418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Mindig elmondom, a jó történész mindig objektivitásra törekszik, de mivel ez egy emberi tulajdonság, teljesen senki sem lehet az, mindenkit befolyásolnak az érzelmi, saját látásmódja.
  • darkwraith
    Vagy nézzétek meg a Négy páncélos és a kutya című sorozatot, az M1Abrahams megirigyelheti, miket művelnek a T34-el :d Fenomenális. Tiszta MBT tank.
  • darkwraith
    A Magyar Királyi Honvédség fegyverzete nekem is megvan, meg van egy kiadványom, ha jól emlékszem, amiben a külföldi tankok vannak illuztrálva a magyar lajstromzámokkal.
  • stoppos
    Kábé mindegy melyik irányba elfogult valaki. Kicsit mindenki elfogult, ezt el kell fogadni, de azért van egy határ. Szovjet oldalra elfogult hadtörténeti munkákkal elég sokkal lehetett találkozni 89 előtt. :)

Ismeri valaki a Lángoló világ című nagyszerű könyvet? Azt hiszem 76-os. :)
  • TomDantes
    Olyat senki nem fog írni. Azt nem lehetne eladni.
  • TomDantes
    Lehet azért találni, ha valaki nagyon akarja magyarul is.
  • bekescsaba
    Sziasztok!

Tanács kellene.

Utóbbi időben jól ment az ESL, a havi prém mellé összejött kicsit több mint 4000 arany, így szeretnék a T34 mellé egy másik farmtankot is.

Nézegettem a PZ IV S-t, szimpatikusnak tűnik, és a pénz is elég lenne rá.

Mivel nem tudtam kipróbálni, így véleményeket kérek róla, vagy ha nagyon rossz, akkor más alternatívát 4000 arany körüli prém tankra.

Köszönöm.
  • Attiska
    Sárhidainak van egy nagyon jó kétkötetes műve, az első az MKH külföldi gyártású, a második a hazai hk-kat mutatja be. Ami szomorú, hogy magánkiadásban jelent meg nagyon kevés példányszámban, az első kötet nem is szerezhető be, miközben pl. Stohl Buci remek könyve a "BÖRTÖNÉLETRŐL" meg ömlik ki a könyvesboltokból.
  • foxbat88fx
    nem foglalkozom ezzel a móddal
  • EmR3
    Na ez fasza, a HR mod még az angol tankokat nem ismeri, 0.7.5-ig használható....
    Nem ártana frissíteni.
  • Szpecnyaz
    Csinálsz 6 killt (top gun), 5000 spot dmg-t (patrol duty) és az máris 2000xp :D.. Am meg ajánlom a faq áttanulmányozását. Esetleg replayek vagy live streamek nézését. Mindent átfogó tippekeket szerintem nem igazán tudunk adni.
  • lexlutor
    jatektechnikailag: sok spot, foleg ha sebzik is az ellenfelet kozbe. sok sebzes, foglalas.

vagy premium account.

jah es nyerjen a csapat!
  • EmR3
    Azt már nézted hogy a HRmod v2.5-től a játék nem fossa össze magát?
  • darkwraith
    CSakhogy sajnos magyar nyelven igen kevés jó szakirodalom van, és még kevesebb a ne elfogultak száma. Mondjuk engem nem zavar, ha kicsit túlzottan kiemelik az erényeit pl egy tanknak, csak a hártányait is írja le. Pl a német erőátviteli rendszer és átlapot kerekek hibáit. Nyilván az ágyúik teljes mértékben felülmúlták kortársaikat, ez előny, csak azzal oda is kellett volna jutni. Na a Kurt Rider könyvek ezt kisé hanyagolják, meg sok hibás adat van.

Én anno rengeteg idegen nyelv könyvet le is töltöttem (persze legálisan), de azok is rendesen elfogultak többségükben. Inkább pusztán a technikai leírásokra és a veteránok leírására hagyatkoztam inkább.
  • oneal1
    akkor tényleg nem kapok extra xp-t értük?

hogy szerezhetek a legtöbbet?
  • Bmsrt n2
    Medálok az összes(igaz angolul)
  • Attiska
    Azért kíváncsi lennék arra, hogy ha FP olyan könyvet írt volna, hogy "A legyőzhetetlen T-34", mennyire rugóznál rajta.
  • lexlutor
    tudtommal a kituntetesek onmagukba nem jelentenek extra xp-t. amugy a leirasuk:

http://wiki.worldoftanks.com/Achievements

• oneal1
    meg lehet nézni esetleg a játékban elérhető jelvényeket, kitüntetéseket? csak hogy mire hajtsak, hogy több xp-t szerezzek, mert most nagyon belassult a fejlődés.

