418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #191396 Hm.. ezt is megértem. :S
Hiba:
Centurion Mk. I jármű javítása sikertelen. Nincs elég kredited. -
FosTalicskaa #191395 Nekem is 10 fps-em van és olyan régóta játszok ebben a diavetítésben, hogy már teljesen megszoktam. Gyakorlatilag elég jól meg tudom saccolni az ellenfelek mozgásából, hogy a következő képfrissítéskor hova teleportálódnak a lőhető célpontok... Az alacsony fps inkább a követendő stratégiát befolyásolja majd. Elvégre közelharcban amikor minden porol, meg csapja a füstöt akkor leeshet az fps 1-5-re is, na az már tényleg játszhatatlan. -
SovereignXY #191394 Az eredményemre a csapattársaim vanak kihatással. :) Főleg a kedvenceim a 0k csatás t8 prémek top tankként :D -
SovereignXY #191393
Annó a crysis 1el kellett ügyködni hogy elviselhető legyen a szaggatás és a graf de... valszeg csak én nem veszem észre a külömbségeket mert nagyon nicns mivel összehasonlítani :) -
Rainbow15 #191392 Akkor örülj neki, hogy tudsz így játszani. Ha megszokod, nem hiszem h kihat az eredményre, de akkor is sokkal könnyebb 30+ fps-el. -
SovereignXY #191391 Mert? Tényleg érdekel. Nem szaggat mintha lasabban menne a lövedék de az csak graf.
Witcher 2. Az 16-7 FPs-n érezni lehetett hogy lassú de lehet csak hozzá szoktam a 20-25höz. Mivel a látvány fontos nékem ezért... és soha semmti sem éreztem különösen fosnak a dolgokat. -
Rainbow15 #191390 Szerintem is játszhatatlan 20 fps-el. Gyenge a gépem ehhez, ugyh tudom. Azóta sikerült belőni úgy, hogy ne legyen túl ronda, de FPS is legyen. -
SovereignXY #191389 Lehet. Nekem az üezenet az üzenet mint a levél .:) -
SovereignXY #191388 Na most megnéztem min graf. 50 FPS. Hát... nem érzem szükségesnek. :) -
Bmsrt n2 #191387 Ha jól emlékszem 1x volt 8-as árazva(Ferdinánd)
Voltak 9-esek is árazva talán 2x-is,egyszer a Golden Joystick-miatt,egyszer meg amikor jöttek a T10 medek meg Td-k azt hiszem akkor is volt valami árazás,de ebben nem vagyok annyira biztos...javítsatok ki ha tévedtem. -
Tessellia #191386 gondolom chatre értette. -
Tessellia #191385 Jobb klikk a nevén, vedd fel barátnak és ott lesz (szintén jobb klikk a nevén), hogy üzenet küldése. -
SovereignXY #191384 olyan nincs. ha fenn van lehet vele chatelni de ennyi. üzenet küldés oszt majd megkapja és olvassa nincs. Bár nem ártana de... WG... bah -
bgabor #191383 Ne, mert még a nyolcasok árából se engednek, a kilencesek árengedménye pedig egyszeri alkalom volt. -
Lunatic540 #191382 Hi all.
Valaki meg tudná mondani,hogy hogy tudnék üzenetet küldeni valakinek a játékba? -
SovereignXY #191381 Emlékeim szerint a 9es tankokat egyzser árazták le a 6.5(9?) óta a mostani golden dzsojsztik (IGEN DIREKT HA MÁR NYELVÉSZET VOLT :P) alkalmából. -
SovereignXY #191380 Mikor bejött a fejelszett graf és kiváncsiságból kikapcsoltam vmellik xml fájlban vmit akkor a kép ronda votl meg lett vagy 50 fps és minden össze vissza rohangált mint vmi gyorsított felvételnben hát... kösz nem :)
Elviekben meg nem a 23 az optimális? Pont mint a filmnél. 23 képkocka/másodperc mert az emberi szemen 1/23ad másodpercig még ott "marad"a látott kép ezért is látjuk folyamatos mozgásnak a filmet. -
raymondcurto #191379 Van valami csekély esély arra hogy mondjuk a 9-es tankok árából kapunk valami engedményt karácsonyra,vagy ne is reménykedjek? -
kingofn00b #191378 Rühellem a nyelvtannáciskodást, meg a begyöpösödött ostobaságot...
Mintha a nyelv valami halott, változtathatatlan monstrum lenne. :-( -
Wlanseraf #191377 Uhh ha játszanál stabil 60-al rájönnél.. statod is szárnyalna az tuti, FPS sokat számít nagyon.. -
SovereignXY #191376 Én a 3 napos orém kódban reménykedem. :) -
SovereignXY #191375 60? 47? ELFOGADHATÓ? Én 20al játszom és semmi baja :P -
stoppos #191374 -
Ezen ne húzd már fel magad. Nekem is homály volt a nerf, meg a pen, meg az effi, de kikerestem 1 perc alatt és úgy gondolom, hogy tisztában is vagyok a fogalmukkal. (Mellesleg az is igaz, hogy a statot is magasról letojom, de néha tájékozódom azért.) -
kingofn00b #191372 Ha már ennyire szereted a magyar nyelvet, akkor miért nem tanulod meg használni? Mondatot nagybetűvel kezdünk, főleg, ha személynév az első szó. Nem dobálózunk feleslegesen a felkiáltójellekkel.
