418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #192156 Na igen.. az elmélet jól hangzik, de ha csak 280HPs egy Masu ammo rack, akkor minden Tier8 feletti pen vinné a racket, és állandóan ammo rack robbanástól kéne hangos legyen az össszes csata.
Gondolom van itt még a csodálatos lövedéklekövető rendszer mellett egy szép nagy randomfaktor is. Hiába na, ez a WOT. -
yossarianHUN #192155 Nekem már pár órával ezelőtt is 3x volt, úgyhogy nálad lehet a bibi:) -
lammaer #192154 eddig = ma egész délután.... -
lammaer #192153 Mi a szösz... be vagyok rúgva, vagy eddig 2x volt az első győzelem és most átváltott 3xre? -
Szpecnyaz #192152 Szerintem tök jó tank, csak sok APCR kell hozzá ha T8ba tesz. -
lexlutor #192151 hat az kelleni fog hozza. ma kezdtem el menni vele. negyedikre lett meg vele a dupla.. -
Desmodromic #192150 A moduloknak vajh hogy változik a HP-ja tier vagy méret szerint? Pl., ha a Masu moduljainak ennyi a HP-ja, akkor a mennyi lehet egy szutykos T5-nek?
-
Bmsrt n2 #192149 Nagyon úgy tűnik hogy nem lesz Type már az idén,manapság a kínai ág érkezésére vizionálják a Type újra eljövetelét:D. -
Ytar #192148 Nekem még ~10k van hátra a Black Prince-ből, az (szerintem) még szarabb, nyugi .. :)
A sebesség ugyanaz, a pen ide is kevés, de legalább megy T9 ellen is, miközben minden átlövi a függőleges lemezeit.. Borzalmas.
Kitartást' -
Ytar #192147 Szerintetek az év végi gift shop-os akcióban lesz esély Type-ra, vagy csak a pémiumot árazzák le? Nekem nem egyértelmű a leírásból, hogy lesz-e más is .. -
lexlutor #192146 ezt a churchill 7et megis h gondoltak???? -
lammaer #192145 Van ott sebzés, csak nem akkora hogy a modult/legénységi tagot kiüsse. Ezeknek ugyanúgy HPje van mint a tanknak, tehát végülis okoztál kárt meg nem is.
Elég szar mechanika az tény, hiszen ez a tank HPjából nem vonódik le, jutalom nem jár érte, és a modul nem is ütődik ki. -
técsé2 #192144 Reméltem, hogy ennél több kárt is képez okozni :) Köszi. -
Szpecnyaz #192143 Mondjuk ahogy elnéztem, szegény angolok így is elég nagy hátrányban lesznek a tetű lassú tankjaik miatt. Lehet nem ártana több Crusader nekik, mert így olyanok mint ha egy csapat full Masu setuppal menne CW-re :D. -
Szpecnyaz #192142 Ez csak arra jó hogy felszökjön tőle az ember vérnyomása. -
foxbat88fx #192141 oké, akkor jó lesz :) -
técsé2 #192140 Azt meg tudjátok mondani, hogy mi az értelme a pennek, ha sem kritikus sebzés, sem HP damage nincs vele? Rálövök oldalról a StuGIII-ra aminek 30mm az oldala a 150 AP gránáttal, erre rámondják a fülemre hogy penetration, de semmi egyéb. Ennek mi az értelme? -
Szpecnyaz #192139 Ja, amúgy szerintem nem lesz túl erős vele. 50%-os crew mellett több mint 3 sec a célzási idő, a pontossága meg botrányos. A penje mondjuk jó, de a csörcsiről azért többször is le tudtam pattanni, főleg hogy ugye nem tudok weak spotra lőni. -
Dicker Max nagyon fun. Hasonlóan durva az ágyúja, mint a KV-1S csak épp vagy 3x olyan gyorsan tud lőni vele. Hátránya, hogy kicsit lassú meg papír de ez ugye TD-ként használva nem akkora hátrány.
Ennyi pénzt szerintem simán megér. -
Szpecnyaz #192137 Igazából nem néztem hogy a honlapon hogy mivel kellett volna vinni. Mivel úgy gondoltam hogy ha historical battle, akkor az eredeti konfigurációval kell vinni. Az meg a 75mm-es ágyú (vagy a 76,2-es), tudtommal a Marder II-n eleve nem is használták az általad említett löveget, csak pár prototípus készült el azzal a löveggel.
A TS-t meg szerintem más mondta. -
Igen, nekem a 3601H-hoz is hozzá kellett szokni, de az utolsó 3-4 csatában vele, már kezdtem azt is megérteni, pedig az se egy pzIII/IV gyorsaságban. -
Csak tippeltem, de látom a szürke négyzetek nálad is ott figyelnek a sarokban.
