418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Orpheuslow #191636 következő patch,február körül. -
lammaer #191635 Aha, ott.
Itt az editor
Kicsit el lehet szöszölni vele amíg belövi az ember. -
bgabor #191634 Semmit nem jelent, mert a KV rebalanszolásáig és szétválasztásáig a KV volt az alap farmoló tank, mindenkinek volt egy, sok csatával. Gyanítom a szétválasztás óta csak az játsza, akinek át kell haladnia rajta. -
EmR3 #191633 Igazából erre a hsz: 191587-re akartam válaszolni.
Nem tudom hol hibáztál, néha a saját bénázásommal sem vagyok tisztában.
-
baalbaalbaal #191632 Sziasztok! Kínai tankok mikor jönnek ki? A róluk készült videóban 8.2-as verziót jeleztek. -
Szpecnyaz #191631 Egyébként ma már úgy tartják a nyelvészek, hogy 2 dolog volt igazán veszélyes a történelem folyamán a magyar nyelvre, amitől kipusztulhatott volna.
1 - A tatárjárás
2 - Kazinczy és társai
Szóval no comment.... -
lammaer #191630 "3-Ki lehet belőle húzni 1 artyt is, 140k XP-ért, ami elég sok."
Többé már nem... mondjuk idén még lehetett, meg jó farmtank is volt. -
stoppos #191629 Ennyi... Minden más csak a hülyék szélmalomharca.
-
bgabor #191628 Hogyan lehet ezeket beállítani az xvm-ben? Gondolom abban van. -
stoppos #191627 Magát az eff értéket iratom ki a tank felé színezve. Szerencsére a sajátomat nem írja. :D
Azt, hogy a tankkal mennyit ment, azt is az editorban lehet? Beállítom alt-ra. -
Szpecnyaz #191626 Azért 3 dolgot vegyél figyelembe.
1-A KV nagyon népszerű farmtank, főleg régebben volt az.
2-Ha CW-zni akarsz akkor nem tudod kikerülni, mert az IS7 az alap tank CW-re.
3-Ki lehet belőle húzni 1 artyt is, 140k XP-ért, ami elég sok. -
lammaer #191625 Nekem az egyik kedvenc példám ezen a téren, amikor a nyelvújítók megalkották a "légeny" szót - a levegőre.
Persze mindenki gondolja és bólogat is, hogy azért nem honosodott meg mert milyen hülye szó.
Amikor is az ember bedobja, hogy a nyelvújitók csinálták a "mozdony" szót is, ugyanebben a szellemben. Az meg vhogy megmaradt.
Szóval ülhetnek fenn a fejesek és mondhatják mi a helyes, mi a nép döntünk. IMO :)
-
lammaer #191624 Könnyen átkonfigolható, nekem 4 szín van (piros, sárga, zöld meg lila a szakeszfajáknak) azt doszt.
Sőt, játéktérben a tank neve mellett a HP csik fölött egy kis @-t is beraktam az effi szerint színezve. Így egyből látszik a körülöttem sertepertélő tankokről hogy miféle szerzet vezeti. Pl ha a közelemben ólálkodik egy baráti piros "kukacos" (netán pont mögöttem van), szépen adok neki helyet hadd menjen, nehogy beblokkoljon.
+ nagyon jó feature, hogy ki tudod iratni mindenkiről hoy az ADOTT tankkal mennyit ment már.
Vannak néha érdekes állatfajok, pl aki tegnap volt olyan, aki több 1000 csatát ment VK3002DBvel... -
Szpecnyaz #191623 Komolyan nem tudod máshol kiélni a nyelvművelő hajlamaidat? Másrészt utánaolvashatnál, hogy a különböző szlengek is a nyelv részét képezik. Az meg elég fura hogy ha pár ember dönti el hogy egy nyelvnek mi értékes és nem értékes része.
Lammaer: Ez nem a Tankok Világa, hanem a Tartályok Világa topik
.
-
foxbat88fx #191622 7-en vagyunk egyenlőre a holnap 17:00-kor megrendezendő historical-on!
Úgy néz ki, hogy nem leszünk meg 30-an, mert több jelentkezőre számítottam! :D De nem baj! Továbbra is lehet jelentkezni! Ha mégis meglennénk 30-an akkor csata lesz! Ha nem akkor teszt! Megnézzük, hogy mire mennek egymással a tankok 50%-os legénységgel!
Úgyhogy továbbra is lehet jelentkezni!!!!
Van még szabad hely: Battle of El Alamein -
lammaer #191621 Nem! :D
A penitenciád 60 kör AMX-40, és 40 kör stuart M3. 50%os legénységgel mindkettő.
Estére fenn legyen a screenshot a szerveren hogy megcsináltad (kezdő csata számok majd büntetés letöltése utáni csataszámok).
Majd megtanulod a rendet, a kutyafáját! -
lammaer #191620 Erről trécseltünk tegnap.... mondjuk pont a KV1, na az a szovjet ág óta igencsak halovány :)
Meg amúgy is, szted ki élvez jobban egy KV1-et mondjuk egy sorozatlövős AMX-nél, vagy egy jobbfajta t8-t9es mednél? -
Tessellia #191619 Kettő event lesz a hétvégén és mindegyik szombattól-hétfőig fog tartani.
