418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sőt telepítsenek maguk köré aknákat, nehogy körbe tudjuk kerülni őket. -
foxbat88fx #193675 az igazán elvetemültek S-51el is TD-znek :D mint pl. én valamelyik nap Siegfried line-on :) Támadás volt és mi voltunk a védők :D naná hogy bementem az utcába :) Löwe, T26 meg is puszilta a 203mm-ert -
Szpecnyaz #193674 Na ez meg a másik. A bat artyk úgy rohangálnak a csata végén mint a medes társaik. Ha meglátják hogy valami ellövi magát annak a tanknak kb reszeltek onnantól kezdve. Persze jó hogy az arty az support fegyver, meg mennyire védtelenek szegénykék. -
Nazarov77 #193673 Jó volt :D -
Kozelre (relativ milyen kozelre) pontatlan, egy Lori arty is gyengen fordul, az Obj 261 meg mint egy pancelszekreny, siman eselytelen gyorsavb tank ellen. -
Szpecnyaz #193671 De miért? Ha mondjuk egy klasszikus MMO-ba öltetnénk át a WoT-ot akkor az SPG a varázsló. Annak meg kb 0 a túlélési esélye közelharcban. Nehogy már egy support fegyver top tier tankokat tudjon 1 lövésből kiszedni pusztán "önvédelem" címszóval. Ennyi erővel adjunk nekik sniper nézetet meg páncélt is, hátha úgy még jobban meg tudják védeni magukat. -
Fefe82 #193670 Na igen!közelre lőni :d :d láttunk sztem mindannyian olyat ,hogy a francia T6-T7-es arty aki a többi nemzethez képest fénysebességgel zsaggat,van olyan elvetemült ,hogy a végjátékban szinte td ként használja :D -
Ne tudjanak kozelre loni ez micsoda marhasag :)) Meg kell adni mindenkinek az eselyt az onvedelemhez. Artistanak is. -
Oddball29 #193668 Az igazán fájdalmas sztem az, hogy másodpercekkel a spotter halála után is lát műholdban az SPG. Ostoba noob-mankó. Ezt törölnék, közel se lenne annyi panasz. -
virkir #193667 Nem.
Még kettő előtt indítottam de még nem ért végig a letöltés sem. -
lexlutor #193666 az biztos h ettol nem lesz kevesebb arty. csak megtobb siras. szepen oldalankent max 3-3 vagy kevesebb oldja meg ezt. mas nem nagyon.
ugy meg plane baromsagnak tunik az egesz, h amikor szethuzzak majd tier10ig oket, akkor ugyenezeket szepen visszakapjak majd. -
Szpecnyaz #193665 Papír forma szerint szar az álcájuk. Csak annyi hogy kihasználják a bokrokat. Amit ők csinálnak azt ugyan akkora hatékonysággal el tudja játszani egy Maus is. Ha megnézed akkor nyílt terepen azonnal spottolódnak. -
Csitt, az artista sziemkak meg a vegen rajonnek hogy van muholdnezet :) -
Szpecnyaz #193663 A jó ég tudja, én se látom értelmét mert semmit se kell nekik rendes tank nézetből nézni. Ha meg megy rájuk valami azt úgyis elég közel van. Szerintem ez ilyen tessék lássék nerf, csak hogy szép hosszú legyen a lista. -
bgabor #193662 Igen, ez jó ötlet hogy ne tudjanak közelre lőni. Én még hozzátenném, hogy az álcázásukon is lenne mit dolgozni, mert nevetséges hogy az artynak vagy a legjobb álcázása a játékban, van olyan hogy tíz méterről nem lehet őket felderíteni. -
lexlutor #193661 en igazabol, meg ennek a butitt latotavolsagnak sem latom ertelmet egy artyban. minek? -
lexlutor #193660 " Sötét és gyáva egy állatfaj a tiétek" - ???
te ezeket a sotet baromsagokat megis honnan szeded? nyugtass meg h segit valaki :)
mert ha ilyen szinten nem tudsz elvonatkoztatni, h ez egy jatek, akkor ott komoly problemak vannak...
amugy ha mar altalanasitunk.. ugye lattunk mar eleg siemkat tankban? :))) -
Ja csak bena mm-je van, a nagyobbak kozt mar ingyenfrag meg az agyuja is hurka. -
Szpecnyaz #193658 Na igen, meg a HP. Szerintem még így is sok lesz. Mert egy T8 artyt még most se fogsz egy lövésből kiszedni egy meddel, vagy pl egy E5-el. Egyedül az FV42 fogja őket aprítani a HESH lőszerrel. -
Szpecnyaz #193657 Én azt mondom hogy legyenek az artyk olyanok amilyenek, csak 2 dolgot változtassanak.
1. Ne tudjanak minimum 100 méteren belül lőni.
2. Le kelljen talpalni őket a lövéshez.
Már mocskosul idegesít hogy sokszor meddel sincs esélyem ellenük, mert ha több is van akkor valamelyik tuti kiszed egy lövésből. Most amikor a T71el játszottam, nagyon sokszor pusztultam meg amiatt hogy elbújt a bokorba és amikor elértem akkor 1 hitelt. Mert én ugye nem láttam őt, ő bezzeg simán lát mindent a bokrában. -
Ytar #193656 csak nekem jön ilyen csigán a teszt peccs'?
