418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Orpheuslow #192596 felesleges ezen vitatkozni,a kép félreérthető volt de aki kicsit jobban odafigyelt az tudta mi a helyzet.ennyi -
Szpecnyaz #192595 Most nem azért, de ezen tényleg nem tudsz túllépni? A szövegben világosan le volt írva hogy meddig tart az akció, szóval aki egy kicsit is odafigyelt azt nem érte kár. Másrészt a 3x crew fejlődés sokkal sokkal hasznosabb mint a 3x first win xp. Szerintem neked se szólna senki se ha nem ezen lovagolnál folyamatosan. -
Droughert #192594 Akkor még 1x: calendar
Minden hétvégi event így volt eddig feltüntve. Eddig nem tűnt fel? -
toma77 #192593 The bonus XP you gain through Premium counts for the contest.
Aha. -
Wlanseraf #192592 Azt nem érted hogy van itt pár mókus aki mindenképpen leolt mint a szart ha valami negatívumot írsz a játékról... tök mindegy mit a végső érv általában a csak:DDD
Mert ha van egy akció ami 24-én reggel 6-ig szól akkor semmi esetre sem olyan táblázatot/rajzot rakok ki amin a teljes napra az az akció van behúzva ami nincs! És egy másik megy ami másnapra van írva:DDDD
De itt sincs a háborgóknak igaza mert csak:DDD -
Oddball29 #192591 -
Szpecnyaz #192590 Én vagy 3-4 tankot szoktam duplázni, szóval nekem simán belefér. -
Oddball29 #192589 Lófasz, csak prémiumos accal lehet rajta nyerni. -
toma77 #192588 Hát ez meg mi?
http://worldoftanks.eu/news/5366-end-year-contest/ -
Oddball29 #192587 Éjjel aztán totál nem érte meg triplázni. Inkább választom a ma esti duplázóra a háromszoros legénységi szorzót. -
Tessellia #192586 miaz, hogy fog szólni?:D már arról szól egy ideje:D -
bgabor #192585 Hát, mondom hogy csak a fanatikusok. :D
Nekem nem éri meg hogy egész másnap kialvatlan zombi legyek a 2X helyett 3Xért cserébe. Szerintem azért a többség így van ezzel. -
Na, BoKa mindenkinek!
Az van, hogy imádom, amikor karikor is lenooboznak, na nem mintha nem lenne igaz, csak olyan helyzetben minek, amikor nem tudok mit tenni (én egy 2 tierrel kisebb tankban, 3 ellen top tank ellen, az egyik top tankunk vette zokon, hogy nem segítettem, miközben a 3 elln-top-tankból 2 engem szórakoztatott, két oldalról).
-
Fefe82 #192583 Köszi a válaszokat! -
Szpecnyaz #192582 Mondok jobbat. Nem kell lefeküdni 1 óra előtt, én is megcsináltam a lényeges tankjaimat lefekvés előtt. -
foxbat88fx #192581 így van pénz pénz pénz...
lassan az egész kibaszott világ a pénzről fog szólni
-
bgabor #192580 Aha. Marhára életszerű hogy az emberek még hajnali hat órakor esedékes szerverrestart előtt felkelnek játszani szerte európában. Ilyet néhány fanatikuson kívül senki se csinál. -
Droughert #192579 Táblázatban azt már nem tudták megoldani, hogy egy napra betegyék a 3x első kör, valamint az utána következő event, a 3x legénység triplázás lehetőséget. Ez már nem wg szintű feladat.
A másik, meg én úgy emlékszem, hogy mindig így írták ki a naptárban az eventeket, tehát az utolsó nap is szerepelt rajta, de itt ugye csak a reggeli szerver restartig él az event.
-
Tessellia #192578 Automatikusan végzi a dolgát. Nincs más állítgatás. Csata kezdődik, játék veszi ahogy játszol. Játék mappáján belül meg ott lesz a replay mappában a fájl. -
xPopix #192577 A Statisztikánál kigörgetem jobbra de ott nem mutatja a kitüntetést illetve ,h mi kéne hozzá mivel még nem volt meg. Csak azoknak mutatja akiknek annó Pl már megvolt dfe mivel uj tankok jöttek a játékba azért inaktív lett enkik a kitüntetés és elszürkül és ha akkor ráviszi a kitüntetésre akkor azoknak mutatja h mi kell még hozzá! De nekem még soha nem volt meg ! :/ :/ -
Orpheuslow #192576 worldoftanks/replays mappába menti el a mentéseket,ki kell lépned a játékból,és két kattintás a kívánt visszajátszás megnézéséhez,magát a játékot indítja el és azon belül játsza vissza a fájlt. -
lammaer #192575 Ha jol tudom a bigworld 2.0 tudja a mulicoret, a WOT viszont alapbol az 1.0val keszult. Gondolom nem csak egy copy- paste az engine valtas, es mivel igazabol plusz bevetelt nem jelent nekik, biztos hogy vhol a todo lista legaljan van. En is szoftvercegnel dolgozom (kanban modszertanban, ha mond valamit) es a marketing hatarozza meg a prioritast. Ok meg az alapjan allitjak be, hogy melyik feature mennyi penzt jelenthet.
