418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Este ilyet ne rakj be, mert felröhögtem és a nejem meg csicsikálni szeretne. Szerinted mit kaptam....na nem vacsit.
-
Nem merem, hátha megsértődik. Akkor mi lesz velem?
-
Igen,igen mondani is akartam :) -
:)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=yX526siYVjw#t=311s
-
Csak ennyit kell mondani neki:"Figyelj baszki,még egy ilyen nemá és esküszöm negatív puncinak foglak hívni" -
AHHHHHHHHH, jövök panaszkodni, ez beválik. beszóltam a SU-85-nek, mindjárt 5 killes kör.
Hogy kéne ezt a T-34-85 megsérteni?
-
Jelzem a T-34 alvázra épült járgányokkal nem tudok játszani. A SU-85 sem megy. Míg a StuG III meg hozza a pénzt. A PZIV is elfogadható még a "frissítés" után is. De azt hiszem nekem a TD való. Az olyan öreges, békés mint én.
-
22 csatában 3 kill 63% találati aránnyal az nem kis szopatás. 
De akkor is végig csinálom. Lehet rá megy a billentyűzet, de annyit meg ér a kihívás. :-D -
yossarianHUN #192748 Nekem a T43 ki van fejlesztve, de nem merem megvenni még akciósan sem, főleg hogy nagyon nincs annyi kreditem, hogy olyanra szórjam el, ami aztán nem jön be. A T-34-85 jó kis tank, nekem bejött, a papír testéért kárpótol a jó ágyú, de azért T7-ben már nem olyan jó az az ágyú, a test meg továbbra is papír, a mozgékonyság épphogy csak kielégítő, plusz ég, mint a fáklya (CO2 tartályra meg ugye nincs keret). Épp ezért én még pihentetem a T43-at, aztán majd "ha egyszer sok pénzem lesz"
-
Hidd el,jó az a tank,engem is szopatott rendesen,amíg nem lett meg bele a top ágyú.Na onnantól kezdve t8-ban is,ha óvatos vagy,ritka szép dolgokat tudsz vele művelni
-
Éreztem én hogy ez a T6 nem nekem való. Itt már nincs bohóckodás. Feljebb még gázosabb? -
Na ehez nekem nem lesz türelmem. 22/4, de már van 3 kill. Ez a tank engem szívat. 
A többivel megy, de ez nem lesz a szíven csücske.
-
Cyon #192744 Hát a SU122-54-re én is sokáig vadásztam, míg egy nap Ruinberg-en 2db is akadt. A legjobb, hogy mindkettő enyém lett. Ha ezt tudom egyiket átküldtem volna. -
foxbat88fx #192743 e-pénisz növelés bíbíbííí 
és egy csata alatt kiszedtem FV215b-t meg T57-et :D
már csak T96, su-122-54 és a nemlétező obj.263 kell xD -
kHares #192742 Végre befejeztem a Black Prince grindet. Ugyan a szívemhez nőtt a végére de nem fogom megtartani.
Viszont stock Caernarvon valami iszonyat. Semmit nem ütök át, nehézkes mozgás, armor nem nagyon működik. Kell neki majdnem 50k mire normális ágyúig jutok aztán még motor, jesszus. -
Ha nem egy csatában volt, akkor semmi. -
toma77 #192740 tőlünk dicséret -
Kubukli #192739 Mi jár 3 TK-ért egy nap?
2 retard platoon arty Tier VIII csatában asszem TV hozta a T2-t.
1 Hummel aki végig a seggemben lopódzkodott amíg meg nem untam. -
yossarianHUN #192738 Hát amíg alap, addig vacak, de mi nem? Jobb ágyúval jobb is lesz, mérföldekkel. -
Jó kis tank, én vártam hogy töltsön azt rájöttem hogy van még lőszer.
-
Na én ehez béna vagyok, sosem lesz top ágyú rajta. Most ezt a 75-öst használom, mert a 122-el a térképet sem találom el. De most is, 3 hittel leszalámizom, marad 15 hp. A következő 3 lövés, "nem sebzett" "meg sem karcolta" "kiváló lövés" (0 sebzés). Ennyi neki is elég volt hogy kitalálja honnan lövöm. ' hit és vége a körnek. Megyek vissza a jó öreg StuG III-al játszani.
