418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Orpheuslow
    felesleges ezen vitatkozni,a kép félreérthető volt de aki kicsit jobban odafigyelt az tudta mi a helyzet.ennyi
  • Szpecnyaz
    Most nem azért, de ezen tényleg nem tudsz túllépni? A szövegben világosan le volt írva hogy meddig tart az akció, szóval aki egy kicsit is odafigyelt azt nem érte kár. Másrészt a 3x crew fejlődés sokkal sokkal hasznosabb mint a 3x first win xp. Szerintem neked se szólna senki se ha nem ezen lovagolnál folyamatosan.
  • Droughert
    Akkor még 1x: calendar
    Minden hétvégi event így volt eddig feltüntve. Eddig nem tűnt fel?
  • toma77
    The bonus XP you gain through Premium counts for the contest.

Aha.
  • Wlanseraf
    Azt nem érted hogy van itt pár mókus aki mindenképpen leolt mint a szart ha valami negatívumot írsz a játékról... tök mindegy mit a végső érv általában a csak:DDD

Mert ha van egy akció ami 24-én reggel 6-ig szól akkor semmi esetre sem olyan táblázatot/rajzot rakok ki amin a teljes napra az az akció van behúzva ami nincs! És egy másik megy ami másnapra van írva:DDDD
    De itt sincs a háborgóknak igaza mert csak:DDD
  • Oddball29
  • Szpecnyaz
    Én vagy 3-4 tankot szoktam duplázni, szóval nekem simán belefér.
  • Oddball29
    Lófasz, csak prémiumos accal lehet rajta nyerni.
  • toma77
    Hát ez meg mi?

http://worldoftanks.eu/news/5366-end-year-contest/
  • Oddball29
    Éjjel aztán totál nem érte meg triplázni. Inkább választom a ma esti duplázóra a háromszoros legénységi szorzót.
  • Tessellia
    miaz, hogy fog szólni?:D már arról szól egy ideje:D
  • bgabor
    Hát, mondom hogy csak a fanatikusok. :D

Nekem nem éri meg hogy egész másnap kialvatlan zombi legyek a 2X helyett 3Xért cserébe. Szerintem azért a többség így van ezzel.
  • Antimat
    Na, BoKa mindenkinek!
    Az van, hogy imádom, amikor karikor is lenooboznak, na nem mintha nem lenne igaz, csak olyan helyzetben minek, amikor nem tudok mit tenni (én egy 2 tierrel kisebb tankban, 3 ellen top tank ellen, az egyik top tankunk vette zokon, hogy nem segítettem, miközben a 3 elln-top-tankból 2 engem szórakoztatott, két oldalról).
  • Fefe82
    Köszi a válaszokat!
  • Szpecnyaz
    Mondok jobbat. Nem kell lefeküdni 1 óra előtt, én is megcsináltam a lényeges tankjaimat lefekvés előtt.
  • foxbat88fx
    így van pénz pénz pénz...
    lassan az egész kibaszott világ a pénzről fog szólni
  • bgabor
    Aha. Marhára életszerű hogy az emberek még hajnali hat órakor esedékes szerverrestart előtt felkelnek játszani szerte európában. Ilyet néhány fanatikuson kívül senki se csinál.
  • Droughert
    Táblázatban azt már nem tudták megoldani, hogy egy napra betegyék a 3x első kör, valamint az utána következő event, a 3x legénység triplázás lehetőséget. Ez már nem wg szintű feladat.
    A másik, meg én úgy emlékszem, hogy mindig így írták ki a naptárban az eventeket, tehát az utolsó nap is szerepelt rajta, de itt ugye csak a reggeli szerver restartig él az event.
  • Tessellia
    Automatikusan végzi a dolgát. Nincs más állítgatás. Csata kezdődik, játék veszi ahogy játszol. Játék mappáján belül meg ott lesz a replay mappában a fájl.
  • xPopix
    A Statisztikánál kigörgetem jobbra de ott nem mutatja a kitüntetést illetve ,h mi kéne hozzá mivel még nem volt meg. Csak azoknak mutatja akiknek annó Pl már megvolt dfe mivel uj tankok jöttek a játékba azért inaktív lett enkik a kitüntetés és elszürkül és ha akkor ráviszi a kitüntetésre akkor azoknak mutatja h mi kell még hozzá! De nekem még soha nem volt meg ! :/ :/
  • Orpheuslow
    worldoftanks/replays mappába menti el a mentéseket,ki kell lépned a játékból,és két kattintás a kívánt visszajátszás megnézéséhez,magát a játékot indítja el és azon belül játsza vissza a fájlt.
  • lammaer
    Ha jol tudom a bigworld 2.0 tudja a mulicoret, a WOT viszont alapbol az 1.0val keszult. Gondolom nem csak egy copy- paste az engine valtas, es mivel igazabol plusz bevetelt nem jelent nekik, biztos hogy vhol a todo lista legaljan van. En is szoftvercegnel dolgozom (kanban modszertanban, ha mond valamit) es a marketing hatarozza meg a prioritast. Ok meg az alapjan allitjak be, hogy melyik feature mennyi penzt jelenthet.
    Woteknal jelenleg az uj tankagak meg premium tankok gyartasa hozza a jatekookat meg a penzt, szoval..... Ennyi.
  • Fefe82
    Mindenkinek kellemes GYEDMA RÓZT!