A nyelvtannáci hozzászólásunkban ügyelünk a kettős mássalhangzók helyességére. Tisztában vagyunk azzal, hogy a jövevényszavak miképpen épülnek be egy adott nyelvbe, és ha már hobbinyelvészek vagyunk, akkor tisztában vagyunk a lájkolom szó és a kedvelem, vagy a tetszik szó jelentésárnyalatbeli különbségeivel.
Emellett hobbinyelvészként hálás lennék a sorsnak, hogy nyomon követhetem egy angol szó (a like) honosodásának a folyamatát, ha már olyan külföldi szavak esetében nem volt alkalmam ezt megfigyelni, mint példáula a medve, ruha, nadrág, vödör, ispán, pap (szláv szavak)vagy a gyeplő, oroszlán ács, germek (török jövevényszavak) -
Az mmokban általában és elfogadottan az angol a használatos nyelv és megvannak a maga rövidítései amit használnak. Csak kavarodást okozol magadnak és másoknak is ha megpróbálod a kettőt keverni. -
stoppos #191370 Tessék, itt például lehet nyelvészkedni. -
SanDok #191369 Persze nem értek hozzá! A játékhoz se.
Csak szeretem a magyar nyelvet! Mivel itt élek, és ezt beszélem.
Lehetne versenyezni, ki tud jobban magyarítani.
virkir-el egyetértek! Nincs csapatmunka! Pláne, amikor a saját csapattársam lökdös hátulról, meg oldalról, aztán hátulról belém lő! 1:0 oda!
Na ennyi! Nem zavarom köreiteket. -
stoppos #191368 Azt hiszem én inkább elmegyek virslit venni. Korán van még nekem hozzád... Majd elmagyarázzák. A nyelvi részhez pedig keress egy nyelvészt. Tudod mi az a penderítő? -
SanDok #191367 Megint én. BUG, NERF, vagy NEF, vagy teljesen mindegy, olvastam így is, úgy is. (az egyik biztos elütés!!! biztos???) Meg lájk, meg mizu, meg sorolhatnám sokáig. Hol élünk? Magyarországon! Hogy beszélünk? Magyarul! Mondom: magyarul!!! Miért kell szegényíteni ezt a szép nyelvet? Nem lehetne, akár itt is, kitalálni a magyar változatát? Lájk=tettszik! A lájkra történetesen van magyar szó is! Miért nem lehet használni? Attól nem leszel jobb ember, hogy lájkolsz, bugolsz, nerfelsz, stb! Nem vagy tőle okosabb! Sőt! Ez is olyan mint a bázisfoglalás! Hiába hoz több pontot, akkor is irtsuk ki az ellenfelet! -
kingofn00b #191366 A foglalás ad effit a sebzés XP-t és kreditet. Ha látod, hogy már nem tudsz lőni, akkor foglalj. Ha még tudsz, akkor lőjj.
Ha nagy lesz az effid, akkor azt tudod itt az SG fórumon lóbálni... :-) -
stoppos #191365 A foglalás csak abban az esetben éri meg, ha az utolsó tank 1 HP-ban bóklászik valahol. :)
Különben több XP-t ér a sebzés. Az egyetlen, amit növelni tudsz sok foglalással, az eff rate. De nem attól lesz új ágyú a tankra, meg álcaháló karácsonyra az asszonynak. :) -
Desmodromic #191364 Mert foglalástól úgy leszel pró, mint ahogy a Barátok közt szereplői lesznek művészek!
-
stoppos #191363 -
virkir #191362 Talán mert csak annak aki foglal.
A másik fele meg az xp és a credit a sebzésért jön jobban, tehát érdemes levadászni az utolsót is ha van idő és létszámfölény.
Igazából mindig mérlegelni kéne a csapattagoknak, hogy éppen mi a jobb megoldás csak ehhez "csapatmunka" is kéne az meg ritka random csatában. -
SanDok #191361 Halli Fiuk!
Ha jól olvastam, akkor azt írja az újság, ott alul a jótanácsok, hogy a bázisfoglalás több pontot ér! Ha ez igaz, akkor miért akarja mindenki letarolni az ellent, pláne, ha már csak egy darab, és jó messze van a bázistól? Vagy rosszul tudom, vagy rosszul olvastam, és értelmeztem? -
kingofn00b #191360 Hangoskönyv jó. Hosszú autózások alatt kivállóan lehet hallgatni. -
NegyBir #191359 Van valakinek su-122-44 orosz prém td? Érdekelne, hogy tier limites-e, illetve mennyire használható a kategóriájában (+ mennyit lehet átlagba keresni vele
).
-
foxbat88fx #191358 Üdv újra!
mivel komolyan gondolom ezt a Historical Battle dolgot így csináltam egy csatornát WOT-ban HistoricalBattleHun néven! a jelszó: sgponthu
akit érdekel a dolog azt kérem hogy lépjen be, és ott meglehet beszélni/vitatni/szervezni a dolgokat chat formájában is!
Nekem most el kell mennem itthonról, 1 óra múlva leszek kb. utánna összedobok egy weboldalt is! az is megvan 1 óra alatt! :) -
Remélem jó kis akciók lesznek így karácsonyra :) Múlt évben volt 5x xp, sok tank féláron, meg mindenfélére 50%-os akció.
Holnap már talán kiírják hogy mi várható.