418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Talán ha nem free-ből ugrottál volna neki akkor közben megtanultad volna értékelni. Én az E75-öt vettem szinte fullosan, nem is vagyok oda érte pedig tudom hogy egy jó tank. -
Muszáj neki, mert a nagy ágyú u.a., semmivel se jobb :D -
Ytar #193474 pfff .. sztem az egy kurva jó tank a középső ágyúval is. -
kHares #193473 Na jó, hagyjuk, 6/0 nyerés a szépséggel. Hummel szembejön , megáll 137 méterre belelövök villan, következő lövésre lepattan. Komolytalan szarhalom -
Szpecnyaz #193472 Most nem azért, de szerintem azt a hobbi tevékenységet élvezi az ember, amiben van egy minimális siker élménye. Szemléltessük egy példával. Indulsz mondjuk a K1-en, persze a szart is kiverik belőled, élvezed?
Mellesleg szerintem teljesen normálisan szóltam hozzá, adtam segítő jellegű tanácsokat, mondtam neki hogy tegyen fel replayt. Szóval nem igazán értem miért kell beleugatnod, bár már hozzá szoktam a hasonló építő jellegű hozzászólásaidhoz. -
Köszönöm, megvan! :-) -
kHares #193470 Caernarvon tanácsot kérnék. Gondoltam a nagy t10 heavy-td csere kell nekem és elkezdtem a grindet. Mi ez a rakás ... meg kell kérdeznem. Szóval alapból gagyi, free xp a láncra. Oké, fölszereléssel még mindig gagyi. Torony free xp sok minden nem változik, még mindig 171 pennel lövünk. Na free xp az ágyúra segít de még mindig iszonyat lomha viszont több free xp már nem jut rá.
Szóval nem ájultam el, lassúcska is, t8-tól mindenki átlő, 6,75 secenként lőni 230-at kicsit röhely t8 heavytől de legyen. Gondolom snipernek lenne jó de ezt olyan ritkán tudom megcsinálni. Ha meg bármi t8 szembejön annyi. Fullosan lesz ez jobb vagy szopás végig? -
lexlutor #193469 en is ettol tartok igazabol. a szokasos osszabasszuk, aztan majd reszelgetunk rajta egy fel evig.. :) -
Madi92 #193468 Kurva anyját az ilyennek....
Van elég bajom a játékkal, de még a csapatársakkal is meg kell küzdeni.
Replay
Első pár percig "érdekes"... és még csak rossz játékosnak sem mondanám. Szarjon sünt!!!! -
stoppos #193467 Gyanítom, hogy mindent elbalanszolnak majd a francba és kezdődik előröl az egész. :)
Mondjuk nem tudom miért kell balanszolni bármit is az artykon kívül. Pár tizes heavynek lehetne esetleg egy kicsit nagyobb pent, gyengébb artykat, oszt csók a család. :) -
lexlutor #193466 Monjuk abba lenne fantazia, ha a szupernagy atutesu agyukon reszelnenek, h ujra legyen ertelme a pancelzatnak.. -
TomDantes #193465 Bánja a tököm, csak a KV-5-höz ne nyúljanak. Vagyis, buff-olni lehet persze. Szinte minden helyzetben élvezhető tank. -
Droughert #193464 Szerinted? Az adatbázisban benyomnak egy +xy stat, meg 3-xy stat gopmbot és kész is a rebalance az összes tankra :) -
Felül kattints a fórum gombra, aztán bal oldalt nézelődj. -
lexlutor #193462 nem tudom ez mit fog igazabol jelenteni naluk. mert minimum 140 tank van a jatekban, a munka meg naluk elegge budos szokott lenni.. -
toma77 #193461 kösz -
TomDantes #193460 Most erre mit mondjak? Lehet hogy ez szeritned átlagos, de inkább vacak össz.teljesítmény. De mindegy. De nem akarnál jobb lenni? Sokadjára is írjam le, hogy ez a csapatod érdeke is?
Nem azért koptatom a számat hidd el, mert nekem ez jól esik, meg csesztetni akarlak.
Tele a tököm azzal, mikor azért kalapálnak el, mert mellettem lévő csapattárs például el se találja az ellenfelét.
Nem az a baj hogy nem vagy tankász, a baj ott kezdődik ,hogy nem is akarsz jobb lenni. Na mindegy, részemről befejezve.
Csak ne kerüljünk akkor egy csapatba. -
Minimális odafigyeléssel és gondolkodással simán lehetsz wotban az átlag fölött. Ne légy kisigényű :) -
stoppos #193458 Lesz ám sírás rívás. :) Én is fogok tuti, ha elrontják a kedvenckéimet.
-
Belölem sose lesz tankász, ráadásul nekem az is sokat számit hogy melyik mappon játszom. A csatapontokat szoktam nézni a végén, az alapján hozom az átlagot. -
TomDantes #193456 Meg tudod, még egy dolog. Nem a kill számít, meg hányba sebeztél , hanem hogy mennyit. Összesen. Lehet öt tankot is sebezni, de ha 100-at sebzel mindbe, az lófasz.
