418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csoszi87
    Ezért írtam, hogy átgondolva tényleg hülyeség volt ez írni.
  • Wlanseraf
    Amennyire bejött a Cromwell annyira nem a Comet:) ott bebacarint T9-be is:) és a rettenetes HÁROMMAL azaz 3-om:DD megnövelt pen:) De lehet hogy hamar feladtam:) és pont a szopórolleren ültem akkor:)
  • kingofn00b
    Ezért van az, hogy nem üresek a tier VI-VII környéki csaták. A játék régóta kint van, a top playerek TierX körül tolnák. A full hobbi szintenjátszók meg nem érnek el úgysem a VI-VII tier környékére.
    Egy játékban kontentet kell adni, ez pedig vastagon az. Lásd még WoW farmolás-hegyek.

Az meg, hogy pénzt akarnak, természetes. Te sem ingyen dolgozol, Szásáék sem lopják a szervert meg az áramot, sőt, az ottani programozók sem ingyen dolgoznak.
  • csoszi87
    Kérdezték, többen is, hogy ezért mennyi aranyat kapunk.
  • csoszi87
    Más játékokban megcsinálták, hogy bárki elérheti a top szintet fizetés nélkül, csak lassan.
    Itt ahhoz, hogy elérd elég sok farmkört kell menni kis tankkal. (amit ismét csak nerfelgetnek utóbbi időben)

Ok átgondolva ezt tényleg marhaság volt leírni.
  • Toby0501
    Elég lett volna annyit beírni, hogy "Pay to win!".
  • csoszi87
    És most jut eszembe a láthatósági rendszer, a 0ás kritek.
    Na mind1.
  • kingofn00b
    "Can't play without prem account in T8-T9-T10"

Ezt nem értem, miért probléma. Nincs ingyen ebéd...
  • stoppos
    Nagyon jól szórakozom a játékkal, de távol áll a legjobbtól. Ha fizetnek érte sem adom el a lelkem.
  • csoszi87
    Ám láttátok, hogy a WG újra azt kéri, hogy szavazzunk rá? (de most ingyé)
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/187131-vote-for-world-of-tanks/#top
    Azért én megpróbáltam felhívni a figyelmüket 1-2 dologra:
    Best MMO?
    Why?
    Credit nerf, prem tank nerf.
    Can't play without prem account in T8-T9-T10.
    The MM stupid again. (T8 tanks vs T6) No platoon, and 75000 online players.
    You cant reach xp beacuse it depends on the performance of others.
    So i think you must buy my wote.
  • stoppos
    Bármennyire is szórakoztató volt, ne kezdjük újra.
  • Plata
    Hát hogy én ezt tegnap nem láttam.Ki ez az elmebeteg hülye állat?De amúgy jó volt reggeli olvasmánynak,jó röhögtem rajta.És ez az állat még bemásolta,jézus.
  • Ry0K3N
    abba lett hagyva mert trolika eltávozott közülünk
  • kingofn00b
    ne...már abbahagyták legalább...
  • Toby0501
    50 fölött volt, saját tierjében elég pattogós tud lenni, ugye a sok újonc nem tudja, hol kell lőni. Jó kis tank egyébként, majd' minden csatámat vigyorogva tolom végig vele. És még nem 100-asok a legények.
  • lammaer
    Akkor is jó komment :)
  • Ry0K3N
    az énvótam x)
  • bigmano
    Lol tegnap este mentem pár kört szjuper pörsivel majd közbe egy kört IS-el.
    Csak éppen azt hittem még mindig a pörsiben ülök belevertem az is-3-ba majd beforgattam a tornyot kicsit oldalra ahogy a pörsinél szoktam.....
    Bele is vert egy 400-ast én meg még mindig csak néztem értetlenül mire leeset hogy az IS-ben ülök.....
    Hiàba nOOb vagyok na....
  • lammaer
    Más is hasonlóan gondolkodik....
    "Good job VK, keep bathing the cockroaches." :)
  • SovereignXY
    Annó is-4 meg is-7 első 30-40 csatája volt kibaszott szánalmas csinálhattam én bármit. akkor vettem megint pérmet mikor meglett az is-4 aztán oylan shit csapatokat kaptam meg iylen 200xp-ket hogy ezt így nem lehet húzni kell a prém.
  • SovereignXY
    +7% volt a t-44 gunjával. Azóta azért az effi meg a winrate ha nem isnagyon de nőtt. Nem a tankal van ott baj henem oylan csaparokat ad mellém, hogy... Mert ugy egy fecske nem csinál nyarat.
  • virkir
    Szerintem kever valamit mert olyan soha nem volt.
    A T-54-hez.
    Nálam is hasonló de érdekes módon amióta rákerült a D-102C. Az LB-1-el 60% környékén volt a győzelmi arányom 1200+ sebzéssel, amióta felkerült az ágyú azóta meg visszaesett 48-ra a sebzés meg szép fokozatosan emelkedik.
    Meg van/volt még pár ilyen tankom amivel egyszerűen nem bírtam értelmes köröket menni, az ISU-t is eladtam idegből félúton a BL-10-hez.
  • SovereignXY
    ÓÓ. Utolsó mondaton átsiklottam. Volt oylan idő? Hm... szép is lehetett. :)
  • SovereignXY
    Is-4 legénysége akik mosta t-54ben vannak 3. skill van 54%on. Pedig ők végig járták a ranglétrát. Az elejétől IS-7ig aztán T-43től T-54ig :)
  • SovereignXY
    igen. Tegnap adta a T-54nek a jobbnál jobb csapatokat.

