418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #191516 -
lammaer #191515 Na de a kommenteket is nézd....
Irving Rojas · Houston, Texas
Austria died when Steve Irwin died.
Amerikaiak ugye.... :) -
SovereignXY #191514 Hát... itt sokan voltunk - van egy vasút megy a pályán be a városba. középpen folyó meg nagy sok mező. Nem highway vele együtt jött be nem ugrik be a neve. T34 én votlam a top egyedül t8. Enemy type jöna folyóban. Megölöm. enemy 10 tank jön nema városbvan ahol a hvy-k szoktak. Az embereink hullanak. Én csaka térképen látpm őket ők engem nem. Hummel (utológasoan is a rohadt kurva nénikéjét) meg a 5 kv-1s JP tiger p cromwell mega franc tudja még mi kicikcakkozott annak rendje és módja szerint. Ez az egész - a csapaton 95%nak lemészárlása - nem tartott tovább mint 3,5-4 perc. -
SovereignXY #191513 LOOOL -
yossarianHUN #191512 Na na.
kép -
yossarianHUN #191511
-
Erdekes hogy meg nem kaptam csetbant, batorito, onbizalomnovelo hozzaszolasaimmal teleflemelem a csetet :)) -
SovereignXY #191509 Múltkor inkább betettem a no chat modot.
Nálam pont fordítva van. Felbasznak szidom őket aztán egyzser csak beköszönt a nyugalom elfogadom, hogy balfaszok és... give a fucking shit üzemmódban játszom :) -
TomDantes #191508 A mayákhoz kell nézni, és ott 13.51 van... -
SovereignXY #191507 Vmikor délután lesz azt hiszem Az még odébb van! Plsu ki tudja? lehet hogy ott már vége is a vlágnak csak ide még a hír nem jutott el. ;) -
Nem tudom de tegnap olyan edesek voltak, 2-en voltunk a tamadok 15 ellen (en heavy meg egy medium-os srac), amit nem szedtunk ki azt a ket artista intezte el, mikor is mar majdnem a bazisnal jartunk vegul is kinyirtak minket, de addigra mar megtizedeltuk oket. Nos a tobbi meg eletben levo novenyzet (akik a szikla mogott voltak nem mozdulva eletben voltak meg) meg mindig acsorgott a terkep kozepen total letszamfolenyben. Beirtam egy batorito move f*ckers-t es megindult az ivazio! Ketten maradtak kozulunk eletben a vegen majdnem kinyirta oket is az utolso arty :DDDD De sikeresen befoglaltak a bazist, nagy heppi end... -
Írj be engem is, Marder II-t tuti tudok vinni, crusaderhez még 3k xp kell hogy kifejleszzem, de addigra biztos meglesz :D Ahova jobban kell ember oda raksz majd...(ingame ugyanaz mint itt a nevem) -
lammaer #191504 Chatbann az egyik legjobb dolog.... olyankor én sztóikus nyugalommal tudom szemlélni a dolgokat :) -
yossarianHUN #191503 A Föld jelentős részén már dec. 21 van, tehát asszem ezt benéztük
-
SovereignXY #191502 2:15. A ok kibaszott gyökér noob remélem ott fog megdfögleni holnap kínok között fetrengve hogy a jó büdös kurva annyukat. Hogy lehetnek ennyire SZAR VAK RETARDÁLT BARMOK???
Minnél többen vannak fenn annál nagyobb kibaszott seggfejek. Ráadás vmi kurva geci kiscserkész fasszopó is fejjelentett így a chatbann is él holnapig nehogy eltudjam küldeni az édes kurva annyába az összes büdös retard gecit.
MÁr sorry de vagy én is kimegyek lövöldözni... -
foxbat88fx #191501 és még hogy én (egyedül) káromkodom szét a fórumot! :D -
foxbat88fx #191500 :DDDD
-
SovereignXY #191499 Jobb is hogy hónap vége a világnak. Legalább ez a sok szar gyökér mind megdöglik ahelyett hogy itt a wotban basznák el az ember szórakozását. -
foxbat88fx #191498 írd meg hogy mivel jönnél! és beírlak a táblázatba!
max. ha tényleg nem leszünk meg akkor jösz és tesztelgetünk :) -
stoppos #191497 Jaja. Tesztelgethetünk is akár. -
Kezdem megszeretni ezt a Matildát.
...meg a Marderkét is.
-
TomDantes #191495 Félnek a világvégétől. De hetedjére végre sikerült duplázni...eh... -
egonn #191494 szombaton én is mennék historikba! -
Tessellia #191493 Nekem ma össze-vissza szórt az su-100m1 0,33-as pontosságú lövege:D.. A szélrózsa minden irányába mentek a lövedékek csak épp a célpontra nem:D. (100% legénység + ventivel) -
foxbat88fx #191492 hehe ma 1 darab csatát mentem! de nem is bánom! :):):) -
TomDantes #191491 hatodik szopó kor zsinórban....mifranc van ma? A holnapi világvége miatt még utoljára minden hülye szobanövény feljött?! -
foxbat88fx #191490 max ha nagyon nem leszünk meg akkor bemegyünk amennyien vagyunk és megnézzük mit tudnak a gépek egymás ellen 50%-os legénységgel az adott fegyverrel! -
TomDantes #191489 Ah...ma nagyon szopó ág van, duplázni se tudok, se sebezni...se semmi..semmi semmi semmi... -
stoppos #191488 Okaj. :) -
foxbat88fx #191487 Oké! időpont legyen szombat 17:00! meglátjuk mi lesz belőle!!!! -
TomDantes #191486 És az hogy a picsába lehet, hogy hétből csak kettő! volt sebző lövés. Öt...az nullás volt. -
stoppos #191485 Német oldalról megvan minden, az angolról csak a crusader. Írj be egy Pz3-ra egyelőre, de nyitott vagyok bármire. :) -
ehh hogy a picsbe tudja a churchill oldalról egy lövéssel leszedni mindkét láncot az M6-ról? -
Attiska #191483 Az ellenoldal sem állíthatott különösebben nehéz feladatot, ahogy a színeket ellátom. -
1200 xp-s kör lett, prémium nélkül. Op Cromwell-el meg nem volt valami nehéz :D
-
Attiska #191481 Na igen. Holnap megsemmisülnek a WoT szerverek (is), úgyhogy már bármit lehet mondani. Ha meg mégsem lesz vége a világnak, akkor a WG beszopta.
-
Oddball29 #191480 Touche -
Tessellia #191479 Könnyű ilyen kijelentést tenni világvége előtt:Ð.. -
Oddball29 #191478 Mániákus nevetés. -
foxbat88fx #191477 mivel jönnél? beírlak táblázatba