1. event: Tier 7-es heavykkel kapcsolatos event lesz (sztem leárazás + credit hozamnövelés)
2. event: holiday event (ide sztem felszerelés leárazás lesz meg egy-két t5-t6 tank féláron)
Úgyhogy visszaveheted elég nagy eséllyel a KV-3mat sztem. -
Nem biztos hogy az a kedvenc amivel a legtöbbet mennek. -
Attiska #191617 De az tényleg nem tűnt fel senkinek, hogy az NA szerveren a KV-1 a kedvenc hk, és nem valamelyik amerikai modell? És gye nincs soviet bias...
-
F1 racing. :)
http://mwreplays.com/replay/7R90P80QC44I/ -
Hol látsz egyet? Én 3 sebzőt látok. De igazad van, nem volt túl jó a meccs. Hol hibáztam? Nem szaladtam TD-vel a többiek után, akik szerencsésen elvéreztek az első néhány perben. Ha én is szaladok, kicsit hamarabb vége lett volna a csatának. -
bgabor #191614 A legjobb hír mióta elindult a játék. Két év alatt sikerült rájönniük hogy magas tierű arty a top tier csatákban tönkreteszik a játékot és használhatatlanná a lssú tankokat. -
Megnéztem. Ez tényleg nem valami komoly. Legfeljebb farmolgatnék az S-35CA-val és az AC Mle 1946-al. -
EmR3 #191612 Azért ha egy ilyen leosztásba csak egy sebző lövést adnék jp-vel bennem felmerülne a gyanú, vajon én mit rontottam el.
Tegnap is volt két olyan csatám E75-el ahol vagy az első percben benyaltam valami óriási sebzést, és ez meghatározta a játékomat vagy alig lőttem értékelhetőt, és nem kicsit éreztem szarul magam a bukott kör miatt.
Égett is a pofám a szakasztársam előtt aki meg végiglőtte az ellenfelet. -
Attiska #191611 Gondolom a mostani T8-asok mennek fel T10-be. A limit már tényleg időszerű lenne, mert alacsony tier-ben is egyre gyakoribb a 4-5 tüzéres csata. A "sok munka" szöveg azért eléggé árulkodó. -
A jenki mar kinnt van, hasonlo lesz csak valamivel benabb. -
Köszi a választ. Néhány hónapja eladtam a KV3-as tankom, hogy az akkori felszerelés akcióban minél több felszerelést vegyek a tankjaimra. Azóta várom, hogy féláras legyen és vissza vegyem, mert nagyon szerettem. -
Plata #191608 Nincs a T34-ben gold ammó,csak sima.De arról nem tehetek hogy T95 az oldalát mutatta végig,Jpze100 meg ráfutott egy low hp-s e75-re és nem érdekelte hogy simán mögé kerülök. -
Orpheuslow #191607 Storm: Expanding arts branches up to 10 levels already planned (and we also believe that it must be good for you).
As there are a lot of machines on which herpoymikakih almost no disk imaging, and because now enter the arts need to write a lot of converters (for transfer tanks at other levels), then this is not so simply as it seems. By the summer, and can govern. And while there will be a nerf arts and include limits on the balancer Artoo. Most likely first limitation balancer, and then nerf because changes in test machines for a long time, and the changes balancer now in active work and testing. Details on the balancer will come later - when the official announcement features.
fordítsa le aki szeretné:) lesz arti gyengítés,lesz limitálás,ki lesz szélesítve az artiválaszték is tier 10 ig,de ez "sok" munka amihez idő kell:) ennyi a lényeg -
Plata #191606 T10 csatában T34-el kinyírtam egy T95-öt egy Type 62-t majd végül egy JgPzE100-at,sérülés nélkül megúsztam.De micsoda ugatást kaptam,voltam golden boy,premium noob stb.Mondjuk felét nem értettem. -
Orpheuslow #191605 semmi.valószínüleg holnap fog kezdődni és mivel egy nappal késöbb indul egy nappal késöbb is ér véget,és a szokásosnál többet nem is kell várni,3x xp néhány tier 5-6-7 tank féláron ,és hasonlók. -
hétvégi eventről van valami hír? -
Europa tobb regiojaban mar az van. Tegnap este benabb volt a szinvonal egy x3-as hetvegenel :) -
raymondcurto #191602 Nincs olyan szerencsénk... -
Bmsrt n2 #191601 Most olvasom hogy nerfelik majd az artykat és limitálják a számukat?
Mi a fene?
Megjött az eszük vagy mi?
-
raymondcurto #191600 8 csata 7 vereség:)
Alakul:) -
Plata #191599 Azt hiszem új rekordot állítottam fel,egy csata alatt 770 ellenséges tankot lőttem ki. 
Legalább is a játék szerint,igazából csak 2 volt egy Is7 meg Obj261,de a jelentés szerint 770. -
Szerintem most ébredtek fel, eddig nekem jó volt, de estig inkább hagyom.
-
Bmsrt n2 #191597 Ilyet azért T10-ben is lát az ember,több ezer csatával. 
(igaz azért a 10-100 csatára "nagyprémtankKELL" emberkéknél kicsit jobban:)