418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Csak azért írtam, mert ugye egyrészt semmi köze a valósághoz a tankra lövöldözgető artyknak. Másrészt pedig elég nekem randomban meg cw-n laposférget játszani. Gondolom ezzel mások is így vannak. Én a balanszot inkább a 2 csapat eltérő legénységében adnám meg. A németek pl lehetnének képzettebbek mint az angolok, vagy más csatában oroszok. Esetleg a 2 csapat létszámával is lehetne variálni, pl olyan csatát választani ahol a németek voltak számbeli fölényben, így nem lenne probléma az erősebb angol tankállomány.
  • foxbat88fx
    hát ha jó az elképzelés akkor terjeszteni kellene a hírt!
    meglegyünk legalább 10-12en, de úgy lenne az igazi ha 15en.... és ha nagyon beindulna a dolog később akkor csinálok neki egy weboldalt, oda feltenném az összes csatát és akkor már mindenki látná mikor milyen csata jön és melyik tank szabad még....
  • Bmsrt n2
    Ha tényleg "csak" 1 db T-43-as áll a garázsban van hely bőven kisebb tanknak nem:)?
    Tehát csak meg kell venni valami T5-6-os tankot.
  • Toweliee
    Veszel egy kisebbet vagy marha jól teljesítesz a csaátkban.

foxbat88fx, én a német vonalra be tudok szállni.
  • szatomi30
    Sziasztok! Az a problémám, hogy a pénzem ami jelenleg van állandóan ingázik, hol kisebb hol nagyobb, de szinte alig megy feljebb. Jelenleg T-43-as orosz medium tankom van. Olvastam erről a GY.I.K.-ban hogy kisebb harckocsival megoldható ez a probléma, de nekem nincs kisebb, akkor hogy lehetne megoldani? Köszi a válaszokat előre is!
  • SovereignXY
    Nem csak ma. planetwoton vissza néztem az elmőlt napok statját. A legtöbb 45% körüli. De van 42 is. Akad 56 is de kb 1/3ada ami 50 feletti. É mivel nem t10 tankokkal mentem így azt sem lehet modnai hogy rajtam múlott. De az amúgy is mnagy FAIL ha vki azt mondja egy ember fordítja a csatát.
  • foxbat88fx
    csak a balansz érdekében tettem be! 1db-ot!
    angoloknak van 2db nehéz tankjuk amíg a németeknek nincs ilyen előnyük, és több a jobban páncélozott tank britt oldalon, ezért gondoltam azt az 1 szem artyt.... egyébként 50%-os legénységgel nem hiszem, hogy olyan nagyon nagy veszélyt jelentene :) de köszi a hozzászólást! várom a továbbiakat! akár itt akár privátban!!!!
  • foxbat88fx
    szabályok lemaradtak:
    gold ammo tilos
    kötelező replay-t csinálni
    50%-os legénység! (bővebben lent)
    csak sima tűzoltó, javító, elsősegély használható!
    arany cuccok tilosak! benzin, csoki, kávé, olaj....stb

visszatérve a legénységre! jobb lenne 50%-os!
    egyrészt mert a 75%-os darabja 20.000! másrészt meg ugye mindig fejlődnek és mindig újakat kellene venni! Igaz 50%-osan bénák leszünk! lassú tank, lassú célzás, pontatlan de 100%-ban FAIRPLAY lenne!
    és ez lenne a lényeg!!! nos mit szóltok hozzá?
  • EmR3
    pedig volt olyan ahova kellett néhány su-26-os
  • Szpecnyaz
    Szerintem az arty hanyagolható, ha már 1x történelmi csata. Elvégre nem a tankokat lövöldözték azokkal.
  • EmR3
    nálam is ez van ma

