418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ha már screenshotoknál tartunk, van valakinek ötlete hogy az Én játékom miért nem készít mostanában screenshotot? -
virkir #191355 Höhö...
Ennyire gyorsan lebukni ritkán látni embereket.
Csak a replay mutat zárójeles fps-t és mi köze lenne a fájlnak a fps-hez.
Ami nem is kevés nálad, az a 60/47 már egész elfogadható. -
Szpecnyaz #191354 Igazából a 13-90 messze jobb volt T7ben mint ez. Csak akkor használható ha van egy értelmes csapat mellé, akik kikaparják neki a gesztenyét. -
Oddball29 #191353 Ezt a T71-et még fullosan is hogyan lehet ép ésszel elviselni? A csatáim háromnegyedében csak kínlódóm, mert teljesen tehetetlennek érzem magam. Egy rendes nyolcas medhez képest ennek a nevetséges játéktanknak semmi harcértéke nincsen. Úgy eltapossák, mintha a térképen se lenne. Már egy 13-90 ellen is esélytelen. -
amikor rájönnek
-
Gunslinger #191351 Hogy hogy nem tudsz replay-el szolgálni, azt a screenshotot nem replay-ből fotóztad? A zárójeles fps számláló legalábbis mintha csak replay-ben lenne. -
Szpecnyaz #191350 Most is egy klánban vagytok :D. -
Musztafakebab #191349 Köszönöm és most is igazam volt! Kár hogy nem emlékszel vissza félévet mikor egy másik klánban játszottunk, már akkor mondtam hogy haragudni fogsz rám. Mert nem tudod ki vagyok itt és ki vagyok wotban vagyis ez még régen volt most már lehet tudod.:)
Azért meg bocsáss meg hogy replay-el nem tudok szolgálni nem mindenki tud befektetni 100e forintot új gépre én meg ott spórolok FPS-t ahol tudok. -
Musztafakebab #191348 Hm természetesen választ kapni a kérdésre csak klánban nem fogalmazzák át a kérdést vagy az adott információt! -
lammaer #191347 És miért nem ha kérdezhetem? De most komolyan.
Megmutattuk hogy épül fel egy tank, és most játszod itt a mártírt.
Tényleg, akkor menj a klánodba, ha neked az kell hogy mindenki bólogasson. Replayt se adtad oda, jössz ezzel a kanyarlövéssel, egyértelmű hogy csak feljöttél sírni egy picit, meg ócsárolni a játékot, nem voltál kiváncsi a megoldásra. Erre tényleg nincs szükség, nem fogsz hiányozni.
Komolyan mérges vagyok rád, ezzel részemről le is írtad magad. -
virkir #191346 már ha valami problémám van nem itt fogom leírni megkérdezni hanem ott ahol tudom
Választ szeretnél a kérdéseidre vagy megerősítést a csacsi elképzelésedre?
Mert nem egészen ugyan az a kettő. -
Musztafakebab #191345 Engem nem sértettetek meg csak most már ha valami problémám van nem itt fogom leírni megkérdezni hanem ott ahol tudom ez általában akkor klánon belül lesz. Mondom köszönöm a válaszokat mostantól megpróbálok én is kanyarba lőni és ennyi, van még mit fejlődnöm. -
lammaer #191344 Pedig jogos a kérdés. Olyan szép válaszokat kapott, képekkel megtámogatva, teljesen korrekt stílusban. De hát kimondani hogy "ok, lehet benne vmi amit mondtok" az nem megy. Ez van. -
Tessellia #191343 Jaj bocs.. összefolytak a nevek. Felejtsd el amit írtam előbb. -
Tessellia #191342 Miben sértettünk meg? Helyesbítettünk és segítettünk. -
Tessellia #191341 Pff.. lassú helpdesk vagyok. -
Musztafakebab #191340 OKé ennek most pontot a végére. Bocsánat ha valamit kérdezek úgy látom akik itt vannak annak a szava szent és sérthetetlen higgyetek amiben akartok nem érdekel már különösebben. A válaszokat köszönöm további jó játékot. -
Magyar Betyár #191339 Én saram igazad van. Ezt nem figyeltem. köszi -
Tessellia #191338 1. goldot nem kapsz max ezüstöt
2. ami nyersz ezüst abból lejön a lőszerköltség + javítási költség, illetve ha saját csapattársat sebeztél akkor a bünti -
virkir #191337 Mert bejelölted a tankodnál az auto javítást/lőszerfeltöltést.
Ezek nincsenek ingyen. -
lammaer #191336 Lőszer és javítási költség.
És nem gold, csak ezüst.