2800/4200 MB még csak ..
ha jönne rendesen, 7 perc alatt lent kéne lennie .. milyen torrent ez?! :/ -
Plata #193655 Na ne már,közelre ne tudjon lőni?Nincs is annál nagyobb buli mint amikor közvetlen közelről szemétkupaccá lősz egy batmobilt. -
A második bekezdésedben van valami. Legtöbbször egypálcás a tankom mire meglátom az artyt és még véletlenül sem tudom egy lövéssel elintézni csak az isu-val. -
lammaer #193653 Az arty elete abban nehez, hogy nagyon a csapatra kell hagyatkoznia. En a medemben, ha nem spottol senki, spottolok magamnak.... Ha jon a scout megolom... Az arty az elvezkedik a bokraban, es osztja a halalt a terkep tuloldalra, de ha a csapat szar, el van veszve. En legalabbis igy erzem az artyban, olyan mintha nem a csapat resze lennek, hanem egy pompomlany a kispadon. Nem is nagyon artizom, ez nem az a tankos gameplay ami az osszes tobbi jarmu eseten.
Az meg hogy kozelre is tud loni, vicc. En elvennem, ok ossza a halalt a tuloldalra, de 200 meteren belulre ne tudjon loni. Ha atvergodtem a fel vilagon erte, akkor legyen preda. Punktum. -
Cyon #193652 ONE SHOT-olsz pár T10-es mazsolát, a kínai kacatban?
-
lammaer #193651 Ez egy jo patch lesz, csak sztem meg mindig tul sok hpja van az artiknak... Mert egy tierx meddel meg mindig nem lehet egylovesezni oket. Meg tobb nerf, meg tobb nerf! Kuldok meztelen luvnyakat a wg szekhaz ele tuntetni, hatha serb nem buzi :) -
Hmmm, most teszten tényleg kipróbálom milyen nehéz is az artyk élete, aztán majd mutatok screenshotokat :D -
lammaer #193649 Premium td... Irtam par napja, en is beszivtam rendesen, amikor gyerekgyilkos kv1s tankommal belefutottam egy ilyenbe. Szembol ELVBEN az agyu forgato mechanizmusnal atloheto, amigy tierjeben serthetetlen (175 pen pattogott rola) raadasul eleg gyorsan forog. Ha nem lenne premium, mar grindelnek is erte.... :) -
ericardo #193648 Nem tudom volt-e már:
-
raymondcurto #193647 Azt kihagytad,hogy milyen rohadt nehéz artyval játszani. -
Cyon #193646
-
TomDantes #193645 Hülyék vagytok. Nem értitek. A TD is tud ilyet nagyot sebezni. Meg menjél arty-val és akkor majd megtudod. Nem is könnyű ám! Akit meg ki lő az arty tankból az hülye! Meg kell tanulni hol a fedezék és oda kell bújni! Meg mozogni kell közben hogy ne találjanak el! Egyszerre mozdulatlanul bújni fedezékben és hogy ne fedezenek fel, és egyszerre elmozogni az arty-k elől jó gyorsan!
Én is mentem ám tankkal, BT-2-vel ,sé abban ritkán talált el az arty! Tudom ám hogy milyen tankkal is menni!
És még a tankosok a fogyatékosok, mert hiába mondtam annak a Mausnak ,hogy menjen előre és derítsen fel nekem, és szedje le a felderítőket, nem ment. Bele is lőttem egyet, rohadjon meg! Aztán mikor oda ért hozzám az ellenség gyorsan kiléptem!
Menjtek ti is sok ezer kört arty-val ez a lényeg!
(egy átlag arty-sta sirámai...a gyengébbek kedvéért: IRÓNIA BASZKI!)
-
Cyon #193644 Nekem főleg USA Tier10 van a garázsban(M48,T110E5-E4)+ a BATmobil.
Ezeket szinte mind nerfelték. Remélem a brit ágat nem piszkálják. -
Konci #193643 Ez csak egy... Nekem is van szeretem még mindig,de sokkal szarabb lett..De alig van sztem tank amihez nem nyúltak hozzá,az artykat meg békén hagyják... Jogos lenne már nekik is bőven a nerf.
Mostanában többször is volt hogy menet közben 1hiteltek 2-3 tierrel kisebb artyk,tankoktól ritkábban kapok ilyet... -
Tessellia #193642 Ágyúját előről középen. -
Sztem az artyk számát limitálni kellene 2re. Ezután eltörölni a T7 és T8 artykat, akiknek megvan kapják meg freeben az xp-t meg a kreditet kárpótlásul.
Majd az arty HE átütését kéne csökkenteni, legalább a felére.
-
Cyon #193640 Példának ott az M48A1. A legjobb med-ből a legsz@rabb lett. -
Hassel74 #193639 [IMG] [/IMG]
-
keagle21 #193638 Mi ez az at-15a? Helcattel az oldalát sem tudtam sebezni, hol kell akkor lőni? -
Konci #193637 Azt még tegyük hozzá hogy mennyi tankot is nerfeltek eddig? És mennyi artyt?