418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pales27
    Ennyi :) én is csak most nyáron fedeztem fel a KV-1S-t.
    IS-en meg volt anno azaz ágyú, de utáltam.
    Aztán megvettem a SU-100at kb fél éve. T6ban már nagyon király az a gun.
    Innen már egyenes út volt a KV-1S.
  • lammaer
    Hogy aztán hirtelen megjelenjen a seggemben az a rengeteg tank ami az előbb még előttem volt. Nem köszönöm, T28-ban már átéltem mit jelent az az erős front armor ZÉRÓ manőverezőképességgel :)
  • QuentinT
    Amennyire én tudom nem farmolni tartják, hanem a T6-os századokban ez vette át a KV-3 helyét, mióta azt felvitték T7-be.
  • Bugi Misi
    Pedig nincs is jobb mikor kifordulsz Himmelsdorfon a Halál utca sarkán T95-l és megnyílik előtted az utca:D
  • lammaer
    Nem is tudom mit kapálózok itt. Kivágom én is a T28-at a garázsból (mert hogy T95el úgyse megyek egy kört se, az is biztos), és veszek egy ilyen KV1s-t. Végülis a hivatalos op listán rajta van, és Tier6ban ilyen ágyú... mmmmm :)
  • Pales27
    Nekem a garázsban van és megyek vele, nekem fun :)
  • lammaer
    Ezt mind értem, de ki az aki ezzel farmol? Merthogy a lőszer bele ugye 1000 credit körüli, tehát nem farmtank.
    Van itt vki akinek van a garázsában fun tanknak megtartva és rendszeresen megy vele?

Nem látom az okot a mögött hogy miért ez a legnépszerűbb... nem vitatom hogy az, oda van írva, de az hogy erős T6os tank, önmagában nekem kevésnek tűnik :)
  • stoppos
    Az IS tier7-es nagyágyúja rámegy, csak kicsit lassabban lő. Az meg 175/390.
  • Bugi Misi
    Győzelem!
    Csata: Steppes 2012. december 20. 23:50:59
    Jármű: Jagdtiger
    Szerzett tapasztalat: 1 196
    Szerzett kredit: 33 676
    Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

9 kill:)
  • Pales27
    Mozgékony, ahhoz képest páncélja is van, negatív irányban is elég jól dönthető a löveg, a többi oroszhoz képest. Tierjében brutális alfa sebzés, és legnagyobb pen. Csiki-csuki harcokban verhetetlen a tierben, ami sztem a legkönnyebb játékstílus.
  • lammaer
    Igaz, ez benéztem :)

Mondjuk hogy a KV1Sen mi opság arra kiváncsi lennék, mert az eltelt idő nagy részében (amíg át nem alakították) igen csak harmatos volt, még csak nem is volt kötelező étmenni rajta mert a KV3-al volt elágazásban, és még csak farmolni se volt jó.
  • patchaou
    Bizony, az hozta össze a kreditet IS-7re :D
  • lammaer
    Plusz szerintem az is bejátszik, hogy a nerf előtt a KV1 az egyik legjobb farmtank volt, rengetegen használtuk (én is kihúztam vele az S51et). Sztem ez is benne van, nem kicsit.
  • Szpecnyaz
    De ott van hogy ez EU szerveren is a KV1S a legnépszerűbb. Mondjuk tényleg sok van belőle, a T6 csaták mindig tele vannak vele. Bár az meglepett hogy nem a Tigris lett a legnépszerűbb Eu szerver tank.
  • lammaer
    EGy dolgot figyelmen kívül hagysz "HitlerKitty": a játékosok döntő többsége az orosz és a kínai piacon van. A német tankok csak európa másik felén vannak agyon hypeolva, ahol jóval kevesebb játékos van.
  • Lokker
    t26e4 patch óta jobb lett? érdemes beruházni rá?
  • patchaou
    Szerintem simán szar megfogalmazás, hogy kedvelik őket. Az hogy azokkal mennek a legtöbb csatát még nem azt jelenti, hogy tetszik nekik és szeretnek is vele menni.
  • I.C.ram
    Érdekes, hogy a ruszki tankok uralják a piacot, pedig egyáltalán nem olyan népszerű tankok játékon kívül, mint a Tiger, KT, stb. Szóval egyértelműen az OPságuk miatt kedvelik őket.
  • Desmodromic
    Az igazi GDP killer játék, 230.000 évet csesztünk el az életünkből világszerte.

