418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #190917 Hát én a Matildától is eltanácsolnálak. 20-nál nem mész gyorsabban, tehát nincs taktikai mozgékonyság, nem odamész, ahová a helyzet megkívánja, hanem ahol a csata megtalál, ott harcolsz. És a sebzése is botrányos, az az 55-ös átlagsebzés még tier4-esek ellen is tud vicces lenni(pl:néha a T-28 szovjet papírszar életének hatodát szeded le egy lövéssel. És most képzeld el ugyanezt a sebzést Tier6-os tankok ellen, mert azok ellen is gyakran megy).
Szerintem hagyd a négyes tiert, nagyon gyatra gépek azok. -
vass17 #190916 Td vonalom a SU85B és a T40 a favorit nálam.
Elég ha megnézed a fegyverzetüket, főleg a SU: 13,33 ROF, 130-as átütés és 160 dmg és ráadásként pontos is, mondanom sem kell, bármit szétszed, amivel találkozhat, beleértve a T6 heavyket is, az egyik legjobb álcázás a játékban és hihetetlen gyorsan fordul. Cserébe enyhén szólva is papír, szóval nem árt vele rejtőzködni és az ágyú kitéríthetőség sem túlzottan jó, ezekben jobb a T40, de azért én a SU-ra szavaznék. Nem mellesleg, akik nem ismerik és alulbecsülik (merthogy sokan nem vesznek vele komolyan), azoknak igen nagy meglepetést tudsz vele okozni, a KV-t, KV1S-t igen könnyedén szétszedsz :)
-
Amarth99 #190915 Sziasztok!
Ismer valaki olyan modot, amely kiírja a tank tengelye és a löveg által bezárt szöget?
Nem nagyon bízok benne, de hátha:). -
Teszten próbálgattam az FV2015B-t, és az első szakaszban a gyengébb védelme mellett is tetszett az ágyúja miatt... aztán hamar kiderült, hogy szinte minden képes kigyújtani szemből, ezért kötelező lett rá a CO2-vel töltött tartály. A második szakaszra pedig ugyan jó kis páncélzat buffot kapott, az inkább a tornyon használható ki. Az ágyú viszont rendesen gyengítve lett, nem csak a RoF csökkenés miatt (8-ról 6,9-re) hanem a célkör szétugrásának növelésével is. Összességében jól elvoltam vele, de minthogy csupán átlagos játékos vagyok, az én véleményem nem mérvadó :) -
stoppos #190913 A hetzer megvan, azt szerettem régen. Mostanában nem nagyon mentem vele. -
blackfalcon #190912
Sziasztok az mitől van,hogy 1 darabig tök jó minden utánna 1szer csak a betűk és számok helyett össze visszaság van?A kép és a játék amúgy marad a régi. -
Szpecnyaz #190911 Ha csinálni akarok egy hang modot, ahhoz miféle program szükségeltetik? Már mint ki/be csomagolás stb. Gondoltam a Fallout 3ból kiszedem Liberty Prime hangjait. -
stoppos #190910 Nu, a matildának adok egy esélyt, az is med. De lehet Pz3 lesz, mellé egy Pz3A-val. :) Úgyis ki kell őket fejleszteni, mert a pz38 ágon mentem legutóbb. -
lexlutor #190909 az igazan nagy gaz evvel a keppel, h a csapat fele 8-9es tankokban, meg ezer sebzest sem volt kepes bevinni az egesz meccs alatt.. -
csoszi87 #190908 Amint látod, ennél több!
Nem is értem miért panaszkodsz, hiszen 4 tankot életben hagytál.
