418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #191236 igen, írtam is hogy csinálok csak ezek szerint te nem láttad :)
majd csinálok egy mlap-os oldalt... igaz nem lesz a legmenőbb de jobbat nem tudok :d nem értek hozzá
ez viszont átlátható lesz és minden rajta lesz!
visszatérve a PZ4 témára jogos hogy sok lenne a 7db pz4 75össel így 5db lesz 75össel 5 meg 50essel! :) -
Tessellia #191235 Meg ha mindenképp ragaszkodsz a hosszú csövű változathoz, akkor az L/43-t kell rátenni a PZ-4ekre
PzKpfw IV Ausf. F2 – G - 7,5 cm KwK 40 L/43
PzKpfw IV Ausf. H – J - 7,5 cm KwK 40 L/48
A H - J már jóval későbbi mint el-alamein. -
lammaer #191234 Lehet egy paget kéne összedobni, ahol részletesen le lehet írni mivel-hova kell jönni, mik a szabályok, a bannerbe meg csak egy linket rakunk. -
Tessellia #191233 HE-vel ellövöldözgetne xd.. -
foxbat88fx #191232 nem nehéz ez! csak egyszer kell megcsinálni utánna már nem :)
banner jó ötlet!!!! majd szólok akkor Tvelvetnek csak előbb legyen kész az egész, de jól haladunk :) -
lammaer #191231 Ugye nem is olyan egyszerű a balance, pedig itt kézzel próbáljuk. Nem csoda hogy az MM olyan amilyen ;)
Ha lesz esemény, keresd meg Tvelvetet priviben, és akkor kirakja bannerbe.
-
foxbat88fx #191230 sztem jöhet 2 db csörcsill.... voltak már akkor is csak afrikában kevés volt :D 2db azokkal a gunokkal nem oszt nem szoroz :) legalább változatos lesz -
foxbat88fx #191229 KWK 40 L/48....
a mégrövidebb 75ös csak 43mmert üt át!
de lehetne hogy mondjuk 2 darab ilyet hozzon! de ki vállalja be azt? XDD -
Tessellia #191228 Mondjuk 5db hosszú csövű 2db rövid csövű variácó okés lenne. -
darkwraith #191227 A puding próbája az evés, majd kiderül. De akár a churchill helyett lehet 6 crusader is, úgysem voltak akkor churchik. -
Tessellia #191226 Egyel több tier 5, de a Pz4-ek közül remélem nem mindegyik a hosszú csövű 75-össel menne mert ekkoriban még voltak bevetésen a rövid csövű 75-ösök is. -
foxbat88fx #191225 lol félreolvastam :D "nem volt még matilda és valentinet" olvastam :d sry -
foxbat88fx #191224 OK itt az újabb terv:
NÉMET: 7 PZ4, 4 PZ3, 2 Marder II, 2 Pzjager I
ANGOL: 2 Churchill I, 4 Crusader, 2 M3 Lee, 4 Matilda, 3 Valentine
németben 1el több tier5 lenne, de viszont lenne tier3as és 2es vadászuk... igaz kevés a hp-juk de jó gunjuk van és jól rejtőznek....
angolnak nem lenne tier3-2 tanjuk csak tier4-5 de ott van a 4 lomha matilda
na ez milyen? jó a balansz? vagy szar? -
darkwraith #191223 Szerintem irónia volt, remélem...
Az nem könyv, hanem inkább nem minősítem. El ne olvasd!Én megtettem, de kár volt. A makettezés miatt rengeteg könyvem, leírásom van, a DAK-ról is vagy 2-3 db színes és kevésbé színes kiadvány is hever a polcon. -
darkwraith #191222 Én is azt írtam, csak elírtam. :d Volt kb 200 db belőlük. csak útálták mint én :d -
foxbat88fx #191221 dehogynem volt valentine! :D matilda is volt ha jól tudom...
pz2őt betenni hülyeség ide.... M3 stuartot se igazán akarom :D -
lammaer #191220 "Most vettem a Legyőzhetetlen Tigris páncélos [...] című kitűnő és alapos dokumentumkönyveket!"
Az biztos kitünő és alapos könyv? Itt a topikban már volt szó róla, és nem úgy jött le (én magam nem olvastam, szóval ez informatív kérdés kivételesen). -
foxbat88fx #191219 igen... marder 2-nek is durva a gunja, de legalább nincs sok hp-ja :D
könnyebben kilőhető lenne, jó ötlet -
darkwraith #191218 Ha jól tudom, 41-be az M3 suartok és a crusaderek alkották a gerincet, meg vol még matilda és valentine. Németeknél PzII 20mm-essel, PzIII 37 és 50 mm-essel illetve PzIV 75 mm-essel. -
SovereignXY #191217 A 122es. Hát mit gondolsz? -
Tessellia #191216 Akkor stug helyett legyen marder, az is volt afrikában. -
foxbat88fx #191215 Stug 3ból valóban volt pár darab... de nem lenne túl erős???
még a legszarabb gunnal is 103at üt át! nagyon jó roffal!!! max 1 darabot mernék vinni!
