418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Nekem így is jó. :)
    És még abban tudnál segíteni, hogy ezt honnan tudom letölteni? :D
    vagy legalább 1 linket tudsz adni? :)
  • rahotep
    Sziasztok!
    Tudom nem tőlem kérdezted,de válaszolok: XVM mod
    A leírtakon kívül az effiket és a winrátát is mutatja.
  • Rammsch31n
    Bugimisi, elárulnád, hogy hogy hívják azt a modot ami csatán belül számolja a kiosztott hitet, meg hogy mennyien foglalnak? :)
    Előre is köszönöm, ezt a modot keresem elég régóta és gőzöm nincs, hogy hívhatják. :D
  • Greenscape
    *legalabb
  • Greenscape
    Vegre egy igazan jo kor az altalam nagyon utalt KV-4-gyel. Es egyben ez lett az utolso is. Kellett volna meg 6e exp az ST-1-hez, de inkabb kihuztam freebol. Igy legeleb szep emlekkel tavozott a garazsbol.
    Azert annyira szeppel nem mert se egy top gunt sem a master tanker-t nem tudtam vele megcsinalni. Nem is tudom van-e mas tankom ilyen szar stattal amelyikkel ennyit mentem. Nem fog hianyozni.

[IMG][/IMG]

• lammaer
    Ez a jóképű bantu néger lenne Mr Lee? :)
  • endrodiz
    amíg pihentek, nézzétek meg a Lee-t !;)

• jocyd
    rég volt ilyen jo hétvégém, 20 csata és ebböl csak 1 defeat:-).
    lehet tartok 1-2 nap szünetet:-)
  • Trabant93
    Értelek,megfogadom a tanácsod.Köszönöm!
  • lammaer
    És fele akkora sebzést lövésenként.

A nagy pen miatt én mindenképpen a 90est javasolnám (kell a pen, hacsak nem steel wallt akarsz csinálni az ellenségnek), ráadásul a nagyobb lövedékenkénti sebzés a legtöbb szituációban hasznosabb... pl nem kell gyakran kijönnöd fedezékből, mielőtt az ellen elbújik egyből 240-et ütsz bele, nem 115-öt...

Felejtsd el a 76ost...
  • Trabant93
    Melyiket érdemesebb inkább használni a t20-on?A 76-os vagy a 90-es löveget?
    Már egy ideje a 90-el tolom,de nem érzem a legjobbnak a rof miatt.A 76-osnak ugyan 128 az átlag átütése,de cserébe kapok majd 3-szor gyorsabb töltést.
  • lord nihilus
    Hmmm...valaki tud sniper mod-ot? Ilyesmire gondolok, ami kicsit csinosítja a sniper mode-ot. 8.2-höz van valami ilyen aranyosság? Előre is köszi
  • Desmodromic
    Csak simán rágugliztam, semmi tudomány. :)
  • Ytar
    el se hiszem!

végre eladhattam ezt a Black Prince szart!!!!!

Kifejlesztve:
    Caernarvon jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 105095. Elköltött szabad tapasztalat: 4905.

már csak az AMX 13 75-től kéne megszabadulnom, és nincs több gyűlölt tank ..
  • bujcsik555
    Anyám, nem tudom a játékra vagy a játékosokra haragudjak most jobban. Másfél preccel kezdés után, épphogy pozicioba érek, s-51 egyhitel full hprol. Már épp fuckyouarty-znék, akkor figyelem hogy csapattárs volt. Térképen legalább 1, de inkább 2 kockán belül nem volt hozzám enemy, nem tudom hogy a faszba sikerült neki, de aszongya véletlen volt nem engem akart. ANYÁD

Meccs végén, látom kaptam kemény 2100 credit kárpótlást kettőezer egyszáz!!!
    Mikor a tankom javítása 15k, és a "kompenzáción"(HAHAHAHAHA) kívül kb semmit nem kaptam mivel még ellenséggel találkozni se volt időm.
  • lammaer
    Vagy csak egyszerűen nagyon kicsi az esély. Mind1, sztem túlbeszéltük. Öljünk :)
  • stoppos
    Gondolom olyankor dobnak egyet, hogy egyáltalán dobjanak-e. Egyszer kidobják a 10%-ot, hogy egyáltalán robban-e, majd dob mentőt a töltő képességétől függően. Ezek a srácok már rpg-n nevelkedtek, tudják mi a mentődobás. :)
  • lammaer
    Van abban vmi amit mondasz... ilyesmi kell legyen, de lesz ott még pár kockadobás.. mert ahol a Masu harcol, ott 300Hp sebzés lófütty :)
    Szóval valószinű még az sem elég ahhoz a dobáshoz hogy 0-ra redukálódik a modul HPja.
  • besti
    KV-1S-hez. Mostanában az IS-t maxoltam ki, így régebben nem játszottam vele, de nem emlékszem rá, hogy ennyire kimagasló tank lett volna (meg nyilván jót tett egy kis tapasztalatgyűjtés is azóta). A múlt heti akció miatt elővettem, az eredmény 17 csata, 82.35% WR. 2. meccsre meglett a master tanker, volt 2 TG, voltak 5 killes csaták (azért 4-5 kill után úgy érzi az ember, mintha arty-k jobban figyelnének rá), acélfal, és ami még jobb sniper/mesterlövész/master gunner is. 50-60K nettó hozott (persze prém mellett) a jobb csatákban. Még T8-as csatában sikerült előre sunnyogni a végelszámolásban. Az IS azért nagyobb hatékonyságra szokatja az embert, az is segíthetett.
  • stoppos
    Szerintem úgy van, hogy ha csak sebzed, semmi esély a robbanásra. Ha viszont megsemmisíted, akkor is sérültnek írja ki, de van némi esély a robbanásra. Mint ahogy a motornak is a gyulladásra. Ha csak sebzed nem gyullad. Ha megsebzed a HP-ját, akkor jön a kockadobás.
  • Bugi Misi