-
Plata #190907 Nagyon aranyos kis jószág,én nagyon szerettem amíg megvolt.Néha szórakozásból rátettem azt a fura Howitzer ágyút.Asszem ez a neve,általában arty ágyúnak szoktam az ilyeneket nevezni,de akkor megint le leszek baszva. -
Szpecnyaz #190906 Nekem is a Matilda tűnik használhatónak. -
stoppos #190905 A covenanteren nemrég mentem át. Nagyon OP jószág, de valahogy mégsem vonz. -
Plata #190904 De ha td is belefér akkor Hetzer és T40. -
Plata #190903 Pz3 nekem is megvan mert örök kedvenc,de Matilda és Covenanter sokkal jobb nála ha szórakozni akarsz. -
stoppos #190902 Tier 4-ben melyik tankok a leghasználhatóbbak? Gondolkodom valami kis darázson szórakozásképpen. A Pz3 milyen mostanság? -
davidbog #190901 A jelenlegi formájában jónak tűnik a Fv215b, bár összességében nem tudom pontosan milyen mert inkább nem vettem meg. Az elötte lévő kettővel akad probléma. Azokra összesen 100k free xp-t költöttem és maxosan se voltam megelégedve velük. Mindkettőnél a torony páncélzata és a modul/legénység sérülés aránya idegelt ki.
Ha az FV215b-nél a torony páncélfelépítésén nem csak vastagságán változtattak akkor már egész jó harckocsi. A homlokpáncélt és a teknő elejét hatékonyabban el lehet rejteni mint a tornyot.
A Black Prince viszont tetszett, egyetlen baja a 20 km/h-s sebessége. Ha lesz valamikor féláron akkor valószínűleg vissza vásárolom. -
Nem szeretek panaszkodni, de hó mani sebzés kell egy nyertes csatához ? :D
És ha már így belekezdtem, 10.000 csata óta nem láttam ilyen noob lemming bandát :D
Nem az hogy a top heavy felmegy himmelsdorfon a dombra, de a 15ből 10 :D
Bár nyertünk :D Mert öten feltartottuk az egész bandát, amíg körbemasíroztak a delikvensek :D (bezzeg itt 2500 sebzéssel lejött a csillag :S ) -
Szpecnyaz #190899 Gondoltam belinkelek valami jó kis pénisz lengetős gif-et, de szerintem nem sokan akarnák azt bámulni :D. -
foxbat88fx #190898 a gyíkokhoz képest még így is 70szer többet fejlődtem mert ők naponta 0.07-et javítanak az effijükön..... minuszban persze
-
Tessellia #190897 kis lépés az embernek de hatalmas lépés az emberiségnek! -
foxbat88fx #190896 nőtt az effim 0.77el .... -
Tessellia #190895 A lényeg, hogy a plecsnik meglegyenek és az effed nőljön
-
foxbat88fx #190894 tegnap nem baszott ám az ideg!
Victory ratio: 29.41%
Battles: 17
Efficiency: 2298.45
Average tier: 7.41
minden meccsen min. 3000 kiosztott sebzés és vereség -.-" -
vass17 #190893 Az tény, de minél lassabban lő valami annál sebezhetőbb és annál fájdalmasabbak a 0-s átütések vagy pattanók, ezért jobb például a SU100-on a gyorsabb gun szerintem.
Szélsőséges esetben, nekem is néha előfordul ISU-val 0 dmg-es kör, ilyenkor azért elküldöm a WG-t a p....., mert képtelen bármit is eltalálni, akármennyit célzok és ha véletlenül el is találom azt is benyeli a track, vagy egyszerű 0-s... Ezt kb csak úgy lehetne kivédeni, hogy megyek közelharcolni, de tudjuk jól, hogy az ISU-t 2-3 lövésből bármi szétszedi, szóval ez nem alternatíva. -
Szpecnyaz #190892 Szerintem a leggyengébb T10 TD jelenleg. Ha jó TD-t akarsz akkor F155 vagy Obj 268. A jgzp hiába sebez nagyot, a DPM-je siralmas. Kb addig félnek tőle amíg nem lő egyet, azután meg mindenki rámászik aki csak a környéken kószál. Viszont pozitívuma hogy szerintem az ő védettsége a legjobb, ha be van döntve és nem látszik a hasa akkor a HEAT ammós 268al is szenvedni kell hogy át tudd lőni. Mellesleg eléggé map függő jószág, pl egy serene coast-on alig tudsz vele csinálni valamit. -
stoppos #190891 Lehet ezen gyerekek egyike: :)
-
TomDantes #190890 Nem csak azt írtam, hogy körbe táncolja egy med. Lassú mint a fene, lassan lő, a hasát minden átlövi, persze a legtöbb dolog minden TD-re illik. -
lammaer #190889 Melyik high tier TDre nem igazak amit itt leírtál?