• Szpecnyaz
    Vicces hogy veri magát a féregje :D. Az bezzeg nem baj amikor csata végén önként megy strandolni?
  • lammaer
    Teljesen korrekt, néha olyan jól esik. Mi is csináltunk már ilyet, csak mi utána nem fulladtunk bele.

Sztem az egyik legjobb felhasználási módja ez a víznek. A végén amúgy is be szoktak ugrani az artyk, szóval úgyis mindegyik fürdőgatyában van már :)
  • popey8
    Cheater, hacker stb:D

Embernek nem lehet ilyen mákja a WoT-ban, mint neked. Állsz egy helyben, rád lőttek nem tudom mennyit és egy se sebzett. Ilyen nincs. A végén az arty eltalált, de még meg se karcolt. Ez lehetetlen!:D GRAT
  • Solten

• lammaer
    Csinálok helyet neki, van egy nagyon poros T28 a garázsban :D
  • patchaou
    Csak pár nap múlva tudok saját tapasztalatból mesélni róla. De úgy láttam szakaszban, hogy értő kezek alatt igen veszedelmes kis jószág.
  • lammaer
    Comet is hasonlóan jó állatfaj? :)
  • patchaou
    Én is megtartom egészen addig amíg el nem baszarintják.
  • lammaer
    No, itt a fórumtársak tömjénezésének hatására free xPből gyorsan kiraktam egy cromwell-t (Lamma első törvénye szellemében: ami OP azzal kell menni).

Tényleg igen kellemes jószág, meglepődtem hogy van olyan gyors és közel olyan agilis mint egy T-50, az ágyúja is többnyire elegendő a célpontok leküzdésére. A negatív kitéríthetőségről nem is beszélve.

Határozottan szimpatikus :)
  • stoppos
    Elírtam. Tier6-7...
  • Bugi Misi
    4-5 lövésnél nem bir többet általában, ezért mákja volt nagyon!:)
  • stoppos
    Cliffen tier5-6-os meccben minden ellenfél a korridorban támadott. Szabályos pulykalövészet volt. :)
  • Greenscape
    Brother akart lenni.
  • Greenscape
    Brothet In Arms=BIA ha magyarra van a jetek akkor testveriseg. Az a kis okolbe szoritott kez.
    Ha a javitas helyett azt teszed mindenhol 100%-ra akkro 5% pluszt ad minden skillhez. A 4. skiled mar ugyis 91%-on van ugyhogy a plusz 5%-kal nem buksz szinte semmit, de nyersz minden mas skillen 5%-ot. Arra vigyazz, hogy csak akkor mukodik ha mindenkinek 100%-on van. A parancsnokodnak nincs javitas, de van alca azt csereld le. Most ha jol tudom 100 aranyert lehet/ fo. Arra vigyazz, hogy aranyert dobd el mert ha nem akkor ugrik egy csomo % vagy akar minden.
  • stoppos
    Úristen, hány lövést kaptál? Ez a tank ez ennyire pattogós, vagy ekkora mázlid volt? :)