JT 9 killes köröm aki akarja megcsodálhatja, kritikát is elfogadok:)
  • lammaer
    Hát, vagy ez, vagy tényleg ennyire figyelmetlen voltam ;)
  • técsé2
    Hát.. köszi. Most kicsit összetörtem belől :)
  • lammaer
    Jaj, pont ma láttam én is egyet élőben (ikonját már láttam, de még nem volt alkalmam megcsodálni). Perverzió kell ehhez is hogy vki megvegye....

Gondolom nagypapa ilyenben ült/ezt tervezte anno, szóval szentimentális okokból van meg :D
  • Szpecnyaz
    Na, kiestél a pikszisből SerB-éknél?
  • Malarki

Az első amit csatában láttam. Mondjuk sokat nem csinált, mire felért a városban véget ért a csata :P
  • lammaer
    Meg is érdemled, prémnoob :)
  • técsé2
    Közben számoltam. 20 prémium ammóbol 16 lepattanó.:) Pfff
  • yossarianHUN
    Pont ez az. Túlságosan elégedett vagy. Gyanúsan elégedett. Csak nincs valami rejtegetnivalód?
  • lammaer
    Nade miért pont éééén? Sose sipákolok a matchmaker miatt (sőt, sztem túl kedvező ez a +-2 tier), a WG konspirációnak is ellene vagyok, hát mivel érdemeltem ezt ki? :)
  • lammaer
    Guglizva lehet találni egyet-egyet a fórumokra rakták be az emberek. Régebben itt meg lehetett találni (FAQban is benne van), de egy idő óta fizetőssé vált, és bár van pár ingyenesen megnézhető, vhogy a modulokat már ott sem mutatja (nemtudom hogyha kipengetné az ember azt a 3 dolcsit, akkor visszajönne ez a belső nézet).
  • bgabor
    Ezeken honnan szeded? (Már a jó képeket a modulokról)
  • yossarianHUN
    Biztos fényt derítettek sötétben ténykedő konspirátor mivoltodra, és egy gombnyomással azon, haragjuk súlya alatt sínylődő szerencsétlenek közé vetettek, akikkel mindig kicsesz a random, mindig lepattanót lőnek, mindig rossz csapatba kerülnek, egy szó mint száz, mindig őket szivatja az egész játék
  • lammaer
    Akkor az én accountomat nerfelte a rohad WG! Szemetek :)
  • lexlutor
    reggeli serverrestart ota 3xos van :)
  • Kubukli
    Jó ez a 3x és tier VII akció. Ennyi zuzmót régen sikerült idecsődíteni.
    Tier VII tankot nemigen érdemes most elővenni, mert mágusok bújnak elő a semmiből és támadnak háttal T29-cel.

Az új csörcsivel epikus szórni a 65 HP sebzéseket. Mondjuk azt 1,5 másodpercenként.
    Ha előkerül egy KV-1 vagy egy nagyfejű varázsdobozos KV-2 akkor gond van.
    És ezzel a szarral csinálok 2x annyi sebzést mint a mi oldalunkon összegyűlő KV használó retardáltak.
  • Tessellia
    egész délután 3x volt nekem
  • técsé2
    Akkor tul képpen semmit nem csinál.
    Elképzelhető hogy a hetzer lövedékeinek a lepattanásával variáltak? Kb 1 hónapja játszom a hetzerrel, eddig a lövések túlnyomó része megvolt, nem is nagyon vettem észre hogy van lepattanó, de mostanság örülök ha 15-20%-a átmegy.Egy kv-1 et sem tudtam kilőni kb 20 méterről két lövéssel sem, a harmadikra meg nem volt időm :) Nagyon nagy része lepattan a PRÉMIUM ammonak.Pár napja elég játszhatatlan lett a hetzer a premium lövedékekkel.
  • Szpecnyaz
    Nekem nem tűnik túl reálisnak a 280. Vagy pedig arra valami spéci számítási módszer van.
  • lammaer
    Többen írták tegnap, hogy csak a chinese tankok kijövetelekor lesz... februárban tán...

Égsz a vágytól hogy te is kisgyermekeket gyilkolássz az OP tankodban? :)