418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Tegnap Zajcevval toltuk T21/Chaffee platoonban és hát megaláztunk egy jó pár nagyobb tankot. VOlt egy pár eset amikor többet sebeztünk mint a csatában lévő T10 top tankok :D.
  • lammaer
    Na mondjuk a T34-re még akár adhatok is elméleteket, hogy miért nerfelné le a WG, titokban... ingyen osztogatták ugye...
  • TomDantes
    Hangoskönyv? Én azt mondjuk nem szeretem, lehet maradni vagyok, de csak a papír alapú könyveket szeretem. De szakirodalmat meg szórakozásból, egyszerűen nincs időm olvasni sajna.
  • Musztafakebab
    OK csá
  • lammaer
    Nincs is annál szebb élmény, amikor a chaten a túloldali cromwell szó szerint azt írja "meggyalázott egy nyomorult chaffee, szégyen :)".

Mondjuk az adott csatáan ő volt a 3. X, meg amúgy is, sztem azért egy chaffee esélyes hogy szembeszálljon egy sima T6os meddel.. de hát van aki szégyennek éli meg :)
  • Szpecnyaz
    "Szóval inkább anomália mint nerf." Ezt még Lammaer előtt írtam, igaz nem a bug szót használta, de a lényeg ugyan az. Igazából nincs kedvem ezt az értelmetlen vitát folytatni, de szerintem guglizz rá a "nerf" és "bug" fogalmakra.
    Meg amúgy nem értem hogy mi jó lenne a WG-nek abban hogy ilyen nerfeket csinálna.
  • stoppos
    Leszedtem tőle pár hangoskönyvet, elalvás előtt azt szoktam hallgatni. :)
  • lammaer
    Köszi neked is :)
  • lammaer
    Próbáljuk meg másképp :)

Sajnos T34 modellt nem találtam (mióta fizetős lett a site), de kérlek érd be az M103-éval.

A torony forgató mechanizmus - és most figyelj mert ez fontos - NEM a toronyban van, hanem a testben. Jelen ábrán az a nagy világoskék paca az. Van még kérdés hogy amikor átlőtték a tanod testét, miért sérülhet meg a toronyFORGATÓ mechanizmus?
  • Solten
    link
  • Musztafakebab
    Aham értem szóval mást nem tudsz kitalálni ezért más szövegét használod. A másik ha a kocsim bal első kereke ferdén kopik, elviszem a szervizbe ott azt mondják, hogy a csapágy volt szar ezért kicserélték, és onnantól kezdve a jobb hátsó kerekem kopik akkor ez most szerinted egy random változás, szerintem meg valamit kicseréltek a jobb hátsóban is és azért változik! Akkor gratulálok a gondolkodásodhoz.
  • TomDantes
    Keegan-t például jó történésznek tartják. A második vlágháborút elkezdtem egyszer olvasni, jó volt csak időhiány miatt félre tettem.
  • Szpecnyaz
    Most nem azért, de honnan kéne tudnom az ilyen elméleteidről? :D. Szóval szerintem elnézhető a "tudatlanságom". Másrészt még mindig Lammaernek van igaza, mert ezt bugnak nevezik, nem pedig nerfnek.
  • Musztafakebab
    PFF. Adja az ég hogy megint ne térjek vissza félévig ide ha ennyi tudatlan van. Csak hogy tudd írtam hogy ki nem írt nerf erre arra szerettem volna utalni hogy a 8.2 patchel nerfelték, ami azt jelenti hogy a gépre másolt olyan fájlokat amik eddig nem voltak ott vagy éppen felül írták mivel változtattak rajta. Ami azt jelentheti, hogy véletlenül valami részeg biztonsági őr rátenyerelt a billentyűzetre és átírt valamit, de ezt nem vették észre így csak bug és nem tud róla 1 fejlesztő sem így nem került kiírásra.
  • stoppos

