418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bádi12 #192796 Több mint 200 GB helyem van, azzal elméletileg nem lehet gond. -
lammaer #192795 Álca :)
Nekem már az első/második skill az lett volna (legelső a majrélámpa :) ) -
Hello! Lehet ,hogy hülyeséget írok, de van elég hely a merevlemezeden? Lehet , hogy nem fér el rajta a letöltendő állomány. -
lammaer #192793 Hardverhibára tippelek, túlmelegedhet a processzor vagy a memóriákkal van vmi gond. Ha nem félsz a géptől, nyisd ki a dobozd, óvatosan fújd ki (mégjobb ha porszívózol) a rengeteg port a gépben ami összegyűlt benne, különös tekintettel a CPU és videókártya hűtőbordákon.
A memóriamodulokat vedd ki a helyükről, onnan is szivasd ki a port, aztán jól megnyomkodva tedd vissza.
Szinte biztos hogy ilyen jellegű probléma van, én legutolsóként gyanakodnék vírosra meg total reinstall szükségességére.
(ha laptopod van akkor szopacs, azt ugye nem szedjük szét :) ) -
SovereignXY #192792 Kérdés. type 4. skill. Parancsok és Rádiós. Mind a 2nek álca vagy minda 2nek látótáv növelés?
Más alternatíva nem igazán akad mert 100on aktiválódnának csak ami vagy 700 csata lenne. -
lammaer #192791 A ban hossza tudtommal nem a killek (TK) számától függ, hanem attól hogy hanyadszor bannolnak TK miatt... első eset 1 nap, második eset 3, harmadik talán egy hét...
Legalábbis ha az automatikus banrendszer osztja a büntit. -
fatsy #192790 Egyelőre nem javul a helyzet, de köszi a válaszokat! -
Bádi12 #192789 Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy amikor telepítem a Wot-ot, a 2. részben,amikor frissítéseket tesz fel, illetve az aktuális patchet tölti le, ki írja a felénél,hogy kritikus hiba, a letöltés nem folytatható tovább. Rengetegszer próbáltam újra feltenni, de semmi, tűzfal kikapcsolva, akkor sem volt jó. Olvastam,hogy a drivereket frissíteni, azt hogyan tudnám megtenni? Esetleg valaki tudna segíteni?
Nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal, amikor olvaslak benneteket, besárgulok az irigységtől, szinte odaképzelem magam,olyan jókat írtok! :)
-
toma77 #192788 lesz
-
yossarianHUN #192787 Na ja, csak kéne a T44. -
Lesz féláru felszerelés az év végén? -
Hát ezmeg miafaxom? -
-
Hassel74 #192783 5 TK-ért mennyi ban jár? Buzikámnak rossz lehetett a szentestéje, sorba szedte ki a csapatot. Lőttem screen-t is, csak ez a fos nem jól mentette el...Illetve 5-nél járt az agyhalott, amikor megszakadt a kapcsolat. :) -
Nehogy megvedd! Ezerszer megbántam a 'fejlesztést'. -
Juhasz27 #192781 Ezt mos poénból írtad,vagy gúnyból ? -
Cyon #192780 Centurion 7\1 kifejlesztve.
Most pedig következik a Farm ahol élünk című műsor.
Főszerepben: T34 és SU122-44 -
TomDantes #192779 Ez most komoly vagy csak viccnek szántad? -
Ytar #192778 jah, tedd be a mikróba 2 percre őket, az leformázza a memóriát.
-
Juhasz27 #192777 Ha minden meghajtót formáztál és így is gondok vannak,akkor csak a memóriával lehet gond.Ha persze vírusról van szó. -
Sajnos? Az XP ezerszer jobb a Winfos 7-nél! -
Kronos79 #192775 Nálam ha csatázok, akkor az egér csak a játékban működik. Csak ctrl gomb után "szabadul fel". -
Kronos79 #192774 Sajnos én még XP-t használok, így nem tudom, Win 7-ben hogy működik. XP-ben a tálcán rákattintottál jobb klikkel a wot ablakra és azt hiszem a mindig legfelül(always on top) szövegre mentél.
