418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Orpheuslow #192357 hogy ne legyen egysíkú a topik azáltal hogy csak nyomiarty a fő ellenség,és a sátán maga a megtestesült valójában elárulom,511 csatám van batchatartyval:) a sátán nem jár egyedül:) -
Egy ertelmes tankkal sem tudsz ertelmes eredmenyt felmutatni, kisse gaz ilyet belinkelni... :) Jah, MS-1 el te vagy az asz.. :DDD -
lammaer #192355 Azt a mindenit, milyen kreatív és frappáns visszavágás....
Véletlenül nem te vagy Feribácsi, a visszavágások nagymestere? :) -
yossarianHUN #192354 Arty statot nem illik feltenni, ott kezdődik:) Mellesleg az előbb kifejtetted, hogy ezen fórum lakói szánalmas banda, akkor meg eleve miért akartál egy általad szánalmasnak tartott banda előtt felvágni?:D -
Droughert #192353 Hopp, itt a link -
nyomiarty #192352 Nem akarok én semmi lenni,csak gondoltam feldobom itt a kedvenc fórum témát,hátha érdekel valakit.Lett is egyből egy kis élet :) -
Droughert #192351 Hogy témába vágó tankos dolog is legyen, itt egy tegnapi KV3-replay. Csak a napi dupla miatt mentem vele egy kört(még a legénység sem százas), nem volt nagy szám kör, de érdemes megnézni, hogy néha az arty mire képes. 8-2-ről fordítottuk meg a meccset, kaptam egy 400+os dmg-et is saját artytól, de a végén szépen ráugrottak a t95-re és melee-fightban lenyomták, pedig ilyenkor jellemzően padlógázzal tolják a biciklit messzire.
T9-es csata volt, 3200dmg-szaladt ki a KV3-ból :)
-
nyomiarty #192350 Nem azzal kezdtem! Csak feltettem a statomat és egyből lebuzizott valaki.Erre reagáltam úgy,ahogy erre reagálni illik. :) -
nyomiarty #192349 Lehet hogy buzi vagyok de anyádat azért megbasztam kisfiam! Szólíts ezután apának,légyszíves! :) Köszi!!(lehet buzi apa is ha úgy jobban tetszik) -
stoppos #192348 Navárjál. Most akkor troll akarsz lenni, vagy attention whore? A kettő együtt nem megy.
-
nyomiarty #192347 Te nem vagy egy buta ember! :) Az tetszik hogy páran mindig ráharapnak.....
Egyébként meg szép statom van,sokkal korrektebb lenne ha pár dícsérő szót kapnék érte.Érdekes hogyha században vagy cw-n jó egy artys,azt mindenki elismeri.Csak itt jár a pofája a sok szerencsétlennek,itt buziznak le,közben meg artyznak ők is.Szánalmas banda! -
yossarianHUN #192346 Kezdő troll vagy, nem igaz? Alapszabály, ne egyből az anyázással kezdj, akkor kapásból sokat vesztesz a hitelességedből. -
TomDantes #192345 De. De te meg buzi vagy továbbra is. -
Ytar #192344 -
stoppos #192343 Szerintem nem nemzetfüggő. -
nyomiarty #192342 Te véletlenül nem az az idiota barom TDantes vagy akinek régebben olvastam itt pár nyomorék hozzászólását? -
Kubukli #192341 Ja elfelejtettem: a legtöbb gyökér lengyel.
Sajnos sok (most kérek elnézést) a magyar fogyatékos is. -
stoppos #192340 Van ahova nem kell meghívó. -
Orpheuslow #192339 apa kezdődik:) minek reagáltok rá? ez élteti hogy lehurrogjátok -
nyomiarty #192338 neked meg a pofád jár.... -
Tessellia #192337 popcorn time -
Kubukli #192336 Egy éve játszok ezzel a játékkel, de ennyi mentálisan sérült egyedet még nem láttam mint ezen a hétvégén. -
lammaer #192335 Én tologatom a napi duplát vele, de sztem ő a fizika egyik legnagyobb vesztese. Nagyon tud driftelni, meg a kis huklikon is akkorát repül, hogy leszakad a lánc. Mostmár nem OP brühühü...
Ja, meg az ágyúja, annak is betett ez a sok 0 damage. Végre elvergődsz vmi zsíros TDig, artiig, és nem bírod kinyírni még hátulról se rendesen. -
nyomiarty #192334 anyád meg egy ribanc :) -
lammaer #192333 "nem az arty ász"... nem hát, a seggkurk-ász jár ezért :) -
stoppos #192332 -
ez nem Magyar népi hagyomány... -
lammaer #192330 Azé jöhetne egy... szeretem ha pl sikerülne beszerezni könnyen-gyorsan magyar zeneszámokat meg szinkronos filmeket. Ugye piratebay nem arról híres hogy tele van magyar cuccal.
Tudom, sokak szerint szar szinkronosan nézni a filmeket, én szeretem. Hiába megy a felsőfokú angol, szinkronnal kényelmesebb nézni :) -
TomDantes #192329 Buzi -
NPite #192328 kb 1 év után visszanéztem ma. Miért csúszkál a t-50 mintha jégen menne? így semmi fun nincs benne játszik egyáltalán valaki még scout-tal? -
nyomiarty #192327 Egy kis csemege amin csámcsoghatnak a tisztelt artygyűlölő takos urak!
Az arty is tank,azért jár a tank ász titulus és nem az arty ász :)
-
Rakat szar lett az ncore... -
lammaer #192325 Küldhetnél nekem egy invet... -
Skyline0021 #192324 életem csatája bat-el :)
5kill, 5k dmg kiosztva és 9ezer dmg felderítés által
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. december 23. 14:41:25
Jármű: Bat Chatillon 25 t
Szerzett tapasztalat: 2 259
Szerzett kredit: 119 361
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Őrjárat, Felderítő -
foxbat88fx #192323 na most szépen felmegyek nCore-ra és leszedem újra a Stalker COP-ot és kipörgetem 186-odjára is! Thanks noobS ! :D -
foxbat88fx #192322 13-90 nem jó?
-
Juhasz27 #192321 Bent voltam 1 T9-es csatában IS-3-al és találkoztam 1 IS-8-al ,csak azért tudott kivégezni mert nagyobb sebzést tud okozni és több HP-ja van.Ötből 5 találat sebezte.
Nem mondjátok,hogy ekkora 1 fos lesz ez az IS-8 ?! -
Sajna a 1390 sem sokkal jobb, én az egész francia könnyű ágat feladtam miatta... -
Tessellia #192319 nem gondolom azt, hogy olyan húde oltások lettek volna, sőt szerintem oltás egy sem volt, én is azután böktem be egy "tökéletes vagy" iróniát miután szerinte aki őt kilövi és gyengébb játékos akkor csak mákja lehet, aki meg jobb játékos az meg inzultálja XD elpattant az agyába egypár ér, talán mostanra helyrejött az esze, bár meg kell tudni tanulni veszteni/elfogadni a negatív dolgokat ha már megtörténtek különben sanyarú élete lesz -
Orpheuslow #192318 igen tudom magyar népi hagyomány generációk óta az ilyen megnyilvánulás el kell fogadni:)