2012: On the Warpath

• flashpointer
    Láttam szokott itt acc eladás hirdetés lenni. Azt tudjuk hogy mennyire eredményesen? :]
    Az a helyzet hogy én is el akarom passzolni, megköszönném ha adnátok egy tippet hogy hova érdemes még kitenni. Árban meg úgy egy tizesre gondoltam, mert jó lenne minél hamarabb.
    köszi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Prém tank: type59, 3. skill
    100 arany, 7 misi pénz, 50k free XP, meg úgy 500k átváltható freebe
    összesen 25 garázshely
    garázsban:
    Mouse,
    E50 140k xp
    VK3002DB 75K xp
    JagdTiger 130k xp
    GWtiger 30K xp
    OBJ704 250K xp
    meg egy csomó 5-6 os mindenből, 16 garázshely foglalt.
    Kifejlesztve:
    IS7
    IS4
    E100
    franci amx50 100
    amcsi t5-t6 ig
    angol t5 t6 heavy med
  • Eagle16
    Kivételes eset volt csak.
  • Kubukli
    A kedvencen a végig HE-vel lövöldöző buzi az E-75 ben. szórta a 72 HP mínuszokat.
  • Kubukli
    Legutolsó köreim: 5%, 19%, 32%, 9%, 15%.
    Mindben volt retardált sötétpiros E-75 vagy IS-3.
  • Greenscape
    Mint a Coca-Cola reklamban volt: Unnepelj ma velunk....
    Most nincs fent az XVM, de ennyire szar lenne a helyzet? Honnan kerult elo ennyi mikulas?
  • Solten
    Ja, a Nyugat-europainak a Lajtatol keletre (egykori vasfuggony) mar EAST, a vadkelet. :)
  • Szakesz
    Kár, pedig élvezetes csaták voltak.
  • Desmodromic
    Gondoltam inkább beugrom Quickfingerhez megnézni, hogy mit alkot, erre éppen kinyírt véletlenül egy saját T71-et, rá 2 másodpercre meg kicsapta egy arty a T-54-ből. :)
  • stoppos
    Ja, én csak azt nézem, ki merre kolbászol. :)

Érdekes, hogy medből a leglassabbat vitték. Gondolom a hegyes-völgyes terepen, a gun depressionje miatt.
  • Scharnhorst
    Ahhoz képest, hogy EU East van kiírva a streamen, Balkan selejtező meccset mutatnak :D
  • Desmodromic
    Ott volt alapból, de egy feliratot sem tudok elolvasni.
  • popey8
    Úgyse nagyon lehet látni.
  • stoppos
    Át lehet rakni 480+-ba. jobb oldalt lent.
  • Desmodromic
    Azt se látom, ki van kivel ezen a felbontáson...
  • f24sg
    EZ nagyon remek! Pedig amit lehet, beraktam, clutch braking, legnagyobb motor, stb.
    A bétát még végig-TDztem, és azért ment a dolog, most meg kb. mintha premiumként vettem volna őket 0 tapasztalattal.:D

Az új francia TDk-rők meg már írtátok, hogy elkapta a Foch-okat is a butítás, szal azokba bele se kezdtem.

• lammaer
    Komolyra fordítva a szót, te mit vársz ha több hétig a elég agili tankokkal tologatod majd beűlsz néhány lassú TDbe. Naná hogy szörnyű érzés.

Kb olyan mint amikor az autópályán döngetsz, aztán a lehajtón le kell lassulnod 50re. Olyan mintha állnál :)
  • lammaer
    Csak a ferdit nerfelték mobilitás ügyben, az ISU az buffolva lett. Igy lettek egálban :)
  • f24sg
    Több hét jó kis E-50-ezés, cromwellezés, cometezés után beültem a jó öreg ISU-ba, meg a Ferdibe.
    Szörnyű élmény, CSAK vesztes csaták; úgy érzem, semmi hatásom nincs a végkimenetelre, a TD-im pedig baromi lassúak az emlékeimhez képest! (volt ezekkel valami mobility nerf?!) El sem tudom képzelni ezek után, milyen lehet egy T-95-ben.
    Amúgy a Comet nem rossz, még a cromwell után sem, a rosszabb mozgásért kárpótol a hulldown+gun depression.
  • Szakesz
    RO4 ESL stream. HUNS - Underdogs vs. BiA-2 The rolling goats

http://hu.twitch.tv/bump_wg
  • EmR3
    Meg még sikerült elsőre dupláznom T54-el és M103-al csak az a büdös kölök újraindította a gépet, úgy hogy azok nincsenek benne. :)
  • EmR3
    Ha mindenki panaszkodik akkor én is.

Győzelmek / Csaták 7 / 10 70%
    Átlag / Össz. tapasztalat 1 098 / 10 985
    Összes kredit 303 386