418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Konci #193636 Sziasztok!
Nem mindenkinek az artykkal van baja...siemka :)
-
bgabor #193635 Az a baj hogy az artisták 95%-a ilyen "színvonalon" létezik, mint te, gyakorlatilag a ők a fogyatékosok a játékban.
"szerintem igenis drasztikus! mi az már, hogy a T92-ért szenvedtem 4hónapot és most szarrá nerfelik? eddig is pontatlan volt! hihetetlen, nem bírták megcsinálni azt, hogy limitálva legyenek"
No akkor lássuk pontról pontra, hol is van az hogy pontatlanabbul fog lőni, és hogy szará nerfelik:
T92 változatások a hivatalos patchnoteból:
- Traverse speed of T92 T80E1 chassis increased from 19 to 20 = Egy fokkal jobban fordul majd a gép
- Passability of T92 T80E1 on solid ground increased by 9% = kemény talajon 9%-al könnyebben mozog majd
- Passability of T92 T80E1 on medium ground decreased by 16% = közepes talajon 16%-al rosszabbul mozog majd
- Passability of T92 T80E1 on soft ground decreased by 26% = puha talajon 26%-al rosszabbul mozog majd
- Gun dispersion on move or turning of T92 T82E4 increased by 3% = MOZGÁS KÖZBEN és FORDULÁSNÁL 3% (HÁROM SZÁZALÉKKAL) jobban szétmegy majd a célkereszt
- Maximum reverse speed increased from 10 km/h to 12 km/h = hátrafelé gyorsabban fog majd tudni tolatni
- View range increased from 390m to 400m = nő a látótávolsága tíz méterrel
- HP reduced from 630 to 500. = Csökken az életereje 130-al.
Ennyi. Na, akkor hol is vannak azok a nerfek amikről te beszéltél? Vagy úgy is kérdezhetném, hogy most te ennyire nem tudsz angolul, vagy csak ennyire sötét vagy? Átlag artysta. Persze mindez a hőbörgésben nem akadályoz meg, mi? Sötét és gyáva egy állatfaj a tiétek.
Összegezve, éppen csak a lényegen nem változtattak semmit, ami a problémát okozza. Csak egy látszatintézkedés az egész, megoldani nem fogja az arty problémát. -
Cyon #193634 Arty-t nerfelni? Minek az? Csak azért mert menet közben kilőtt full HP-ról a Centurion 7/1-ből?
-
Ennyi, ha nem lenne semmi gond az artykkal akkor nem lenne rendszeresen visszatérő téma. -
yossarianHUN #193632 Akkor talán van benne valami... -
kHares #193631 Arty nerf? Most dingeltem egy m7 priest-et a comettel szemből, mindketten elhúztuk a szánkat csak más okokból.
Amúgy mi ez a hatalmas ping ma? 100 fölött van ráadásul átment a lövedékem többször is egy black prince-en pedig fedte a célkört. Eddig nem nagyon tapasztaltam ezt a jelenséget -
Nazarov77 #193630 "SERIOUSLY, HP on all arty reduced? Now tier 10's will be able to 1 shot tier 8 arty"
JAJJ de sajnálom szegény T8as artikat hogy 1 lövésből ki fogják lőni őket, az persze teljesen ok hogy ők 1 lövésből kilövik néha az én T10es tankjaimat! Még szép hogy dögöljön meg 1 lövéstől ha végre eljut oda egy ellenség, mert eléggé gáz mikor belelövök és marad még 10-20%HPja és még ő lő ki engem mert nem elég hogy messzire halálos, de még közelre is. -
csoszi87 #193629 Srác nagyon fel van háborodva. Meg is értem. Mi csak azért gyűlöljük az artykat, mert mi nem tudunk velük játszani. 
with that stuff they could take arties out of the game completely
95% of my games with arty i got crap teams allowing scouts to roam our base 60-90 sec after game start, protecting arty ? no sign of it and now you cant even defend yourself (what wasnt easy before ...)
now you cant turn, cant aim and die faster
big victory for arty haters
but if you ask me arty haters are just ppl that cant play arty or never tried it
"oh you were 1 shotted?" "yeah arty is imba " not seeing the 40 sec reload the ages it take to aim and the uncountable numbers of "that was close hits " for 0 damage
if you want to kill arty take them out of the game -
casualscrub #193628 Az egy dolog, hogy ott megy a rinya, de itt meg az év összes többi napján megy a sírás az arty miatt. -
raymondcurto #193627 Na ez meg a másik,elég ha mellém fingik,már röppent is min 500 életem... -
raymondcurto #193626 Teljesen igazad van,limitálni is kellene őket,a nerf mellett.