-
Mehh az atlagfosch T-44-el szenvedek, rogos az ut a T-54-ig, de bele kell huzni, Greenscape baratom karacsonyi ajandeka par kilo arany amit a T-54 pimpelesere fordithatok
Kellemes Unnepeket!
-
toma77 #192734 Nem tudom kinek hogy jött be az új ajándék tank, de az én kis Pz38H735-ösöm majd megbolondul értük...
-
yossarianHUN #192733 Ezért kell hozzászokni hogy ne találjanak el. Szigorúan kerülőutakon, vagy a nagyok mögül csipegetve, illetve tűzharcok közben üss és fuss típusú gerillaharcmodorral, zaklatva. Ha sikerül más medekhez hozzácsapódnod, remekül lehet vele wolfpackezni. A lényeg, hogy felismerd hol tudsz úgy beleszarni az ellenség müzlijébe hogy nem szednek cafatokra egy pillanat alatt. Flankelésre különösen remek. -
Na ez az...átlövi minden. Ha abba a "kockába" lőnek ahol vagyok akkor vége a csatának. -
yossarianHUN #192731 Ha megszokja az ember hogy boldog-boldogtalan átlövi, akkor már nem érhet vele nagy meglepetés. A top ágyúja elég jó cucc, ha sikerül vele az ellenség oldalába kerülni, komoly fejfájást okozhatunk a másik csapatnak. És a gyakorlatlanabb TD-seket is szénné lehet szivatni vele, ha a közelükbe tudsz jutni. -
Na ja...17/4 győzelem és 2 kill. Nekem is tetszik.
-
yossarianHUN #192729 Az egy remek kis tank:D kedvenc -
hogy a tökbe kell ezzel a T-34-85-el játszani? Két napja nem birok vele csatát nyerni.
-
Nem kiló.....az a hossza.
-
Ne kavarj vazze, még eltévesztem. Vér nyúl? Az veszélyes mert torokra támad.
-
lammaer #192725 Egyébként meg nem 100 szeg, hanem 100as szeg teeeeee.... (nem darabszám, hanem méret. A kiló a mennyiség :) ) -
lammaer #192724 Hát, nálunk itt faluhelyen vérnyulak vannak, az átharapja az 50est. Múltkor a bözsi néniék így jártak, reggelre lerágott arccal ébredt a napa. -
Nyúl ketrechez 100 szeg? Honnan jöttél Te...? 50 bőven elég, nem a nyulat kell a ketrechez szegezni.
-
lammaer #192722 Hinnye pistabá, aszondja SZMÁRT TÍVÍ? Láttam eccer az ocsonyban, amikor mentem venni dróthálót meg egy kiló 100as szeget a nyúlketrechez... :) -
De felkaptuk a vizet, látom, felétek nincs karácsonyi hangulat... :D
Köszi, hogy utólag megosztod velünk, hogy TV-zéshez kell, de ezenkívül még sokféle felhasználása van... Mint a mellékelt ábra is mutatta.
Gondolom nem az utolsó alkalom volt, hogy a gépedre véletlenül írtál vele. :D -
Wlanseraf #192720 Figyelj kis butuska ha olvasni tudnál nem lennél gondolom ilyen hülye gyerek.... mivel írtam hogy "mini" tehát a TV való vezérlést szolgálja te kis tudatlan, érted?
Gondolom nem értesz hozzá mert a pajtában nincsenek ilyen eszközök, így próbálok segíteni hogy tanulj fejlődj... mert ezt nem a junoszty tévéhez használjak...
Ha meg ez sértő neked akkor gondolkozz el rajta mégis ki szólt hozzád.. B.K.!
-
Bmsrt n2 #192719 Nem élt sokáig gondolom,TK? -
stoppos #192718 A panter esetleg megérheti. -
blackfalcon #192717 A mai napon volt 1 jó meccsünk délelőtt vmikor 2tierű tankot benyomták 9tierű meccsbe szerintetek?