Woteknal jelenleg az uj tankagak meg premium tankok gyartasa hozza a jatekookat meg a penzt, szoval..... Ennyi.
-
Fefe82 #192574 Mindenkinek kellemes GYEDMA RÓZT!
Volna egy amatőr kérdésem,hogy tudok felvenni ??a menüben engedélyezni kell az ok..és utána?
Amennyiben lehetséges a válasszal kezdjétek,és a poszt végére tegyétek a szidalmakat,(úgysem olvasom el:D :D ) -
lammaer #192573 Asszem egyszeruen csak raalsz a tankmester kituntetesre a profilodnal.... Ott van egesz a vegen, gorgess jobbra, es ki van szurkitve ha nincs meg meg. Ha raalsz, mutatja hogy meg mi hianyzik. -
lammaer #192572 Mindkettotoknek igaza van. Ha precizen vesszuk, a mai nap meg lehetett triplazni, en meg szpecnyaz is pl letriplaztunk par tankot.
Masfelol az abra amit azert csinaltak hogy erthetobb lrgyen az egesz abbol a szempontbol fekrevezeto, hogy az emberek tobbnyire napkozben jatszanak, igy logikusan feltetelezik, hogyha 25. van irva, akkor az napkozbenre is ervenyes.
Szoval a wg odabiggyezthetett volna abba egy tablazatot hogy reggel 6 ig. -
xPopix #192571 Üdv
Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)
Lenne egy kérdésem.. valahogy meg tudom nézni a játékba,h a "Tank mester " kitüntetéshez milyen tankokat kell még kilőnöm h meglegyen?
-
ladista #192570 Menthetetlen vagy :) -
Droughert #192569 Megint? Annyit írtam, hogy restartig 3x-os xp volt. Naptárban is ez szerepelt, mivel ott óra nincs feltüntetve, ezért szerepelhet jogosan a 24, mivel ma még aki tudta, letriplázhatta a tankjait. Ha úgy írják ki, hogy 23 a vége, akkor aki esetleg még rászánta volna az időt, és megvárta volna a hajnali 1 órát, bukta volna a triplát. Érted?
A pontos kiírásban meg benne volt, hogy restartig tudsz triplázni.
-
Köszi a figyelmeztetést! :D -
Wlanseraf #192567 Hogy is állunk a MultiCore támogatással? mert a BigWorld engine tudja csak a WOT nem
-
Wlanseraf #192566 Marketingből jeles akart lenni, de lehetne sorolni ami hígfos.. spotting(nem)látható system... csodálatos MM:DDDD remek mapok:DDD kiadnának egy SDK jobban járnának mert amatőrök 3 nap alatt jobb mapokat gyártanának:) -
Wlanseraf #192565 Tudod nekem az nem játékfejlesztő aki vesz egy enginét.. aztán külsős céggel modelleket készítettet:d ezt össze hányja egy katyasszá amiben igazán semmi sem működik:D és csavargatja az adatokat össze vissza statiszika szerint .. LOL!
Marketingből jelen , de mint játékfejlesztő dupla nulla....
Mióta játszogatom kb 30 éve:D azt hiszem sok mindent láttam már...online Diablo I óta tolom ezek akkor még talán meg sem születtek:DDDDDDDDDD -
bgabor #192564 Hát arról hogy szarul készítenek táblázatokat, nemigen lehet vitázni. :D -
bgabor #192563 Hol látsz te a naptáron óra megjelölést, zsenikém? 24-e reggel hat órától, a server restarttól már nem 3x van az első csatára, hanem 3X legénységfejlődés van. A naptár viszont mást mutat, azon 25-étől kezdődik a 3X legénységképzés. Tehát a naptár szarul van megcsinálva, ahogy azt már itt sokan jelezték.
Ha már kötekszel, legalább ne beszélnél ostobaságokat. Megint. -
stoppos #192562 Csak nem egy profi játékfejlesztővel állunk szemben? Szerinted ITIL alapokon működnek, vagy valami más módszertant alkalmaznak? -
Wlanseraf #192561 Én is benéztem nyugi mert egy vicc, teljesen jól mutatja milyen fasza fejlesztő a wg pff... csinál egy táblázatot ami szar:D kb mint a játékuk:) -
Tessellia #192560 300k értékű csak várd meg a féláron kapható T5 és az alatti prémtankok akciójának a végét. -
bigmano #192559 Jogos benéztem bocs. -
SovereignXY #192558 Bele kezdtem az új amcsi ágba ez az m3 sturat egész kellemes kis jószág :) -
Szpecnyaz #192557 A karácsonyra való tekintettel nem kapsz hülye választ a hülye kérdésedre :):