418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Jó fej kölyök. :)
  • toma77
    Nevezés

A nevezéseket január 5 éjfélig kell beküldenetek a [email protected] címre.

Az e-mailnek mellékletként tartalmaznia kell:

a csata replay fájlját
    egy screenshotot a csata végeredményéről, amin látszanak a megszerzett kitüntetések
    egy screenshotot a csata végeredményéről, amin amin a csapat eredmények látszanak de úgy, hogy a kurzort a megszerzett kitüntetéseidre viszed és így látható legyen azok listája is.

Emellett az e-mail üzenetben tüntessétek fel az elért kitüntetések és az értük járó pontok listáját és ezek összegét is.

Az e-mail tárgyát az alábbi formátumban adjátok meg: [Bsts][Elért pontszám] [Játékos neve], mint például: [Bsts][7][Jacktor].

http://wotinfo.hu/index.php/item/241-better-safe-than-sorry-verseny
  • Tessellia
    Azért ez minden premium consumablest felülmúló boost, hogy a fiad szurkol neked:). BTW öröm volt olvasni:).
  • Bueno nacho
    Better Safe Than Sorry contest kapcsán pontosan melyik screenshotokat kell elküldeni nekik? Valahogy nem sikerült egyértelműen eldöntemen a leírásuk alapján.
  • lammaer
    Amúgy lehet hogy csirkevér locsolgatása helyett megtartom a fiam talizmánnak... most zsinórban jött 3 topgun kv1s-el, ő meg közben itt nyomta ahogy gyültek a killek hogy "húúú, apa a király" meg "gyerünk apa, egylövésezd azt a kicsit" :)

Üdítő változatosság a sok "noob team" meg "idiots" chat olvasása helyett :)
  • lammaer
    Hej, láttad volna hogy dagadt a melle a büszkeségtől amikor megmutattam neki a soraid ;)
  • lammaer
    Automatikus bann volt, majd szépen elmúlik. Holnap karácsonyozz a családdal inkább.
  • Orpheuslow
    amúgy sem lenne senki aki elolvasná az emailed karácsonykor,nem mintha máskor olvasnák:)
  • Szpecnyaz
    Hát így jártál, bant nem fognak feloldani. 24 óra úgyis kibírható, tessék addig mást játszani.
  • sat6666
    Elkezdtek* sorry a helyesírásért
  • Bugi Misi

• sat6666
    Sziasztok
    Hogy lehet írni a wotosoknak email-t ?
    Bannoltak 24-órára mert megöltem két csapattársamat szakaszban játszottak de egymás lőtték rájuk szóltam elkezdek lőni lelőttem őket majd meccs után bannoltak és felfüggesztettek.
    Nem találtam meg hol lehet nekik írni.
    előre is köszi a segítséget.
  • Attiska
    Lazíts, igyál meg egy sört, vagy akármit, és hagyd a picsába mára a játékot.
  • hNeo2
    miez megint? a csata 4. percében tier 5-ös arti megflankeli a t30 amat?

miez? hagyjuk már ezt!
  • hNeo2
    ezt nem hiszem el!!!

pz2 a csatában! végig akadályozza a tier8 tankokat. kilövöm. tk.
    megköszönik.

is3 munk kilővi a vk36-ot!

a t34 meg később kilövi az is3-mat!

retardált ******* elegem van.
  • I.C.ram
    Szerintem nem kérek érte sokat. Meg én is úgy vagyok vele, hogy jobban szeretek fejlődni, mint elérni a max szintet. Mindkét ágnál odáig jutottam, hogy már nem vagyok motivált. Egyik T10-es tank sem érdekel nagyon. Nem játszottam már vagy 2 hónapja, úgy gondoltam, hogy eladom inkább. A pénzből meg ha egyszer kedvem szottyan új accountot csinálni, akkor meg tudok venni egy másik prémet mondjuk JT-t, aminek a T9-es változatát imádtam.

