418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Roger6
    Ez állandó jelenség nálam is, amikor KV-1S-el megyek. Az esetek 80%-ban én vagyok a legelső a frontot heavy-ként. De gondolom most így karácsony fele még több idiótával fogunk találkozni.
  • lammaer
    Egy perce történt... csendesen játszok (KV1s, top tankként), bejön a fiam, megáll mellettem, nézi a játékot és megkérdezi: te mit csinálsz ott elől?

Mondom neki, én vagyok a felderítő. Mire ő: de hát te nem is kistank vagy... a többiek miért nem jönnek?

Mondom neki, a többiek vakargatják a fejüket mert nem tudják mit kell csinálni. Mire ő: á nem, szerintem napszemüvegben szörcsölik a narancslét ott hátul...

A srác 7 éves, és soha egy kört sem ment a WOTtal, csak 1x-2x nézte hogy apa játszik, meglepő módon mégis látta hogy azon a térképen vmi nem jó... :)

Ezek után kérdés, vajon a csapat többi részének mi okozott problémát és vajh hány évesek lehettek (amúgy később magukhoz tértek és nyertünk)

• Szpecnyaz
    Lassan be kéne írni ezeket a FAQ-ban, mint afféle lovagiassági szabályokat. Csak hogy az újak ne essenek bele ezekbe a szörnyű hibákba :D.
  • lammaer
    De ha rajtakaplak hogy hazudsz, véged :)
  • toma77
    Állítólag nem.
  • stoppos
    Köszi. Meglesem. :) Meg elküldtem egy haveromnak, ő a nagy heavysta. :)
  • Droughert
    Jó, de csak T9-es tankokra lőttem, alacsonyabb tiert soha nem támadtam, becsszó.
  • rahotep
    lol
  • I.C.ram
    Eladó az accom e-maillel együtt:

Type-59
    T30 (szinte stock, csak a Protoról származó cuccok vannak rajta)
    Patton (szintén csak a Pershingről származó cuccok)

4.4 millió kredit.

8k-t szeretnék érte kapni.
  • rahotep
    Akkor vagy csak nekem nem jött be,vagy régen játszottam vele és azóta jobb lett...
  • lammaer
    Az SG szabályai szerint szakaszban húzni nem ér, mert úgy még a nooboknak is jók a statjai :D

Sőt, alacsonyabb tierű tankokat se ér kilőni :)
  • Uviarka
    Sziasztok.
    Most ez a KV5 akcio 31.95 ért megéri?
  • retros
    felraktam min2őt.
    itt
  • raymondcurto
    Nekem konkrétan kurvára bejött.2100 effem lett vele mire kifejlesztettem a T44-et.Fullosan szerintem nagyon kis korrekt gép ez.
  • rahotep
    Szakaszba még nem húztam tankot,de randomban egyedül nekem nagyon gyengén ment vele...
  • lammaer
    Akkor nem tudjuk :D

Tigrishez nincs köze, se az US heavykhez :)
  • Rainbow15
    Siema!
    IS3 milyen, ha a T29/T32-vel jó köreim vannak, a Tigrist pedig utálom?
  • Droughert
    Nemrégen kezdtem medekkel komolyabban játszani, korábban csak duplázgattam, nem igazán ment velük. (túl sok volt a heavy beidegződés) T43-at pár napja fejeztem be, féltem tőle, de kellemeset csalódtam benne. Az igaz, hogy gyakran gyulladt, de én maradtam a célzásgyorsító+stabilizátor+venti. combónál. Alább látható a végeredmény (szakaszban húztam):
    [IMG][/IMG]
  • stoppos
    Replay van?
  • Lucifer001
    Szerver probléma van megint ? Mert csak tölt , tölt az indító képernyő , de nem enged belépni .
  • mijki
    Ha már KV-1S. Mivel akcióban van most, ezért megvettem. Ezt termeltem az első csatában vele.
  • rahotep
    A T-43-tól majd elsírod magad! Szinte mindegy,hogy hol kapod a találatot átüt és ez csak a kisebb baj lesz,mert ki is gyulladsz.Mednek tetű,löveg gyenge én jegeletem azt a tankot 2013-ig (év közepén talán ismét rászánom magam).A CO2 tartály kötelező felszerelés rá!!!
  • Nohab
    Heh... nagyon durvák ezek a mostani mikulások. Kilövik a Pz3/4 legénységét és az összes arrafelé haladó tank megáll és lövi. T9-es csata volt...
  • Faboo
    Ha nem akarod eladni a db-t, lökjél bele vagy 100000xp-t. Abból fog az új német med ág kiindulni.
  • retros
    na tessék.. t10 csata m48unk 15lövés/13találat.. 1500 damage.. persze h HE-t használt :D
    egyből jött a kérdés mástól .. are u polish? :D
  • Malarki
    Engem ma két kellemes meglepetés is ért. Egyrészt ez a VK3002(DB) nagyon fasza kis tank, alap toronnyal, lánccal, motorral, fejlesztett ágyúval is nagyon jól használható, nehéz szívvel is fogom eladni, de már csak 3k TP kell a Párduchoz. Kicsit sajnálom is, hogy 2 nap alatt túl leszek rajta.
    A másik a KV-13. Ezzel még csak pár kört mentem, de ez is nagyon tetszik, az ágyúja elég érdekes, 110-es átütés, 120-as sebzés, ez nem sok, viszont cserébe 3 másodpercenként köpködi a skullót. Öröm nézni, ahogy a T7-T8 tankok csak bámulnak rám, amíg akár 5-6 lövést is beleverek az oldalukba . És ez is szinte stock állapot még.
    T-43-ról egyébként milyen vélemények vannak?
  • virkir
    leszarod hogy nem is az ellenséget lőtted ki hanem a csapattársad!
    Ezzel színjózanon is így vagyok :D
  • toma77
  • foxbat88fx
    azután megy csak igazán jól! hidd el! tapasztalat!
    leszarod hogy lose!
    leszarod hogy nem is az ellenséget lőtted ki hanem a csapattársad!
  • lammaer
    Te valami alkoholista egyletben élsz? Karácsonyi családi összejövetel, 3 üveg bor meg tömény? Elég unortodox megközelítés :)

Gondolom a fa körül elég durván énekeltétek hogy "kombiné, kombiné, csipkés kombinéééééé" :)
  • retros
    a D2-5T gondoltam.. láttam.. sírtam :D
  • Attiska
    Na, megvolt a családi összejövetel, kellene már valami épkézláb dolgot is művelni, pl. WoT-ozni. Van valakinek tapasztalata arról, hogy három üveg bo, meg némi tömény után hogy megy a játék?r után hogy megy a játék?
  • lammaer
    Hát , az egyik 122-es az HE ágyú, ha nincs meg nekik még a D2-5T, akkor bizony nem eretnekség a trollcannont használni :)
  • Kubukli
    word
  • retros
    és szeretettel használják a 122est HE-vel :D
  • Kubukli
    A KV-1S-sel egy gond van jó nagy retard magnet az is. Különösen a lengyel mágusok kedvelik, akik akár 2-300 HP sebzést is bevisznek egy meccs alatt.
  • foxbat88fx
    ezt pofázom mindenkinek!
    ha ráérzel kurva jó a kv-4!!!!!!!!
  • Wlanseraf
    Ja és nem én vagyok nyomiarty:DDD én a rendes accomal is troll vagyok:D
  • Wlanseraf
  • retros
    a v39-et elkezdtem, de nem vesz rá a lélek mégegyszer, h folytassam