418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Jó magyar szokás szerint csak féltékeny/irigy.
  • lammaer
    Naaaaaaa, anyuci egyetlen kisfia, mi a baaaj ?

Eltort a csattogos lepke amit tegnap kaptal ajandekba?

(nem troll modban: ez az egesz most hogy jutott eszedbe? Csak igy minden elozmeny nelkul ilyet belokni, ennek vmi oka van. Mint tegnap annak, aki itt haborgott hogy egy 1700 effes e75 kilotte a kv5jebol... Remelem nalad nem ilyen prozai az ok....)
  • marchizor
    btw. azt azert jo lenne tudni, hogy mit artottam neked, vagy ugy akarki.
  • SovereignXY
    Legyél pró mondjuk panther 2vel mikor berak alulra t10. azt megnézem.
  • Sunsetjoy
    Nekem is hasonló véleményem volt múltkor.

• marchizor
    masfel ev utan sikerült valakinek leleplezni minket. grat sovereign, nem tudom h jottel ra, de nem kis elme lehetsz, innentol en abbahagyom a jatekot, igy mar nincs ertelme jatszani, h tudjatok a titkom. szolok zajcevnek is, befejeztuk, megyünk CSG:GO-zni. viszlat, sajnalom, h meg kellett tudnotok, meg, hogy honapokon keresztul jo jatekosnak alcaztam magam, mikor amugy egy balek vagyok, aki csak a prem tankok miatt tud lila effit elerni, meg szerencse, hogy tele vagyok penzzel, mivel anyam teletöm.
    -boldog karacsonyt-
  • Kronos79
    Így van. Ez a mai sokkal rosszabb, mint a tegnapi. Fishermansen a nyílt terepen lemmingezés az egy elfelejtett taktika újraélesztése. Minden alkalommal arra megy a többség.
    Lakeville a másik. A csapat 80%-a a halál-völgy felé megy. Ott megállítja őket egy PzIV meg egy arty, a másik oldalon meg halál van.
    Ma is meg volt a nap eladott accja. Egy E-75 1600 effel közölte, hogy ha nem hagyom abba a foglalást, akkor kilő. Egy 75HP-s spottolt T28 maradt az ellenféltől.
    A csúcs mégis El-Halluf volt JP-vel. Némi csatározások után elesik a Typeunk(jól nyomta), ezért nyilván én megyek spottolni. T34 és Panther világít, de a Tiger(P) és a KV-3 nem akarja kinyírni őket. Valamelyik HE-vel volt töltve, mert 50-eket sebzett a T34-be. Bukta.
  • Szpecnyaz
    De most ezzel mit akarsz bizonyítani? Az volt az alap hogy nem randomoznak, aztán az hogy csak úgy a semmiből teremtik elő a tankjaikat. Meg a platoon és prém mit csökkent az értékükön?
  • SovereignXY
    De kb full t10 az utóbbi időben ami = high effi. 3as plat = prem. Ennyi.
  • stoppos
    Én is szeretem, csak sokan nem. Pl meddel védekezni az egyik kedvencem rajta. Beállok középen a kiserdőbe és lehet mutatni, meg mindkét oldalt be lehet lőni. Az arty szinte az egyetlen veszélyforrás, de elég messza vannak ilyenkor tőlem és max mázliból szoktak eltalálni. Meg olyankor egy darabig csöndben kell kuskolni és úgyis elfordulnak a zsírosabb falatok reményében. :)
  • Szpecnyaz
    Grat, kiemelted pont azt a 2 játékost akikkel rendszeresen randomozok :D. Meg ha alaposan megnézed, mindegyik végighúzta az adott top tankhoz tartozó ágat. Szóval jó példa választás volt.
  • SovereignXY
    505thzajcev

High effi jórészt t10 és prém meg t7-8 arty. Az elmúlt 30 napban. Sokan vagyok tovább nem kutakodom.
  • Malarki
    Na mára nekem is elég lett. Az ilyen degenerált barmok miért nem játszanak egy csattogós lepkével? Az való nekik. És seregestől jönnek, egyik hülyébb mint a másik. Mai top 3 kedvencem:
    1. Westfields-en top E75 kigurul a híd közepére, majd mikor félig szétlövik a mélybe veti magát. Anyád.
    2. Siegfriden KV4 kitol engem egy IS3 és egy Type elé, majd mikor szóvá teszem engem nooboz le, mert elé mertem álltam. Anyád.
    3. Fishermans-en a városban csatárunk, erős létszámhátrányban, mert a lemmingtrain a másik irányba ment. Aztán amikor az IS-KT-Tiger szakasz látja hogy nincs esély egymás után a vízbe hajtanak, othagyva engem egyedül 7 tankkal szemben. ANYÁTOK
  • SovereignXY
    Kicist megnéztem. Téged nem érint amit mondok. 1300 vagy hogy van az effid. noob vagy :P

