418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #191156 LOOOOOOOL -
SovereignXY #191155 Azok SVÉDEK ;) -
SovereignXY #191154 LOOL. Balfasz egy type lehetett. Vagí armor csíter vagy ennyi. :P -
Oddball29 #191153 Hát az isiből már hazaértek, munkahelyről még nem... -
SovereignXY #191152 Ezek honnan jönnek vagy mi vagy hogy????? Eltelt a meccsből 5,5 perc. Fél csapat kempel. Az állás 4:7. erre megkérdezi az M5. menyjek scoutolni? Ha igen hova?
EPIC FACEPALM. -
Remélem megtaláltam ami nekem kell, igaz ahhoz 8.0-volt írva. Amúgy olyan van amit először linkeltél, csak abban zavarnak a színes és ikonok. -
stoppos #191150 A szovjetek is beküldtek egy páncélosszázadod Ózdra 44-ben. Soha több nem hallottak felőlük. A parancsnok naplóját megtalálták ugyan, de nem tudták mire vélni az utolsó bejegyzést. Dikkmán Gazsi.... -
Az a baj, hogy ezeket feldarabolni és elszállítani sokkal nagyobb költség, mint amennyi pénzt ér az anyag. -
Arrafele nem tanyaznak borsodi norvegok. -
Nem élnek ott emeberek akik tudnák hasznosítani ezeket a cuccokat? O_o csomó nyersanyag -
Oddball29 #191146 Jah, Comet stab nélkül? Ez olyan, mintha kihúznád a méregfogát. Hát jó nagy marha vagy. -
Oddball29 #191145 Cromwell OP és pont, most emiatt leszarozni a Cometet, ami statisztikailag is messze a legjobb T7-es med az összes szerveren idétlenség. -
Oddball29 #191144 A pajzs nem sík ás átlapolt. Type 59 is kínlódott vele nálam. -
SovereignXY #191143 Hm... szóval büdös effi vadász volt. oké. THX :) -
EmR3 #191142 megg innét lehet még válogatni
Az oldal közepén láttam olyasmit ami érdekelhet, igaz még az előző verzióhoz. -
Wlanseraf #191141 Szerintem nagyobb foglalást akart megszakítani:) -
EmR3 #191140 ilyesmire gondolsz? -
SovereignXY #191139 Nem bugos ez a mod? Mert most vettem észre. Sand River. Hirtelen a sötétből világos lesz. Egyre sötétedett majd hirtelen világos lett. Nézem. A nap lement a hold jött fel de egyre világosabb és világosabb lett... :S -
Tud valaki olyan minimap modot, ami mutatja merre nézek, merre állok, meddig látok stb... de nem cseréli le az ikonokat? -
SovereignXY #191137 Ez de lol meccs volt. Ráestem egy t-44re a centurionnal. votl vmi 800 hp-ja utána. Lényegében agyon ynaomtam mert konstans sebződött közben ahogy a tetején parkoltam :DDDDDD -
SovereignXY #191136 Ha meg közelről orbitolsz a stab nem is kell... -
baktószentmiklós..
"Mainland" ~'mééééééééénlend'
de látom ebből nem jövök ki:)))
-
Szpecnyaz #191134 Most nem azért, de minden tekintetben veri a többi T7 medet. Oddballal és Marchizorral platoonozva húztam ki belőle a Centuriont és a végére nagyon megszerettem. Mozgékony, nagy rof, jó hull downban. Egyedül a T20 közelíti meg ezt. -
engem a Comet 3dolog miatt érdekelne
-vertical stab
-jó ágyú mantlet
-0.34 pontosságú ágyú ami gold-al 200milis páncél szúr át.. -
SovereignXY #191132 Okinawa pl? -
háát ez a bajom nekem is:)
amúgy.. én tényleg a Mainlandre gondoltam
mind1 azért remélem leesett a "szurkálás"
-
R3nton #191130 azért akkora nettó baromság nem lehet, ha többen ezen a véleményen vannak. Kit érdekel a páncél meden, ennyi erővel a comet jobb, mint a batchat:P cromwellnek sokkal jobb a mozgékonysága, gyorsabb, jobban kanyarodik, kissebb ellenfelek ellen rakja be. Az hogy meg rakhatsz rá stabot egy dolog én tier7esre biztos nem fogok rakni. hulldownban lövöldözgetni persze, nem t32 ez, kapsz egyet egy hummeltől aztán annyi, főleg hogy tényleg egy sik lemez ott az elön, nekem idáig nem pattogott róla semmi. -
A riszájkling matadorok Mekkája :) -
Tektonikus földkéreg lemez mozgásokról hallottál már? Úgy tudom Japánban elég intenzív. :D Más ötletem nincs. -
Bmsrt n2 #191127 Bénán illesztek be és vágok na...
(egy gyors gugli föld eredménye...) -
stoppos #191126 Pusztán technikailag Ivo Dzsima Japán része. Ott pedig voltak harcok. -
Bmsrt n2 #191125 Az ilyen Ex-Japán 2Vh-s szigetek tele vannak ilyenekkel,tankok ágyúk repülők...ott nincs aki fémet gyűjtsön:)
-
japánban mit keresne egy kilőtt sherman roncs? mostúgyőszintén.. -
SovereignXY #191123 http://translate.googleusercontent.com/translate_c?client=tmpg&depth=1&hl=en&langpair=ru%7Cen&rurl=translate.google.com&u=http://drongo-lab.ru/archives/44032&usg=ALkJrhhqFoXyC_a3_5ObWNJDYkiEWCb3-g -
SovereignXY #191122 úúúrrrr isten. Hogy félhet egy zöld 1500 effi 53 win rates 7k csatás fullos KT egy 110 HP-s su-100tól ami a bázsit foglalja? Majd egy percxig nézte meg a roncs mögül lesték egymást. :S -
SovereignXY #191121 Toroyn páncél? Sík lemez az egész. Soha sem volt gond átlőni vagy átlőniük. Az pattant a toronyomról ami pont az odlalát találta el és lesúrolta a festéket. Ennyi. -
brasco84 #191120 adnál ehhez egy linket? thx -
SovereignXY #191119 Vmi randomban tolja a napszakto vagy mi? Mert nekem még full éccaka soha sem vót. :S Szürkelet szerűség igen de semmi több. Meg a sivatagban mintha tényleg 7ágra sütne a nap. Amúgy fun mod :) Bár mintha picit megenné az fps-t -
Oddball29 #191118 Cometen van armor hull-downban, amit extrém jól művel, mert nagyon alacsony és aránylag elől a tornya. A tornyát megbízhatóan csak a sarkoknál lehet átlőni. Cromwellt hiába dugdosod, a belső pajzs semmit nem véd. -
SovereignXY #191117 Cromwell jobb. Armor ezeknek... mintha nem is lenne. Nem sok semmi pattan róla. A cromwell legalább gyorsabb és jobban fordul. Ettől még a T-43 utána comet a legjobb t7 med.