418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #191037 Jöhet még ha ilyen módon növekszik az XP:) -
Desmodromic #191036 A következő! :) Többet nem floodolok ígérem!
http://mwreplays.com/replay/RUSA6T4FAQH4/
-
lammaer #191035 Ahá és tényleg. Olyan rövid a readme, hogy csak rápillantottam és azt hittem el is olvastam :) -
bgabor #191034 Én is ezt a hangmodot használom, el se tudnám már képzelni a játékot nélküle.
-
foxbat88fx #191033 hehe jó ez a mód! :)
befellegzett ez ellenség számára :D
-
Wlanseraf #191032 Az egész audio könyvtárat be kell másolnia res-ből a res_mods-ba és útánna a moddal felül írni. -
lammaer #191031 Hát, nálam vmi nem klappol... feltetem, de minden hang eltűnt a játékből, csak a lövéshangok NÉMELYIKE maradt (pl az artik), de az is elég torz recsegős.
Mondjuk eleve amit művelnek, az inkább csatahajós játékba illik, de nemtom mi lehet a gebasz... -
stoppos #191030 Lehet játszanom kéne. :) -
Desmodromic #191029 De rég volt már ilyen izgalmas köröm!
http://mwreplays.com/replay/PC7EBM6I14W3/
-
Thaifun #191028 Azt nem tudom. Azért az viszont túlzás, hogy 8 meccsből 8x a lista legalján vagyok. -
foxbat88fx #191027 ezt nem értem! ha mindenki szop akkor ki nem szop?
-
Thaifun #191026 Nyugi, nem csak te fogtál ki sz@ar napot.
Matilda: 2x Tier 6-ban
Cromwell: 3x Tier8-ban
Centurion: 3x vastagon tier10-ben.
Ennyi mára elég is. -
Most te ültél fel a szopórollerre, ennyi az egész.
Nekem szinte minden elsőre összejött duplázóra, 2-vel még achikat meg II-III. osztályt is szereztem. Mondjuk mivel eladtam a Pattont, javult a winrate :D
-
Malarki #191024 Más is szív ma, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? 13 csata, 11 vereség. Lemming train, basecamp, össze toptank a hegyre, csapatsebzés orrba-szájba, volt itt minden. -
Oddball29 #191023 Már hogyne lenne weak spot. -
foxbat88fx #191022 meghozta a szerencsém a változó napszak mód! :)
Vereség
Csata: Siegfried Line 2012. december 18. 20:17:02
Jármű: JagdPz IV
Szerzett tapasztalat: 367
Szerzett kredit: 17 985
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Ranger
és ráadásul kurva jó ez a mód! :D:D
feldobja a hangulatot amikor besötétedik és az utcákon a vadászok keresik a prédát!
-
Veqtor #191021 Most akkor érdemes elkezdeni húzni az angol heavy ágat, vagy csak vicc volt, hogy átteszik TDbe a 10est. Csak emiatt vettem meg hétvégére a churchil7et, felesleges volt? -
Tehát ha jól értem, akkor hiába küldöm én be elsőre vagy huszadiknak, de úgy, h csak a legfontosabb adatok vannak megadva (tank, pálya, koordináta) esélyem sincs egy kis goldot nyerni. Magyarul minél jobb leírást kell csinálni, h mi alapján fejtettem meg a "kérdést". Sztem az első 2 jó válasz nagyon hamar beérkezik hozzájuk, szal itt csak a leírásra kell fókuszálni igazából és azzal lehet nyerni (4 napon keresztül). Mondjuk, ha itthon lett volna az asszony notija, még meg is tudtam volna nézni a pontos koordinátát (a pálya és a tank meg van), de már késő, mert biztos megfejtették. Kár, h az angolom már erősen megkopott. Köszi a segítséget. -
SovereignXY #191019 Végéhez közeledika Comet páylafutása nálam és... írok egy kis szösszenetet róla kedvcsináló vagy éppen elvevőnek :)
Összességében nem egy rossz tank de a cromwell-hez képest vissza lépés. Orbitolni hát... túl nagy fordulókör miatt nem a legoptimálisabb de azért nem lehetetlen kivitelezni. Snipe-olni nem rossza gun pontos hozzá bár néha szeret össze vissza hordani. Átütés... az gondja neki főleg ha az MM berakja topnak és ellene T29, IS-t rak. Szemből weak spot nincs gond de nagyobb távról már igen.