Gyakorlatilag az hogy meg lehet kerülni TD betegség (az US forgótornyosokat leszámítva), az hogy lepattanhat/0-ás critet üthet mindenkire vonatkozik.
Ha ezért szar a jpe100, akkor igazából számodra minden TD szar nem csak az. (számomra is, bár az objectttel egész jól elvagyok, azt viszont nemcsak a hasán lövik át, és az is szarul fordul :) )
-
R3nton #190888 akkor is azt érzed te vagy a csatamező királya mikor körbetáncol a batchat? :) -
TomDantes #190887 Aha...lő egyet ami vagy talál vagy nem vegyük azt hogy talál. Vagy átüt vagy nem. Vegyük azt hogy átüt. Ha át üt, vagy sebez, vagy nullás sebzés. Vagyük azt hogy sebez. Ha sebez lehet hogy 1200-at sebez, de lehet hogy minimum sebzést ad be. De vegyük azt hogy 1200-at sikerül.
Hát igen.
Ezek után belő az arty. Körebe szabad egy med és ki csinál. Vagy szemből szitává lyugattják a jpe100 hasát, vagy oldalról lövik pocsékká.
Használható amúgy a jpe100, de szerintem csak platoon-ban, úgy hogy platoon társak fedezik, segítenek neki, védik a seggét. Akkor igen, a brutál tűzerő, és kemény front miatt, végig veri az egész ellenséget, megbasz mindenkit...de ha nem egy jó platoon-ban van...akkor lánctalpon gurul nagy kutyaszar nagy (esetleges) sebzéssel. -
arcso83 #190886 Én szerintem egy nagyon jó tank a jpz e100. Mikor lőssz egy 1200 ast az ellenség azt sem tudja hová bujjon és érzed hogy te vagy a csatatér királya. Annyi hátránya van hogy 22sec alatt tölt és hogy lassú is egy kicsit így az arty első célpontja vagy de én így is szeretem. :-) -
Plata #190885 Mikor kaptunk is érte valamit akkor sem rájuk szavaztam.
Az előbb összefutottam egy vélhetően magyar játékossal,Panther 2-ben ült a neve Rommel_táboronk volt.Asszem kicsit elírta. -
R3nton #190884 td-be? van ilyen opció? mint korábban t30nál? Pedig most emelték a páncélzatot...ez a black prince kritikus, nem értem, hogy miért, de a találatok kb 60%-tól leesik a lánc -
MitsuMishi #190883 Ha átrakják TD-be akkor, igen, de sajna még nem biztos :/ -
kingofn00b #190882 Köszi,
Tehát akkor olyan CW-célszerszám a kicsike? -
R3nton #190881 OMG. Megéri a mostani formájában hajtani a tier10 angol heavyért??? Mert eret fogok vágni a black prince miatt... -
tepi1 #190880 Nagyon játékos függő.Random csatában nemigen szoktam tartani tőle,E50M-el
2 esetleg 3lövés mindig gyullad.Ha pro játékos van vele akkor nehezebb leküzdeni -
Wlanseraf #190879 Gondolom helyzet függő, de ha magára hagyják akkor elég szerencsétlen, ellenben mentem fütyörészve E-75 full HP,kanyarból ki ott áll:D buummm rálőttem de semmi mert meg voltam illetődve:D ő meg benyomta skillses lőszer váltást és kilőtt lényegében full HP-ről 10 sec alatt:) -
kingofn00b #190878 Bocs, most látom csak. Ugye a write only üzemmód... :-)
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valakinek gyakorlati tapasztalata a német TD vonal ékkövéről, a JgPZ E100 nevű kis aranyosról?
Sok mindent hallani, de akinek van, és beszéltem vele, az vagy szereti nagyon, vagy nagyon nem. Nagyon CW orientált cucc, vagy randomban is megállja a helyét? Ellenfélként félek tőle, mert képes egy lövésből elfüstöltetni elég sok mindenkit.