Ha a nod sem talált semmit és formáztál is és feltételezzük, hogy nem a memóriában bújt meg a dolog, akkor valami mással kapcsolatos progi fut a háttérben. Lehet, hogy valami frissíteni akar, de azt sem tartom kizártnak, hogy pont a nod akar valamit csinálni. Más vírusírtóval volt már ilyen nekem is. Játék közben úgy gondolta, hogy akkor most ellenőrzést futtat. -
Ytar #192773 nem lehet hogy az egered dobta be a kulcsot és kattintgat össze-vissza?
a nod32 amúgy bukott egy legutóbbi teszten, utolsók között végzet .. :/ -
fatsy #192772 Tegnap este még semmi nem volt, a másik játék simán futott,ma reggelre lejött a wot(elég alap wifi net van itt,épphogy elmegy)és azonnal ez van.Tegnap leformáztam mind a 2 meghajtót...Az első volt h felraktam a nod32-t az állítólag elég jó.
Win 7-em van, ott h lehet beállítani az h legfelül legyen?
Köszi a gyors választ! -
Kronos79 #192771 Valami fut a háttérben, ami alkalmanként előre lesz véve a fontossági sorrendben. A feladatkezelőben kellene keresgélned. Rosszabb esetben egy vírust, férget, vagy valami ilyesmit szedtél össze. Nem tudom milyen rendszert használsz, de valamilyen módon beállítható, hogy a wot mindig legfelül legyen. Ez talán segít. -
fatsy #192770 Sziasztok!
Lett egy elég komoly problémám a játékkal, remélem tudtok segíteni!pár napja elkezdte azt csinálni, hogy akár a menüben álltam akár játszottam véletlenszerűen lerakott tálcára.Aztán(mivel nem tudtam vele mit kezdeni) újraraktam a gépet, felraktam a játékot és ugyanazt csinálja. Az érdekesség egyébként h ez az egész gépre jellemző lett, más játékokból is lerak tálcára, de tegnap amíg ez a játék nem volt fent nem csinálta.Találkozott már vki ilyennel?segítsetek légyszi!(ahogy írok ide innen is eltűnik a kurzor és újra be kell klikkeljek) -
bgabor #192769 Mondjuk úgy, hogy ha a T-34/85 nem fekszik, ne játszd tovább azt a vonalat. Ennél csak nehezebb lesz, sokkal. -
Bakker, egy ELC- vel pont ez történt a múltkor egy meccsen(nem én voltam vele), az ellenség kinyírt mindenkit, a fennmaradó időben meg az ELC-t keresték. Döntetlen lett....LOL... -
-
Greenscape #192766 A gyerek nem szarral gurigazott a T-50-2-vel.
A figyelmetlenebbeknek szolok, hogy ezt nem en mentem hanem az egyik csapattars.
[IMG][/IMG]
-
Persze, mindenkinek más játékstílus, és ezzel együtt más tank fekszik.
-
Kicsit összezuhantál, hallod. :D -
No comment :D
-
De tudod én kreatív vagyok, mindig más a nevem. Nézd meg, ezzel a tankkal szívok rendesen. A többivel elvagyok. -
Jobban. Pedig ott sem vagyok sztár.
-
Counter Strike jobban ment, mi? :) -
Na a rossebbe,jó sokára eltolták,hogy a nyári villám húzkodja keresztbe őket... -
foxbat88fx #192758 hátha valakit ez is érdekel: "Alpha testing of World of Warships will not begin this year. Expect Spring or even Summer 2013." -
Tudjátok én már tisztelem ezt a sz...tankot. Két napja küzdök a duplázással. Na jó most már 3. De még nem sikerült. ezt sértegessem? Nem vagyok hülye.