418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Attiska
    Még nem tudom, hogy mi lesz hétvégén, de ha itthon leszek, mennék én is.
  • Konci
    nem a lövegpajzsra gondoltam,hanem a bal szélsőre...nem voltam egyértelmű,a 3 lövésből a felső és alsó közötti,a saroknál bal szélen...
  • I.C.ram
    50x le volt már írva, hogy attól, hogy valami átlyukad, nem biztos, hogy a mögötte lévő lemezen is átmegy. Átlőtte a lövegpajzsot, de a mögötte lévő lemezt már nem tudta, és így nem is sebzett. Rétegelt páncél (spaced armor).
  • stoppos
    Mert összevissza rohangáltam. De jelentkeztem már. :)
  • Tessellia
    nem lenne jó ha még csírájába elhasalna ez a kezdeményezés
  • foxbat88fx
    hát nem adom fel, csak meglepődtem.... azt hittem lesz pár jelentkező mire hazaérek.... erre 0!
  • Konci
    valakinek van egyébként ilyen su-ja?
    a top löveg jobb lesz mint ez? alap 122-es az gyenge volt még csak a su101-é van.
    hogy érdemes ezzel menni? gyors de sokan átlövik,azt észrevettem.
  • Tessellia
    Én nem tudom megígérni, hogy hétvégén estefele tudok lenni, ezért nem jelentkeztem még, de ettől még érdekel az egész.
  • Konci
    3 lövés egy kv3-tól...egy nem sebzett,de a középsőt hogy lőtte oda szemből azt nem igazán értem...biztos gold volt de akkor is...
  • Pityu0
    Ln Spártai vagyok
    Győzelem!
    Csata: Arctic Region 2012. december 20. 18:08:18
    Jármű: VK 3001 (P)
    Szerzett tapasztalat: 411
    Szerzett kredit: 7 965
    Csatában elért Achievement: Spártai
  • Konci
    Néha valóban ezt érzem :)
    Pláne mikor lelövök egy prém jagdtigert egy lövésig,utána 8 lepattant...vagy mikor ma su122-54-el kergettem egy bat-et(töltött és menekült),kinyírtam ,következő egy lóri,200 hp-ja maradt,lőtt egy arty belém 1134-et,és annyi...plussz hány olyan kör mikor sebzek 3-4 ezret de nincs már csapat..de gondolom ezeket más is átéli...
  • foxbat88fx
    na visszatértem! és mit látok?!?!?!?
    senki jelentkező historical battle-re? :S ennyire nem megy?
    mert akkor hagyom a francba! feleslegesen nem töröm magam!
  • lammaer
    Nála reklamálj, nézd meg most is rajtad röhög....

• Konci
    másnak,javítva
  • Konci

nem értem én ezt...mának is ilyen a winrate? bár inkább lost rate ,hihetetlen szopóág 4 napja kb...
    de úgyis világvége,meg a prémium is lejár holnap :)
    és az 1 hónapos prémmel csökkent a win...lehet az a baj,ha lejár nyerő széria jön?
  • toocha
    Akkor várok. Köszi!
  • ericardo
    A következő hétvégi event: Tier VII Focus: Heavy Tanks

Szóval én látok rá némi esélyt :)
  • toocha
    Tudom, hogy senki sem jövőbelátó, de pont KV3 vásárlás előtt vagyok, és szerintetek van rá esély hogy a közeljövőben leárazzák?
  • FosTalicskaa
    Basszus, tényleg ez ki is ment a fejemből. :)

• lammaer
    :D
  • stoppos
    És ha ott lett volna?

Csúnya is vagy, hülye is, vagy, de ha már bemásztál oda... zzzzzippp.... :)
  • lammaer
    Amúgy vicces, mert épp egy randomgenerátort tesztelek a cégnél. Be is állítottam szépen hogy 50%-ban dobjon 1et, 25%-ban kettőt, 25%-ban 3-at.