Azt hiszem John Keegannél olvastam egy nagyon jó megállapítást erről, akkor jegyeztem meg magamnak. Sajnos idézni nem tudnám.
  • Szpecnyaz
    De szerinted mégis hogy "nyúlnak bele"? Valaki figyeli a játékod, aztán amikor átlúnek lenyom egy gombot, amivel aktiválja a torony kilövését?
  • Wlanseraf
    Szerintem is akkora szimuláció van a cuccban és olyan matek hogy csak na... a lövész egész egyszerűen megijedt! és elejtett egy gránátot:)
  • davidbog
    Ezzel a sorozattal majdnem ki is merült a jó magyar nyelvű harcjárműves szakirodalom. A ~3 GB-nyi harckocsis/löveges pdf-emből nem sok van ami magyar nyelvű, talán 10 darab. Nem nagyon van választék.
    Idén a Delta Vision elkezdte kiadni az Osprey-könyveket magyarul, de azt nem tudom ezek közé tartozik-e az Osprey - New Vanguard sorozat is. Remélem.
  • retros
    úgy érzed kevés a medálod?
    szereznél könnyű melóval, esetleg bot üzemmódban is szerezni párat?
    Itt a remek alkalom: vegyél KV-4-et :D
    kevés tudással is gyűlni fognak az acélfalak...
  • Musztafakebab
    Imádom az olyan BUGokat amik csak magukat generálják a játékba, csak ez a belenyúlás nélkül lehetetlen de ha már belenyúlnak akkor meg szerintem Nerfelés. A másik hogy az én hibámból adódóan lőtt meg ott mert fel akartam menni a hegyre és pont mikor egy kis dombról mentem le akkor talált el ott szóval nem lőtt keresztbe csak egy kis darabot vehetett le.

Spec: A 1390 szerintem pont egy szar példa mert a francia tankokat egy rakás anomália veszi körül.
  • Toby0501
    Ellőhetett valami hidraulika vezetéket, vagy tudom is én, hogy volt megoldva az amerikai tankoknál a torony forgatása. :D Ne láss bele ilyen rejtett nerfeket.
  • lammaer
    Átlőtt mint a szart, szépen átlósan alulról átment rajtad a skuló.

Amúgy meg ne keverjük össze a NEF és a BUG fogalmakat, ha mindenáron akarod szapulni a játékot :)
  • Szpecnyaz
    Kb minden tanknál láttam már hasonlót. Volt olyan hogy a 13-90 tornyába kapott találat intézte el a motort. Szóval inkább anomália mint nerf.
  • Musztafakebab
    Az már csak bónusz hogy utána eltalálták a hátsófutógörgőt ami láncolt és lőszerrekeszt sebzett.
  • Musztafakebab
    Nem tudom hogy mióta van a tank elején alján a tornya! A rádióson nem lepődtem meg mert az már eddig is kint ült!
  • foxbat88fx
    pedig az lesz viszonylag :D
  • Szpecnyaz
    Abban mi a nerf hogy egy E75 átlő egy T34-et?.
  • EmR3
    Nekem jó, csak akkor nem keverjük össze a historical battle fogalmával, mert ez nem az lesz.
  • Musztafakebab
    Látom volt egy kicsi ki nem írt nerf!

• TomDantes
    Dehogynem. Alapvetően akik ezeket a könyveket veszik németorientáltak.
  • Krocher
    Valakinek nincs meg a patch előtti audio mappa tartalma???
  • lammaer
    Azt a 4000 aranyat használd mondjuk egyhavi prémre. Teljesen felesleges kidobni 4Kt egy semmire sem használható prémtankra, főleg ha van egy T8as prémed már.
  • foxbat88fx
    mert?
    eddig senki sem jelezte, hogy nem lenne jó amit kitaláltam/kitaláltunk....
    szerintem ez jó így... előre meghatározott tankok előre meghatározott fegyverzettel 50%-os legénységgel... na de nekem most tényleg lépnem kell! bb all!
  • Attiska
    De itt is fent van.
  • Tessellia
    Én voltam:D és valóban jó könyv:).
  • Attiska
    Ezt nem is olyan nagyon rég valaki belinkelte pdf formátumban.
  • Szpecnyaz
    A II. világháború német páncélosai - 20. századi hadtörténet
    S. dr.-Hart. R. dr. Hart
    Hajja és Fiai Kiadó, 1999
    Ez a könyv például teljesen korrekt módon ír. Sok képpel van illusztrálva, előnyök-hátrányok is le vannak írva. Szóval nem istenítős, de nem is a lehúzós fajta. AKit érdekel a téma, annak ajánlott a beszerzése.
  • Attiska
    Nem biztos az.
  • EmR3
    Pedig a spotolást ki kell venni, meg a csili-vili célkereszteket is.
    Ha nem így néz ki a dolog megette a fene az egészet

• Attiska
    Az nem az a könyv, én erről beszélek.