-
lammaer #192134 Én csak azt tudom hogy ellenségként utálom a szuper pershinget, szemétláda spaced frontpáncélja van, elnyel az is mindent még az alja is. Az ágyújától annyira nem tartok ha jön szembe, az olyan átlagos, plusz abszolút nem flankolós fajta, mindíg csak egyenesen szokott jönni, semmi trükközés vagy ilyesmi (mozgékonysága gondolom nincs).
Mivel a creditet ugye nem a lepattanóért adja a játék, az ágyúja pedíg nekem (mint szenvedő félnek) nem tűnt nagyon übernek, helyezkedni/réseket kihasználni nem elég mozgékony, így nem vagyok róla meggyőződve hogy jó pénzkereső tank.
De ez csak a kívülálló véleménye, talán egy tulaj pontosabb képet ad. -
Köszi, megpróbálom leszedni. -
Nem, csak 3 tank vár megvásárlásra kredithiányban. És még közel sem biztos, hogy veszek, csak érdeklődtem, hátha jó farmtank. -
raymondcurto #192131 Sokan nem szeretik,de szerintem jó kis tank.Elég lassú,sebzés sem túl nagy,viszont a páncélja az kárpótol.Bár mióta behozták a goldot,azért többen átlövik,de még így is jól bírja.Nem mondom hogy olyan rohadt élvezetes(bár én szeretek vele menni) de az ami a célja,a pénzkeresés,arra tökéletesen alkalmas. -
yossarianHUN #192130 Azaz, nagy kaszabgép volt a szentem. -
yossarianHUN #192129 Na erre kíváncsi leszek, TD-kkel baromi béna vagyok, de erre pár hónapja nagyon kedvet kaptam, grindelek is már rá egy ideje. És most a karácsonyi akció keretében ha minden jól megy meg is fogom tudni venni, anélkül hogy eladnám hozzá ingem-gatyámat (így csak a gatyámat:)) Kösz a véleményt
-
foxbat88fx #192128 fú bétában mekkora OP szar volt ez :D
lassú volt mint a rohadás de mindig topnak tette be... te meg csak mentél aztán pukk pukk pukk win :D -
yossarianHUN #192127 Úgy van, egy lomha dög volt, ez némileg javult hogy kapott egy valamivel erősebb motort a T7-be helyezésével, de még mindig ergya. -
lammaer #192126 Legnagyobb bajom volt vele, hogy ISZONYATOSAN lassú. Még a toronyforgatása is, nemcsak maga a tank. -
Köszi
-
lammaer #192124 Teljesen kellemes, nem volt veje bajom, plusz aien nagyon erős, hogy rendkivül mozgékony/gyors AT. Jól lehet vele helyezkeni, meglepetésből rácsapni vkire, azt már ott se vagy mire feleszmél :) -
yossarianHUN #192123 Rendben, köszi. -
yossarianHUN #192122 A KV3 még az új MM előtt, főleg a bétában volt baromi OP, mikor T6-ként 10-ből 7-szer top tank volt, a 120 mm-es frontpáncélzatával pedig minden gond nélkül pattintott bármit, ami szembejött. Most, hogy fel van rakva T7-be, és a + - 2 tieres MM-el a pedotank jellegét is elvesztette, totál jellegtelen, feledhető járgány lett. A páncélja T7-ben már egyáltalán nem egy nagy etvász, védettségben az IS is tud ilyet, és az még halad is közben. Hulldownban egész jó, mivel viszonylag kicsi, és elég pattogós a tornya, egyébként sok trükk nincs hozzá, érdemes kicsit beforgatni, az azért sokat dob a védelmén, főleg hogy örökölte a KV-től a mindent elnyelő szuperlánctalpat. Égni viszont szeret, mint a KV széria minden tagja. -
Tessellia #192121 Nekem csak egy meleg télikabátot hoz..(amit becserélek wot aranyra..)
-
Tessellia #192120 Annyi mint a jpz4-nek, 10 fok balra-jobbra. Nem sok, de nem is olyan vészes mint az arl v39-nek. -
lammaer #192119 Ezek szerint mindenki WOT aranyat kért a nagyitól/Jézuskától? Mi ez a hirtelen prémiumtankvásárlási dömping? :) -
garázsóra lehet a problem -
Minden tanácsot megköszönök! Eddig nem vagyunk túl jóban a kv3-mal 1-7 az arányom:( Ha valakinek van bármilyen használati tanácsa örömmel fogadom.