418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• raymondcurto
    Nesze semmi fogd meg jól...majd ha 1-re korlátozzák őket oldalanként,akkor ér is valamit.
  • lammaer
    Ez annyi mint halottnak a csók - sztem csak egyszerűen ki akarják szúrni a playerek szemét, hogy "na, ezt a limitet is megcsináltuk, mostmá kussoljatok".
    Gyakorlati jelentősége nincsen (ez kb olyan, mintha limitálnák a vársi közlekedésben a maximum sebességet 200ra). A
    plebsz nem ezt kérte hanem a 2-öt, így viszont sztem kihúzzák a listáról hogy "kész", és el is felejtik a témát.
  • lammaer
    "Főleg a francia" - azért elég sok létezett, max nem rendszeresítették, esetleg egy variánsa egy meglévőnek. Csak poénból guglizgattam, sokról van fénykép, esetleg áll is múzeumban vagy legalább megépítették prototypus szinten (amx 50-100, 50b, lorraine, foch - mind megvan) Mondjuk szinte mind háború utáni, érthető okokból.

Ez számomra koca tankkedvelő számára meglepetés volt, úgy látszik én is csak a nagy neveket ismerem :D

Mindezeket figyelembevéve, legalább van némi alapja ezeknek a tankoknak. Egy magyar TierX-nek meg pont annyi van mint a vatikáni tank destroyernek. El kell fogadni, nem voltunk/vagyunk nagy gazdasági és katonai nagyhatalom a tankok világában.
  • Toweliee
    Jaja, ne merészelj többet itt humorizálni! De, csak ne politikával mert van aki a másik oldallal ért egyet s szó szót követ, szó szót követ.

TomDantes, ez a vicc ütött. Főleg, hogy az utolsó mondatodig komolyan is vettem a teóriát..
  • csgery
    teljesen igazad van!! egy sörre a vendégem vagy:D:D:D
  • hellokitty92
    Artyról jut eszembe. Mától az orosz szerveren, oldalanként maximum 5 arty-ra korlátozták a számukat. Reméljük mi is minél előbb megkapjuk ezt a szerveroldali patch-t.
  • bgabor
    Oké, nem a humorral van itt a gond.

Maradjunk annyiban, hogyha rendeznénk egy versenyt az ország utolsó hat miniszterelnöke között, hogy melyikük okozta a legnagyobb kárt ennek az országnak, hát az egy nagyon szoros meccs lenne, és a végén nem biztos, hogy egyértelmű győztest tudnánk hirdetni.
  • Toweliee
    HB sör, a kékdobozos :) Első olvasatra azt hittem attól készültél ki s annak akartál reklámot csinálni.
  • NPite
    szerintem totál nem éri meg egyik t5 felderítő sem majdnem 10k a javítás és t6-nak rak be csatába és a 20 pályából kb 5-6-on tudsz vele felderítősdit játszani
  • pointer4
    Köszi, amúgy mi ez a pozitív fogadtatás? Gonosz artyról van szó, gyerekeket eszik a játszótéren :D
  • csgery
    Egy kis segítségre lenne szükségem!
    Megéri az m24-et kifejleszteni, vagy feleslegesen szedtem össze az m5-el majdnem 50 ezer tp-t?:D
  • Roger6
    Amúgy szép gyűjtemény, gondolom nem két perc volt összeszedni.
  • NPite
    ó egy gyüjtő
  • Torzonborz
    sokkot kaptam
  • pointer4
    Jelentem mester, kiforgattam az összes gonoszt

Mostantól csak élvezetből fogom elővenni őket, grind-elni nem kell már
  • csgery
    Bocs hogy próbáltam kis humort vinni a beszélgetésbe! többet nem fordul elő
  • Axon
    Nem értelek benneteket. Minden ág tele van kitalált tankokkal. Főleg a francia. Ennyi erővel igazán lehetne magyar ág is, de még vatikáni ág is.
  • stoppos
    Átlépte a határt, tehát a miénk. :)
  • bgabor
    Elég lesz, nem vagyunk a politikai véleményedre kíváncsiak. Ez nem az a topik.
  • bgabor
    Nem rossz egyáltalán, csak sajnos a német gyártmányúakat ki kell venni belőle. Azt pedig nem értem, hogy a Királytigris és a Brummbar egyáltalán hogy kerül bele. :D
  • foxbat88fx
    milyen sör? :)
    sör+bor+pálinka meg orosz likőr :D
    oroszok megint nem okoztak csalódást.... magyarországon egy likőr 17%-os... oroszéknál 40% :DDDD
  • stoppos
  • lammaer
    Ez maradjon a warhammer 40kban...
  • csgery
    BOcsi megszaladt az agyam:D
  • Hypo #193292
  • csgery
    Magyar heavy tankok!

