418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Igazából csak szimplán be kéne vezetni a negatív XP-t és kész. Máris nem tudnának felfejlődni T10be a babuinok.
  • Roger6
    XDDDDD Most megtudtam mennyit értesz hozzá. Köszönöm. Imádom a hozzá nem értőket, akik égetik magukat. Még, kérlek, karácsonykor úgyis vidám akarok lenni.
  • lammaer
    Na az aztán meg végképp a seggelésről szól...
  • lammaer
    Nézd meg a politikai "elitünket"... :)
  • Roger6
    EVE-Online
  • Szpecnyaz
    Real Life? :D
  • lammaer
    Ez mondjuk MINDEN játékban így van. Mutass egy olyan MMO-t ahol egy kevésbé skilles játékos NEM tudja elérni a csúcstartalmat....
  • R3nton
    mennyitől érdemes szerintetek megpróbálni? tegnap egy 2148as köröm volt, azt beküldtem...
  • R3nton
    én tegnap az elsőről csináltam, azon minden rajta van dátum xp név, a többi ilyen szempontból sztem lényegtelen és hiányos is.
  • Orpheuslow
    mindkettőről screen kell.
  • Trabant93
    Sajnos ez túlzottan igaz a játékosállomány kb. 70 százalékára minden szinten,nem is érdekli őket,hogy meg kellene tanulni használni azt a kurva tankot,nem... Minél hamarabb elérni és akkor én vagyok a faszagyerek,mindenkit kiszedek a 15%-os találati arányommal és 250 effivel...
  • kHares
    Nem szám1t bele, most írtak a post fórumába. Engem az érdekel melyik tab-ról kell képet csinálni amit a replay-el küldünk? Az első megfelelő? Vagy a team/detailed?
  • R3nton
    Nem tudja valaki, hogy ebben a 7 napos játékban ami most van, beleszámolják a medálok által elért xp-t, vagy csak az alap xp számít?
  • NPite
    t10-be se tudják, mivel nem intelligencia vagy játéktudáshoz van kötve a különböző tier-ek, hanem csak ki kell seggelni és már meg is van a csodatank
  • Fyndath
    Durva balance, kár hogy nincs ilyen gyakrabban... Ez a pár perces meccs is mutatja, mennyien még mindig nem tudják mit kéne csinálni a játékban, pedig ez már t7...
  • charlie0930
    thx a segitséget
  • lammaer
    Nerfelték az accountom! :)

Ja, nincs nekem semmi bajom - utólag - hogy megnéztem a statjait annak a cuccnak. Jól páncélozott, és még jól is forog. Ha nem lenne pénzes, ráhajtanék egyre :) Csak már nem bírom követni ezt a sok tankot...
  • vinki1
    Én Jgpanther-rel olyan 1200csatát toltam le és olyan 1500 tankot löttem ki persze a 88-as löveggel.Az eggyik kedvenc tankom.
  • Solten
    Nagy halak akadtak horogra...

• foxbat88fx
    régen a t34-85öt ha megvetted és rátetted a 100as gunt + venti+rammer+gyorsító akkor 666.666 creditért tudtad eladni :D
  • hellokitty92
    Nekem venti, periszkóp, álca van rajta. Többet rákölteni nem érdemes szerintem. 2 eset fordul elő vele, A) csata elején beszállok a kedvenc bokromba és mutatok. B) medként használva legyeskedem. Rohangálós scoutra nem jó.

