418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #193716 Őszintén szólva én abban reménykedek hogy lesz Sexton,Blitzkriegben nagyon szerettem.Bár akkor már berakhatnák a kedvemért az M4T34 Calliope-t is.
-
yossarianHUN #193715 Mintha megfogtak volna egy Tájpot a két végén, és addig rángatták volna, amíg ilyen rusnya lepény lett. -
ParagonViking #193714 Nemhinném :) -
foxbat88fx #193713 ez ilyen ocsmány vagy rossz léparányt használ a srác? -
Nazarov77 #193712 Szteroidos Type 59 :D
Jól néz ki. -
ParagonViking #193711
Ez az új T10-es Heavy. Elég jó, gyors és egész pattogós -
A WG erdeke hogy minel tobben jatszanak. A 700 effes sziemkanak nagy sikerelmeny artizni ha mar massal nem megy, de legalabb jatszik. Ezert tojnak a limitaciora most meg ez a latszatnerf.. vicces. -
Ytar #193709 inkább DRONE-t akarj .. arcpálma .. -
Szpecnyaz #193708 Aki már fent van teszten, az igazán rakosgathatna be képeket a ferde szeműek adatairól. Legalább nem csak az artykon csámcsognánk :). -
Fefe82 #193707 Tudom sajna :D -
Fefe82 #193706 DRON-ét :D akartam :D -
lexlutor #193705 fognak bmi ujat mutatni azonkivul h angolok? -
Fefe82 #193704 Mondjuk a legjobb az lett volna ha az arty célzórendszerre más alternatívákat kerestek volna!Moat ha megnézzük olyan mint egy müholdról vagy egy DROM segítségével befókuszált kereső rendszere lenne!! minez a 2.VH alatt!!!! -
foxbat88fx #193703 AMX 50 120-asokat simán egylövésezi S-51 alap lőszerrel :) -
Plata #193702 Nem tudom nekem jobban tetszik mint a többi. -
Plata #193701 Én az angol artykat várom. -
hellokitty92 #193700 Akkor még nagyon olcsón megúsztad. Az s-51 a leggec.bb arty mind közül! 2175-öt lőtt az is4-be, majd a gaywagon tiger kivégzett.
-
lexlutor #193699 aranyos? egy tegla?? :) -
Plata #193698 Én a ruszki artykat kv-ról húztam.Egyetlen amit sajnálok hogy kihagytam az a Su-14,olyan aranyos a kinézete.De ki a ráknak van kedve miatta újra kezdeni. -
Szpecnyaz #193697 Ahogy elnézem hivatalos fórumon a kommenteket, ott se tartják túl sokan komoly nerfnek ezeket. A maradék meg sír hogy mi lesz az ő kedvenc artyjával, meg hogy hülye tankosok stb. Szóval két szék között megint a földre fog ülni a WG. -
SU-26 egy kis fereg, gyorsan tolt, gyorsan celoz es forgotornyos. Nem kisse OP a tierjeben. Russian Bias! :) -
Szpecnyaz #193695 Su26 plusz prém lőszer és már van is egy tank ami húzza az effit. Rengetegen pedofilkodnak vele low tierben. De az se véletlen hogy a Bison szokott menni T8as ESl meccsekre. -
A legenyseged halalra unta magat. -
Mazlista vagyok biztos lucky medal nelkul :) Mondjuk lassabb tankkal nem rohamozok artyt ha nem muszaj. -
lexlutor #193692 en nem is ertem h gondoltak ezt a su18, su26 spgket. nem veletlen h ezeket toljak annyira.. -
Fefe82 #193691 Nem kell ahoz med ,hogy kicsavarjon:D Jó mondjuk az AMX50 120 is papír,de az S-51-es artyhoz volna kis mementóm,mentem fel (tököm tudja már hol) dombon ,én naív mondm simán feltörök,oszt kiszórom a 4 skulót,minimum 1200 dmg egy körből(jó esetben)se apotter se semmi,1 x csak kapok a derült égből egyet,foggalmam sem volt honnan miképp,1750 hp-ból maradt 38 (komolyan) + lőszerrekesz ,egyik biciklilánc csűszz,driver its dead!! radio man same:D mindez egy S-51-től ,a meccs legelején,spott nélkül, 6. érzésből,vagy nem tóm,ezért undorító az arty!!!!!!!!!! -
Plata #193690 T30-al megöltem saját magamat lövés nélkül.Nem tudom mi történt,csak kiírta hogy megöltem magam.Épp telefonáltam. -
lexlutor #193689 ..akkor te vagy nagyon szerencses vagy uberartyvadasz vagy :) -
Oddball29 #193688 Egyébként én sokat hegesztek mostanában lowtierben T14-el (készül a T57 crew), és ott is rengeteg szívás van az SPG-k miatt, csak nem kerül annyiba... Lehet nincs splash, de kétszer gyorsabban lőnek és egy Su-26 is simán leveri a hp-d felét.
Rengeteg ilyen muksót látni, legtöbb tankjával 50-150 csata, 4x WR egyenként. Su-26-ban meg Grille-ban több száz vagy ezer lejátszott csata. -
tepi1 #193687 Én mikor a végjátékban az artykért megyek,mindig olyan érzésem van mint gyerek koromban a homokozóban mikor kiástunk egy varangyos békát.Nem is szívesen dörgölöm hozzájuk a tankomat -
lexlutor #193686 egy 10 masodperc letalapalasi ido, igen sokat dobna.. -
Azok hát, délelőtt T-59-el indultam prokhorovkán az artyért, mert resetelgette a foglalást, persze véletlenül sem láttam meg addig amíg belém nem lőtt, tankocskám befordult keresztbe ahogy kell, de azért bele tudtam lőni, maradt is 40 hp-ja ami bőven elég volt ahhoz hogy eltűnjön és legközelebb csak akkor lássam meg amikor kilőtt. -
Unreal1942 #193684 MMO és hozzá hasonló játékokban sosem lesz kiegyenlített "kasztrendszer" mindig lesz egy aktuális op. Ami a sírások hatására változik. Aztán mások sírásaira hallgatva megint más lesz a nyerő. És mindig lesznek olyanok akik úgy szeretnek királykodni, hogy ezt kihasználják.
-
Egy kezemen tudnam max megszamolni hanyszor jartam igy a tobbezer csatabol, tobbnyire ha spotolom az ellen artyt kiszedi a sajatunk. Egyeb esetben frag vagy medal. -
RL alap? a WoTban?
kackackac :D:D -
Szpecnyaz #193681 A való életben le kell őket rögzíteni talpakkal. Nem fordulnak ám össze vissza. -
lexlutor #193680 vagy nulla sebzessel benyeli mintha mi sem tortent volna. azok is mokas jelenetek tudnak lenni.. -
Szpecnyaz #193679 Szerintem mindenki sorban tudná felpakolni a replayeket ahol közelharcban arty öli ki őket a medből/lightból. Kb jól bemutatná hogy mennyire esélytelenek. -
Igy is pattanok a 2cm lemezukrol 120-as agyuval nem kell nekik pancel :) -
Fefe82 #193677 Különben az életben simán odabasz egy önjáró löveg a pofádba ,tudnak közelre lőni,csak mire ráteszi a tankra a bazicsőőt,addigra simán szétszedik.Ha már mindennek van némi RL alapja,akkor ennek is kellene ,hogy ne úgy dobálja a csövet mint hülyegyerek a légpuskát!!