418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Hiába jelzek ám , hogy bassza meg talán azt az oldalt védeni kéne...áh...ugyan oda se kell arra figyelni...de egy idióta T32-es beírja, hogy Maus uninstall...mert az arty által szétlőtt Maus-al nem tudok gyorsabban menni...a büdös fasz ki van már! Nem lehet felfogni hogy LASSÚ! Komolyan agyam eldomom és nem elősször ugatnak le, hogy miért nem megyek gyorsabban , mikor egy lassú tankban ulok. Nem lehet felfogni,ennyit tud, ennyivel megy! Német nehéz harckocsik, lassúak! Vráááááá
  • foxbat88fx
    gondolj bele hogy a csatákban a gamerek 80%-a fogyatékos...
    akkor a 135.000 online emberből mennyi fogyatékos? :D
  • Torzonborz
    miért , talán sajnálod ? ha valaki ekkora nagy oltári baromságot ír akkor viselje el az oltást.
  • TomDantes
    Aztakurvaélet. ezt a sok fogyatékost elviselni. Basszaus...nem igazáááá
  • foxbat88fx
    hát az lehet :D
  • Orpheuslow
    azért ezis poénos hogy valaki ír valamit,ami úgymond "szőrszálhasogató" és egyből hatvanan ráugranak mint egy nagy cupákos véres csontra a kutyák,és oltjátok amíg szusz van az emberben,ha egyántalán érdekli ezt a bizonyos személyt hogy ti mit írtok róla,remélem ezért most én is jól beleszek oltva,köszönöm előre is:)
  • hNeo2
    sajnálom nem tudok veszíteni. rossz tulajdonságom.
  • NFOrokosBajnoka
    az ugye megvan, hogy a jatek errol szol?
  • Szpecnyaz
    Lehet az volt a baj hogy ő 3000 effes, emiatt pedig megalázónak érezte hogy egy 2150-es megölte :D.
  • foxbat88fx
    nem... ő sem tökéletes! hiányzik belőle a hiba!
  • Tessellia
    természetesen te meg tökéletes vagy
  • Szpecnyaz
    Hát erre nem tudok egyebet mondani :D.
  • Tessellia
    Az E-75-ös mennyiben hibás azért mert kilőtt téged, mert noobok voltak a csapatodban illetve, hogy 2150 az effje?
  • Szpecnyaz
    Nem értem mi a problémád, az E75 minden nála kisebb heavyt könnyedén megöl és ez így van rendjén. Meg nem értem miért akartál ezért beszólni neki. Gondolom Te is öltél már kisebb tankot, főleg a pedo KV5el.
  • davidbog
    Nem rég szereztem ezt a két páncélfelépítéses képet, talán érdekes lehet.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    T-54 mod.1947. Ennek a tornya nem tudom, hogy a játékban az alap vagy a fejlesztett torony, mert nekem nincs T-54-esem. De van képem a T-54 mod.1949-ről.

Illetve Object 165 (T-62A).
  • hNeo2
    pontosan. ha nagyobb lő rám, azért sírok, ha kissebb átüt, akkor azért.
    ha kis effes lő ki akkor tudatom vele hogy mákja volt.
    ha nagyobb effes, akkor pedig insult.
  • retros
  • foxbat88fx
    na beléptem én is a 20.000esek klubbjába ;)
    20.006 killem van :D
  • lammaer
    Én értem... ő az a fajta, aki szerint igazságtalan kilőni a kisebbet.
    KV5-jével nem is szokott csak T8 vagy afeletti tankkal harcolni.
    De mivel megsértődik azon hogy egy T9-es kilövi, ezért csak T8al hajlandó szembeszállni.
  • hNeo2
    igen. mert e75 je volt.
    nekem meg 40%-os csapatom. tele noobokkal.
    engem meg bannoltak insultért, és nem tudtam neki beszólni.
  • Szpecnyaz
    Csak én nem értem a mondanivalód lényegét?
  • Tessellia
    Ebbe mi a problem? Az, hogy kilőtt egy 2150effes?
  • hNeo2
    nem hiszem el
  • hNeo2
    ELEGEM VAN
    űráémjön az e75

és az hiszi 2150 effel hogy most akkor ettől jobb hogy kilövi a kv5-öm

elegem van hogy bannoltaK.

és ide kell sírnom. bocs
  • Malarki
    Lehet jobban is jártál :D
    A fent említett hölgyről meg annyit, hogy előbb több nőiesség van egy agyontaposott molylepkében mint benne. Bár kétségtelen tény, hogy még ettől is van lentebb. Lentebb linkelte valaki azt a csalánszopó förmedvényt, na az a legalja mindennek.
  • retros
    Tessék. most mentem vele :)
    kis édes :D

• lammaer
    Inkább beszélgessünk arról, mi a véleményed Kiszel Tündéről...

(első mondat után ugrottam is a többit :) )
  • Malarki
    Istenem, de rühellem ezeket a rohadt artykat! Az előbb KV-1S-sel Ruinbergen egyedül maradtam egy PzIII-mal, az ellennél egy Matilda, egy PzIII meg 3 arty. a két tank 1-1- lövés volt, aztán jött a java. Valami mocskos francia g*ciről 2x pattantam le 20 méterről, ez alatta ő persze kétszer belémvert olyat, hogy elszállta az összes modulom plusz a töltőm és a lövészem. Innentől aztán röhögve szedtek szét. Ja, és T3-as volt mind, én meg egy T6-os tankban ültem. Hát a ********** ***** ********** ******** ****** annak a ****** *** *********.
    Bocs hogy itt őrjöngök, de ezt ki kellett írnom magamból.
  • Ok5
    sziasztok azt sztném kérdezni ha veszek megjelenés résznél vmit a tankra (pl. zászlót) akkor azt utána tudom cserebelélni az eredetivel vagy fixen az új marad?
  • foxbat88fx
    na megvan oldva a Crusader meg a T21 kérdés!

Eladva:
    A következő tank sikeresen eladva 'T21' Kaptál kredit: 476 960 kreditet.
    (mondjuk a 100as legénységért kár volt hogy mentek a vágóhídra)
    Megvásárolva:
    Crusader' vettél. Elköltöttél kredit: 250 000.
  • lammaer
    Sztem az nem változott, mivel az a grafikán cseréli a textúrákat. Ami jó volt 8.1-ben, az jó lesz 8.2ben is.
  • retros
    pedig nagy mosolyt csal majd az arcodra, mikor Masuk meg társaik pattogni fognak :D
  • lammaer
    Részegen jó mindkettő ;)
  • Pupuci
    zankon = tankon (elnézést)
  • foxbat88fx
    hát nekem nem tetszik :D
    hiába mobilis... sose láttam tőle kiemelkedő teljesítményt és szerintem nem is képes rá..... papír vacak :D
  • Pupuci
    Srácok! 0.8.2-höz van ilyen mod ami mutatja, hogy a zankon hol-mi sérül??
  • Szpecnyaz
    Az hogy? El nem tudom képzelni hogy létezik olyan player akinek az nem tetszik :D.
  • foxbat88fx
    hát stockkét elég szenvedős lesz :S
    kell bele a nagy motor + a fasza 107es és KÖTELEZŐ rá a co2 tartály, különben égni fogsz mint a búzaföld!
  • virkir
    Talán úgy, hogy a kettő élvezeti faktora nagyban korrelál időnként :D
  • foxbat88fx
    cromwell felejtős.... nem tetszik