418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ytar #192276 na, gondoltam megveszem már én is a KV-4-et, hónapok óta ki van fejlesztve .. jön az E-75, láncomat lekapja, rá fél-fél másodperccel jön a big bada bumm egy JgTigertől meg egy E-100-tól szemből. a két perc pozícióba történő cammogásomat egy kb 2 mp-es kivégzés követte .. így stock-ként T10 csatában azért nem olyan nagy fun az.
másodikra csak T8 jött szembe, na ott már pattogott szépen, szal jó lesz az. igaz, a duplázás még várat magára :) -
Szpecnyaz #192275 Hát ha fun tank a brit med ágon akkor only Cromwell. Minden egyebet felejts el :D. -
Szpecnyaz #192274 Ne is mondd :D.
Victory ratio: 38.1%
Battles: 42
Efficiency: 1419.99
Average tier: 7.57
Experience: 28783 685.31
Capture points: 0 0
Defense points: 100 2.38
Damage: 51644 1230
Kills: 39 0.93
Spotted: 81 1.93
Rég produkáltam már ilyen ótvar napi statot :D. A kezdeti 60%-os winrátám lement 48%-ra a T71-el, pedig mint ezen látszik, nem csak a lábam lógattam vele. -
foxbat88fx #192273 akiknek volt Crusader-ük hosszú távon tőlük kérdezném, hogy mennyire kegyes vele az MM?
Érdemes kipróbálni funra? vagy inkább felejtsem el? :D -
Fefe82 #192272 Azt írod ,hogy jön össze a tank kontra Tündi? van olyan armorja a Tündinek is mint egy E-100-nak!!Meg leszólsz minket de neked eszedbe jut megdugni a MMXII-es pokolszépséverseny győztesét :D menj mááá :D :d -
rahotep #192271 Meg is van az eredménye a csodálatos teljesítmény jutalmazási rendszernek... Rengeteg botot látni főleg este 22 után... -
Orpheuslow #192270 nem leszek népszerű de hogy függ össze kiszel tünde és tankozás témaköre alapesetben,ha a penetrációtól mint kifejezéstől eltekintünk.(akinek van hozzá gusztusa hogy behatoljon abba a szőrös mézesbödönbe) :) -
Fefe82 #192269 Figyelj,ki mit kedvel!Ebben az esetbe van aki megeszi a svábbogarat van aki meg sikoltozik tőle.Remélem hasonló hasonlat! -
TomDantes #192268 Baszod, most ebédeltem...a fene már! -
Wlanseraf #192267 Ahogy nézem ma is babuin özön... kb jan 2 nem lehet játszani? ennyi idióta faszfejet mint itt nem hiszem hogy máshol van.
A remek játékrendszerről ne is beszéljünk 3k damage 200xp... ha nem csinálok semmit csak botként bent vagyok a 100 tuti megvan... komolyan jutalmazza a teljesítményt:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Tessellia #192266 Ilyen bókok mellett helyet kapsz donatellácska mellett a naptárba:D -
Háhá... még a gugli is error404-et ír ki... Tündi rombolja a netet.. -
lammaer #192264 Áh, megremegett a kezem linkelés közben, hiába na, szívem hölgye Ő :) -
Akár a krokodilnak...
-
lammaer #192262 Pedig sztem nem, guglizz rá és kapcsolj image módba, vannak egész pofás képei. mondjuk ez
Most nem azt mondom hogy rajongója vagyok (tudom ebből már úgyse jövök ki jól, vállalom), meg nem is álmaim asszonya, de sztem alapvetően nem csúnya. Őt másért "szeretjük", mert ő olyan "egyszerű". -
Tessellia #192261 Nem csúnya csak olyan "érdekes" az arca. -
lammaer #192260 Magas labda volt, főleg ebben a topicban ;) -
"Amúgy Tünde nem is igazán csúnya"- Apa neked komoly gond van a szemeddel- azt a lényt az oroszlán is sírva enné! -
Tessellia #192258 Természetesen magánügy, vicceltem csak:). -
Fefe82 #192257 Azok is melóznak!!A bankszférában!!Nyúlnak mindent :D -
lammaer #192256 Nem, "rosszabb", de ez maradjon az én titkom :)
Bár lennék kampósorrú, akkor nem kéne dolgoznom :) -
Tessellia #192255 Akkor ti Hanukát tartotok
-
lammaer #192254 Hát, itthon mi globálisan nem tartunk karácsonyt, szóval egy csomó nyűg (fenyőfa, ajándékrohangálás, spéci kaja) nincs is.
A fiam az év végi ajándékait már 2 hete megkapta, trollkodott is a suliban (elsős :) ) hogy nekem már megvannak az ajándékaim nektek még neeeem :D -
virkir #192253 Nebazz...
Te még nem tartol itten?
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső.
Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nemb
ajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.
Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.
Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést.
Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik.
Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska.
Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.
Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged.