plusz elfogadok tanácsokat xp szerzés ügyben:D
  • foxbat88fx
    közben még arra volt időm hogy összeszedjem milyen Historical Battle-k lesznek ha beindul a dolog....
    Battle of Brody 1941 - németek vs oroszok
    Battle of Hannut 1940 - németek vs franciák
    Operation Goodwood 1944 - németek vs angolok
    Battle of Kursk 1943 - németek vs oroszok
    Invasion of Normandy 1944 - németek vs USA/UK
    Battle of Berlin 1945 - németek vs oroszok
    és ugye amit már megbeszéltünk
    Battle of El Alamein 1941 - németek vs angolok

kellene ebben egy kis segítség! kellene 1 csata amikor csak usa vs német lenne!
    ezekkel a csatákban kapcsolatban kérlek titeket hogy PRIVÁTBAN írjatok! ma már nem leszek, így holnap tudok csak ránézni a leveleimre!
    bármilyen ötlet jöhet! köszi előre is! remélem sok levelem lesz holnap!!!! :)
  • stoppos
    Azért azon elgondolkozhatnának az emberek, hogy miért adják a keleti aluljárójában 300 forintért az ilyeneket. :)
  • TomDantes
    Én ezt pontosan értem, csak az a baj, sokakat el se lehet téríteni, hogy igazi szakirodalmat olvassanak. Maradnak ennél. Valamikor persze, 15-16 évesen, én is ezt szerettem olvasni...de van aki sose jut ezen túl, és ez baj.
  • Toweliee
    Egy csipetnyi elfogultság + olcsóság, ezért sok ember számára hozzáférhető. Aztán a könyvekről még szerintem mindig kevesebben gondolják, hogy hazudnak (mint pl. TV, internet, Blikk). Ennyi lehet a pszichológiája.
  • Toweliee
    Nekem is van egy csomó ilyen ponyvám, egy bizonyos helyen egy bizonyos tevékenység közben kifejezetten múlatja az időt.
  • TomDantes
    Sokak számára az a könyv az etalon. A legyőzhetetlen tigris páncélos, meg a Földi Pali könyvek jelentik a hadtörténelmet.
  • lammaer
    Köszi, megvizuálom.
  • Bmsrt n2
    Nekem megvan az a Tankkönyv nevű olvasmány,lassan gyűjtői,és (negatív)eszmei értéke lesz úgy látom:D
    (ha más értéke nincs is neki)
    Magát a Tankkönyvet asszem valami strandon vettem újság helyett olvasni...szóval tipikusan olyan helyről ahol komoly könyvet kap az ember:D
    Kár hogy falun vagyok elővenném és fellapoznám most hogy így szóba került csak a poén kedvéért(szerintem az ilyen 200-300 forintos KReider+FPali #°%@+ felét beszereztem vagy beszerezték rokonok ismerősök nekem anno)
  • lexlutor
    ..ezt pedig tuti megvettem volna.. :(

"- no Agritractor with a gun, sorry"
  • Toweliee
    Ahhoz még nem volt szerencsém :)
  • Commandier
    :)
  • Toweliee
    J1mB0_s_Crosshair_Mod_1.19_082_Normix.zip
  • stoppos
    Jaja. Olyan olvasni, mint Zuzuval beszélgetni. A másik nagy csoda a Tankkönyv. :)
  • lammaer
    Na igen, amíg a lóri T8 volt, addig ő volt a legjobb med (némileg agilisebb volt mint az 50-100). De a T9be rakás betett neki rendesen.

Más: tud vki olyan célkereszt modot, ahol a töltéskijelző konkrétan mutatja másodpercben a hátralevő időt? Ideális esetben más fancy célkereszt cucc meg csilivili graf nem kéne, csak ez.

Jó lenne lassan pontosan tudni mi meddig tart :)
  • Bmsrt n2
    Na jó igaz ha úgy vesszük hogy az egy "med":)
    (bár a T8 lóri jobban bejött,pedig én már a "nerfelt" verzióval játszottam csak)
  • lammaer
    Az amx 50-100 a legjobb T8-as med :)

De csatlakozom, megéri a T43-al küszködni, a T54 ugyanis istencsászár jármű.
  • foxbat88fx
    aki jön annak most elmondom hogy tarsa be a szabályokat!
    no gold ammo! 50%-os legénység! és előre meghatározott gun használata!!!!
    (de majd a részletes leírás fent lesz a weboldalon)
    aki egyszer is "csal" pl. nem 50%-os legénységet hoz (replayt bármikor kérhetek és abból simán megmondható hogy hány %-os a legénység) vagy nem jó gunt hoz az elbúcsúzhat a Histocial Battle-től mert nekem gyökerek nem kellenek akik szétb***k más játékát szándékosan!!!!!!
  • Bmsrt n2
    Megéri,a T-44 talán a legjobb T8med,és ami utána jön is mind jó,de ha már most anyagi problémák vannak akkor nem tudom mi lesz a T-54-essel...az zabálja a kreditet rendesen.
  • foxbat88fx
    csak kár hogy karbantartás van a mindenkilapja.hu-n :D
    holnap reggel megnézem és ha már elérhető akkor gyors összedobom....
    más ilyen "előre megcsinált" weboldalt nem ismerek, de ha nem lesz elérhető akkor keresek másikat :)
  • Toweliee
    Tréfáltam. Nem megy jól a játék, ... Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.
  • foxbat88fx
    igen igen a gyengébbik 75ös lesz 103 átütéssel! ebből lesz 5 darab és lesz 2 darab 50es 67mm átütéssel! elég az a 67mm átütés, csupán jó szervezőképesség kell a német csapatnak ;)