Ki is derült hogy nálunk is WG-s fejlesztők dolgoznak akik titkon figyelik hogy éppen tesztelek és rátettek szopóágra, mert a teszt elején az első 6 esetben 3-ast kaptam. Néztem is hogy nincs e SerB az asztal alatt :)
  • stoppos
    A PzIII-mal nem bonya az ace tanker. :)

Victory!
    Battle: Serene Coast 2012. december 20. 16:35:07
    Vehicle: PzKpfw III
    Experience received: 1 942 (x2 for the first victory each day)
    Credits received: 19 846
    Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
  • lammaer
  • Toweliee
    Nekem ez ugrik be már jópár napja:
    Székely ember gondolkodik, hogy kaszálni kéne a birtokán, s ehhez kölcsön kérné a szomszédja kaszáját. Át is megy hozzá.
    - Komám, adja mán kőcsön a kaszáját!
    - Adnám én, de van egy kis probléma: ha kőcsön adom, maga kicsorbíjja, akkor mérges leszek. Ha nem adom, maga lesz mérges. De van ám itten egy áthidaló megódás!
    - Mi vóna az?
    - Hát fogja magát, oszt hazamegy a picsába!
  • Szpecnyaz
  • lammaer
    Ezért jó ez a fórum, mindíg akad egy-két delikvens. Ahogy a vicc mondja:

Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
    - Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
    A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
    - Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
    Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:
    - Vadász, vadász te szopni jársz ide...
  • Szpecnyaz
  • darkwraith
    ne kötekedj. Legalább elkezdődik valami, ami nem egymás fikázásáról szól. Amint írták, gyakorlóban nincs legénység fejlődés.
  • lammaer
    Na, megvolt a szokásos heti konstruktív posztod....

Legközelebb majd akkor írj, ha az 50%os legénységből 65%-ost csináltál training battléban. Sztem igy mindenki jól jár :)
  • Plata
    Gyakorlócsatában nem kapsz xp-t.
  • FosTalicskaa
    Mennyi szenvedés, kavarás, fenyegetőzés van egy alapból poén csatáért... Az 50%-os legénységet nem tudom hogy gondoltad, mert ha mész néhány csatát már 60-65%-on fognak járni, vagy minden csata után vesztek új pilótákat? és mivan ha x csata után a rendszer már nem enged többet vásárolni? ez az egész úgy kabaré ahogy van, az erre készült weboldalon meg a reklámhirdetésektől nem lehet látni a tartalmat annyi van belőlük. :P
  • foxbat88fx
    na nekem most lépnem kell, estefele leszek majd, addig ha valaki jelentkezni akarna akkor írjon privit! köszi!
    ja meg nézegessétek a weboldalt és terjesszétek a hírt! kláncseten bemásoljátok a következő szöveget az nagyon jó lenne!!!!
    Elindult egy magyar kezdeményezés Historical Battle szervezéséről! Bővebb infó itt: www.wothistorical.mlap.hu
  • foxbat88fx
    mert a 75%-os emberek darabja 20.000 credit, és nem mindenkinek van creditje erre! figyelembe véve azt hogy csata után kidobjuk őket a kukába!
    szerintem nem lenne olyan rossz 50%-ossal! ki kell próbálni!!!!!
    másrészt meg ha egy oldalra bekerülni több jó játékos, a másik oldalra meg több gyengébb akkor a jobbak hiába jobbak mert 50%os legénységgel nem lesz alázás :D
    és a valóságban sem voltak olyan gyorsak a tankok mint itt a gameben 100+-os legénységgel! még élethűbb lenne :D és sztem a valóságban sem hoztak össze 80%-os találati arányokat a tankok!
  • stoppos
    Esetleg lehetne poéncsata. Ötven százalékos arty legénységgel, átképzés nélkül.
  • Attiska
    Ha mondjuk egy 100%-os és két skilles legénységet átültetek x páncélvadászból y páncélvadászba, de nem képzem át őket az új típusra, (piros a típus a nevük mellett), akkor a képességeik hogy módosulnak, a 100% mennyire megy le, illetve a skillek működnek? És mi van akkor, ha mondjuk páncélvadászból egy nehéz hk-ba ültetem őket? Azt tudom, hogy átképzés nélkül nem fejlődnek, de a képességük hogy változik?
  • Oddball29
    Ehhez az 50% crew-hoz miért kell ragaszkodni? A gázpedált se találják meg, 75 esetleg?
  • foxbat88fx
    nem nagyon gondolkodtam rajta :D
    szerintem így nem rossz a balansz! 50%-ot akarok mindkét oldalra hogy FAIR legyen!
  • stoppos
    Be lehet dobni a német oldalra bármikor egy tigrist, vagy egy pantert kompenzációképpen. :)
  • Szpecnyaz
    Azon nem gondolkoztál amit tegnap írtam, hogy a gyengébb német tankokat esetleg képzettebb legénységgel kompenzálnánk? Elvégre a német harckocsizók a valóságban is képzettebbek és tapasztaltabbak voltak a nyugati/keleti kollégáknál.