M3 Lee! az a baj hogy van már 4 féle tank britt oldalon, de akár lehetne vinni 2 db Lee-t is hogy változatosabb legyen és akkor csak 3 valentine lenne! -
charlie0930 #191214 Hali bocsi de a cometre a 76 mm top gun a jobb vagy a 75 mm-es .thx a segitséget. -
Tessellia #191213 M3 Lee/Grant mehetne még angolokhoz szerintem. -
foxbat88fx #191212 tényleg! na efelett átsiklottam! akár belehetne tenni 1-2 darabot 47mmes gunnal! -
Szpecnyaz #191211 Ja, meg Stug III is. -
foxbat88fx #191210 a végefele már voltak Sherman-ek is meg talán Tiger is ott... churchill III-asok érkeztek meg 1942 végére 43 elejére oda....
én most inkább az 1941-es "állapotokat" akarom előtérbe helyezni.. egy Tiger iszonyatosan kilógna a sorból..... Churchill VII meg leverne mindenkit egyedül, szóval ez a kettő felejtős most! de nyugi! nem fogom kihagyni a Tiger-t meg a Churchill VII-t sem! majd egy másik csatában még kelleni fognak
-
Szpecnyaz #191209 Am Panzerjager I lehetne a németeknek, mert az volt afrikában is. -
darkwraith #191208 Hát akkor marad a tiger I, az 501. páncéloshadtest szolgált a DAK-ban Észak-Afrikában. :d És a heavy tank kérdése is meg van oldva. A ChurchillVII is volt asszem, de utánanézek. -
szatomi30 #191207 Rendben :), De egyáltalán megéri szöszölni a T-43-al? Vagy hagyjam a fenébe? -
foxbat88fx #191206 mindig lemarad valami 
minden csata (battle of el alamein, battle of kursk stb...) 2 csatából állna! egy oda és egy visszavágóból! ha 1-1 akkor döntő :)
szóval olyan időpontot kell találni amikor ráérnek az emberek 1 órára!
pl. szombat délután/estefele.... és olyan emberek kellenek akik betudják tartani ezt az 1 órát és nem lépnek le közben :) -
foxbat88fx #191205 TS-en nem is gondolkodtam, mert ugye gyakban bekapcsolom a csapatbeszédet és annyi! mikrofon meg nem kötelező, most ha 1-2 ember nem tud beszélni az nem gond, de persze legyen bekapcsolva a hang hogy hallja mit mondanak neki! effi? hát ezen még nem gondolkodtam, de szerintem lenne annyi jelentkező hogy ne egy oldalra kerüljenek be a nagyon jó játékosok....
de hiába pro valaki pl jönne szakesz vagy itt vagyok én az 1650es effimmel :D
egy 50%-os legénységű tankkal aligha fogok top gun-t csinálni :)
csata előtt lenne felkészülési idő, gyakszobában lehet beszélgetni csata előtt... lenne 5 perc kb. megbeszélni a taktikát, ki mit csináljon, merre menjen, mikor, hogyan... kemp, rush, spot.... stb stb.... csata idő 20 perc lenne szerintem :)
jól ellegyünk ha már játszunk és ne kelljen sietni nagyon az óra miatt -
marchizor #191204 stream for the finals from EMS Winter Season 2012 -
foxbat88fx #191203 ja elfelejtettem!
azért (is) akartam betenni németekhez stpz2-őt hogy ne csak 2 fajta tank legyen német oldalon.... mert ugye angolban van 4, így meg német csak 2!
mit tegyek be? pz3/4 nem jó mert kamu.... pz2 volt a csatában a valóságban de esélye nem lenne itt,,, pz3a szintén esélytelen.... :D -
darkwraith #191202 Egyébként én is szívesen részt veszek benne. -
Toweliee #191201 Emberekkel kapcsolatban követelmény van? TS, eff stb ilyenekre gondolok. -
foxbat88fx #191200 jó, akkor no arty :)
legénységgel nem szeretnék brabrálni, jó az 50% így lesz FAIR PLAY :D
akkor inkább legyen más a létszám... +1 pz4 vagy -1 crusader....
segíteni abban kellene, hogy embereket szerezni aki jönne ilyet csatákra...
magát a csatákat én megszervezem milyen tank kell, melyikből mennyi, fegyverzet, map stb.... csak emberek kellenek!!!! :D -
darkwraith #191199 Azért nem egészen korrekt így, gondolj csak a német flak88 légvédelmi ágyúra. Rommel remekül alkalmazta a tankok ellen Franciaországban, és onnantól kezdve lett tankelhárító üteg is. A német tankok ellensége meg nem a szövetséges páncélos volt, hanem a légierő (Hurricane konzervnyitó ill. P-47 elsősorban). -
Toweliee #191198 Igen ebben én is szívesen segítek. Most vettem a Legyőzhetetlen Tigris páncélos és a Harmadik Birodalom páncélosai című kitűnő és alapos dokumentumkönyveket! (Viccen kívül, mielőtt még rámuszítod Chuck Norrist, tényleg segítek).
szatomi30, ezek az ingyenes lehetőségek, természetesen vehetsz egy prémiumtankot vagy prémium előfizetést. -
Szpecnyaz #191197 Meg amúgy ha kell segítség akkor beszállnék én is, kutatómunkát végezni meg stb.