Ha 3 tankba viszont sebzel 250-et, 300-at az már jobb.
De ehhez pontosabban kell célozni, ismerni a ellenséges tank gyenge pontjait. -
TomDantes #193455 Nem rossz.
De. Ezzel ne legyél elégedett. Akarj jobb lenni, és fogad meg azokat amiket már írtunk, mondom nem csak amiatt hogy neked jobb statod legyen, de aki szarul csinálja a csapattal is kicseszik. -
lexlutor #193454 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/164377-developer-qa-the-russian-answers/page__st__1940#top
1956os bejegyzes -
toma77 #193453 nem sértődünk meg ilyenkor egy linkért
-
lexlutor #193452 ez meg erdekesebb... "ALL vehicles"
- there will be a global rebalance (of ALL vehicles) after the arties are pushed to tier 10, this is scheduled for spring or early summer"" -
Srácok, mondja már meg valaki, hogy itt a fórumban , hogy a retekben lehet szerkeszteni az adatlapomat?! -
Én ezzel elégedett vagyok, kettök kilöttem, négyet megsebesztem, párat mutattam a többieknek. -
Ne bántsd Specnyázt, teljesen jó hiszeműen kérdezte. Tehet ő arról, hogy nem tudja elképzelni azt, hogy ilyen eredmény mellett lehet élvezetesen játszani ? Neki nem menne, az tuti. (amúgy nekem sem)
Fórumos megnyilvánulások közül, nehéz találni építő jellegű kritikát. És valahogy el kell kezdeni egy beszélgetést, tudatára adni az illetőnek, mit hogy csinál rosszul. ÉS erre a gesztusra mindenki segítően reagált (amennyire telik).
Jobban tette volna, ha valahogy így kezdi ? :
- "fasznak lősz gazsi 38at, ha abból kettő egész lövésed sebez csak be, bandzsa vagy?"
Ugye mennyivel jobban hangzik az ő kérdése? -
lexlutor #193448 development forum:
" Sturmtiger: yes, it will be implemented, but not in 2013"
ez is mar egy vegtelen tortenet :)))) -
Teljesen igazat írtál, hiába játszol te ésszel, ha a többi f@sz csak megy előre mint egy idióta! A csatáim 80%-ban én kapom a legtöbb pontot, miközben egy killem sincs. De ki a f@szt érdekel? Attól még lehet jó egy csata! -
TomDantes #193446 Értem, de itt mit kell nézni? -
lexlutor #193445 azt azert el kellene fogadni, h egy csapatjatekban, a csapattarsaktol, az ember egy minimalis teljesitmenyt elvarna, foleg h te is azt mondod, h egyedul nem sokra megy az ember. es akarmennyire faj, de ezt a teljesitmenyt, a statisztikak fejezik ki. -
Ezt élvezem benne. -
TomDantes #193443 A lényeg az: Mit élvez benne, ha egyrészt nem ér el eredményt, másrészt ilyen teljesítménnyel a csapata kárára van? -
A lényeg ez (ezek szerint nem olvastad, idézem): "Te mit élvezel ebben a játékban?" - 193403 hsz -
TomDantes #193441 Nem a nyerési arány a lényeg, nem is arról volt szó. Hanem pontatlan, nem ud célozni sem sebezni. Az egy dolog, hogy valami perverzió folytán ezt élvezi, de ezzel a csapta kárára is van. -
És te mondjuk otthon ****** ki a képernyőre, hogy milyen sok a győzelmed, vagy a találati pontosságod? Vagy mi? Honnan tudod, hogy mi sikerélmény neki? Én ma egymás után 15 olyan csatát vívtam, ahol kikaptunk, mégis több xp-t kaptam az ellenfél 80%-ánál. És élvezem, rohadtul! Ki nem szarja le, hogy nyertem-e, vagy sem? Vagy XP-ben és az istenített effiben hol jelenik az meg,hogy a sok lemming közül én vagyok az egyetlen, aki visszafordul bázist védeni a foglalóktól, aztán persze egyedül 4 ellen kilőnek mint a szart? Haggyámá a hülyeségekkel. Megint a rohadt számokkal jöttök. 49% a Win Ratiom, de mindenki nagyon jól tudja, hogy a nyereség, nagyon kis %-ban múlik csak rajtad. Innentől fosom le magasról a nyomorék számokat.
Lehet egy kérdésem? Hol mutatják meg a számok, hogy mennyire szeretem a játékot, vagy sem? Mert a lejátszott csaták száma csak azt árulja el, hogy mennyi időd van játszani...
Ennyit erről.
-
TomDantes #193439 88-assal is jobban kéne teljesíteni. Sokkal jobban. -
a 88 van rajta, nekem nincs pénzem goldammoval lövöldözni. -
Na most akkor TD lesz, vagy mi a rák páncélja ?:)
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/191022-fv215b-tier-10-td-confirmed-by-wg/#top