418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tessellia #191756 ígyvan -
foxbat88fx #191755 szóval akkor a JP is olcsóbb lesz? -
Tessellia #191754 Közbe kijavították a "happy holidays" részt, tehát spg-ket nem lehet olcsóbban venni T5-től felfele (ezelőtt TD-k voltak írva ide).
50% off regular tanks Tier III to V (excluding SPG)
30% off regular tanks Tier VI and VII (excluding SPG)
50% off SPG Tier II to V -
foxbat88fx #191753 miért is? kevesebb a hp-ja, parancsnoki kupolája simán lőhető -
retros #191752 van:
- churchill (istencsászárgép meg tier limites is...maximálisan támogatom)
- matilda IV (félrenyomtam egyszer és meg is bántam :D még prémmel se nagyon üti át a KV1-et..)
- t25 (legtöbb kreditet hozza mindegyik közül, de max platoonba szoktam, mert egyedül nem túl élvezetes. lehet h gyors, de a fordulékonysága megöli, szal nekem mednek nem igazán... )
-
marchizor #191751 hát ja, kinek mi, nekem pl. a jó ágyúkitéríthetőség mindennél fontosabb -
foxbat88fx #191750 jónak tűnik (mar annak aki szereti a low tiert)
szemből akár még pattogós is lehet -
marchizor #191749 he? simán jobb a type face-to-face -
Oddball29 #191748 Majd kiderül, még senkinek nincs. -
Malarki #191747 Erről a T1E6-ról tudna valaki mondani valami infot? Használható valamire vagy csak a garázshelynek örüljek? -
foxbat88fx #191746 nem valami 600-800as csatás type noob volt... erősködött hogy 1v1ben jobb a type... hát megmutattam neki hogy nem... kurva egyszerű leverni Pershingel! csak rá kell menni face to face és mozgatni a tornyod.... volt hogy majdnem full hp-val éltem túl :D:D -
Oddball29 #191745 Mikor kereshetnél is rajta, miközben több xp-t szerzel ugyanannyi idő alatt, gyógyegér. -
Bmsrt n2 #191744 T-25?
Pattogós?
Öhhhhmmmm komolyan?
Jó tank,elmegy,de pattogósnak nem mondanám. -
SovereignXY #191743 Akkor azt modnom nekem nem jó. Med az megy és orbitol. Arra meg ezek nem jók. T20 lassan lő. Persing... armor, speed, fordulási szög alul marad a t-44nek. Patton dettó. Nem orbit med. Sztem a med meg menj flankolsz, orbitolod és gyorsan lősz. -
Én is csak ismételni tudom R3nton véleményét, tier 5-ig az a kettő, amivel lehet kezdeni valamit. A churchill prém meg a t-25. Mondjuk a Church kicsit megkopott, de a kedvezményes árát simán megéri. A t-25 meg sztem pattogós kis gennyláda :D -
marchizor #191741 ja igen, max a typetól fosok, de hát azokat meg 90%-ban hülyék vezetik, nem? :) -
SovereignXY #191740 DPM-re nem emléxem ezeknek tuti hogy kurva jó. Viszont messziről meg az a szükülési sebesség. Megláttál vkit megálltál mire beszűlüélt ő 2szer rádlőtt... -
SovereignXY #191739 Hát.. ezen lehetne vitázni :) Sztem kb mint is-4 vagy 7 vita :) -
Bmsrt n2 #191738 Nekem még a régi 100-as löveges T-k voltak. -
marchizor #191737 az, hogy valaki nem tud velük játszani, az még nem jelenti azt, hogy E8-tól fölfelé rosszak. az én kedvenc tankjaim pl.: Batchat 25t, M46, M26
érdekes módon én a legtöbb esetben kioffolom az ellen ruszki medjét -
Kubukli #191736 Köszi a tanácsot.
Egyéb vélemény a tier V prém vasakról? -
Thaifun #191735 A Comet után biztosan.
-
SovereignXY #191734 Hm... soha sem féltem tőle type-ban. Én tuti átütöm ő meg nem. De a type az prém. Lehet belefutottál egy éppen hogy csak van 40 csatám de nekem kell egy t8 prém tank játékosba. Ami valljuk be nem nehéz. :P -
SovereignXY #191733 E8 E4 az utolsó jó med az usa ágon. Pontosabban ezek meg az M4. Talán még a t2 Medium vagy mi a neve a 10,5ös howitzerrel tier 3ban ha jól emléxem.