Páncél az nincs. Ami eltalál ált át is üt hacsak nem vmi érdekes szögben éri. Ammo rack meg lövész sztem a többihez képest gyakrabban hal meg.
A löveg megállás utáni szükölési sebessége lehetne gyorsabb is. Így ha menetből meglátsz vkit akkor könnyen megvan az esélye, hogy mire rászükülsz ő már beléd küld egyet. De így is 66szor jobb mint anno a 100as a t-34-85ön mikor az enemy 2őt is lőtt beléd mire te rászükültél :) -
lexlutor #191018 szerintem te most dicsekszel :) -
TomDantes #191017 Köv csatában magyarokkal futottam össze. Vadasz12 a CCC klán tagja, amint kilőtték egy szolíd kurva anyátok megjegyzést tett. Innen gratulálok a klánnak is. Amúgy jó játékos, 900 csata alatt ki lőtt úgy 400 tankot.
Szerencsére az én csapatomban is volt magyar. HendRoox, arty-val. És nulla sebzéssel. De legalább egy kussolj te cigány geci-reagálásra képes volt. Na ő 34 csatán van túl...abóbból 22 arty, ilyen második reg lehet.
Öröm a honfitársakkal összefutni. És még csak két kört mentem ma! -
stoppos #191016 Igen, mert ő délről jött. :) -
Toweliee #191015 A Kínai Nagy Fal eredetileg azért épült, hogy Chuck Norrist távol tartsa ... hiábavaló és szánalmas kísérlet volt. -
yossarianHUN #191014 A 2 leggyorsabb, korrekt válasz nyer, és mikor ezek megvannak, onnantól minden nap amíg tart a contest, kiválasztanak kettőt (naponta), amelyekben a legjobbnak ítélik a leírást, ezeket szintén díjazzák. Ha viszont például az első két jó válasz a verseny utolsó napján érkezik, akkor ugye értelemszerűen csak kettő "jó leírás" nyertes lesz. -
lexlutor #191013 ilyen egy igaz hos! a mi fiunk! -
foxbat88fx #191012 csak a duplavé számít ;) -
TomDantes #191011 Milyen jó már, tier 7-es csatában IS, 35! sebzést vitt be összesen, túlélte a csatát és befoglalta a bázist. Igaz mást se csinált, csak ült ENKS közepén és foglalt...nem ám lőtt volna a tőle 5 méterre felbukkanó tanokokra...áh...de hát végülis megnyerte nem? Ő a játékos. -
Toweliee #191010 xvm+jimbo+max camera van fent. -
lexlutor #191009 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=187067 -
lexlutor #191008 Nem. nekem megvan a regi link, abba meg a 8.1 van hivatkozaskent, de rakattintva mar a 8.2 van kint az oldalon. -
foxbat88fx #191007 hülye mongólok :D -
Wlanseraf #191006 Azt raktam én is.... valamivel összeakadhat -
Toweliee #191005 Cmsgv2+stats_location_8.2.zip file. -
Ezen a Guess Where contesten csak a leggyorsabb megfejtők és a 2 legjobb leírást adók nyerhetnek naponta? Vagy az is aki, pl. 126-jára küldi be a jó megfejtést? Ha éjfél után küldöm be a helyes megfejtést egy jó leírással, akkor az már új napnak számít? Kellene egy kis segítség, mert nem igazán tudom kibogozni az angol szöveget. -
Wlanseraf #191003 az nem 8.1-es? -
Toweliee #191002 Köszi :)) Így kéne nekem is. A hivatalos fórumról töltöttem le a második verziót. Ti is? -
Wlanseraf #191001 Most ezért csak neked mentem egy ilyen über kört:DDDDDDDDDDDDDDDD
-
lexlutor #191000 Nekem defaultba a nagy osszesitokepernyon netto osszeg van. a kis kepernyo legaljan az osszesitoben is netto van, a kis szumma eredmenyek pedig brutto ertekek. -
Toweliee #190999 Igen, ahogy lexlutor mondja, és lassan, hogy én is megértsem! Beállítottál valamit vagy alapból így van neked? -
lexlutor #190998 kosd-ossze-es-szinezd-ki-be is tudod? :)