Én is szenvedtem a Jgpze100-al,meg az Is7-el,és pont a sok arty miatt kb használhatatlanok randomban.Erről ennyit. -
yossarianHUN #193625 Pontatlan? Megszakad a szívem
-
Skyline0021 #193624 szerintem igenis drasztikus! mi az már, hogy a T92-ért szenvedtem 4hónapot és most szarrá nerfelik? eddig is pontatlan volt! hihetetlen, nem bírták megcsinálni azt, hogy limitálva legyenek :@ -
Tessellia #193623 Nincs ebbe semmi drasztikus. Ha mindegyiknek felére csökkentették volna a sebzését, na ott kezdődne az, hogy drasztikus lépés. -
raymondcurto #193622 Drasztikus? Szerintem az sem lenne az ha törölnék mindet a picsába.
Az, mikor egy szaros 5-ös hummel 950-et csap az 50-el cikázó T54-embe,na az drasztikus. -
ericardo #193621 Ez hol "drasztikus"?
Egyébként ez nem jó megoldás a WG-től. Az artisták a nerf miatt, a tankosok meg artilimit hiánya miatt sírnak. Adtak a szarnak egy pofont :) -
tepi1 #193620 Basszus máris jön a pecs azt hittem,hogy majd úgy Január végefele lesz.Soha nem lesz meg a tankmesterem pedig csak a tizes Angolmed hiányzik -
Skyline0021 #193619 nem kellett volna ilyen drasztikus nerf az artykra, inkább a számukat kellett volna korlátozni mondjuk 2-re -
Desmodromic #193618 Két hónap múlva meg koppanunk; "bocsi, mégis új T9,T10 artyk jönnek, ezért volt szükség erre a szörnyű nagy nerfre". -
Akkor Én vagyok vak :) -
ericardo #193616 "Added the new Chinese tanks tech tree (17 vehicles, light, medium and heavy tanks)."
-
Tessellia #193615 - Added the new Chinese tanks tech tree (17 vehicles, light, medium and heavy tanks). -
ericardo #193614 Á értem, köszi. -
Jól látom, hogy nem látok Kínai ágat? -
Tessellia #193612 Az a csájna T1-es lesz. Kapunk megint garázshelyet ingyen.. -
Tessellia #193611 De már megy a rinya. -
bgabor #193610 Alig nyúlnak hozzájuk. Az ilyen "nerf"-ektől még nem fog helyreállni a játékegyensúly. -
ericardo #193609 "The tier I light tank Renault NC-31 is added with a slot"
Most lecserélik a Renault Ft-t? -
tepi1 #193608 Azt én is próbáltam,meg a bokorban lapulós tdmodotis de úgy tulságosan csapat függő és ugye a siemkák közt ez elég nehézkes -
Fefe82 #193607 Kérünk még!!!!!!!!!!! -
Madi92 #193606 Nálatok is lassan tölti a cuccot?:\ -
Skyline0021 #193605 húúú az artykat elég rendesen gyengítik -
Fefe82 #193604 Kicsit jobban is megerőltethették volna magukat a arty butító csomaggal !!!!!!!! -
virkir #193603 Ehun a pöccsnotesz is -
Hassel74 #193602 :) -
Skyline0021 #193601 8.3-as teszt szerver ma indul
ez komoly? -
Oddball29 #193600 Én visszaraktam a 76 mm-est a T69-re. Pontosabb, mert kb. 30%-al gyorsabban repül a lövedéke, és fél mp-vel rövidebb a célzási ideje, + 10 mp-vel hamarabb betáraz.
Prémium lőszert meg egyáltalán nem veszek hozzá, mert 220-as HEAT gyakorlatban nem sokkal jobb, mint az alap APDS.
Az egész tankot próbálom úgy használni, mint egy tornyos TD-t. -
Fefe82 #193599 Hm jónak tűnik!1x a dmg-t is elvehetnének tőlük,mondjuk a top-ból úgy 4-5 százat:D meg lehetetlen hélyekre való belövöldözést teljesen -
virkir #193598 A hobbynáci érv elfogadható, meg a fullos techtree is szép kitűzött cél.
Amúgy az a tank egy űberhasználhatatlanszarkupac lett az véleményem szerint.
Lomha, a leggyengébb fegyverzetű T10-es és a mostani ágyúk + prémium ammo mellett még a páncélzata sem ér semmit. Azt a kevés városi pályát leszámítva ami van így kizárólag szopóroller szerintem.
-
Tessellia #193597 Artykat nerfelik. Többségében HP-t vesznek el tőlük, View range csökkentés, néhol lőszerfajtákat vesznek el tőlük stb.