418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #190997 Hozzá tenném hogy elsőre is értettem és ott nekem a nettó szerepel.... igen a kis ablakban oldalt alul, de meg is próbálhatom lerajzolni..:) -
Toweliee #190996 Arra. A nagyablakban nekem is a levonásokkal megspékelt összeg szerepel, a belinkelt kisablakban lenne jó, ha a ugyanezt mutatná összesítve az eddigi meccsek alapján. -
Na, egy remek csatában (amire rosszat 27 körül adott az xvm) szerintem úgy használtam a T-44-et, hogy mindenkinek jó legyen:D Győztünk egy kis poénnal a végén.
http://mwreplays.com/replay/21RBF31DJA9Y/ -
Alul a "credits totalban" valóban a teljes nettó hasznot mutatja, de a kolléga szerintem a csata utáni jelentés kis szövegében szereplő összeg megjelenítésre gondol... -
Wlanseraf #190993 Megnéztem nekem a tiszta hasznot számolja. -
Wlanseraf #190992 Nekem netto ha eladok valami alkatrészt az is számolja. -
Toweliee #190991 Azt vágom, de jó lenne ha összesítve látnám mennyit termeltem vagy buktam. -
A csata végi nagy képes összesítésnél viszont a nettó kredithozamot mutatja. -
Toweliee #190989 Tegnap felraktam a meccs utáni statisztika módot.
Ezt látom, a Credits total-nál nincs levonva se a javítási költség se a lőszerár. Van arra lehetőség, hogy ne a bruttó kreditet írja ki, hanem a nettót? -
Áhá! Azt hittem összeakad valamivel. -
stoppos #190987 Tényleg és a kilökés hangot féltávon nyomja, szóval mindig tudod, mikor vagy félúton. -
stoppos #190986 Gondolom sok neki. Fent van az xvm, az eleve zabálja a dolgokat, ebben pedig egy nvidia 330M van. Majd megpróbálom xvm nélkül, hogy úgy mit mutat a játék. -
Tessellia #190985 Benne van a nevébe: szkripteket:D -
Krocher #190984 Leszedtem, feltettem, de nekem a scripts nevű mappát törölnöm kellett mert azzal nem indult el a játék. Valakinek hasonló probléma? Mit tartalmazhat az a mappa? -
Az most nem félreértés volt ??
"Storm regarding the "transfer of the FV215b to the heavy branch" - "And who will transfer it there?" (that's a direct quote - there was a followup answer with the quote of this thread and Storm's answer was that it was my screwup and it's a nonsense - well, that's disappointing, next time I'll just record anything I hear or something... *sigh*) - either way, if Storm says it's cowdung, it's cowdung, so please disregard that information, at least we know where the harsh reaction from Tuccy came from.2 -
Ja, az valami igen jó mod. Már sokszor írtam, de a reload hangok nekem a kedvencek benne :D -
Miért nem szereti? Én is laptopon tolom, azért kérdezem. -
Desmodromic #190980 Akkor nem teszem fel, már így is minimumon van a mélynyomó. :) -
stoppos #190979 Az lesz az. :) Tetszett, hogy olyan volt, mintha tényleg háborúban lennék, hallottam tompán a messzeségben a durranásokat, az artylövedékek hatalmas sivítással érkeztek egy marha nagy csattanás kíséretében. Ha bírná a laptop, fenthagynám. -
yossarianHUN #190978 Nem tesz semmit, nekem bevált:) -
Oddball29 #190977 Utolsó verzióban talán kicsit átestek a ló túlsó oldalára... Minden csatában olyan érzésem van, mint ha a Navarone ágyúiban szerepelnék. -
Krocher #190976 Köszi Yossarian, kipróbálom.:) -
stoppos #190975 Pár hete kipróbáltam egyet, azt hiszem pont ez a realista mod volt. Az artyknak olyan hangja volt, mintha hajóágyúkat sütögettek volna mellettem. Rendesen rettegtem az első pár meccsen. Nagyon jó kis hangok, csak sajnos nem szereti a laptop annyira. -
ericardo #190974 Pénteken próbáltam ki, le se törlöm többet. Nagyon jó kis hangulatot teremtő, igényes mod
-
yossarianHUN #190973 Tegyetek egy próbát a Historical Realism Gun Sounds Mod-dal. Megéri. -
Krocher #190972 Igen. Meg eleve az arty lövegjének is olyan a hangja, mint egy petárda... tiszta vicc kategória lett. -
Oddball29 #190971 A 10-es hevi így felpáncélozva egész szolid védekező hevinek tűnik nekem. Arti-érzékenyebb mint a IS-4, de jobb tűzvezetéssel és mozgékonysággal. -
Akkor inkább az amcsi heavyt húzzam tovább T32-től (:S), ne a német medbe öljem a Patton eladásából származó kreditet? -
vass17 #190969 De nem csak ezekkel van gond, amikor egy arty lövés csapódik be mellém, az is kb egy halk: puff. Már nem is ijedek meg tőlük, komolytalanná teszi őket, pedig ha eltalál ugyanúgy fáj mint régen :) -
Krocher #190968 Hát én nem tudom, hogy bug vagy nem bug, de kész katasztrófa az a hang BL-10-nél. SU-152-nem nem figyeltem a hangját még. Csak egyszer tudjam visszaállítani a régire:) -
hjt #190967 Ha a res_mods-ba teszed akkor előtte a res/audio-ból mindent másolj át( Különben nem lesznek bizonyos hangok) utánna ird felül a 8.1-es hangokkal ezeket.
-
vass17 #190966 Egyébként ez valami bug az új verzióban? Múltkor vettem észre, hogy egy SU-152 állt mellettem, hogy a 152-es derpnek megmaradt (vagy talán most kapta meg, mert mintha eddig nem lett volna?) a robbanós hangja, ami régen a BL-10-nek volt és az ISU meg elvesztette ezt az új patchel. Szóval érdekes, engem is idegesít, nem érzem benne az erőt :)) -
Szakesz #190965 "Mit gondolsz az angol medről és heavyről?"
Mivel jelenleg az angol tankok erősített amerikaiként, a tesztszerveres kínai tankok pedig erősített oroszként hatnak, ezért csak pozitívan tudok róluk nyilatkozni. Egyébként mindkettőt megéri kifejleszteni, mert a közepes tank érdekes azzal a 210 páncélátütési értékkel rendelkező HE lövedékével, a tier X heavy pedig TD lesz, vagyis két legyet egy csapásra, akárcsak például az amcsiknál.
"CW-re ti fogjátok használni valamelyiket?"
Passz. -
Krocher #190964 Még egy kérdés. Ez csak annyi hogy beteszem és felülírom a res/audio mappában? Vagy csinálok res_mods/8.2/audio mappát és oda? -
hjt #190963 De ez tuti 8.1-es :
8.1 hanogk -
R3nton #190962 Mit gondolsz az angol medről és heavyről? CW-re ti fogjátok használni valamelyiket? -
bgabor #190961 Tyű, ennek a csávónak az angolja... már ha annyit megtenne hogy egy google fordítón átfuttatná, amit leír, máris kijönnének a hibái, akkorák mint egy anyahajó. -
hjt #190960 Pre 8.2 azaz 8.2 előtti
-
Szpecnyaz #190959 Leszeded a 8.1 klienst és feltelepíted. A többit meg onnan már meg tudod oldani. -
Krocher #190958 Szóval valaki tudna segíteni 8.1es hangokban?? Honnan tudnám megszerezni őket?