. Nem mondom hogy 9-kent rossz cucc csak arnyeka a reginek :)
  • Gottfried
    Valaki itt tegnap azt írta hogy az obj704 és a 268 unalmas kempelős TD.
    A figyelmébe ajánlanám ezt a csatát,amiben maximálisan bebizonyította a 268 hogy a gyorsasága és az ágyúja miatt a játék egyik legjobb TD-je. :) 8000+ sebzést nem sok mindennel lehet kiosztani.(+1000-ret egy saját idiota E75 kapott hogy forduljon már vissza védeni.Érdekes módon felfogta az üzenetet)

Obj268
  • SovereignXY
    GG. játszom vagy 1,5 órája. 9 vereség 3 győzelem ebből 7 vereség zsinórban...
  • Ruzsasandor
    Most honnan tudok szerezni tényleg működő ingyen regisztrációs bónuszkódot ami ad valami plusz harckocsit, és némi aranyat?(lehetőleg regisztráció-mentes helyről, és ne kelljen hozzá pályáznom valami Ifónra)
  • Orpheuslow
    csak a kilences tierűnek,de abban a tierben meg már vannak olyan ágyúk amiknek nem akadály,és amugy is tier 10be rakja(gondolom,mert még csak 8as van)valamint a tornyon a hatalmas lőszerrekeszek tulajdonképpen céltáblák hogy "lőjjél meg buzi,már robbanok is",ettől függetlenül élvezetes a tier 8as centrifuga,a ló-rémtől meg manapság tényleg csak a lovak rémülnek meg:)
  • popey8
    Igaz a "ló-rém" mozgékonyabb, mint a centurion, de a britnek legalább van egy tisztességes frontpáncélja.
  • SovereignXY
    Sztem az a baj vele - bár nem tudom mit alkottak vele így - hogy elvettéka 90est. A 100as - még mikor t8volt - kurvára nem rá való gun volt. Vmi 50+secig töltött és 3.33 volt a lövések közti idő. Ellenbena 90es 35-7 és 2.5össel.
  • SovereignXY
    Mint nálam a T-54. Jó tank jó tank szeretem de a csapatok... bah amiket kap. bah...
  • Orpheuslow
    a centurion akkora mint egy ház,nem a ló-rém.
  • popey8
    Én most ezzel tökörészek még úgy 130k xp-n keresztül:) 8-asként biztos nagyon OP volt, de szvsz kilencesként is megállja a helyét. Én legalábbis szeretek vele játszani, csak ne lenne akkora, mint egy ház:)
  • Solten
    Elqrta ezt a tankot (is) a WG, a legdurvabb 8-as cucc volt szvsz. Szerencse hogy nem a nerfelt kilencessel kellett tokoresznem anno.
  • retros
    a winrate-ről nekem ez jut eszembe.. biztos rajtam múlik :D