Amúgy ez a második accom. Első accomat is eladtam 20kért.
  • Szpecnyaz
    Szerintem az accon lévő jól képzett legénységek is érnek annyit mint a tankok. Mert ha van rajta egy pár tankhoz 3-4 skilles crew, az óriási időmegtakarítás.
  • Orpheuslow
    akkor a magyar minimálbér kétszeresét elkérhetem,értem:)
  • lammaer
    Több verzió van:

számomra: pontosan nullát, mivel prémtank nem kell, high tierrel meg nem is nagyon játszom. Meg sztem a kihúzás az értelme a játéknak, aki TierX accot vesz az kb olyan, mint aki egy regény utolsó oldalát olvassa csak el :)

a pénzügyes számára: annyit amennyi a prémtankok ára goldban, játékidőért nem fizetünk, mert az nem munka :)

gazdag kövér amerikai kisfiú: a bankár apuka napi fizetésének kétszeresét :)
  • Solten
    A WOT jatekosallomanyanak 90%-nal a fiad eszesebb :) Nem semmi a kis krapek btw.
  • Szpecnyaz
    Nem hiszem, mert akkor már az egekben lenne az effem :D.
  • Wlanseraf
    Azért az durva:) legyen mondjuk ha kevesebb effist lősz akkor minden lövésre 10-et csökken a te effed:D
  • Szpecnyaz
    Sőt! Csak az azonos effiset ér kilőni. Mert ha kevesebb effje van akkor inzultálod, ha meg több akkor csak máker vagy. Szóval ez is stat torzító szerintem.
  • Szpecnyaz
    Hát pedig ha 345mm-el nem boldogulsz vele akkor ott nálad van a probléma.
  • Tessellia
    Vagy a tetején levő bizbaszt aminek nem jut eszembe a neve pedig egyszer mondták, hogy mi is az..

http://img215.imageshack.us/img215/5075/13000214.png

Az a két henger is weakspot én mindig ott lőttem ha frontból támadott és 90%-ba sebeztem is vele (175pennel).
  • Wlanseraf
    Kifelejtetted hogy nem ér duplázni:DDD még nem jöttem rá úgy hogy tudok játszani:D de próbálkozom:D
  • Boron Power
    Pedig l2p, mert nem ott kell lőni ahol te lövöd.
  • Toweliee
    Ott kell lőni, ahol a KV-1-et, a torony és a test találkozásánál. Vagy még a tornyon lévő gépfegyver, de azt én elég randomnak érzem.
  • hNeo2
    nincs l2p.

az zavar, hogy általában senki s tud mit kezdeni ezekkel.

a t30-am maximális 345mm-es átütésével nem fogok/tudok flankelgetni.
    még lower hullon se lehet lőni.
  • Orpheuslow
    azért kiváncsi vagyok egy komoly acc mint az enyim mennyit érhet:)
    type 59,type62,kv5,batchatarty,amx50b,e50m,m48,centurion7/1 -a garázsban

és pár 10es kifejlesztve csak eladtam:)

• Szpecnyaz
    Learn to play .
  • hNeo2
    sajnálom a régi type 59 szidás után. t26 osztás lesz.

emlékszem régen mennyit bántottuk a type-osokat.
  • Szpecnyaz
    Egyébként a 8k nem sok, mert 7500 arany volt, az meg kb pont ennyi. Plusz még két eléggé jól kihúzott ág is jár érte.
  • hNeo2
    NAJO.
    elegem van a t26 prémium prokból!

ilyen 60% winrate 2000 effesek. és vesznek t26 ot és nem lehet átlőni.

t30-al tornya és lower hull pattan.
    nem bírom átlőni. 276 pennel.

és azt hiszi ő a jobb. undorító.

vesznek t26-ot és kedvezményes MM-et is kapnak? a csata elejétől szidom aki ilyen unfair.

ennyi
  • stoppos
  • lammaer
    Lesz még abból az egyedi typeból, hidd el, be fogják kapcsolni hogy vehető legyen. Az ár amúgy sztem reális (már ha vki nem játszani akar, mert ugye a grind lényege a játék, nem az hogy legyen egy top tier tankom), lényegében csak a prémtank árát kéri el.
  • Szpecnyaz
    Én nem itthon reklámoznám a dolgot. Külföldi mmo acc áruló oldalakon 2x ennyit is kapnám érte szerintem.
  • Orpheuslow
    a type azért mostmár egyedi hiszen csak ritkán árulják,az meg hogy stock tankok,nem tudom,ha valaki olyan accot akar ami jó kiindulási alapot jelenthet akkor egy ilyen acc jó lehet,bár én sem adnék ki accért pénzt,de eladni meg lehet énis eladnám:)
  • Plata
    Egy type meg két stock tank.Hát szerintem ezért nem kapsz semmit se.Én legalább is nem adnék érte egy árva buznyákot sem.
  • Simulacrum
    Nálam ki van kapcsolva a támadás csatatípus, a báziselhelyezkedésből arra tippelek, hogy ez az. Azért itt még ha némi fenntartással is de simán lehet így nyerni, hogy mindenki a bázist védi.