418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Scharnhorst #192636 Ha valaki tud esetleg képet mutatni az event előtti Tetrarch eladási áráról az minden kétséget kizáróan bizonyítaná ezt vagy azt az állítást. -
Scharnhorst #192635 50% off premium tanks up to Tier V
Ez az aranyért való vásárlásra vonatkozik szerintem, hogy fele annyi aranyért tudod venni. Az 50% szerintem az arannyal történő vásárlásra vonatkozik. Az ezüstért való eladásra nem. -
raymondcurto #192634 Bakker,ez a T54 már stock gunnal is eléggé bejön...mi lesz ha meglesz rá a jó löveg....
Röpke 30k xp és kiderül:) -
stoppos #192633 Ahamm. Köszi. -
Malarki #192632 A franc, tényleg 
De mi a francért nem lehetett az összes tankot T7-ig leárazni 50%-ékkal? Ez 50%, az 30%, amaz meg 24,567345645% lett olcsóbb. -
50% off premium tanks up to Tier V
Ez azt jelenti hogy tier 5-ig.
Amire te gondolsz, hogy
"50% off regular tanks Tier III to V (excluding SPG)"
az meg a sima tankokra van.
A tetrarch sem volt ilyen olcsó annak idején eladásnál. -
Scharnhorst #192630 Szerintem ez a T1E6 soha nem lesz 300k főleg azért, mert T3-tól felfele van az 50%-os akció és ez a tank T2. -
Szpecnyaz #192629 Szép volt nagyon! Mondjuk irgalmatlanul elkúrták ők is, ahogy szépen egyesével mentek meghalni a végén
.
-
Malarki #192628 Ne aggódj, majd lecseng ez is, min anno mikor bejöttek a britek minden t2-3 csata 90%-át őt adták.
Egyébként szerintem nem olyan rossz ez a T1E6, el lehet vele bohóckodni, bár az 50%-os akció után én is inkább eladom 300K-ért a francba, de addig lehet vele pénzt szerezni, mert fenntartása kvázi nulla, körönként meg hoz olyan 6-7 ezret. -
Szpecnyaz #192627 Azért mert jóval mozgékonyabb mint a többi T1 tank. -
lammaer #192626 Ügyesek voltatok, jó látni hogy képviseli kis hazánkat a versenyekben vki :) -
stoppos #192625 Egyébként miért pont a T1? A loltraki messzebb lát és csak fél százalékkal kisebb a rejtőzése. Az Ms1 ugyanaddig lát és fél százalékkal jobb a rejtőzése. Már, ha nem tévednek az adataim. -
Gondoltam kipróbálom ezt az új T2-es ajándék tankot. Szerintetek? -
Szpecnyaz #192623
Na, hát ezt tudja a KV1S
Am néha tényleg érdekelne hogy mégis mennyi sebzést kéne kiosztani a győzelemhez.
Az viszont tényleg gyomor forgató volt a csata végén hogy a 300hp-s Tigrist nem tudtam 1 hitelni, mert maradt benne 3HP, és kb ezen ment a el a csata. De legalább így is több XP-t kaptam mint az ellenségnél a legjobb :D. -
marchizor #192622 Igazából nagyon elbaszták :D -
marchizor #192621 42 össz tierpont a megengedett 7 tankra. Így jön ki, másrészt a T1-ek tökéletesek 1-1 oldal beszpottolására, ha kell akk meg elmehetnek cappelni pl. -
stoppos #192620 Te meg komplett konteot gyártasz koma. :) -
Malarki #192619 Nézzetek hülyének, de nem értem, hogy a T1-eknek mi értelme van itt? -
Droughert #192618 Grat, szépen vissza lett hozva. -
Ok5 #192617 http://p.coldline.hu/2012/12/24/825438-20121224-U6qxNq.jpg
-
Hassel74 #192616 Én soha nem válok meg tőle!
A másik ideg nyugtatóm a KV1. Az is örök szerelem.
-
SovereignXY #192615 No prem -
SovereignXY #192614 Hm... érdekes volt. :)
Csata: El Halluf Monday, December 24, 2012 2:36:32 PM
Jármű: M5 Stuart
Szerzett tapasztalat: 1,191
Szerzett kredit: 25,361
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Wlanseraf #192613 Veled is elhiheted:)
Pl. "Vannak benne bugok" ez volt a válaszod az alapjaiban szar dolgokra:) de természetesen velem olyan beszélgetni mint zuzuval :)) mindig úgy alátámasztod a mondandódat:) nézz a tükörbe és vedd elő a sajtreszelőt:) -
Orpheuslow #192612 az ez :
http://worldoftanks.eu/news/5328-contest-better-safe-sorry/ -
lammaer #192611 Este majd toljuk, készülj :) -
Ezt tudom de tegnap láttam itt a topicba hogy levélbe is kell küldeni screen-t.