Volna egy amatőr kérdésem,hogy tudok felvenni ??a menüben engedélyezni kell az ok..és utána?
    Amennyiben lehetséges a válasszal kezdjétek,és a poszt végére tegyétek a szidalmakat,(úgysem olvasom el:D :D )
  • lammaer
    Asszem egyszeruen csak raalsz a tankmester kituntetesre a profilodnal.... Ott van egesz a vegen, gorgess jobbra, es ki van szurkitve ha nincs meg meg. Ha raalsz, mutatja hogy meg mi hianyzik.
  • lammaer
    Mindkettotoknek igaza van. Ha precizen vesszuk, a mai nap meg lehetett triplazni, en meg szpecnyaz is pl letriplaztunk par tankot.
    Masfelol az abra amit azert csinaltak hogy erthetobb lrgyen az egesz abbol a szempontbol fekrevezeto, hogy az emberek tobbnyire napkozben jatszanak, igy logikusan feltetelezik, hogyha 25. van irva, akkor az napkozbenre is ervenyes.
    Szoval a wg odabiggyezthetett volna abba egy tablazatot hogy reggel 6 ig.
  • xPopix
    Üdv
    Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)
    Lenne egy kérdésem.. valahogy meg tudom nézni a játékba,h a "Tank mester " kitüntetéshez milyen tankokat kell még kilőnöm h meglegyen?
  • ladista
    Menthetetlen vagy :)
  • Droughert
    Megint? Annyit írtam, hogy restartig 3x-os xp volt. Naptárban is ez szerepelt, mivel ott óra nincs feltüntetve, ezért szerepelhet jogosan a 24, mivel ma még aki tudta, letriplázhatta a tankjait. Ha úgy írják ki, hogy 23 a vége, akkor aki esetleg még rászánta volna az időt, és megvárta volna a hajnali 1 órát, bukta volna a triplát. Érted?
    A pontos kiírásban meg benne volt, hogy restartig tudsz triplázni.
  • Sunsetjoy
    Köszi a figyelmeztetést! :D
  • Wlanseraf
    Hogy is állunk a MultiCore támogatással? mert a BigWorld engine tudja csak a WOT nem
  • Wlanseraf
    Marketingből jeles akart lenni, de lehetne sorolni ami hígfos.. spotting(nem)látható system... csodálatos MM:DDDD remek mapok:DDD kiadnának egy SDK jobban járnának mert amatőrök 3 nap alatt jobb mapokat gyártanának:)
  • Wlanseraf
    Tudod nekem az nem játékfejlesztő aki vesz egy enginét.. aztán külsős céggel modelleket készítettet:d ezt össze hányja egy katyasszá amiben igazán semmi sem működik:D és csavargatja az adatokat össze vissza statiszika szerint .. LOL!

Marketingből jelen , de mint játékfejlesztő dupla nulla....
    Mióta játszogatom kb 30 éve:D azt hiszem sok mindent láttam már...online Diablo I óta tolom ezek akkor még talán meg sem születtek:DDDDDDDDDD
  • bgabor
    Hát arról hogy szarul készítenek táblázatokat, nemigen lehet vitázni. :D
  • bgabor
    Hol látsz te a naptáron óra megjelölést, zsenikém? 24-e reggel hat órától, a server restarttól már nem 3x van az első csatára, hanem 3X legénységfejlődés van. A naptár viszont mást mutat, azon 25-étől kezdődik a 3X legénységképzés. Tehát a naptár szarul van megcsinálva, ahogy azt már itt sokan jelezték.

Ha már kötekszel, legalább ne beszélnél ostobaságokat. Megint.
  • stoppos
    Csak nem egy profi játékfejlesztővel állunk szemben? Szerinted ITIL alapokon működnek, vagy valami más módszertant alkalmaznak?
  • Wlanseraf
    Én is benéztem nyugi mert egy vicc, teljesen jól mutatja milyen fasza fejlesztő a wg pff... csinál egy táblázatot ami szar:D kb mint a játékuk:)
  • Tessellia
    300k értékű csak várd meg a féláron kapható T5 és az alatti prémtankok akciójának a végét.
  • bigmano
    Jogos benéztem bocs.
  • SovereignXY
    Bele kezdtem az új amcsi ágba ez az m3 sturat egész kellemes kis jószág :)
  • Szpecnyaz
    A karácsonyra való tekintettel nem kapsz hülye választ a hülye kérdésedre :):