1330+ xp-re nem adott ace tankert, 1430+-ra már igen. 2900 sebzést kellett hozzá és az ellen t30-nak kinyírása full hp-ról.:D
  • Tessellia
    Meg is találtam: The front Hull armour can bounce tier 7s outright in most cases, although, the Gun mantle - despite its good traverse angles - is a weak point on its front armour.
  • Sunsetjoy
    Most nézem, a T-44-esem 6.66 másodperc alatt tölt be :D

• foxbat88fx
    jaja 5 sec alatt tölt be :)
    Maala tovább nem megyek...
  • Szpecnyaz
    Mivé lesz már a világ ha egy OP tankkal nem tudsz megölni valamit, főleg hogy még feltett T7be, ami külön galádság :D. Én azon gondolkodok, hogy lehet hogy belenyúltak a játékodba a tudod kik :D.
  • Tessellia
    Azt írták róla valahol, hogy az ágyújánál kell lőni. Na most már, én egyszer találkoztam vele szemből.. Hát nem vitte az ágyúnál a 175pen:).
  • lammaer
    Hehe, hócipőmm tele van már hogy a WG fossa ki a tankokat, lassan már nem lehet követni annyi van belőle. :)

Op KV1S-emmel összefutottam egy AT-15A-val.. sose láttam még olyat, de hát mondom TD, Tier7-ben vagyunk, 175 pen tán csak elég lesz, aztán meg kiforgom. Hát a 175 pen szemből sehogy se elég, és gyorsabban pörög mint ahogy az OP tankom száguldozott körülötte.

A tech treeben is alig találtam meg, hogy rohadna rá az ég :)
  • Maala
    Jobb célzásidő, nagyobb alfa, picivel rosszabb pontosság, és DPM. Én az első miatt a 10,5-essel mentem. Meg amúgy is szokni kell, a következő tier elején is fogod jócskán még használni.
  • Tessellia
    Én korábban is mondtam, hogy a 88-as jobban megéri, nem tudom pontosan, de kb 5mp alatt tölt be (venti, töltésgyorsító, 100% legénység), rohadtul pontos és a 88-assal simán lehet vele pénzt keresni.
  • foxbat88fx
    hát most nem lettem előrébb :/
  • Tessellia
    Ha jobb szereted a pepecselést(minden emberedet ízlésed szerint szereled fel fegyverekkel), meg azt, hogy nincs életereje a tankoknak egy szóval ha szereted, hogy realisztikusabb egy játék akkor MoW.
  • SzocsA
    bocsánat elnéztem!
  • charlie0930
    Sziasztok T-21-röl tudnátok infot adni akinek van most venném meg és kellene egy kis segitség hogy mit tegyek rá. elöre is köszi.
  • SzocsA
    nálam csak 2× es szorzó van miért?
    3 asnak kellene lennie!
  • polluxware
    105-el jókat lehet trollkodni.. ,de a 88as meg jobban símul a tank bokorban snájpingolós stílusához. ocsóóbb a lőszer, és ráadásul gyorsabban is célba ér a lőszer
  • TomDantes
    Hogy lehet 36%-osan célozni? Én egyébként mindig ezt nézem, statisztikáknál. Mert a győzelem, a kill/csata sok mindentől függ. De aki egy normál ágyúval 70% alatt céloz...mi a faszt csinál?
  • Bmsrt n2
    A WG szerint mindenképp ez a jó játékos:),ha meg is unja 1 hét után, pénz már benne van a játékban.
  • QuentinT
    Neki legalább van mentsége, mert kezdő. De aki 8084 csatával a háta mögött csak ugyanerre képes? Merthogy nagyjából így kell ahhoz játszani, hogy valaki egy Jagdpantherben képes legyen 751 csata alatt teljes 51 ellenséget kilőni. És ez nem az én tévképzetem, hanem a szomorú valóság:

• TomDantes
    Persze könnyű volt...utolsó elllenfellem egy Max dick, áll egyhelyben, a csövét se mozgatja de lő. Mire oldalba kerülöm, de továbbra is előre felé lő.
    csávókám 76 csatánál tart, csinált 6 killt, de max dicker prém TD-jre már van. Igaz, csak 4 napja regisztrált...de ez a jó játékos nem? Máris költ pénzt...
  • Szpecnyaz
    A 105-ös jobb a nagyobb alfa miatt szerintem.