marchizor viszont a high effi high winrate. T10 vagy type. némi 13 90 és t71el fűszerezve de ez elhanyagolható.
  • Szpecnyaz
    Most komolyan ennyire szűk látókörű vagy? Nézd már meg mondjuk ez én klánom top játékosait, hogy közülük hánynak van úgy amit Te állítasz. Meg vajon hol tanulnak meg játszani ezek a high effis playerek? Mert biztos nem CW-n.
  • SovereignXY
    Vagy mint a high effiseknek ált 5000 csata t10el vagy t9el - a régi TDk végett - aztán ne.
    Egy ág kihúz prémmel maxra. Akkor az effi nagyon nem esik aztán full Tier max csaták és kész is a high effi meg a free xp.
  • SovereignXY
    Pérm tank. ennyi.
  • SovereignXY
    Tök midnegy. irány random és tapasztaljátok meg csatáról catára mi az hogy szopás. De scak min t9 10el mert ott vannak nagyon hülyék.
  • Orpheuslow
    a lidl-ben akciós áron csomagolják egy kiló kenyér mellé
  • Szpecnyaz
    És mit gondolsz, az xp ami át van váltva az honnan van?
  • Orpheuslow
    én free xpre gyanakszom:)
  • Szpecnyaz
    Szerinted az ő tankjaik maguktól termelődnek ki vagy mi?
  • SovereignXY
    Minden high effis azt hiszem én vagyok a sztár klános húzzon most azonnal randomba és lássa mit kell kiállnia a RENDES játékosoknak nap mint nap. Köszöntem!
  • Fyndath
    Hmm letöltöttem, de annyi minden van benne, nem találom azt, ami kéne (prem tankok arany ikonnal és a garázsban a meccs végén a jobb lent lévő statisztika részletesebb, levonja a javítást és a lőszereket, így mutatja a tiszta haszont, ezen a képen látni jobb lenn)
  • foxbat88fx
    hát akkor bele kell húznom
  • Fyndath
    Köszönöm szépen!
  • Droughert
    Ezt raktam fel, persze a nekem nem tetsző dolgokat cseréltem. Hogy ezen belül pontosan melyik felelős érte nem tudom, de talán a readme fileban benne van.
  • Maala
    Nekem anno 1,6k xp-re adta meg tán, 5k körüli dmg-el... :D
  • lammaer
    Höhö, akkor lehet hogy én játszanék egyedül azon a pályán.. alapvetően szeretem, az assault meg sztem különösen jó lett ha mondjuk csak 2 arty van oldalanként. Jó balanceos, bejáratott pálya :)
  • foxbat88fx
    erre komolyan választ várok...
  • ericardo
    Értem, köszönöm. Pedig örültem volna, ha kikapcsolhatom a kínait, egyszerűen az őrületbe kerget.
  • stoppos
    Eredetileg volt róla szó, de nem pár hete, hanem régebben. Végül a módok kikapcsolását tették be ehelyett. Nem akarták, hogy senki ne játsszon kempirovkán. :)
  • ericardo
    Pár hete halottam, hogy majd ki lehet kapcsolni 1-1 pályát, mint például a különböző játékmódokat. Ez igaz, vagy csak pletyka?
  • Szpecnyaz
    Ejjj, mint veterán SG-s, erre komolyan választ vársz? :D. Vagy csak így akarod előugrasztani az artykat a rejtekhelyükről?
  • foxbat88fx
    valaki mostanában szerzett S-51el tank ászt???
    Vagy nem tudja valaki, hogy mennyi exp/sebzésre adja meg????
    még csak a 2.osztály van meg
    pedig már mentem 5000 sebzéses köröket is
  • lammaer
    Egy már itt is ólálkodik :D
  • lammaer
    Van amikor néha kivesznek egyet egyet, viszont sokkal többet raknak be újat. A végeredmény az hogy mostmár igensok pálya van (bőven 20 felett már sztem), igy simán előfordulhat hogy egy-két napig egy pálya nálad elő sem kerül. Főleg amikor zsinórban berak mondjuk a kínaira, mint engem, olyankor úgy tűnik mintha csak 1 pálya lenne a játékban :)
  • Szpecnyaz
    Legközelebb legyél óvatosabb! Mert riasztja a csatlós trollokat és úgy szétszednek bárkit, mondjon bármilyen nagy igazságot is a delikvens.
  • Pupuci
    Értem, köszönöm.
  • Orpheuslow
    óó:(