3x pörgettem végig a topicot és nem találtam :S -
marchizor #192609 még csütörtökön nyomtuk, PH fórumra kitette még akkor diegho, kiteszem ide is, hátha valakit érdekel
IEM Katovice kvalifikáció, HUNS-Underdogs vs. BIA-2
"1:4-nél Szakesz azt mondta csináljatok amit akartok, úgyis bukta, aztán úgy gondoltuk ketten, hogy mégsem olyan mindegy (...) emlékezetes kör volt egy nem gyenge ellenfél ellen, akik első körben a Red Rush-t verték ki simán 2:0-val."
elszart taktika után "skillből" lehozott match, ha lehet ilyet mondani :D -
Szpecnyaz #192608 Milyen igazatok volt ebben a KV-1S OP-ságban :D. Ez iszonyat durva egy tank. Simán össze lehet vele lőni 2000 körüli sebzéseket. Kár hogy még a rilíz után mentem vele vagy 100 csatát ami elkúrta vele statomat. -
Orpheuslow #192607 Hunting Trophies – 25th December – 27th December
We have a special treat for all of our battle heroes during the holidays – extra experience for every Battle Hero medal earned during the period! The bonus will be added automatically by the system!
Between 06:30 CET (05:30 GMT) on the 25th December until 06:00 CET (05:00 GMT) on the 29th December, demonstrate your heroism and earn the following bonuses:
Patrol Duty
+ 2000 XP
Confederate
+ 750 XP
Top Gun
+ 1500 XP
Steel Wall
+ 650 XP
Defender
+ 1250 XP
Sniper
+ 550 XP
Invader
+ 1000 XP
Scout
+ 300 XP
-
Most nincs valami event hogy megszerzett kitüntetésre adnak valamit? -
stoppos #192605 Olyan veled beszélgetni, mint Zuzuval... -
Desmodromic #192604 Egy szoftverfejlesztő hajcsárnak lehet, hogy elég, de egy tisztességes munkában megfáradt embernek aligha elég 6 óra. :) -
Wlanseraf #192603 Nem is vártam tőled más választ. mint lentebb írtam jött lényegében a CSAK:D de legyen neked is karácsony....
ui: tőlem aztán tekerhetnek akármit:D ugyanis én nem játszom:D én ilyen alucsákós vagyok tudod aki fát állít meg ilyen karácsonyi bolondságok:) nem hajnalban 3x-oz:DDD
De mindenkinek boldog és békés karácsonyt kívánok!
WOT-ban nem kell a békés ott lehet háborús hangulat:):) -
stoppos #192602 Nem oltás, de egyrészt ez egy játék, nem műholdszoftver. Vannak benne bugok, de nem is kell tökéltesnek lennie. Másrészt viszont te az "egy lépésre vagyok a alucsákótól" álláspontot nyomod folyamatosan és ez fárasztó egy idő után. De legyen neked karácsony, szólok Ivánnak, a gombok tekergetőjének, hogy ma legyen neked jó...
-
raymondcurto #192601 Nekem 1:30 körül rakták a szorzókat a tankokra...3-ig el is voltam vele...:) -
toma77 #192600 8 kill volt, utáljatok 
-
SovereignXY #192599 Azt hiszem ha egyzser megvolt már akkor mutatja is hogy mi hiányzik. Ott van szürkén. Ha mé nem votl meg akkor sztem csak a woton kívül lehet megnézni.
pl itt:
http://wot-dossier.appspot.com/ -
lammaer #192598 Nem feltetlenul fanatizmus, vannak olyanok akinek ilyenkor van szabadidejuk (pl alszik a csalad). Egeszseges ferfiembernek amugy is eleg 6 ora alvas, es most ugye nem is kell reggel felkelni....
Bar teny, en sem azert maradtam fenn hogy 3xeljek, annyit tenyleg nem er az egesz. Egyszeruen csak eppen jatszottam. -
lammaer #192597 Neha szoktam filozofalni, hogyha nem lenne penz, vajon mukodokepes lenne e a vilag. De ahogy az emberek tobbsege jelenleg "mukodik", ez sztem teljesen lehetetlen. Talan leginkabb azert, mer az emberk inkabb szeretnek elvenni, mintsem adni. Igy ha nem lenne mindenki raknyszeritve hgy termrljen, egyszeruen nem lennnek javak amiket el lehetne venni.
Ja ideirom hogy tank, hogy a hszem ne lehessen tamadhato, hogy mit keres a tankoa topikban :)