418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #193196 -
lammaer #193195 Mi volt a név? :) -
lammaer #193194 Igen, én.
Nézd meg, egész eddig csak és kizárólag a problémádról próbáltam megtudni hogy pontosan mi is az, adni egy magyarázatot. Te pedig már rég a személyemmel vagy elfoglalva, meg a fórumon betöltött szerepemről teletűzdelve szarkasztikus megjegyzésekkel, semmit nem beszélsz arról hogy pontosan mi is a bajod a videó linkelésén kívül.
Minden állításod megbukott, nemcsak atémában hanem a személyeskedésben is pl arról hogy hányat írtam, arról hogy kinek adok igazat és kinek nem - érthető hogy most pedig csak úgy le szeretnél lépni, miután kifogytál a lőszerből és nem tudsz jól kijönni egy egyszerű mellélövésből, ami minden csatában megesik egy jó játékosnál is 20-30-40%ban. :) -
Wlanseraf #193193
te voltál a témánál? nem találtam el? nem akarsz elmenni kormányszóvivőnek? szerintem menne a sok mellé duma:)
Na csak hogy megnyugodj végre:) mára ennyi volt max szombat este leszek:D -
Kubukli #193192 Na megvan a büntetésem a hármas arty gyilokért: hogyaszongya' inappropriate nickname.
Ühüm a nicknevem miatt döglött meg a három töketlen buzi. -
lammaer #193191 Ennyi? Teljesen elmentél a témáról, már csak a sárdobálás maradt. Sajnálatos, legközelebb is csinálj videót ha nem találod el a célpontot és gyorsan megtárgyaljuk. -
Wlanseraf #193190 Hogy a e-penis lobáloknak is adjak vicsorogni valót:DD rájöttem hogy én kevés tapasztalattal és játéktudással rendelkezem ahoz hogy személyes tapasztalatok alapján elméleteket állítsak fel:D
/bow és ezentúl kizárólag 600xp feletti csatákról való képek linkelésére szorítkozom:) -
yossarianHUN #193189 Hát ha ez neked valamiféle perverz élvezetet okoz, akkor hajrá:) -
Wlanseraf #193188 Arról én nem tehetek hogy te nem tudod össze rakni magadban ezt a történetet és a saját tereléseidtől nem érted:D -
Wlanseraf #193187 Akkor ez székely szájhagyomány :D mintha ez hasonlítana amikor én állítok fel teóriákat:D én is mindig azt írom amit tapasztalok a játékban:DDDDDDD -
lammaer #193186 "Közvetlen környezeteden kiívül én itt ebben a fórumban még nem láttam hogy bárkinek is igaza lehetett veled szemben"
Definiáld a közvetlen környezetem és linkelek olyan hsz-t ahol igazat adtam azon kívül eső embernek. Nem kell messzire menni, már tegnap is volt egy ilyen. Elmélet bukott.
"Írtál minima 10 hozzá szólást amiben lényegében csak félre beszéltél"
Nem irtam 10et, ez még csak a 8., amikor írtad még csak 6 volt. Látod, ki csúsztat és felületes?
"amiben lényegében csak félre beszéltél"
Igyekeztem témán maradni, de csapongsz, nehéz követni. Vagy az a bajod hogy nem találtad el a célpontot, vagy az hogy eltaláltad de nem sebezted. Egy mondatban össze tudnád foglalni ha nem e kettő közül valamelyik a problémád? -
Wlanseraf #193185 Dehogynem:) a kettő nem kapcsolódik.... én bele kiabálok az éjszakába:) aztán jönnek a farkasok:DDDD akik mint tudjuk falkában járnak:D -
lammaer #193184 Személyes tapasztalat - ugyanis én abból is építkezem, nemcsak a leírtakból.
Nagyon egyszerű: néha visszanézem a replayelket, pl azok amik nálam is jól sikerültek. És simán feltűnt, hogy a lövéseimet - amikről egyértelműen tudom hogy nem wallhackel készültek - néha igen érdekesen rajzolta a replay visszajátszása során a rendszer, sziklákon meg házakon keresztül. Pedig egyértelműen nincs csalás, sniper nézetből látszik hogy rendesen fedetlen célpontot visz el a találat.
De ingame is volt márnem egyszer, hogy platoonban toljuk, és ellő mellettem a haver (aki esetleg hátulról támogat), és olyan íveket látok hogy ihaj... -
yossarianHUN #193183 Ez esetben nem kellett volna megosztani a sirámaidat egy nyilvános fórumon:) -
Az ilyesmit minimum a versenyből való kizárással kell büntetni. -
Wlanseraf #193181 Wikin le van írva hogy a tracer csal? tehát ez valahol hivatalosan nem székely szájhagyomány útján?:) -
Wlanseraf #193180 Nem kell! pont ezért nem érdekel engem se amit te írsz:) -
Wlanseraf #193179 

-
yossarianHUN #193178 Rendben, de nem értem ez miért kéne hogy érdekeljen:) -
lammaer #193177 A tracerről tudjuk hogy csal, a célkört pedig abszolút nem teljesen töltötte ki a célpont, simán mellémehetett és mint az ábra mutatja ment is. -
Wlanseraf #193176 Írtál minima 10 hozzá szólást amiben lényegében csak félre beszéltél:) azért örülök hogyha egyszer nem lesz áram akkor az informatika helyett simán el tudsz menni juhásznak:D Közvetlen környezeteden kiívül én itt ebben a fórumban még nem láttam hogy bárkinek is igaza lehetett veled szemben:D tehát jön a csak meg a megmondom a frankót...