• R3nton
    esl-en szoktunk nyerni, most összejött egy havi prémre, meg szoktam venni én is olcsóbban modulokat mikor akció van, de most nincs és tier7re én még nem akarok rakni, max akkor raknék, ha folyton lenne prémem és lenne felesleges arany a leszereléshez is. Mivel 1x nem egy ágat húzok, luxus lenne, ha tier7től felsezrelném az egyik tankomat.
  • SovereignXY
    Ha nem manipulálják ezt a szart akkor miért tesz ma szinte állandóan 35-40% körüli csatákba és bukjuk is el rendre őket???!!!
  • foxbat88fx
    gyors összedobtam egy Battle of El Alamein-t! ezt néztem ki a listámból most gyorsan, e persze ezen kívül még van 7 csata!
    na szóval BATTLE OF EL ALAMEIN:
    Németek vs. Angolok
    Német tankok és választható fegyverzet:
    Panzer 3 (5cm KWK 39 L/60 vagy 7.5cm KWK 37 L/24)
    Panzer 4 (7.5cm KWK 40 L/48)
    Sturmpanzer II (1gunja van csak)
    Angol tankok és választható fegyverzet:
    Valentine (QF 6 pounder MK. III)
    Matilda ( QF 2.pdr Mk. X)
    Crusader (QF 2.pdr Mk. X)
    Churchill I ( QF 2.pdr Mk. X vagy QF 6 pounder MK. III)

Elosztás:
    Németek: 1 Stpz2, 6 PZ3, 8 Pz4
    Angolok: 2 Churchill I, 4 Crusader, 4 Matilda, 5 Valentine
    Mapok: Sand River és El Halluf

nos vélemény? bármilyen ötleteket várok!!!!!
  • virkir
    Na csak a videókat nem linkeltem
  • Krocher
    Hát nem tudom visszaállítani BL-10 eredeti hangját.... :(
  • virkir
    Ahogy Psyho is mondja. Szoktak lenni apró aranyszerzési lehetőségek és akkor még a félárú akciókról nem is beszéltünk.
    Nekem pl most is van a polcon minimum 2-3 millió értékben felszerelés amik várnak a tankjaikra.
  • PsyhoApu
    Kb 1 éve vettem utoljára creditet, azt is akcióba. Viszont valahogy mindig vannak olyan akciók, promóciók amivel tud az ember némi aranyat szerezni. Azok pont arra elegendőek, hogy a modulokat tudjam pakolgatni. Legutóbb talán a telefonszám regisztrációnál kaptam aranyat. Vagy egy nap prémium? Már nem emlékszem
  • virkir
    Ez így elképzelésnek nem lenne rossz de iszonyat munka és szervezés kéne.
    Amin voltam kettőn oda egy komplett modcsomagot kellett feltenni.
    Itt vannak a videók ahol látszik hogyan is néz ki egy ilyen csata a fórumba meg a tank konfigurációk.
    A lényeg, hogy a lehetőségekhez képest történelem és valósághű legyen az egész.
    Amúgy szvsz nagyon jó ötlet volt kár, hogy abbamaradt.
  • stoppos
    Az ilyesmibe nagyon sok tesztelést bele kell sajna feccölni. Pláne, hogy az adatbázis nem áll rendelkezésre, mint a fejlesztőknél.
  • R3nton
    nem mindenkinek van creditje, hogy tier7től felszerelje a tankokat modulokkal + arany, hogy később leszedje azokat. Persze marha vagyok, hogy nem költök eleget a jtékra, köszi! Amúgy tier9től szoktam felszerelni a tankokat, kivéve azokat a tier8asokat amiket eslre is viszek, vagy a prém tankokat.
  • SovereignXY
    Hm... imádom ezt a játékot. Megvattam ma a centuriont és... eddig vmi 37% a win rate. Oylan emberek mellé rakja hogy... DIREKT szopatja a stock tankot vagy mi a tököm???
  • EmR3
    Augusztusban volt az utolsó HR csata, de itt szerintem követhetőbb a kiírás, meg ott a HR mod linkje is.

