418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wlanseraf
    Én TD premet farmolni tuti nem vennék..
  • Scharnhorst
    Azért szerintem tedd hozzá, hogy ez a TE egyéni véleményed. Mivel nem vagyunk egyformák, nem egyforma játékstílust képviselünk nem lehet mindenkinek egyforma a listája. Attól, hogy neked a T20 ment legkevésbé másnak lehet azzal ment legjobban.
  • zsoltesz90
    Sziasztok, segitsegeteket szeretnem kerni tier VIII prem. tank vetelehez. Super Pershing,FCM 50 t es Jagdtiger kozott vacilalok. Ti melyiket javasolnatok? Az igaz, hogy ezek mind tier limitesek, azaz maximum tier IX-es tankokat sorsolna be a csatakba ellenfelnek? Nem csak a penzhozam lenne fontos, hanem a jatekelmeny is. Koszi
  • SovereignXY
    Fordítva. A t20 egy szar pontosabbana db a legszarabb aztán jön a t20 majd a panther és a t-43 megosztva a comettal a top.
  • Scharnhorst
    Tudom jól, hogy egyik sem kiemelkedő, de szerintem a T-43 mozgékonyabb, mint a Párduc, míg a Párduc szívószál ágyúja azért kellő pent biztosít ahhoz, hogy ne kelljen közel menni, mint T-43-mal. Tény, hogy igazából egyiknek sincs kellő elrettentő ereje. Viszont én magamból kiindulva, nem egyformán használnám.

(A tapasztalatos dolgot meg azért vetettem fel, mert a Párduccal jóval előbb játszottam, mint a 3002DB-vel és a DB-vel mégis sokkal jobb statot sikerült összehozni a tapasztalat folyamatos gyűlése után.)
  • lammaer
    Lehet a német fanok megégetnek, de sztem ugyanúgy kell használni őket, legalábbis nekem semmi extra nem jut eszembe egyik tankról se.
    Páncélzatuk nincs, agilitásuk nincs (tehát nem igaz frontline medek amivel körbetáncoljuk a heavyket), nincs semmi speciális technika amit használni lehetne bennük.

Egyedül a panther vérszívó ágyúja az, ami a T43-nak nincs, na annak a nagy penje miatt talán lehet egy picivel több sebzést bevinni, és talán az több XP/credit. Bár lehet hogy a T43 szorzója meg jobb :)
  • stoppos
  • lexlutor
    Victory! Map: South Coast 2012. december 22. 16:53:12
    Vehicle: PzKpfw VI Tiger
    Exp: 3 105 (x3) + Credits: 45 204
    Achievements: : Sniper

Victory! Map: El Halluf 2012. december 22. 16:43:34
    Vehicle: IS
    Exp: 3 780 (x3) + Credits: 54 516
    Achievements: : Steel Wall
  • Scharnhorst
    Szerintem azért a Párduc és a T-43 egyáltalán nem egyforma játékstílus no meg persze egyénfüggő is a dolog ki, hogy játszik vele. Meg persze mikor. (értem ez alatt, hogy mennyire tapasztalt az illető már)
  • lammaer
    Na így korrekt
  • lammaer
    Tartsd meg a goldot modul leszedésre. Vagy vegyél a pénzből egy fasza hambit (nem ám meiset, hanem jó kis vidéki puffancsos-csalamádésat). Vagy a steamen akciósan valami jó kis multis FPSt. Ne add oda a WG-nek a smmiért a pénzed.

Egyszerűen felesleges a T5-T6 prémtank, ott nincs olyan tank amit más nem goldossal ne tudnál megcsinálni.
  • SovereignXY
    Vki megmagyarázza nékem, hogy mi az értelme az angol hvy ágnak? Legalább is t8 és felette? Ugyan az a gun mint a mednek, páncél kicsit több de még mindig nem elég hogy ténylegesen megfogjon dolgokat. cserébe lassabb és kevésbé fordul.
  • Uviarka
    Lécci valaki mondja meg milyen 5ös vagy 6os prém tankot vegyek igy féláron?ami élvezhetö is és egy kis pénzt is hoz.prém elöfizetést meg nemtudnám kihasználni mert nemjátszok annyit.
  • stoppos
    Átfogalmazom. Komoly összeget egyik hetes meddel sem fogsz keresni. Vannak annál erre sokkal alkalmasabb tankok a prémiumokon kívül. Ha a pénz a lényeg, nem a tier7 medek jutnak először eszembe.
  • lammaer
    Sztem ekkora különbség nincs a két tank között. Egyik sem igazán alkalmas a klasszikus med játékra, mindkettő olyan átlagos tank. Kb az Ablak-Zsiráfban a "tank" címszó mellé őket rajzolnám.
  • Antimat
    Uhm, szerintetek kreditfarmra szinte mindegy melyik prémium T8 tank, vagy van most valami, ami külünösen a WG "szemefénye"?
  • Tessellia
    Hajrá, free killek százai várnak rád:).
  • Scharnhorst
    Ez nem feltétlenül igaz, mert mi van ha jobban fekszik neki a Panther, mint a T-43.
  • lammaer
    Azért ezt így nem jelenteném ki, ugye a credit az teljesítményfüggő. Én csak abból indultam ki, hogyha a kolléga T-43al nem hozza ki plusszosba, akkor a Pantherral se fogja (minden minősítés/személyeskedés nélküli ténymegállapítás).
  • lexlutor
    most erdemes tier7 heavybe ulni. az elobbi csatban 10 tier heavy volt oldalankent, arty nelkul :)
  • stoppos
    tier7 heavyben ül boldog-boldogtalan? Elő kell venni a type-ot. :)
  • mijki
    Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
  • Tessellia
    nem, de nincs is mit tenni ellene, pénzszagra gyűl az éji vad(ugye 50%-kal több cr T7 heavykkel), előbújt a sok wittmann, meg társai:)
  • Scharnhorst
    Üdv!