Igen sok idő egy ilyen videó elkészítése:D Örülhettek megyek 3 nap hévízi seggásztatásra hátha megjavulók:D -
lammaer #193175 Aha, azért csinál belőle videot meg minden. CSak szeretné beállítani hogy trollkodik, valójában véresen komolyan gondolja :D Hisztis, el kell fogadni.
VAn egy hétévesem, azon pont ugyanígy dolgozom, néha megért dolgokat ő is. :) -
Wlanseraf #193174 Én míg te itt trollkodsz ledupláztam 15 tankot:) ez csak amikor várakozom akkor írkálok de..
Elég egyszerű a történet egyébként főleg ha kb 15 hozzá szólást össze tudnál rakni:) én beraktam egy érdekes videót amire jött a trollkodásra felhívó válaszok tengere de ezt már megszoktam mert itt nem az adott kérdésre/írásra vagy videóra vagy képre reagálnak, hanem hogy ki írta:D ami már önmagában is kurva vicces, hát még ha megnézzük milyen klánokban csoportosulnak az emberek:D
Egyébként amit itt lenn írtál az is kicsit vicces, mármint színvonalról beszélni az SG fórumon:) -
yossarianHUN #193173 Itt vagyok, csak épp én nem azzal szórakoztatom magam, hogy siránkozok egy sort, hogy aztán mások ráugorhassanak. Van ennél jobb dolgom, és egyébként is elég színvonalon aluli dolognak érzem, de ezek szerint ezzel nem mindenki van így:) Nyafogni persze nem tilos, csak felmerül az emberben, hogy egy magát WoT veteránnak tituláló egyén, aki felettébb büszke az x ezer csatájára, és az x ezer effjére, az az x ezer csata után miért lepődik meg a játék hibáin újra meg újra annyira, hogy azt elújságolja egy fórumon. De immár beismerted, hogy csak a trollkodás, flame, vagy valami ilyesmi volt vele a célod, úgyhogy tárgytalan a dolog. -
marchizor #193172 ugy ugy, defeatre 3600xp.
End of the Year Contest miatt gondolom. elmentek egy elszeparalt helyre, a T1 elkezdte löni a 3 batet, mig a csapattarsa vedte öket. Official forumon volt rola topic, mara törölve lett. -
lexlutor #193171 hagytaka t1nek a haverjai h leloje oket nullara? csak gratulalni tudok nekik... -
Wlanseraf #193170 Pont ugyan olyan aki karácsonykor itt írogat a fórumon, te nem itt vagy?:DDD -
Wlanseraf #193169 Egyébként bocsánat személyesen tőled hogy itt nyafogok egy WOT-os fórumon, ebben hogy átmegy a lövés találat nélkül egy tank tornyán semmi érdekesség nincs, sőt nem is kapcsolatos a WOT-al!!
Légy oly kedves rakj be egy képet meg csinálj róla egy videót amikor kilősz 2 darab tankot! az sokkal érdekesebb és on topic...:D -
marchizor #193168 -
yossarianHUN #193167 Én nem szoktam ugrani rá, csak mostanra szemet szúrt. Mindenesetre ha ez így van akkor csak sajnálni tudom, elég szar élete lehet annak, akinek ilyesmivel kell szórakoztatni magát, főleg karácsonykor
-
Wlanseraf #193166 Kedves uram és ezt hogy nem találom el a célpontot miből szűrted le? Szerver oldali célkeresztet használok:) nézzük meg a célkör nagyságát , milyen távolságról lövök, és hol is megy a tracer:D
-
Wlanseraf #193165 Jé van aki érti:DDDDD -
lexlutor #193164 ..ez csak musor, azert csinalja, mert ti ugyis ugroptok ra. ennyi. -
yossarianHUN #193163 Azt nem értem, hogy elméletileg te egy masszív WoT-os tapasztalattal a hátad mögött, valami hiperszuper effes veterán vagy (ezt alkalomadtán az orra alá is dörgölöd boldog-boldogtalannak), ehhez képest folyamatosan nyafogsz itt a fórumom a játékmechanika hiányosságai/anomáliái miatt. Egy újonctól ez várható, aki megszokta hogy a codban "odalövök oszt meghal", de egy "veteránnal" valahogy nem jön ez össze a fejemben. -
lammaer #193162 Damage rendszerről van szó, az nem tudom miről másról szólhatna mint a sebzésről :)
A videódon én csak azt látom, el se találtad a célpontot, szóval tényleg volt egy kis képzavar... -
Tessellia #193161 nem -
Wlanseraf #193160 ? -
Wlanseraf #193159 Kamikáze nem ad plusz XP-t -
lexlutor #193158 ez az ajandekjoszag csak szerintem lett kicsit op tier2ben? -
Wlanseraf #193157 Az föl sem merült benned hogy nem ez a videó lényege? nem vagy te hülye gyerek:) csak terelsz mint egy jó juhász:D