link
  • foxbat88fx
    rendben :) az elkövetkező napokban összeírok mindent! hétvégére meg is leszek mindennel..... milyen csaták lennének, milyen pályákon, milyen tankok kellenének milyen fegyverzettel!
    és majd leírom ide és meglátjuk a továbbiakat! szerintem jó poén lenne :)
  • foxbat88fx
    pontosan! gold ammo kizárva! tűzoltó, javító és elsősegély csak sima lehetne... felszerelések lehetne bármi.... tölt.gyorsító stb stb... de viszont pl. olyan lenne hogy mondjuk ISU nem jöhetne BL-10el! Panther nem jöhetne hosszú csővel csak 75össel, KT is csak 88assal jöhetne! ehhez az is kell hogy az emberek megvegyék a gyengébbik löveget és bele a lőszert.... + kifizetni a lőszert, mert ugye javítást nem kell gyakban :)
  • Toweliee
    Én már lemondtam erről, eladogattam a német vasaimat amik jók lettek volna ide. Ha szervezel rám számíthatsz részvevőként.
  • foxbat88fx
    köszi, de természetesen ha lenne magyar, vagy tudnánk összehozni sg-s emberekből akkor ezt részesíteném előnyben.... csak jobb ha magyarokkal vagyok/vagyunk!
  • EmR3
    Virkir, vitya, Diegho lehet az embered

ilyesmi topikot keress
    Sajnos gyér angol tudásom megakadályozott a részvételen.
  • stoppos
    Ebben benne lennék. :)
  • Tessellia
    én jelentkeznék rá:)
  • Tessellia
    tehát valaki(k) training battleba csakis olyan tankokkal mennek olyan felszereltséggel mint amilyen a valós életben is voltak?
  • foxbat88fx
    vagy ha nincs és lenne rá jelentkező akkor én szivesen szervezek....
    természetesen ki kell még gondolnom a részleteket, csatákat, jól meg kell szervezni a részleteket... lenne-e elég ember, kinek milyen tankja van amit tud hozni, melyik csatát elevenítsük meg, gold ammo persze tiltva lenne...stb...stb :)
  • foxbat88fx
    vki nem jár innen Historical Battle-ra?
    Jó ideje várom már hogy betegyék ezt a módot hivatalosan is a gamebe, de mivel basznak betenni és lehet hogy 2013-ban sem teszik be így hátha valaki jár ilyenre! Vagy fórumon keresgéljek?
    Gyűjtöm a tankokat is már..... van egy csomó: Tiger, Tiger 2, Stug, Panther, PZ2, M4 sherman, Pershing, M10 wolverine, kv-1-2, IS, SU-152, matilda, churchill I-VII
    ezeket mind erre gyűjtöttem erre nincs ez a mód :@ valaki nem tud valami infot adni? gondolom itt az sg-n nem szoktatok ilyet rendezni
  • foxbat88fx
    akkor jó :D
    csak mert láttam másikat is, ami rondább, kékesebb volt az ég van mikor teljesen fekete.... stb
  • SovereignXY
    Ez van nekem is. Érdekes.
  • Oddball29
    Nekem aránylag jól működik, kb. olyan mint a Pershing pajzs. Át lehet lőni, ahol nincs átlapolva de elég sok mindent megfog. Legalábbis a Cromwell semmijéhez képest több.
  • SovereignXY
    Volt egy régi az oylan kcisit gagyi féle volt amit most találtam ott jobban kijön a fény árnyéák este nem este hatás csak iylen fura mint írtam.
  • foxbat88fx
    van ám többféle ilyen napszakváltó mód.... én ezt használom!
    http://data.hu/get/5961633/Day_Night_Mode.rar
    sivatagban nem volt még este, csupán városokban sötétedett be nagyon faszán :D sivatagban inkább napsütés volt jobban, mountain passon is csak sötétedés.... de fun kis mód.... nagyon tetszik :) fullos graffal biztosan nagyon szép lehet, nekem lowon van minden XD
  • SovereignXY
    Hát... lehet az átlapolt nem átlapolt akár ultramodern dorchester armor is egy tuti nem emléxem hogy lepattant volna onnan akár egy másik comet. Én is lőttem ott át másik cometet. A lövegpajsz mellett azért akad felület ahova lőhetek. Lövegpajzs talán megfog vmit de...

Kár hogy nicns ilyen stat hogy mennyi lövést kapott be 1-1 tank és abból mennyi volt a pattanó.
  • Oddball29
    Mást nem látott belőlem, szóval... A célköre meg kb. a triplája lehetett az egész torony profilnak.