Holnapanyádéknál, utálomakarácsonyt. -
Scharnhorst #192252 Mivel úgy gondoltam, hogy nem csak Szakesz az aki ESL-re jár ezért mertem felvetni itt a témát. Másfelől láttam az Underdogs-ba jelentkezés feltételeit amit mondjuk úgy, hogy közel sem érek el, így azzal számoltam, hogy talán más csapatból való illető megosztja, hogy náluk mik a feltételek a csatlakozáshoz hátha véletlenül beférnék.
Lammaer neked nem lennék ellenfél mert ha meglátnálak ellenfélként a csatamezőn fehér zászlót lóbálva adnám meg magam. :P -
lammaer #192251 Hehe, valamelyik nap nem lockoltam a gépem a munkahelyen, és nálunk alapszabály hogy ilyenkor a kollégák széttrolkodják a csávó gépét amíg őrizetlenül hagyja (ilyenkor szoktak megjelenni a 100 fős skype szobákban az olyan önvallomások mint "ma reggel rájöttem hogy meleg vagyok" és hasonlók).
Na, egy ilyen alkalommal én egy fasza kiszel tündés hátteret kaptam a gépemen, ami azért volt vicces mert elsőre nem is vettem észre (a böngészőm is My little pónis szkint kapott, azt hittem csak azt csinálták), ráadásul 10 perccel később a gépemről terveztük demózni a kliensnek az új funkciókat.
Azért rendesek voltak, 1 perccel előtte szóltak hogy nézzek még körbe....
Amúgy Tünde nem is igazán csúnya, egyszerűen csak buta mint a főőőd.... ha igazán csúnyát akarsz, van rá jobb celebünk is
Hála istennek a neve nem jut eszembe :) -
lammaer #192250 Írd fel valahova, hogy amikor majd megint rámtámad valaki hogy mekkora szemét féreg troll vagyok akkor felléphess a védelmemben :)
(ui, azért az már gáz ha vki megköszöni hogy nem oltogattam, elég jelzésértékű hogy milyen hirhedt lettem :), el kéne gondolkodnom az életemen ) -
AAAAAAAAAAPPPPAAAAAAAAAA!!!!:)
-
charlie0930 #192248 thx lammaer a segitséget és külön köszönet hogy nem oltottál le a kérdésem miatt. -
Nem vitatkozom. Van akinek Kiszel Tünde is tetszik..
-
Tessellia #192246 Ma a legtöbb ember csak write only.. Én is belinkeltem lentebb egy modot amihez még xvm se kell és kiírja sebzést/capból hátralevő időt, de mindegy.. -
lammaer #192245 Mivel ilyen kedvesen kezdted ma elmarad az oltás hogy "kb 1 órával ezelőtt kérdezte meg valaki" :)
XVM mod, letöltést megtalálod guglival vagy picit lejjebb görgetve. -
lammaer #192244 Keresd meg priviben szakeszt, ő mindig ESLel. Mi szemetek vagyunk, és nem vesszük a fáradtságot hogy elmondjuk, nehogy te is konkurrencia legyél a mecseken nekünk :) -
charlie0930 #192243 Sziasztok kellemes karácsonyi ünnepeket igy elöre is, azt szeretném kérdezni hogy a bugi misi videoban láttam hogy kijelzi hogy mennyi lövésböl mit sebbzet és amikor foglaltak menni idő volt hátra.Ezt ha valaki feltenné nagyon megköszönném.Elöre is köszi,és további jó és eredményes játékot.
-
foxbat88fx #192242 hát még mindig jobb az 5 mint a 7! -
lammaer #192241 Amúgy megvetés nem jár érte (miért kéne ezért megvetni bárkit), csak maximum elnézően mosolygok. Vhogy úgy mint amikor debil kisfiú mutatja hogy de szép zsiráfot rajzolt (egy krumpli 4 pálcikával). "Hát persze, nagyon szép zsiráf..." -
Scharnhorst #192240 Szeretném újra felvetni a kérdésem mivel tegnap megválaszolatlan maradt. ESL-ről szeretnék tájékoztatást kapni valakitől aki benne van. Remélem ma már sikerül valakinek venni a fáradtságot és megteszi. Előre is köszönöm. -
lammaer #192239 TDt csak azt szeretem amelyik:
A - akkorát rúg mint a ló (zojject a BL10el)
B - tornya van és nagyon gyors (a jó kis amcsi mid tier TDk)
A Lee még így sem fér bele a keretbe. Plusz TDnek még nagy is, nincs Tierjénél erősebb ágyúja (mint a TDknek) és természetesen nem rejtőzik.
Nyilván TDként KELL használni, mert nincs tornya, de még TDnek is szar :) -
Vessetek meg, de én szerettem a Leet. Egyszerűen csak TD-ként kell használni. -
lammaer #192237 Nem tudsz olyan filmet berakni, amitől én mégegyszer a közelébe mennék a Lee-nek. :)