418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #191436 Ja, meg az én szervezésemmel majd lenne (ha lesz rá érdeklődés), valami alternatív "történelmi" csata is. Valami olyat képzeltem el hogy a NATO és Varsói Szerződés egymásnak esik. Itt ugye lehetne használni a T8-9-10 tankok egy jó részét, amikkel rendelkeznek az emberek, szóval nem kéne óriási költségekbe verni magunkat. Esetleg később lehetne szintén alternatív "WWII 1946" (hasonlóan az IL 1946 scenarióhoz), ahol a top tier német tankok is szerepet kaphatnának, csak ezt még nem tudom hogyan lehetne kibalanszolni. -
tepi1 #191435 Ok.Köszönöm -
foxbat88fx #191434 nem, mert gyakorlóban nem fejlődnek az emberek! :) -
tepi1 #191433 Hali!Olvasom a szabályzatot és azt írtad,hogy 50%-os emberek lehetnek csak.Akkor minden csata után új embereket kell toborozni? -
foxbat88fx #191432 ha faszán bevan állítva akkor jó a játék voice chat is....
TS-el az a gond, hogy nem értek hozzá! ha valaki vállalja a dolgot akkor felőlem oké! :) -
Nem lenne jobb TS-en lefolytatni a dolgot? A játékba "épített" voice chat olyan amilyen... -
foxbat88fx #191430 ez kis költségvetésű csata lenne kezdésnek :)
majd ha látom, hogy megy a dolog és vannak érdeklődők akkor majd elkezdem szervezni a magasabb tierű csatákat is de ott már kell bele creditet fektetni... pl. KT-re 88ast megvenni, Pantherre rövid 75öst... stb -
stoppos #191429 Nagyon süti. :) Elég sok tank megvan ezekből. :) -
Plata #191428 Churchill I - választható fegyverzet (QF 2.pdr Mk X. vagy QF 6 pounder Mk. III)
Panzer 3 - választható fegyver (50mm KwK 39 L/60 vagy 75mm KwK 37 L/24)
Jobban megnézve a kiírást két tankom is van ami megfelel. -
Plata #191427 Panzer 3 - választható fegyver (50mm KwK 39 L/60 vagy 75mm KwK 37 L/24)
Ilyen van a garázsomban. -
SovereignXY #191426 Ez ki ez mi ez? Most látom elsőnek de kurvára WTF???? -
foxbat88fx #191425 Na srácok!
"elkészült" az oldal a Historical Battle-nak!
egyenlőre még full gagyi! a kinézettel nem foglalkoztam még! Csak az infókat pakolgattam fel! http://wothistorical.mlap.hu Nézzetek körül!
Nézzétek meg a következő csata menüpontot is! Nézzétek meg milyen tankok kellenek! milyen fegyverzettel (Battle of El Alamein menüpont) és kezdjük el az embereket összeszedni a csatára! szerintetek szombat délutánra/estefelére összelehetne hozni a csatát? vagy legyen vasárnap?
meglenne addigra 30 ember? akarom mondani 29
amit most legjobban kellene tenni az az hogy terjeszteni az igét! :D meg a weboldalt! :) tudja meg minél több ember! -
Szpecnyaz #191424 A hozzád hasonló nyelvművelők tevékenysége többet ártott eddig mint hasznot. Nem tudom miért nem lehet megérteni hogy a nyelv egy élő és változó dolog. Ráadásul elég nonszensz egy MMO fórumba ilyen posztot írni. -
Wlanseraf #191423 De azt tudod hogy nem gyorsabb:) csak míg én minden képkockát látok rendesen addig te háromból kettőt:) -
SovereignXY #191422 A pingben ott érzem a külömbséget. FPS... csak mintha gyorsabb lenne de nem hiányzik az a plus speed. De majd hétfőn felkeresem a szemészem :P -
Plata #191421 Ja az érdekes az hogy milyen kurva keveset sebzett az ágyúm.Előző csatában az átlag 800 felett volt. -
Plata #191420 T30-al harmadik próbálkozásra lett meg a duplázó,első kettő defeat,de annyit sebeztem hogy pluszosak lettek prém nélkül.Duplázó meg -15k majdnem.Érdekes csata volt a csapat főleg egymást szidta,tök balfaszok voltak,élve eljutottam az ellenség bázisára és sikerült elfoglalni,jött velem egy HAC-os E75.