A minapi Szakesz által linkelt ESL-s dolog felkeltette az érdeklődésemet viszont hiába nézelődtem a hivatalos oldalukon sehol sem láttam pontos leírást, hogy milyen tierben és milyen pontokkal folynak a meccsek.
    Arról nem is beszélve, hogy hová lenne esélyem bekerülni egyszer.
    Aki jártas ezekben a dolgokban kérem tájékoztasson itt vagy privát üzenetben.
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • stoppos
    Azért 209K csata nekem már reprezentatívnak számít. Lehet biztos keresni a panterrel is, ha nem is sokat. Rég mentem már vele. Amúgy szerettem azt a tankot, de nem volt egy op cucc. A t20 már inkább az. A panter2-t is minőségi ugrásnak éreztem egyébként.
  • Wlanseraf
    Gondoltam két nap szünet után gurulgatok párat, szerintetek 10 vereség 1 győzelem után kellene még ezt erőltetni?:D
  • bujcsik555
    Azért ez nem túl reprezentatív, én pl imádtam a Panthert, és még vestes körben is tíből hétszer plusszos volt.
  • stoppos
    Pénzt szerintem egyik hetes meddel sem fogsz szerezni. Ráadásul az t20-on kívül elég fosok a hetes medek. Itt egy lista, hogy melyik tank mennyit hoz. Link
  • QuentinT
    A Panther egy nehézkes, lomha dög. A hosszú 75 mm ágyúval viszont jól lehet vele hátulról sniperkedni, ha elviseled, hogy a csapattársak világtalan többsége nooboznik miatta.
  • lammaer
    Már rajta vannak a szabvány modulok (venti, rammer, EGLD), tűz ellen van poroltó :)
  • szatomi30
    Értem, csak nem tudom melyik ágat húzzam. Amerikai T1 Heavy? Ki van fejlesztve, nem sokat játszottam még vele.
  • lammaer
    Akkor a pantherral se fogsz.

Érted, ha eleve pénzhiánnyal küszködsz, a legrosszabb amit tehetsz hogy féláron elversz egy tankot. Kb olyan ez, mint amikor a keveset kereső ember elmegy és felvesz svájcifrank hitelt. Hirtelen jól néz ki a nagy összeg, aztán utána viszont jön a hidegzuhany.

Kezdj el húzni egy másik ágat, és menjél két kört ott, 1 kört meg ezzel. Akkor a másik ágon szerzett credittel kompenzálod a T-43as credithiányt. Vagy akár tedd félre egy darabig, amíg egy másik ágon pénzt gyűjtesz.
  • szatomi30
    Csak 1 baj van, hogy nem szerzek vele szinte semmi pénzt.
  • stoppos
    3 KV1-S platoonban egy olyan meccs, amit szinte csak elveszíteni lehet valami hülyeségen. Egyszer úgy buktunk egyet, hogy 13 ellenfelet mészároltunk le hárman. A többi csapattárs nagyjából sebzés nélkül fejezte be a meccset. Általában viszont inkább az a normális, hogy legyaluljátok az ellenfelet kb 4 perc alatt. :)
  • Tessellia
    Tegyél rá CO2 tartályt ha még nincs rajta. Szeret égni:).
  • lammaer
    Akkor ne add el, hiszen csak buksz rajta 50% árat ha vissza akarod venni hogy eljuss a T-44 és T-54ig. Azt a két tankot vétek kihagyni.
  • lammaer
    Irdatlanul lehet osztani vele, és lehet hogy ennek a tanknak a "SerB kurvája" a beceneve, mert a matchmaker is nagyon kedvesen bánik vele. Esetek 70-80%ában top tank vagy felső harmadbeli tank, kb mint a prémium tankoknál.

Örülök hogy itt a fórumon néha hasznosat is olvasni :)
  • Tessellia
    Ja bocs félreértettem, azt hittem 13k van hátra. Hát akkor ha nem megy vele ne erőltessed sztem.
  • Tessellia
    Azt már szenvedjed ki vele inkább.
  • Tessellia
    Persze, hogy nem azon hanem tudni kell játszani:D, de akkor hajrá 122, sok sikert:).