418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ez állandó jelenség nálam is, amikor KV-1S-el megyek. Az esetek 80%-ban én vagyok a legelső a frontot heavy-ként. De gondolom most így karácsony fele még több idiótával fogunk találkozni. -
lammaer #192435 Egy perce történt... csendesen játszok (KV1s, top tankként), bejön a fiam, megáll mellettem, nézi a játékot és megkérdezi: te mit csinálsz ott elől?
Mondom neki, én vagyok a felderítő. Mire ő: de hát te nem is kistank vagy... a többiek miért nem jönnek?
Mondom neki, a többiek vakargatják a fejüket mert nem tudják mit kell csinálni. Mire ő: á nem, szerintem napszemüvegben szörcsölik a narancslét ott hátul...
A srác 7 éves, és soha egy kört sem ment a WOTtal, csak 1x-2x nézte hogy apa játszik, meglepő módon mégis látta hogy azon a térképen vmi nem jó... :)
Ezek után kérdés, vajon a csapat többi részének mi okozott problémát és vajh hány évesek lehettek (amúgy később magukhoz tértek és nyertünk)
-
Szpecnyaz #192434 Lassan be kéne írni ezeket a FAQ-ban, mint afféle lovagiassági szabályokat. Csak hogy az újak ne essenek bele ezekbe a szörnyű hibákba :D. -
lammaer #192433 De ha rajtakaplak hogy hazudsz, véged :) -
toma77 #192432 Állítólag nem. -
stoppos #192431 Köszi. Meglesem. :) Meg elküldtem egy haveromnak, ő a nagy heavysta. :) -
Droughert #192430 Jó, de csak T9-es tankokra lőttem, alacsonyabb tiert soha nem támadtam, becsszó. -
rahotep #192429 lol -
Eladó az accom e-maillel együtt:
Type-59
T30 (szinte stock, csak a Protoról származó cuccok vannak rajta)
Patton (szintén csak a Pershingről származó cuccok)
4.4 millió kredit.
8k-t szeretnék érte kapni. -
rahotep #192427 Akkor vagy csak nekem nem jött be,vagy régen játszottam vele és azóta jobb lett... -
lammaer #192426 Az SG szabályai szerint szakaszban húzni nem ér, mert úgy még a nooboknak is jók a statjai :D
Sőt, alacsonyabb tierű tankokat se ér kilőni :) -
Uviarka #192425 Sziasztok.
Most ez a KV5 akcio 31.95 ért megéri? -
retros #192424 felraktam min2őt.
itt -
raymondcurto #192423 Nekem konkrétan kurvára bejött.2100 effem lett vele mire kifejlesztettem a T44-et.Fullosan szerintem nagyon kis korrekt gép ez. -
rahotep #192422 Szakaszba még nem húztam tankot,de randomban egyedül nekem nagyon gyengén ment vele... -
lammaer #192421 Akkor nem tudjuk :D
Tigrishez nincs köze, se az US heavykhez :) -
Rainbow15 #192420 Siema!
IS3 milyen, ha a T29/T32-vel jó köreim vannak, a Tigrist pedig utálom? -
Droughert #192419 Nemrégen kezdtem medekkel komolyabban játszani, korábban csak duplázgattam, nem igazán ment velük. (túl sok volt a heavy beidegződés) T43-at pár napja fejeztem be, féltem tőle, de kellemeset csalódtam benne. Az igaz, hogy gyakran gyulladt, de én maradtam a célzásgyorsító+stabilizátor+venti. combónál. Alább látható a végeredmény (szakaszban húztam):
[IMG][/IMG]
-
stoppos #192418 Replay van? -
Lucifer001 #192417 Szerver probléma van megint ? Mert csak tölt , tölt az indító képernyő , de nem enged belépni . -
Ha már KV-1S. Mivel akcióban van most, ezért megvettem. Ezt termeltem az első csatában vele.
-
rahotep #192415 A T-43-tól majd elsírod magad! Szinte mindegy,hogy hol kapod a találatot átüt és ez csak a kisebb baj lesz,mert ki is gyulladsz.Mednek tetű,löveg gyenge én jegeletem azt a tankot 2013-ig (év közepén talán ismét rászánom magam).A CO2 tartály kötelező felszerelés rá!!! -
Heh... nagyon durvák ezek a mostani mikulások. Kilövik a Pz3/4 legénységét és az összes arrafelé haladó tank megáll és lövi. T9-es csata volt... -
Faboo #192413 Ha nem akarod eladni a db-t, lökjél bele vagy 100000xp-t. Abból fog az új német med ág kiindulni. -
retros #192412 na tessék.. t10 csata m48unk 15lövés/13találat.. 1500 damage.. persze h HE-t használt :D
egyből jött a kérdés mástól .. are u polish? :D -
Malarki #192411 Engem ma két kellemes meglepetés is ért. Egyrészt ez a VK3002(DB) nagyon fasza kis tank, alap toronnyal, lánccal, motorral, fejlesztett ágyúval is nagyon jól használható, nehéz szívvel is fogom eladni, de már csak 3k TP kell a Párduchoz. Kicsit sajnálom is, hogy 2 nap alatt túl leszek rajta.
A másik a KV-13. Ezzel még csak pár kört mentem, de ez is nagyon tetszik, az ágyúja elég érdekes, 110-es átütés, 120-as sebzés, ez nem sok, viszont cserébe 3 másodpercenként köpködi a skullót. Öröm nézni, ahogy a T7-T8 tankok csak bámulnak rám, amíg akár 5-6 lövést is beleverek az oldalukba
. És ez is szinte stock állapot még.
T-43-ról egyébként milyen vélemények vannak? -
virkir #192410 leszarod hogy nem is az ellenséget lőtted ki hanem a csapattársad!
Ezzel színjózanon is így vagyok :D -
toma77 #192409
-
foxbat88fx #192408 azután megy csak igazán jól! hidd el! tapasztalat!
leszarod hogy lose!
leszarod hogy nem is az ellenséget lőtted ki hanem a csapattársad! -
lammaer #192407 Te valami alkoholista egyletben élsz? Karácsonyi családi összejövetel, 3 üveg bor meg tömény? Elég unortodox megközelítés :)
Gondolom a fa körül elég durván énekeltétek hogy "kombiné, kombiné, csipkés kombinéééééé" :) -
retros #192406 a D2-5T gondoltam.. láttam.. sírtam :D -
Attiska #192405 Na, megvolt a családi összejövetel, kellene már valami épkézláb dolgot is művelni, pl. WoT-ozni. Van valakinek tapasztalata arról, hogy három üveg bo, meg némi tömény után hogy megy a játék?r után hogy megy a játék?
-
lammaer #192404 Hát , az egyik 122-es az HE ágyú, ha nincs meg nekik még a D2-5T, akkor bizony nem eretnekség a trollcannont használni :) -
Kubukli #192403 word
-
retros #192402 és szeretettel használják a 122est HE-vel :D -
Kubukli #192401 A KV-1S-sel egy gond van jó nagy retard magnet az is. Különösen a lengyel mágusok kedvelik, akik akár 2-300 HP sebzést is bevisznek egy meccs alatt. -
foxbat88fx #192400 ezt pofázom mindenkinek!
ha ráérzel kurva jó a kv-4!!!!!!!! -
Wlanseraf #192399 Ja és nem én vagyok nyomiarty:DDD én a rendes accomal is troll vagyok:D -
Wlanseraf #192398
-
retros #192397 a v39-et elkezdtem, de nem vesz rá a lélek mégegyszer, h folytassam