Amúgy szia :)
ui: FAQ-t ugye már átolvastad? -
Magyar Betyár #191335 Én viszonylag új vagyok a játékban és volna egy kérdésem. Miért van az, hogy győzelem esetén nem azt a goldot kapom meg amit kiír a játék a nyertes game végén? Levon mindig 2-3k goldog abból az összegből amit nyerek. Ez miért van? Előre is köszi -
Tessellia #191334 Na igen:), milyen szép a helpdeskek élete. -
SamyHUN #191333 köszi a segítséget ilyen késő este azt hiszem hogy csak holnap fogom próbálgatni ha sikerült valamit csinálnom majd írok köszi még egyszer -
Tessellia #191332 Pontosan ilyen kártyám van az asztali gépemben, nem mai darab az már biztos. Régebben volt róla szó, hogy az öregecske kártyákat nem szereti a játék értsd ez alatt, hogy grafhibák, anomáliák jönnek elő. Ez esetben is ez lenne a tippem és akkor nincs mit tenni, de ne legyen igazam. Aktív frissítés sincs már hozzá mert megszüntették a támogatását az x szériának sajnos, úgyhogy ami a "legfrissebb" az sem éppen friss driver. Próbáld meg letisztogatni a kártyát hátha segít, vagy van egy mod az a neve, hogy Millbarge's Slow PC Pack ez kivesz jó néhány effektet meg talán grafikán is butít valamit ez segíthet még. Több ötletem nincs. -
SamyHUN #191331 Kösz a sok segítséget és a kérdést :)
-Shappire X1650PRO 512MB
-a drivere tegnap ránéztem elvileg a legfrissebb van fent
-Directx is friss
-a beállításokat próbáltam de nem volt egy szerű mert közben is ezt csinálta.
-más játékom az megy.
Egyébként ha játszok és játék közben lenyomom a "v" betűt akkor megszűnik a jelenség játék közben így néz ki:
http://kepkezelo.com/images/0so3f5v1yyvz263vo7s6.jpg -
lammaer #191330 Ez jutott eszembe rólad :) -
Tessellia #191329 Milyen grafkártyád van?
Mikori a drivere?
Próbáltad újratelepíteni a játékot?
Directx legfrissebb van-e fent?
Próbáltad a beállításokat variálni hátha helyrejön?
Más játékok jól mennek-e?
Most így hirtelen ennyi kérdés merül fel:). -
lammaer #191328 Kicsit olyan mintha túlmelegedne a videókártyád... legalábbis én akkor szoktam ilyesmit látni.
Nézd meg, esetleg fújd ki a port belőle. Vagy ha nem vagy bátor, akkor cserélgess drivereket (esetleg tegyél fel régebbit/újabbat). Már ha eddig nem működött jól.
Ha eddig ment, akkor vmi hardveres difi lehet. Sztem. -
SamyHUN #191327 Hali tudna valaki abban segíteni hogy miért csinálja ezt mit lehetne vele tenni?
http://kepkezelo.com/images/d5elibxm68txqc28t5b6.jpg -
hellokitty92 #191326 Simán kiütheti a toronymechanikát a testen keresztülmenő lövedék, mivel az a torony alatt, a testben van, jobbik esetben.:) Itt van egy kép pl az m3a1 stuart turret basket-ről, ahol a hidraulika található.
-
lammaer #191325 Az meg hogy hogyan ment be - replayon nézegethetnénk, közel sem biztos hogy annyira lefelé nézett a tankod mint gondolod. De szivesen megvizuálom a meccset :) -
lammaer #191324 Úgy érzem most kukacoskodsz.
A T34-re kerestem, de sajnos nem találtam. T29et se. Az M103 is heavy, csak azt akartam megmutatni, hogy amin kiakadtál (a testet lövik és a toronyforgató mechanika sérül) az valójában teljesen reális. Esetleg te is keresgélhetnél, hátha te szerencsésebben kezeled a guglit.
Talán oddball majd beugrik és tart neked kiselőadást hogy ez pontosan hogy működik, de nem hiszem hogy a T34 szignifikáns más konstrukció lenne ebből a szempontból. A toronyban ágyúnak, lőszernek meg kezelőszemélyzetnek kell a hely, így józan paraszti eszemmel számomra ez normális hogy a torony mozgatás hidraulikáját nem teszik a toronyba.
De nézd csak, itt van még egy rakás, teljesen eltérő tank (német, orosz, heavy med), és vhogy mindnek a testben van az a bizonyos kék rész. Gondolot hogy a T34 valami extrém más konstrukció?
-
stoppos #191323 Nehezen alszom el, asszonyt zavarja a fény hajnal kettőkor, szóval marad ez. Istenien bele lehet aludni a History of warfare-be. :) -
Musztafakebab #191322 Bocs nem tőled köszöntem csak Spectől mert látom fingja sincs az egészhez. -
Musztafakebab #191321 Az a baj hogy ezzel semmit nem válaszoltál meg. Miért M103 kerestél rá mikor az más koncepció? Miért nem T29-re ami csak annyival különbözik a T34től hogy 90milis csöve volt, amúgy látom hogy hol a világoskék folt ami sehogy sem függ össze azzal, ha átlövi a tank alját nem hosszában hanem maximum keresztben, de szerintem annyi sem mert a tankom lefelé nézet amit úgy könnyű elképzelni mintha enyhén fentről lőtt volna akkor hogy a kanyarlövésben tudott bejutni a tank közepébe. -
lammaer #191320 Ennyi basszus... veszi az ember a fáradtságot és kikeresi a választ, erre lelép. Eh, trollok :) -
Szpecnyaz #191319 De az már tényleg vicc ha egy kis fostos T5-6 light többet sebez mint egy T10 heavy. -
TomDantes #191318 Nagy ügy...nem téged akarlak leszólni, de láttam már top tankokat nulla sebzéssel...sőt ez inkább nagyon gyakori eset. T10, t9-t8..egyre megy, minden látok ilyet -
Szpecnyaz #191317 De most ez kb ilyen gyerekes nerf lenne, mint amikor egy hülyegyerek rosszalkodik. Még ha mondjuk a löveget piszkálnák titokban, arra azt mondanám hogy megeshet.