Vége ez.
-
Merces #191419 a hülye degenerált fő jellemvonása, hogy nincs tisztában saját magával........ -
Wlanseraf #191418 Akkor majd kérek időpontot:D -
kingofn00b #191417 :-DD
Cs. Freud Imre, panzermindgeschütze szolgálatodra! -
Wlanseraf #191416 Én még próbáltam notebookon tehát van össze hasonlítási alapom:) -
Wlanseraf #191415 WOT neved csernus vagy mi? -
kingofn00b #191414 Feszültnek tűnsz. Akarsz róla beszélni? -
Wlanseraf #191413 Egyszerűen hihetelen hogy ennyi degenerált retardált babuin játékos van... plusz nem értem mire fel sértődik meg a szarparaszt ha elküldik a kurv anyjába... aki kurvának áll ne csodálkozzon ha basszák.... ha hülye degenerált valaki ne csodálkozzon ha közlik vele... a sok béna fasznak meg nem érdekel a nyervákolása... -
Kronos79 #191412 Úgy látom ezt hetente kétszer valakinek be kell linkelni. :) -
Miért kell ezt a szerencsétlent hetente minimum egyszer berakni ide? -
Hobbytroll #191410 Elrettentésnek:
-
Tessellia #191409 Nekem már 3-ik napja:D -
Kronos79 #191408 Egy fps játékban biztos nagy szerepe van a képkockák számának, de itt szerintem nincs akkora.
Én közepes grafikával tolom. Ezzel sivatagban 35 körüli az fps-em, több grafikai elem esetén 20-25. Szerintem ezzel is élvezhető a dolog. Ahogy Talicskaa is írta, és régebben én is tapasztaltam, 20 alatt kezdődik a diavetítés. Úgy nagyon szar játszani. Biztos igazad van, hogy jobb 40 feletti fps számmal a játék, de nincs összehasonlítási alapom. -
kHares #191407 Végre kigrindeltem a t71-et, pár csata határozottan tetszetős. Viszont látom apcr a töltény bele. Wiki szerint ua. mint az ap csak jobban veszít a penből minél távolabbra megy.
Gyakorlatban ez mennyire feltűnő? Ezek szerint ez szarabb mint a normál ap? Egy csomó tanknál pedig az a gold ammo -
Wlanseraf #191406 Egyébként ma megint kibaszott sok retardált babuin agyhalott szarparasztokkal!! és még finom voltam és nőies....
Mondjuk ez a játék egyenesen támogatja a szarparaszt agyhalott degenerált emberek játékát... -
Wlanseraf #191405
-
Wlanseraf #191404 Igen egy filmnél a 24 fps oké, most ugye jön a 48 fps-es Hobbit:)
Teljesen más egy számítógépes graf 60 FPS kő stabilan a faja... aki nem látja a 24 fps és a 40+ közötti különbséget egy játékban forduljon sürgősen a szemorvosához:)
Az már egy másik dolog hogy megszokik az ember valami, mert mondjuk az van vagy nincs pénze bővíteni! nem ezt fikázom csak elviekben ez a helyzet:)
Lehet játszani 10-es pingel meg lehet 200-al is meg lehet szokni mégik kurva nagy előnye lesz a 10-es pingel játszónak:) -
SovereignXY #191403 LOL :DD -
Tessellia #191402 Csak saját felelősségre -
stoppos #191401 Olyasmi. Én viszont a fütyülőre szavaznék, mert mégiscsak viccesebb, hogy bedugom a fütyülőmet a Pendrive Insertion Native Area-ba (nemrövidítem). :) -
SovereignXY #191400 Akkor a kipenderít azt jelenti hogy kiveszi a pendrive-ot a gépből? :) -
stoppos #191399 Dettó. Meg az összes ezzel kapcsolatos marhaságot. Egy nyelvész ismerős mesélt egyszer, hogy még náluk is egyesek azt hiszik, majd ők megmondják a tutit. Ekkor került szóba a penderítő, mint a pendrive magyar alternatívája. Valami nyelvész fent az elefánttornyában kitalálta. Jól el is terjedt azóta.
-
SovereignXY #191398 Ellenben ha ledöntök egy házat és jön a sok por. bah... Az shit de... -
SovereignXY #191397 Kikapcs lánctalp effektek és nincs por :)