T-34-85, T-43 a szuper 85el jó. régi 100assal SZAR. -
foxbat88fx #191732 hát régen nyomtam 1v1 et type ellen... 1szer nyert én meg 4szer :D
de azt az 1et is csak bemakkolta az a fostalicska :D -
SovereignXY #191731 Egyet értek. Orosz az igazi med. Német ugye a sniper med. Az usa meg a.... a faszom tudja. -
SovereignXY #191730 T-43 a legjobb t7 med. -
SovereignXY #191729 Sztem meg bármelyik t8 med de... -
klezzz #191728 Hol látsz te pershinget akcióban én is beneveznék rá :) -
Bmsrt n2 #191727 Hát a Pershingel én se vagyok teljesen kibékülve,de nekem előtte mind jó volt.
T20,E8,M4,ezek mind bejöttek,ez meg valahogy nem izgat igazán pedig már fullos is.
Az oroszoknál meg pl utáltam a "felvezető" tankokat a T-44-ig:) -
Ry0K3N #191726 wat? 0.o én általában kihozom nullásra az egészet mostanában
#191709 CCP-t ne is említsd, azokat jobb nem megemlíteni :D -
R3nton #191725 hát nekem az amcsi med ágon egyedül a T-20 tetszett. M48-t ugye visszahúzták, bár még talán az M48-t is szeretem. Én a amcsi med ágat közvetlen a szovjet med ág után húztam, nekem mind a pershing mind a patton hatalmas csalódás volt a T-44, T-54 után. Ráadásul nagyon sokan dícsérték a pershinget itt forumon, de kanyarban nincs olyan jó, mint T-44. Oroszok sokkal agilisebbek, igazi medes stílus. Amcsikkal nagyn trükközni kell meg bújkálni, nem annyira élvezetes velük játszani szerintem. -
Oddball29 #191724 Pershing prémiummal elég durva. -
De az előtt meg ott a t43 amitől megőrül a "dógozó":)
-
Akkor marad a fej-vagy-írás amíg a pershing nem nyer:) Köszi a segítséget. -
R3nton #191721 T-44 bucira veri pershinget :P -
foxbat88fx #191720 igen, én csak a saját tapasztalatom/véleményem alapján nyilatkozok....
Pershing fullosan egy nagyon jó med... örök kedvencem, nem adom el semmi pénzért!
míg a KV-3 nekem egy feledésbe múlt tank... -
Az igaz meg a medeket jobban is szeretem, viszont a kv3-hoz már meg van pár cucc kifejlesztve, a perzsa meg full stock lenne. (akinek úgy jobb: teljesen alap szintű :)) -
lexlutor #191718 bt2vel tier2es csataban napi duplak siman 1000 xp felett vannak. plane ha kicsit tobbet mesz majd vele a 3x crew trening napokon, nagyon szepen lehet majd fejleszteni a premiumban oket. lehet h fogalmatlan a csapat, de ekkora tapasztalattal lehet kompenzalni oket. -
davidbog #191717 Én a Navy Fielddel tudom összehasonlítani.
Ott 125 lejátszott csata után lehet szerezni egy kapitány resetet. A kapitány nemzetiségét lehet megváltoztatni. Ezzel a játékosok többsége semmire nem megy. Mert a többi fajta matróz ami kéne a hajóra az nem lesz meg neki, csak a kapitány.
Aztán van még hét olyan nap amikor veterán konverzióra van bónusz. Egy-egy matróztípusban három fajta kiképzésű ember van. A legmagassabbat átkepzéssel lehet szerezni, de csak pár százaléka sikeres a képzésnek. Ez azt növeli meg.
Illetve megvan, hogy milyen nap milyen szobákra van +50%-os xp bónusz. De a NF-esek az utóbbi időkben eléggé láthatóan belenyúlnak ebbe is. Például az alapot lecsökkentik mondjuk 75%-ra és akkor arra adnak +50%-ot. Vagy valami hasonló módon.
Ennyi.
Szóval ehhez képest igencsak bőséges a WG-s event.