ONd nehéz harckocsi

Kond nehéz harckocsi
    kond :D

Nyilas Misi páncélvadász XD
    Nyilas misike

M2000 Orban "károkozó"
    Orban
    XD
  • lammaer
    Ez mar szerintem kicsit eroltetett dolog. Az mar nem magyar, hanem scifi tankag lenne... Erted mitol lenne egy altalad vagy barki mas altal kitalalt szupernehez tank magyar? A tobbi csak papiron letezett tank akar meg is epulhetett volna, mert az adott orszagban megvoltak hozza a megfelelo eszkozok, gyarak, ipari kapacitas... Ne kelljen mar egy kiralytigrissel a red alert 2 meg 3 tankjai ellen harcolni :)
  • stoppos
    Őt majd átdobjuk az ellenséghez segíteni nekik. :)
  • csgery
    de attól még tervrajzon volt ergo....:D ha már volt tervrajzon nyugodt szivvel berakható a wot-ba elvégre a fele tank még meg sem épült:?D:D:D
  • TomDantes
    Mi lett volna a sorsuk? Nem kaptuk meg a svédektől és annyi.
  • Hypo #193286
    Vagy egy megafont szerelni rá ahonnan Matolcsy szol az ellenséghez tuti nyerünk....
  • csgery
    Jó de sokan mondták hogy az nem lehet hogy ez magyar tank...:D pedig a magyaroknak gyártották itt írja..:D de hogy mi lett a sorsuk vagy az oroszok rátették a mancsukat a tankokra nem tudni... semmi feljegyzést nem találni az 1949-es és az 1952-es időszak után. ha engem kérdeztek elvitték a méhtelepre ócskavasnak:D
  • TomDantes
    Amúgy ha valaki érez magában lelkesedést és tehetséget tervezhetne ilyen kitalált fantazmagória II. vh-s harckocsikat, tier X-ig. Tier X-re valami böhöm szupernehéz harckocsit, mert hát a németeket követtük, biztos olyan lett volna. Az E110 TD is fantázia, akkor nekünk is lehetnek fantázia tankjaink. Nem tudom van-e aki vállalná.
  • Fefe82
    Hmm,nem semmi ez a jagdpzIV.a stugg topgunja van rajta,vagyis azza érdemes menni,mert a jpz nem a top gunja nagyobb dmg kisebb pen!!ez most vicc? vagy valami hűség próba,hogy szenvedj át egy szintet,hogy jobbat kapj ? vagy mi a fos ?
  • TomDantes
    Mit találtál? Ez eddig is megvolt.Else volt veszve
  • TomDantes
    Meg Szameg.Ugyanis Árpád nem hét,hanem nyolc vezér élén foglalt hont. A történelem megfeledkezett Szamegről, a nyolcadik vezérről.
    Pedig a Kárpátokról letekintve egy nemrégiben megtalált, rovásírással íródott agyagtábla töredékszavainak tanúsága szerint Árpád így szólt két legkedvesebb vezéréhez:
    - Huba, Szameg, hová hoztatok?
    (én kérek elnézést)
  • csgery
    Hoppá mit találtam:D ha engem kérdeztek ezt az oroszok eltusolták vagy valami ahhoz hasonló
    Hungarian tank: Strv 74

Story
    The Strv 74 was a upgraded version of the Strv M/42. It was made by Landsverk. The tank was made for the Hungarian army. It was a test to meet the standard in the cold war.

Details
    Went in to service in: 1958
    Crew: 4 man
    Weapons: 75mm gun and 2 7.62 mm machine guns
    Armour: 80mm
    Speed: 45 km per our
    Moter: Scania-Vabis diesel 239 kw
    Hungarianve8
  • Toweliee
    Én már annak is örülnék, ha T6-T7-ben lenne használható magyar tank vagy td.
  • stoppos
    Na és Hapci, meg Szundi?
  • TomDantes
    Miért? Ha Tas lehet, lehet Töhötöm is. A teljes hét vezért be lehet vetni. Előd önnyű tank, OND -KOND két közepes HUBA nehéz tank, Töhötöm szupernehéz tank...